• header

MALMÖ STREETSTYLE

Malmö Streetstyle haffade mig på stan i lördags. Bar egentligen inget speciellt utan hade bara slängt på mig mina jeansshorts från Bershka, t-shirt (ny) från BikBok, en lång kofta från Carlings, boots från Acne, skinnjacka Jofama by Kenza, halsduk Cubus, väska Chicy och brillor RayBan. Snygga pistolörhängen till det!

162 Comments

emelie

måste bara fråga, har förstås inte alls med inlägget att göra men iallafall. vad gör ditt företag? det är något jag inte riktigt förstått.

Reply
Lisa

Hej Kenza! Jag har en liten fråga till dig :)
Hur lång är du?
Iallafall så ser du lång ut. (vilket är posetivt)
Själv är jag ganska lång 1,76 och därför tycker jag att jag blir väldigt lång i klackar(men jag vill ha det för det är så snyggt) Tycker du att jag ska köra på det ändå?
Kraaaam från lilla mig <3<3

Reply
J

Men omg trodde först du hade kedjor mellan benen men nu såg jag att det bara är din kofta :P haha..

Reply
lisa

dedär va inte en så snygg outfit fast den va ändå cool på nått sätt ;) <3 peace!

Reply
GBP

Nä men som jag har sagt tidigare så skulle du kunna gå runt i en sopsäck och vara DÖÖ-snygg ;-)

Reply
Malin S.

Superhärliga shorts att ha nu när solen kommer fram. Gött med Rays också! Vart kan man hitta pistolerna? Låter de högt? =)
/Kram

Reply
Emelie

Snäääääääääääääääääääääääääälllllllllllllllaaaaaaaaaaa, lägg upp en video där du fixar ditt hår! Snälla snälla snälla snälla snälla snälla snälla!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kram :)

(DIN BLOGG ÄGER!)

Reply
Emily P.

Hello beautiful Kenza ! I just want to know : can you write one article about the most better site for doing shopping , like Asos or bikbok ? Of course when you feel better ! Cause I think many girls want buy on internet !
XXX and good recovery :)

Reply
Michelle

Hej Kenza! Jag vet inte ens om du läser det här, men jag vet att du hade ett långt förhållande innan Aleks. Jag har haft ett i nästan 2 år och är bara 16 år gammal. Det tog precis slut, för att han inte vill ha förhållande längre, men han har fortfarande känslor för mig. Vår 2 års dag är de 13 april. Jag önskar att du skulle kunna dela med dig lite av hur du gjorde för att må bättre, för jag gråter varenda dag.. Älskar din blogg, du ger mig stöd. Kärlek

Reply
frida

åh så snyggt!
inte för att lägga mig i men, träffar du aldrig din pappa eller bor han inte här? eller är det bara att han valt inte vilja vara med i bloggen? för du skriver att du ska till din mamma osv, menar jag. :)

Reply
Nicolina

Snyggo! ;)

Jag har startat en blogg om min resa till ett hälsosammare liv och överflödiga kilon som ska bort, vill du hänga med på denna resa?

Och tror du att jag klarar bli av med 8kg till påsk?

Reply
V

varför går du runt och luras/ljuger för?
Först du säger att det är vanliga biljetter till bruno mars och att man ska vara snabb med att köpa! och att det inte är VIP, sen ba går du på värsta exklusiva efterfesten och vrf? joo för att du bara skrev att du gillar bruno mars!
såå orättvisst, det finns mycket mycket större fans än DU och du får deem! herreguud assåå, grejen är att du ljög för dina bloggläsare inte för att jag skulle ha viljat gå på den festen för jag gillar inte honom men det finns massa andra!

Reply
Julia

Vilka fina bilder!
Vad är det för modell på kameran? Så snyggt när det är blurrat i bakgrunden

Reply
Jenni

I think when you are a little bit older (21/22), then you can also run by Victoria Secret! You have a nice face and boy.
I want it too <3
Greetings from Germany

Reply
Terese

Gud vad fin du är! :)
vad heter dina solglasögon mer än RayBan? :) dom är så himla snygga! :D

Reply
Mikaela

Hejsan alla Kenza läsare! Jag tänkte bara tipsa er som vill köpa en halsring, den som Kenza har. Så finns den i min blogg för 150:-
Ha en bra dag!

Reply
Michelle

Du är jätte fin och smal!! Jag har ganska tjocka lår och det ser jätte fult ut när jag har shorts, något tips på någon bra affär där shortsen sitter bra ?

Reply
Ellen

Okej, andra gången jag frågar detta men.. fick inget svar förra gången! xD

Du har så snygga vadben, om det är så att du tränar så gör jag också det men det blir bara muskler!

Reply
jennie

skulle aldrig gå med dig om du hade det där på dig. att inte dom skämdes som var med dig. fula shorts.

Reply
Matilda

Hej! Gud vilka fina kläder! Nu i veckan har jag tänkt köpa din samma skinnjacka som du har, tycker den är så himla fin. Men jag undrar dock vilken storlek du har? Och om jackan töjer sig eller så för det är ju äkta skinn.. :) Kram!

Reply
viccky

hej kenza! Jätte snygg outfit! Jag gillar dina shorts och skinjackan mest.. men allt du äger är fint! Älskar din stil!! <3
Men är det inte kalt att gå runt i shorts och legings nu?! :O hihi :)

Kenza! Vad är det för skildnad på thigts och legings? :)

http://www.viccky.blogg.se
// Viccky<3

Reply
Emmas Artwork

Föresten, kan du inte lägga upp såna här stora bilder i vanliga fall också? Tycker det är så onödigt på något sett att ladda upp i litet format när man har en sån bra kamera. Typ som Foki, hennes kille tar hur fina bilder som helst med en kamera som jag skulle dö för. Men ändå laddar hon upp dom i miniformat. Det är mycket roligare att se lite större tycker jag :D.

Hugs! :)

Reply
Clara

Inget speciellt? Är du galen? En av de snyggaste outfiten jag sett på länge!

Reply
ELINELINELIN

FA DU ÄR HETAST KENZA! ÖNSKAR ATT JAG SÅG UT SOM DEJ, FAN HUR JAG ÄR AVUNDSJUK! OMG DÖR SÅ SNYGG DU ÄR, VÄRSTA DRÖM UTSEENDET! annors, tack för en superbra blogg, kolla gjärna in min om du har tid :) Ville bara säga det! kramar, ha det fint <'3
/Elin

Reply
mimmi

hej kenza! måste bara fråga dig, jag skulle verkligen behöva liknande strumpbyxor som du har på dig på bilden! undrar vart du köpt dom? haha förlåt för lite konstig fråga men jag har verkligen letat massor och bara hittat “håll in” strumpbyxor som e så tunna..<3

Reply
bingbing

du har alltid fråcka kläder på dig, tror du att du kan lära spånet kissei och klä sig och framför allt uppföra sig. Du rä drottningen helt säkert. Forsätt hålla din stil, du har klass girly.

Reply
hilda

hej kenza
jag älskar din blogg och dig för du är så vacker
jag undrar vilken storlek di har i den jofama by kenza jacka??

Reply
Anna

Åh du är så fruktansvärt snygg och verkar så himla trevlig och skön. Fan va bra du är!

Reply
emma

HAHA jag tyckte först att du hade en kedja dinglande mellan benen på det förstorade fotot :) skit snyggt är de iaf (utan kedja)

Reply
mini

snygg är du tjejen! älskar att du köper kläder på så “tillgängliga” ställen, bevisar att man inte behöver lägga ut en förmögenhet på kläder och ändå kan se så fantastisk ut! kram på dig

Reply
mini

får jag bara fråga vad gör du med håret så att det blir så fint om du kan svara snälla (L)<3

Reply
Lina

Inte konstigt att du går och blir sjuk hela tiden -du har ju inga byxor på dig!! :O

Reply
EMMMA

VAR KÖPTE DU DE SHORTSEN??? SHIIT SNYGGA!! SNÄLLA BERÄTTA LETAR EFTER ETT BRA HÖGA SNYGGA JEANS SHORTS!!!

Reply
;)

Åååh, hur cool är inte din stil? Älskar matchen med lång kofta och riktigt korta shorts. Och jackan är ju som vanligt snygg. Kan inte få nog av Jofama by Kenza!!!!
Kram <3<3

Reply
Zalán

Cool and chic, lovely and sexy… urban beauty with amazing black pantyhosed legs:)))))))))))))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*