• header

5e april 2011

God morgon solstrålar!

Sovit gott? Jag har sovit lite oroligt, gör alltid det innan jag ska ut och resa.. Brukar drömma mardrömmar om att jag missar planet, glömmer resväskan eller nått…haha. Nu är jag iallafall uppe och ska packa det sista nu.

Jag har typ inte med mig något alls, men tog ändå stora resväskan för jag hoppas att vi hinner shoppa lite på deras stora shopping malls! Vi plåtar onsdag och torsdag och jag åker inte hem förrän natten till lördag, så jag hinner förhoppningsvis med lite sol & bad också! :)

Det ska bli otroligt skönt att komma iväg några dagar och få känna härliga värmen igen. Sätta på sig en bikini och hänga lite vid poolen.. ♥

85 Comments

Evelina

Hej Kenza! Snälla läs din e-post :D Jag skickade till dig innan eftersom jag också är i Dubai nu. Min mamma jobbar här, så jag är och hälsar på men har inte så mycket att göra på dagarna då min mamma jobbar :) Hade varit jättekul om du hörde av dig! KRAM, Evelina.

Reply
jocke

Ja man kan inte bli annat än avundsjuk, jag vill oxå till värmen:)

Ni får ha det så bra och ha det gott

Reply
Rebecca

Lycka till med plåtningen! :D Det kommer säkert att gå jättebra. Kan inte vänta till att se bilderna! :)

Kram

Reply
Eli

Du kommer ha så sjukt kul!
Har bott där ett längre tag tro mig du kommer vilja åka tillbaka sen! Shoppingen är sjuuuuuuk……

Reply
Emma

Hej Kenza!
jag undrar vad du har för storlek på dina vita chinos som du köpte på Zara? De är jätte fina! <3
Tacksam för svar!

Reply
Sara

Hej söta Kenza!
Jag har en fråga.. vad har du för storlek på mys-dressen som du visade här om dagen från BikBok? Och skulle du säga att färger är mer vit eller beige-aktig? Kramar!

Reply
Helene

Du får ha det bra i Dubai! =)
Jag läser nästan alltid kommentarerna som du brukar få och en tjej hade frågat vilken storlek du har på din bikini från H&M som du köpte i London, du svarade XS i underdelen och M i överdelen.. men jag såg nyss på hemsidan att det är i storlek 34,36.38 m.m .. Vad motsvarar den storleken? kan du kolla det? Vore super snällt, vill inte beställa fel storlek eftersom att det är genom internet.. vill ha den blåa färgen Pussar

Reply
Erica

Haha sjukt, såg nyss att 2 andra hade ställt två frågor som jag också gärna skulle vilja få ett svar på.
1. Vad har du för storlek på dina vita byxor som du köpte på Zara?
2. Vad har du för storlek på mys-dressen från BikBok? Och vilken färg skulle du säga att den är i? Ha det bäst i Dubai, glöm inte att besöka Mal of Emirates. Det är nästan ett måste(!!) om man är där. Kram

Kenzas svar: Haha du e ju rolig, du skriver i massa olika namn.. Du vill verkligen ha svar va! Hehe.. Jag har storlek XS i byxorna och XS i mysdressen. Den är gräddvit. Kram!

Reply
Nina

Vilken härlig bild! Längtar verkligen till sommaren.

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
sofia!!

åh gud vilken härlig bild!
jag vill oxkså resa till värmen, men den kommer väl snart till Sverige också hoppas jag!
jätte fin du är! kram!

Reply
sofia!!

gud vilken härlig bild!
jag vill också åka till värmen, men den kommer väll snart till sverige också!
hoppas att du inte glömmer resväskan eller något sånt då! haha, kramkram!

Reply
Christine

Jag drömde också konstiga res-drömmar inatt, bl a att jag glömt packa ner min kusins badrumsmatta, haha. Wierd. Blir nog så kvällen innan :)
Vi får hoppas att bådas resor går bra!

Reply
emilia

Såg just att du kommer till Dubai, you’ll love it jämfört med kalla sverige! Iaf, lever och jobbar här i Dubai, för en restaurang som heter Zuma. Ni borde verkligen komma förbi under en kväll medan ni är här, det är väl så att säga en av Dubai’s “hotspots” och vore trevligt med lite svenskt sällskap!

Reply
Evelina

Åker du själv eller med plåtningsteamet? Tänkte att det kanske blir lite ensamt i ett helt främmande land haha
Hoppas du får det kul!

Kenzas svar: Yes! Jag får iaf sällskap ner, men jag åker hem ensam haha.. Det kommer vara lite tråkigt, eftersom att jag ska mellanlanda i Oslo och sitta där i flera timmar och vänta på planet till Stockholm.. Men jag har laddat upp med SATC, mitt nintendo DS, en bra bok och min ipod :) Kram!

Reply
Hanna

Hej söta Kenza, här ska du få fullt med tips
* En mall tar ungefär en hel dag, så åk dit väldigt tidigt så att du kan hinna med rusningstrafiken som pågår 24,7 haha
* Stranden är väldigt skön o sola på , men också rolig o åka gummibåtar på, du kommer D-Ö !
* Godaste maten finns i Abu Dhabi, där var vi under jullovet så flera underbara restauranger finns det.
* I dubai finns det en libanesisk restaurang, tyvärr minns jag inte namnet men jag har nog aldrig njutit så mycket av mat någonsin
* Du måste också till Bazaar, märkeskläder för billig peng ! Du kommer inte ångra dig
* Stölder o sånt finns inte, reglerna är så starka men ta det ändå lugnt när du går ut på gatorna haha
* För att visa respekt till landet så när du hör moskéen ska du stänga av all musik, även fast du är kristen. för de visar respekt till landet !

Hoppas du får det dunderoligt, ha de bra <3

Kenzas svar. Tack för alla tipsen! Men vi kommer som sagt plåta hela dagarna, kvällarna har vi dock ledigt så då ska vi besöka dubai mall eller mall of the emirates. Men kan ju inte vara ute sent heller eftersom att jag ska upp och sminkas och plåtas.. Får helt enkelt åka tillbaka till Dubai, det verkar ju grymt! :)

Reply
Christine

Hei
Liten kommentar fra Norge her.
Så den silver kjolen din fra ACNE, nydelig!
Tenkte å bestille den,, hvordan er den i str, hvilken har du?

Ha en fin dag, god klem fra Norge :)

Kenzas svar: Tror jag har XS, 34.. Men ni borde inte gå efter hur ni tror att jag ser ut, för jag får alltid höra av läsarna att jag är mycket mindre/större/kortare/längre i verkligheten haha.. Kram!

Reply
www.nattstad.se/sexgillas

Det kommer bli kul för dig. :)
Jag hoppas ni får bra väder bara så ni kan ha riktigt nice. :D

Reply
hallon

hej kenza! älskar din blogg!:)
jag har länge velat bli modell men vet inte hur jag ska göra. kan du tipsa något sätt hur jag ska börja?
kram!

Reply
GULLAN

GODDAG GUMMAN LILLA,
NÄR JAG VAR UNG VAR JAG LIKA VACKER SOM DUUU! MEN NU ÄR JAG TYVÄRR BARA ÄCKLIGT SKRYNKLIG.. JAG HETER GULLAN OCH LUKTAR ÄCKLIGT. MEN DU LUKTAR GOTT OCH HETER KENZA. NU ÄR JAG GAMMAL OCH GRÅ, MEN NÄR JAG VAR UNG VAR JAG EN RIKTIG LÄCKERBIT. KILLARNA SNUBBLADE ÖVER MIG. SÅ VACKER VAR JAG. NU ÄR JAG HELA 78 ÅR… INGEN TREVLIG SYN INTE. JAG VAR FOTOMODELL EN GÅNG I TIDEN. HOPPAS ATT DU INTE SLÖSAR BORT DITT LIV SOM JAG GJORDE OCH HAMNAR PÅ GATAN OCH FÅR ÄTA BRÖD OCH VANN, OCH BLI… TANNALÖS! DETTA TOG MIG 20 MINTUER AV MITT LIV OCH SKRIVA DETTA.. HOPPAS ATT DU EN DAG FÅR BARN OCH TAR HAND OM DOM ORDENTLIGT. KRAM PÅ DIG KENZA.

Reply
Eve

Lyxigt det ser ut. Föresten Kenza, kan du inte skriva en London-guide över butiker/restauranger/sevärdheter du tycker är värda att besöka? Åker nämligen dit snart och vill inte missa någonting!

Kram!

Reply
Moa

God morgon! :) Jag kikar in på din blogg lite då och då… du verkar vara en skön tjej, och väldigt vacker dessutom! Men varje gång jag läser bloggar om shopping hit och dit kan jag inte låta bli att fundera på om till exempel du inte får dåligt samvete av att shoppa för tusentals kronor? Du har så otroligt mycket kläder, kan man då inte strunta i att köpa dom där linnena från Zara och i stället skänka dom pengarna till ett hemlöst barn i Colombia? Det vore intressant att höra hur du tänker kring detta…

Reply
saja

du måste till dubai mall, bästa shoppingcentern, var där förra året, älskar staden :D

Reply
hej

Har du linser när du flyger o så? Jag tänkte, det kan ju ta flera timmar, vänta på flygplats…kanske sova en stund på planet ;P …osv….tycker du inte det är skönare med glasses då eller hur gör du?:) Eller funkar det bra ändå?
Kram & lycka till med plåtningen.

Reply
David

Ha det bäst där du är!! Kolla gärna in bloggen och lägg in några kommentarer och frågor så svarar jag så fort jag kan alla! Take Careee!!:D

Reply
Gina

Ett tips är emirates mall om den heter så.. Dom har mycket fina affärer och även innomhus-skidåkning! Så dit ska du gå :)

Reply
Malin

Hej Kenza, riktigt bra blogg.
En fråga: hur lång är du och hur mycket väger du?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*