• header

Hotellet i Dubai

På tisdag åker jag! Det ska bli så himla roligt och spännande. Jag har aldrig plåtats utomlands förut så jag är såklart lite nervös! Men SOLO-gänget är härligt så det kommer gå bra. :)

Såhär ser hotellet ut! Det ligger mitt på stranden där vi ska plåta. Vi kommer plåta två dagar för två olika nummer och sedan blir det lite sol och bad! Åh det ska bli så kul!!

121 Comments

elina

När du var i malmö, var du i självaste MALMÖ eller typ någon mindre stad där ?, inte för att de kan finnas en stad i en stad men aa hoppas du fattar vad jag menar haha!
Jävlar vad snygga killar de finns där, o deras skånska dialekt gör de mycket snyggare HAHAHA!:)

Reply
sofia

jag bor i dubai och det hade varit sjukt kul att träffa dig! kan du inte blogga jätte ofta kanske gå till mall of the emirates nån dag så jag kan träffa dig! :D ? och vad hete hotelet?? :)) ps. gå till marina och jbr när du är där, och atlantis har en mysig bar som heter LEVENTINE :)

Reply
S

Hi Kenza,
I was in Dubai 2 months ago! It was fantastic! If you need any tips, please contact me.
Greetings from Amsterdam

Reply
Elin

Åh, gud.. Inte alls avundsjuk! Bilderna kommer verkligen bli bra :) Ha det så underbart! Jag har alltid velat åka dit, så du får minsann berätta hur det är där sen :D

Reply
Ros-Mari

Känner till hotellet och ni kommer att ha det jättebra där. Dock ligger det en bit utanför stan så se till att ni åker in till dubai också. Dubai Marina som ligger närmast har massor av barer, stränder, clubbar, shoppingcenter osv.
MvH Ros-Mari

Reply
Johanna

Åh jag är ju inte ett dugg avis, det ser hemskt ut! Tacka vet jag regniga och tråkiga Sverige!

(ironi, för jag är jävligt avis!!!!!)

Reply
Ebba

Har precis varit i Dubai, min morbror har bott där i 6 år så han visade oss runt överallt, så jag har rätt bra koll! Mejla om du undrar nått!
Men det är verkligen hetl AMAZING! Speciellt stranden och shoppingen! ;)

Reply
Sophie

Om du får lite tider över så se till att besöka madinat Jumeirah och Dubai mall (bästa shoppingen i världen). om om du får någon kväll över så åk på ökensafari, kan vara det roligaste och mysigaste någonsin om man gillar åkattraktioner, kameler, arabiskt mat och magdans :)

Reply
michaela

Hej kenza! Följer du körslaget 2011? Isåfall vilket team tycker du är bäst.
Själv är jag med i team casper hahahh :P

din blogg ägeR! :D

Reply
mandi

Wow Kenza! Du måste ju vara en av de mest lyckligt lottade kvinnorna i världen! Finns inte ord för hur mycket jag vill vara du! Du har verkligen allt! Exakt allt en tjej kan drömma om! Jag brukar tycka att det inte finns perfekta människor.. men du är fan perfekt!

Reply
'br

Åååh, jag vill också till Dubai! har hört att dom har vädligt fina hus där, hehe :)

Kolla in min blogg! var på justin biebers konsert och han kom fram till mig. har det på film :D kolla själva!

Reply
Stina

Det kommer bli underbart Kenza! Jag ser fram emot att följa med via bloggen = )

Kram

Reply
Jessica

Hoppas du har det så trevligt!
Skulle också vilja åka utomlands, men pengar ska det ju finnas ;)

Tänkte även skriva att jag tycker att du ser så jäkla sjukt bra ut! Och att din, Fokis & Micahs är de enda jag läser.
Tycker att ni är de vettigaste bloggarna. (Som jag har läst.)

Very well, take care now, bye bye then.

Reply
lasek

Hej Kenza!
Imorgon så ska jag gå och plåtas fast inget seriöst utan bara för kul men jag vill ändå att bilderna ska bli perfekta. Kan inte du ge mig några tips om vad man ska tänka på innan man sticker dit och när man är där och lite tips på poser som jag kan använda mig av så att bilderna blir urläckra!
Det här är första gången så jag är sjukt tacksam för svar!
Kram Lasek

Reply
Noor

jag ska åka till dubai och abu dabi den 15/4 har varit där 4 gg för det är verkligen härligt den här tiden på året är bäst!
Kram Noor

Reply
Lisamyek

Avundsjuk!!!!! Lycka till!! :D

Du tycks ju ha en sund inställning till din kropp, träning, mat o hälsa. Vad göra du för att förbereda dig inför en plåtning?? (fysiskt/mentalt? :)

Reply
johanna

kenza?!

jag fick en rosa väska (alltså dem du designat) i julklapp detta år, hade med den i skolan i en större väska och glömde kvar den i ett så kallat bås, när jag kom tillbaka var den stulen! hade nu tänkt mig att köpa en ny rosa, har tittat runt minst en timme och letat flera sidor på google efter en men exakt alla rosa och svarta är sluut..

Tror du att ni kommer köpa in några mer?? Tacksam för svar
Kram Johanna

Reply
Linnéa

hej kenza! :) okej, detta är en liten konstig fråga men ändå! hurdana trosor har du under korta klänningar, genomskinliga tights och du bara har en kort, fladdrig klänning? :)

Reply
Frida

Ser jättemysigt ut!

Jag har en fråga på ett helt annat ämne: är dina produkter från Jofama och Wildflower alla i äkta skinn?

Reply
sara

kul:D men komihåg att dubai är ett muslimsk land så va inte för lättklädd ute bland folk :)

Reply
Hanna

Ska du åka själv till Dubai med SOLO:gänget eller hänger någon nära vän till dig med? :))

Reply
Milo

Jag har varit i Dubai flera ggr, åker dit varje sommar! Säg till om du behöver tips på shoppingcenter, turistområden, marknader osv. :D

Reply
manda

vad fint! oooh jag aker ocksa till dubai snart :D fast dan efter dig. Mina foraldrar bor dar :) Det hotellet ligger val lite utanfor? sa se till att aka in t “main dubai” ocksa! Och alla shopping mall saklart ;) Dubai Mall har gatt om Mall of the Emirates och ar storst i varlden nu :O Men lite foooor stort tycker jag nog… hehe ha det sa bra :)

Reply
Maja

Skulle inte banga på att lämna gråa Sverige idag asså!! Ha de super där borta! Sola åt mig!! ;) <3

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

åh vad mysigt ! Jag tror jag hoppar på planet med er hihi eller båten :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Lizzie

åh vad härligt! :D men åker du själv eller med någon av dian vänner eller kanske pojkvän ? <3

Reply
Agnees

Gud var roligt!!, har faktiskt bott på det där hotellet flera gånger, Det är verkligen det bästa hotellet jag någonsin bott på !!:) Frukosten är nog det bästa!
Är avundsjuk!! vill dit igen:):)

Reply
Karolin

vad heter hotellet ?? jag bor i Dubai och det skulle vara kul att fa traffa dig !!

Reply
Evelina

Hej, Min faster flyttade ner dit för några år sedan så vi brukar åka dit nån gång om året. Det är sjukt nice där. Jag älskar det! Jag hoppas att du får det jätte bra där :) Hälsa Dubai från mig ;)
mvh / Evelina

Reply
andrea evelina andersson

Hej Kenza!
Jag var i Dubai under mitt sportlov (eller åkte på kryssning med familjen som utgick ifrån Dubai) men jag looooovar att du kommer älska det. Finns en heldel bilder på min blogg om du vill se (under kategorien “sportlovet 2011″^^)
Gillar din blogg starkt!!
Kramar

Reply
Diamantias

Vad avensjuk jag blir =) ta mycket bilder nu så vi får se Dubai=) Tänkte själv åka dit när shopping mässan var. Biljetterna vid den tidpunkten låg på ca 2400kr inkl skatter och avgifter tur och retur, lungt att jag ska åka nästa år.
Ha en trevlig resa!njut av sol och bad=)

Reply
emilia

I’m a swede living here in Dubai :) If you want a tour-guide that can be arranged :), let me know. I’ve been here for over 10 years, so I know all the must-see spots.
// Emilia

Reply
Sofia

gud så underbart. :) vilket lyx. jag praktiserar på ett dagis så själv ska jag väl stå ute på dagisgården och glo i regnet. hah!

Reply
OMMMMMMMMMMGGGGGGG :D

MEEEEEEEN GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDD FYFAAAAAAAN VAAAAAAD SOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT LIIIIV DU HAR, OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG :D VEM FAN SKULLE IIIIIIIIINTE VILJA DET DU SKA GÖRA PÅ TISDAG. OMG DUBAI DUBAI DUVAI HAHAH :D HOPPAS DU FÅR FETT NAJS DÄR, O GRYMA BILDER, SHIIIIIIT SNÄLLA NJUUUUUUT SÖÖÖÖÖÖÖNDER DA FRÅN MIG!!!!!! :D:D::D

Reply
anonym

Dubai är AAS nice :D men det är inte som på den andra bilden, det där är mer tpy thaildn..dubai är mer konstgjort haha :D Men det är sjukt nice shoppa som en galning dom har så j*vla bra shopping! Forever21, jaa de har allt. åk till atlantis vattenland också, är så jävla kul haha =)

Reply
Malin

Jag har varit i Dubai 4 gånger och det är helt fantastiskt! Shoppingen är underbar och stränderna e så fina! Allt är jättelyxigt och jag är så otroligt avundsjuk på dej!

kram! <3

Reply
Anna

Åh, så roligt att plåta där! Jag var i Dubai i början av November förra året och det är helt klart den bästa resan jag gjort! Det finns allt och lite till där! Om du vill se lite bilder från när jag var där så får du gärna besöka min blogg och om du vill ha lite tips på saker att besöka är det bara att fråga. Hoppas du får en supertrevlig resa i alla fall och att bilderna blir kanonbra!

Reply
L.T.

Åh låter som värsta Bar Rafaeli-jobbet! och DEN KVINNAN har nog allas drömjobb…

Reply
Joanna

Det ser hur härligt ut som helst ju!
Men en fråga bara, jag antar att du kommer att plåtas i bikini och lite mer “lättklädda plagg” eftersom du skrev att plåtningen kommer äga rum på stranden, men är inte dom jävligt strika i Dubai när det kommer till att ha på sig sånt? Eller det kanske är en annan sak om stranden tillhör hotellet där turister inte tar illa vid?

Reply
Malle

Tjena! Har varit på den klubben som ni ska bo på. Riktigt fint är där. Men som någon skrivit så ligger det väldigt långt från stan. Passa på att åka sånt flygplan som landar och lyfter på havet. Coolt! Kram Malle

Reply
Hayad

Kenza du får ha de så kult med plåtningen! Njut nu av din underbara tid som du kommer ha i Dubai!!

Reply
Filippa

åå, vad kul! Själv åker jag till Dubai nästa Tisdag-12:e :D
Men är du där i 2 dagar eller kommer du stanna där längre?

Reply
AMANDA FALK

SKÄMTAR DU KENZA!?!?!??! Jebel Ali Resort & Spa :D Min pappa bor i Dubai sen 6 år tillbaka så jag åker till Dubai varje lov. Brukar åka till Jebel Ali och spendera dagarna där (dock aldrig bott på hotellet eftersom pappa har en stor lägenhet som vi bor i). Jätte jätte fint hotell men måste säga att det ligger väldigt off… typ 30 min från Dubai city, detta hotell ligger lite utanför själva staden men förhoppningsvis kommer ni åka in till city hela tiden och gå i världens största shopping center Dubai Mall, se Burj Khalifa och Dubai fountain, äta vid Burj Al Arab, åka ut på Palm Island och kanske spendera en dag på något av de galet barnsligt roliga enorma vattenlanden Wild Wadi eller Atlantis?

Har du koll på vad man ska göra och se i Dubai!? :D Annars kommer jag görna med tips ;-)

Hoppas du haft en grym helg & får en toppen start på veckan imorgon, goood night!

Reply
Linda

Då tycker jag du ska göra ett besök på Diablo nightclub och hälsa på dina svenska läsare här i Dubai :)

Reply
Nadja

Var i Dubai för nästan exakt ett år sedan. Så sjukt ställe det är, alltså x)
Badade med delfiner, hoppade i vågorna, gick omkring i en massa gigantiska köpcenter, cyklade omkring på gågatorna längs med typ en å. Hade så förbannat kul!

Reply
Nadja

Åh, glömde skriva att det finns ett Central Perk i Dubai också! Har inte själv varit där, men vet att det ska finnas :)

Reply
Sussi

Jag har varit i Dubai sedan september och det är helt underbart! Nu börjar havet bli perfekt temperatur också :)

Reply
Sara

Där bodde jag när jag var i Dubai. Ligger en bra bit utanför stan men är riktigt nice och lyxigt!

Reply
Frida

Är det Jebel Ali spa resort? Har varit där, helt underbart! Hoppas du får det fint!

Reply
DANNI'

ÅHH SKA DU TILL DUBAI?? Jag var där i höstas och jag ÄÄÄÄLSKAR DET! Ha det underbart där och hoppas plåtningen blir bra! :)

Reply
sayeh

jag har varit i dubai många gånger ,
sjukt härligt är det ! ^^
har du förresten varit i atlantis än?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*