• header

DUBAI

Den här jobbresan börjar bra, jäkligt bra. Hade tre säten för mig själv på planet. Sov 2 timmar, tittade på SATC 2 timmar, läste 2 timmar. Framme i värmen! Klockan är 1 på natten här och det är 32 grader ute. Imorgon ska det bli närmare 40 grader så jag får se till att dricka mycket vatten så att jag inte får värmeslag när vi plåtar ute i solen.

Kom fram till hotellet för en stund sedan, fick syn på mitt fina rum & badrum. Glömde nästan det viktigaste… Balkongen! Sprang fram till dörrarna, slet upp alla gardiner och får syn på havet. Mitt rum ligger precis vid stranden. Jag dör, trots att det är mörkt ute och man knappt ser något så är det så jäkla vackert.. Lovar att visa utsikten imorgon! :)

Nu måste jag sova, ska upp och äta frulle med resten av gänget vid åtta imorgon och sedan sminkas & plåtas hela dagen! Puss!

På planet. Hur jävla gött var det inte att planet var typ helt fullt, förutom bredvid mig?

Bläddrade i en tidning och såg en tönt haha

Mitt fina rum..

…och mitt fina badrum. Äh! Hinner ta ett bad i mitt stora badkar innan jag måste sova! Nämnde jag att jag älskar mitt jobb? Kan inte fatta att jag får göra det här. Är så himla glad!!

112 Comments

Elin

Fyfan vad orättvist! Du har världens bästa liv. Snart kommer du bli känd över hela världen också, gud så tur du har. Njut riktigt mycket! Ska minsann också komma iväg till Dubai någon dag (inte gratis dock…) :D

Reply
en ormingebo

asså gud vad jag är glad för din skull! jag var typ granne med dig när du bodde i nacka, har sett dig under all dess år på bussen med mer. (och jag var i dubai för 1 vecka sen :)) så glad för din skull att det går såå bra för dig. ps. kan du berätta mer om hotellet, typ var det ligger och så? är det inte ras al khaimah typ? hoppas du träffar många sheiker, de kommer älska dig!

Reply
aletheia

Det där badrummet ser sjukt trevligt ut, åh vad ja gärna hade varit där o tagit mig ett bad :)

ser fram emot o se utsikten imorn o drömma mig bort..

lycka till imorgon!

Reply
hejhej

hoppas du läser dethär :) Jag och säkert flera andra också, tycker att det skulle vara jätte kul om du kunde göra ett inlägg om bra tips för att göra en blogg bättre, hur man ska starta osv. :) jag skulle vara SUPERtacksam! Du har en superblogg!! :) <3

Reply
Sasha

Jag skulle vilja ha ditt jobb! Verkar så underbart roligt och spännande och jag förstår verkligen att du älskar det :D

Reply
Shelinda

Så roligt för dig Kenza! Alldeles underbart att få åka utomlands för en plåtning ju, skulle absolut inte säga nej, haha!

Lycka till imorgon♥

Reply
Linn

Jag tycker att det låter som att du har haft en riktigt najs dag trots resande och allt :D Och hotellrummet, på tal om najs (haha, höll på att skriva majs istället för najs) alltså!! :)

Reply
Therese

Gud det ser ut som himmelriket! Verkligen dags för en resa till varmare breddgrader snart!

Hoppas du får en fantastisk resa!

Reply
Nellie

Gud, vad avundsjuk jag är Kenza!
Ha det helt underbart och njut lite åt oss alla. Lycka till med plåtningen! :)

Reply
Malin

Hejsvejs Kenza! Undrar bara om du har ngn återförsäljare i London, bor där och skulle vilja haffa några av dina skor!! :D

Tacksam för svar!! Kram.

Reply
Maria

Tack för en sjukt bra blogg! Jag bor i Dubai och undrar vart du ska plåtas imorgon och vad ditt intryck av staden dina första timmar är? Skulle vara kul och komma förbi och titta på när du tar dina (som vanligt) bra bilder imorgon! Kram

Reply
L

Är en liten aning avundsjuk på dig just för tillfället. :(
Men jag tar studenten snart så det så!

Reply
Noelle

Så underbart för dig! Önskar ibland att man levde ditt liv, eller i alla fall fick prova på i några dagar! You go girl :)

Reply
Ida

Du pruttade säkert så mycket att ingen ville sitta bredvid dig :P hoppas du får det trevligt i Dubai

Reply
ines

Grattis till dig som har jobbat dej upp så bra ! Ibland tänker jag tänk om man kunde leva som hon (Kenza).. haha… Men jag vet inget liv går på räls hela tiden !

Lycka till med framtiden, och bra jobbat återigen!

Reply
isabellnatasa

jag önskar jag kunde bli som dig.. jag tycker allt verkar så svårt i livet med skolan och pojkvän och allt man ska hinna göra plus att man flyttar mitt upp i allt, men att läsa din blogg får man en annan bild av livet. att det kommer tider då man har det bra och man lyckas. jag hoppas jag kommer dit någon gång och jag ser dig som min förebild!

Reply
mirela

Det ska du vara!
Ser underbart ut, längtar och få se mer av Dubai genom dina bilder hehe!

Puss!
Take care :)

Reply
Pärla

Måste tipsa om hårprodukterna Paul Brown Hawaii, säljs på många salonger nu :) Och om du köper något så ska du köpa KC Colourmask Caramel, för den bevarar färgen som man har i håret och ger mer glans och lyster. Puss:D

Reply
Zee

Första gången jag kommenterar!
Keep up with the good work!
Tänkte även om du inte har tänkt på att designa kilklackar med kortare klack än typ 14 cm, jag som är lång pinas av att inte kunna köpa dina skor :/ och kanske liiite längre shorts?
// Zee

Reply
Ida L

Vilket fint hotellrum! Hoppas du får en bra resa och att plåtningarna går bra! :-)

Reply
Sunny Dubai

Ga till Al Qasr Hotel, 5 star, they have an amazing Spanish tapas place called Al Hambra. For det man far sa ar det faktiskt inte sa dyrt. Jatte mysig ute terass! Marknaden som ligger dar ar ocksa nice att se: souk madinat. De har en a bunch of bars and clubs as well med ute terasser/beanbags. And don’t miss Dubai Mall varldens storsta mall, fast Mall of the emirates ar anda mitt favorit mall, “mer hanterbart”. Gar dit varje vecka =)

Reply
sandra

Ååå lyckost dig Kenza som får ha det så varmt just nu! Det skulle vara bra om Göteborg kunde bli lite varmare och att det ska sluta regna men nä det kommer inte att ändrats! Du får ha det jättebra där nere i Dubai!! bli bruuun det är du bra på kramisar från Sandra! <3

Reply
natta

får du betalt för såna här jobb? eller för tx plåtningen för bubbelroom? du är fan världens roligaste jobb :D

Reply
...

Why did you wear a top with a huge cross on it, when you were going to a hyper-muslim country??

Reply
Nyxos

shit vilket badrum!
Känns det aldrig konstigt att se dig själv i tidningar eller har du vant dig? ^^
chuu~

Reply
Malin

fint du bor! tror det är det fräschaste badrummet jag har sett :) glöm inte ta massa foton o visa oss :P

Reply
Mirre

Jag har alltid tackat nej till modell jobb, men du min vän, har ändrat mina åsikter om det. x)

Reply
BECKA

Men åh, vad avundsjuk jag blir! Hoppas du har det bra (ahah, jag ser ju att du har det…) och att allt går vägen i Dubai :D Kram

Reply
NATTISPATTIS

Fy vad orättvist! Fast det är du iof värd! :D Kan därför tänka mig att du älskar ditt jobb, att dessutom få bo på hotel, utomlands med sol & värme är ju bara +!! :) Längtar tills vi får se resultatet :D LYCKA TILL IMORGON!

Kram(L)

Reply
NICOLE

Jag är inte bara lite avundsjuk på dig! Ditt utseende, din kropp, ditt jobb, din garderob, dina möjligheter. Du är väldigt lyckligt lottad Kenza!

Reply
Siri

Älskar dig Kenza! Kollar på din blogg varje dag. Du verkar så shysst och snäll också. Du är jättesöt också! Ha det jätteskoj i dubai puss och kram, Siri ! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*