• header

Ha en grym lördag!

Jag och min pojkvän har inte haft en helg tillsammans sedan….mitten på februari typ. Han har varit iväg och tävlat i olika länder och jag var också bort några helger (London & Köpenhamn). Visserligen var vi ju i Malmö ihop förra helgen men vi har inte haft en av våra härliga mysiga lördagar som vi brukar ha på lääänge.. Eftersom att jag reser bort nu i veckan också så vill vi passa på och vara med varandra, så vi hörs senare ikväll bloggen! ♥ :)

 Haha, hittade en bild från när vi var på klubben CLIMAX i Bangkok!

103 Comments

elina

När du var i malmö, var du i självaste MALMÖ eller typ någon mindre stad där ?, inte för att de kan finnas en stad i en stad men aa hoppas du fattar vad jag menar haha!
Jävlar vad snygga killar de finns där, o deras skånska dialekt gör de mycket snyggare HAHAHA!:)

Reply
elise

Hej Kenza! Jag undrar om du har några tips på snygga klänningar till skolavslutning? Slutar nian nu till sommaren och min bonusmamma har lovat att sy en klänning åt mig, men jag måste bestämma mig för hur jag vill ha den och det börjar bli lite bråttom. Vet inte om jag vill ha en kornblå, beige, vit eller rosa eller om den ska vara lång, kort eller mitt emellan. Vill ha en med snygg rygg eller tub. Har du några förslag? Det spelar ingen roll om de är lite “komplicerade” för hon som ska sy är superduktig. Tack på förhand, kram elise :)

Reply
marina

Har fått höra från ett par vänner att du antagligen ska få ut en egen skiva inom en väldigt snar framtid, som att du tar sånglektioner osv :) stämmer det?

Reply
Felicia

Haha :)

Jag var i Bangkok för två år sedan.
Det är nog det mysigaste landet jag känner till :)

Ska nog dit i sommar :D

P.s Kan du ha en till frågestund ? :)

Kram Felicia <3

Reply
emma

alltså orka, sluta klaga förfan… du är med han jämt. tänk om ni skulle haft ett långdistans förhållande? var nöjd istället orka..

Reply
Elin Albertina

Nej men jag dor – ni tva ar su guliiga ihop! :)

TAVLINGEN pagar till klockan 1900 svensk tid pa min blogg dar du kan vinna lyxiga priser
fran VICTORIA’S SECRET for ett varde av 700 kronor!!

VICTORIA’S SECRET, people!!

Reply
benedicte

Petter Northug er kanskje en kjent kjekkas i Norge, men i Sverige er det du som utkonkurrerer alle! Du hadde sikkert slått han, lett ,på ski også! :D Stå på! hilsninger fra Norge!

Reply
Anonyma Jag

Mysigt för er! .. jag vill också ha en helg med min man! .. Skulle kunna hugga av min ena arm för att få träffa honom! :( Jävla migrationen!!!

Jag käkade sushi idag , lär ju dö av matförgiftning inatt :( :( attans!

Reply
-----------------------------

HEJ DU ÄR JÄTTEFIN OCH DU HAR EN JÄTTEFIN STIL. du HAR EN SÅN FIN HY, OCH JAG UNDRAR, VAD ANVÄNDER DU FÖR HUDKRÄM OCH PRODUKTER? OCH DU HAR JU INGA FINNAR, MED KAN DU NÅGON BRA PRODUKT SOM VERKLIGEN HJÄLPER MOT FINNAR? FÖR ALLTSÅ JAG HATAR FINNAR, DE FÖRSTÖR VERKLIGEN MITT SJÄLVFÖRTROENDE OCH JAG VILL GÄRNA TA BORT DEM, JAG HAR FRÅGAT LÄKARNA MEN DE REKOMENDERAR BARA BASIRON OCH LIKNANDE, SOM JAG ANVÄNT OCH INTE FUNKAR. HOPPAS DU KAN NÅGON BRA PRODUKT.
MEN OM DU SVARAR SÅ KAN DU SVARA I DIN BLOGG SOM INLÄGG ELLER KOMMENTAR UNDER DETTA INLÄGGET EFTERSOM JAG EJ HAR BLOGG OCH SÅ ANVÄNDER JAG INTE MIN MSN.
JAG HOPPAS VERKLIGEN ATT DU KAN SVARA, MEN HA DET SÅ BRA! :)

Reply
KiZnic - Ung mamma

Så himla söta ni är, jag är glad att ni hittade varandra :)

Tänkte ställe en liten fråga också, om du vill svara så klart :D

-Jag älskar kampsport och vet ett din pojkvän är grymt duktig på det. Har du någonsin själv funderat på att börja eller har du provar på det innan?

Reply
M

Ville bara säga att jag övertalade min bästa vän att köpa ormringen från guldfynd by kenza igår. :) jag köpte en ring från din kollektion för 599 kr till henne när hon fyllde 20 och sen dess är hon fast! :) hon har börjat samla! ;)

Reply
Liniz

Hej, Kenza! Jag ska bara säga att din blogg är en stor inspration för mig och min blogg.
Ha såå kul med Aleks!
Kram

Reply
Emma

Om du älskar naglar så ska du besöka min blogg. Idag har jag målat snygga körsbärsträd ^^ Ses på bloggen <3

Reply
Elin

Jag tycker att du och din kille passar så bra ihop jag undrar om han är mannen du vill spendera hela ditt liv med han verkar ju så bra mot alla killar som en massa andra bloggtjejer har men ja vill bara kommentera att jag har haft svårt med vilken stil jag ska ha men efter jag började läsa din blogg har jag liksom börjat hitta mig fram mot min verkliga stil! så tack för det.

Reply
Nanna

Hej Kenza.
Hvordan er størrelsen i din Kenza3 jakke?
Jeg vil rigtig gerne købe den, men er lidt i tvivl om størrelsen!
Jeg er mellem 34 og 36.
Håber du vil svare!!!!!
Hilsen en dansk læser

Reply
emma

skulle du inte kunna slänga ihop typ en lista med sköna hemsidor & affärer? (a) alltså klädes då. sitter och letar förgäves efter en avslutningsklänning och lite annat smått & gott men vet inte riktigt var jag ska leta.. vet att du bruka skriva var du köper grejerna men ja.. minnet räcker inte långt, hehe.

Reply
Lapanje

Tja dudes. Kika in på vår syskonblogg! Vi är tre syskon som lever olika liv och bloggar om detta, en är modell och för tillfället i New York, En är studerar psykologi och en är dagdrömmare. :-)

See Ya!

Reply
madde

asså seriöst kommer snart sluta läsa din blogg…. du uppdaterar 1 gång per dag! så dålig

Reply
Sandra

Du behöver IIIIINTE “förklara dig” varför du vill va me din älskling!!!!!!!!!!!!!! VI FÖRSTÅR! =) Mys för mig så dansar jag för dig! :D

Reply
lovisa

älskar din blogg! undrar bara vilken inställning du använder för att få såna bilder? tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*