• header

Hold your glasses up

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – spontana utekvällar is the shit! Bara slänga på sig något enkelt (bekväma skor!!) och dra ut och dansa med vännerna. Jag, Nadia och Dilay drog in vid tolv och mötte upp några vänner. Vi dansade loss på Laroy med ett stort gäng härliga människor och sedan vidare till Berns där vi mötte upp min pojkvän och hans polare. Jag och Alicia konstaterade att man fan måste vara hög för att kunna dansa till musiken nere på 2.35:1 på Berns.. Eller hur fan gör man?

Tack alla fina för en awesome kväll!

Jag och min ängel

Någon hade skrivit att jag är bäst med oranget läppstift???

117 Comments

Amanda

Jag behöver hjäääääääälp! Jag ska på bröllop i sommar (första gången i mitt liv) o har ingen aning om vad jag ska ha på mig.. Jo, en klänning såklart! Har du tips på vart jag kan hitta fina? Funderar på en långklänning, vart köpte du din röda du hade i somras? Tycker ändå det ska vara stil, inte en kort sommarklänning.

Reply
L.O.V.E

På tal om att vara hög….har du någonsin testat droger?..
Jag vet att det är en ganska personlig fråga men det är iaf något som jag alltid velat TESTA åtminstonde en gång.

Reply
angelica

Stäng din jävla mun nån gång. Det är inte snyggt, ser ut som att du har ett fett underbett istället.

Reply
Linnéa

Kan inte du lägga upp en video där du går i olika klackskor? :D typ jeffrey campbell, och dina kurt grieger skor eller vad dom heter :P :D <3

Reply
a

Hej! Du kan möjligtvis inte tänka dig att sälja din Alice i underlandet-klänning om du har kvar den? Jag ska på maskerad i helgen och hade beställt en Alice-outfit från USA i veckan, men fick ett mail i fredags om att leveranstiden är förlängd och nu vet jag inte om jag kommer få den i tid :-( Har letat som tusan efter en ny men inte hittat någon i en rimlig prisklass så jag är väldigt stressad nu, och vänder på varenda sten hehe… Kram!

Reply
sara

Hej alla ! Kom till en dag fylld med aktiviteter som ansiktsmålning, fiskdamm, barntält, bollhav och Big Slide. En dag som även bjuder på mycket annat gott som passar hela familjen. Mat från Turkiets alla hörn, kulturutställningar, försäljning och mycket mer. Inte nog med det, den stora scenen gästas förutom folkdansgrupperna även utav Ison & Fille, Medina, Klubb East N Bul & finalen av Talangjakten samt mycket mer!

Reply
Karro

åååh snälla skriv gärna både var ditt läppstift kommer ifrån och heter och nagellack?

Reply
Johanna

Fan vad dumt det här kommer låta, men jag måste verkligen säga det! Jag har läst din blogg i dryga 3 år nu, och jag har aldrig stött på en fränare människa än du! Trots att vi bara får se lite av ditt liv och riktiga jag så är det vi går se så otroligt jäkla perfekt! (sa ju att det skulle låta dumt!) du behandlar dina vänner och läsare så otroligt bra, och jag har aldrig hört någon säga att de mötte Kenza på stan och hon var dryg. Du är helt seriöst som en gud för mig, och dessutom världens snyggaste människa! Snälla fortsätt vara så jävla fantastisk som du är, så vi andra får någonting att sträva efter ;) du är så jävla frääään, (förlåt för den töntiga texten, tänkte bara att det kanske skulle vara kul att höra haha) Puss på dig!! :)

Reply
A

KENZA DU VET VÄLL ATT DOM VIRKADE SHORTSEN FRÅN H&M REDAN HAR SLÄPPTS?! TYCKER DU BÖR KÖPA ETT PAR EFTERSOM ATT JAG TROR ATT DU SKULLE PASSA VÄLDIGT BRA I DOM! DET FINNS ETT X ANTAL SHORTS PÅ TRADERA SOM MAN KAN BUDA PÅ!

Reply
Anna

Hej fina Kenza! Kan du inte ge lite tips på snygga väskor man kan ha med sig när man ska ut, som kamera & smink får plats i? Kram!

Reply
cool

cool blogg asså shiiiiiit! gud va kul att festa lixom aja
jam måste gå shöösssssssssss

Reply
:D

Jätte fin var du! :D Och ¨någon¨ skulle kanske vara du? haha du är bara för söt och bäst Kenza! Pusss <3 <3
ps: den bästa bloggen någonsin!

Reply
:D

Kenza!!! :D Vad fin du är! Och ¨någon¨är väll du? haha du är bara för söt och bäst Kenza! Älskar dig jätte mycket, ditt utseende, din kropp och din stil! Hela duuu! Jag har en fråga, kan man få din aoutograf? har alltid velat ha den! Ha det bäst!

Ps: Din blogg är den bäst bloggen någonsin! :D pusss o kram <3 <3 <3

Reply
Anna

aaah kenza du är såå vacker och bra. så uppfriskande att läsa din blogg efter kissies, haha. naturlig skönhet RULES.. men undrar varför ni båda kallar er sveriges största blogg..vem är egentligen större..?

och hörde av någon att du är stroppig i person, hoppas det inte är sant, du verkar så trevlig och cool.

Reply
Alisa

sååå damn snyggt med orange läppstift!!
passar dig snygging! :) <3
haa dt bra puss!

Reply
allie

Tycker det ser ut som dilary gått ner massa i vikt, kul att se att hon lyckas :D !!!

Reply
malin

Hej kenza, älskar din stil och undrar om inte du kan tipsa om lite hemsidor med kläder och skor? Skulle vara super snällt :)

Reply
linnea

hejsan svejsan kenza!
Nog för att du är otroligt söt nu, men om jag ska du skulle mest springa runt och se ut såhär hela dagarna:
http://kenzas.se/2010/04/07/two/

på de där bilderna är du helt galet snygg!
väldigt fin och mysig blogg som läses dagligen!

Reply
Nannne

Heej,sjukt bra blogg =) Btw.hur har Dilay lyckats bli så smal?kämpar och kämpar med får aldrig såna resultat,tips från henne? Tack!!!! :D

Reply
frida.

hej kenza!
jag vet att du har jätte många läsare som kommenterar hela tiden, och jag förstår att du inte kan svara på allt.men jag har EN sak som jag verkligen vill.
och det är att jag vill se din vita byxdress från bikbok bakifrån.
jag har också en sån, men är lite osäker om den sitter för tajt över rumpan på mig. så jag skulle verkligen vilja se hur den sitter på dig!!
TACK PÅ FÖRHAND & TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG.
:D

Reply
Robi

Eller så var det ni som skrev det gjorde det men du vill inte få skit för det… ;)

Reply
tina

Vad ni såg pigga som sommarfräscha ut! Nu kände man sig helt plötsligt ännu mer blek, haha. Komsi komsi sommarvärme..

Reply
Anna

Snygg som alltid Kenza! :) Dilay har också blivit jättesnygg, brun och fräsch, och hon måste nästan ha gått ner i vikt? Inte för att det på något vis behövdes, men hon strålar!

Reply
Lollo

Hej kenza ! Kan du inte köra en look a like/ lika som bär tävling ? (dvs personer som är lika dig) :)
skulle vara kul
älskar din blogg kram

Reply
Mikaela

Hahah alltså verkligen förlåt för det här, men jag kan inte låta bli och jag hoppas verkligen du tar det på ett bra sätt! Det första jag tänkte när jag såg bilden var “varför har hon en snopp på sin handled?”. Sen kom jag ju på att det är din tatuering av ett C (eller?). Men när jag kollade snabbt och ifrån just den vinkeln, ah.. snopp.

Älskar din blogg och du är så jävla snygg!

Reply
Anna

Jag vet att du är emot SD så jag måste säga att jag blir väldigt förvånad över att du gick till Berns, stället som i onsdags välkomnade in Jimmie Åkesson och hans gäng in i VIP-rummet. Bojkotta!
Förutom det så är du såklart alltid fett soft, puss!

Reply
Caroline'

Oj! har inte Dilay gått ner sjukt mycket i vikt? Ser ut så tycker jag nog! Fina båda två i alla fall!

Reply
Daniella

Postat av: sara
är det aleks där bak i speglen? kram<3

Svar till Sara: Nej, det är Aleksandra!

Reply
julia

nejmen! hade inte kenza på sig orange läppstift, vilket sammanträffande ;) grym blogg du har och grym klädstil!

Reply
Johanna

Visst har Dilay gått ner väldigt mycket i vikt? Skitsnygg är hon i alla fall!

Reply
Ajda

Fina ni är!! :)

Älskar din blogg Kenza! Du får ALDRIG sluta blogga, heh!! :) <3

Reply
Emma

Vad kommer ditt läppstift ifrån och vad heter det i sånt fall? Du är skit snygg! ;) kram kram

Reply
Anniken

ååh,Dilay er så utrolig vakker! så pent ansikt på henne,og det ser ut til at hun har gått ned flere kg? Hun ser iallefall veldig bra ut,skriv gjerne om hennes treningsmetode og hvordan hun har greid det! Inspirasjon :D

skal til Stockholm i november,håper jeg møter på deg!

Reply
mikaela

vad använder du för bh? för du får så snygga bröst! hoppas du inte tar illa upp, det är menat som en komplimang, jag vill veta så jag också kan få det

Reply
jessica

kenza använder du färgade linser eller använder du normala kontakt linser för på några av dina bilder ser et ut som att du har mörka ögon?
har du alltd varit small tillochmed när du var yngre?

Reply
Elina

jag älskar din blogg! den e jätte snygg :) men hej, jag har ett fråga till dig: jag bor i finland men jag ska jobba i stockholm hela juni (förlåt mig min svenska, jag e inte en finlandssvensk….). men finns det några nattklubbar som har ålder gräns 18? liksom jag har läst att alla nattklubbar är 20 och upp… :s

Reply
Wilma (ETT STORT FAN)

Hej Kenza<3
Jag älskar verkligen din blogg och jag får insperation av dig och din klädstil jämt! Jag älskar att du verkligen vågar stå för den du är och för att du verkar väldigt glad! Jag har några frågor som jag hoppas att du skulle kunna svara på:
-Hur mkt kläder har du?
-Hur mkt kläder får du gratis för att du e en känd bloggare?
-Kommer du och Tyra fortsätta med Kenza Tyra show (Älskar't)
-Vad har du för locktång?
-Hur stor lägenhet har du? Bor din pojkvän med dig?
-Bryr du dig ofta vad andra tycker eller kör du ditt eget race?
HOPPAS DU SER DETTA OCH SVARAR<3
KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*