• header

Hejdå Sverige!

Nu sticker jag in till Arlanda och möter upp SOLO-gänget! Jag flyger i en väldigt bekväm outfit.. Sköna leggings, Converse och tjocktröja.

Jag har tidsinställt lite inlägg till er, och så hörs vi ikväll när vi är framme. Puss! ♥

106 Comments

Emmelie Wideen

Det är så skönt att klä sig så när man ska resa. Självv åker jag mycket tåg i och me datt jag turnerar runt mycket i sverige. As gött att klä sig slappt då!:)

Reply
Emma

Min blogg handlar BARA om naglar. Nu kan ni också fråga vad ni vill i frågerutan eller följa mig via bloglovin? ♥ Ses!

Reply
Moa

Var i Dubai förra veckan! Riktigt grymt ställe alltså. Och sen så ligger ju Världens största Shopping Mall där också :) Spenderade nästan alla kvällar där, hihi!

Ha det så bra!

Reply
Ewa

Hi Kenza! I’m from Poland, read you ;* I love U, U’re my inspiration ;)) Have fun ;*

Reply
K

Ska du ha korströja i dubai? Du är dummare och respektlösare än jag trodde.

Kenzas svar: Hahaha, men herregud vännen, hur skulle ett KORS kunna vara respektlöst? Du måste nog läsa på lite för du verkar ha fått islam om bakfoten.

Reply
Ebba

Först måste jag säga att din blogg är GRYM och helt klart min favortit-blogg! Sen vill jag fråga hur du har fått den fina hårfärgen du ha nu? Riktigt snygg! Kram

Reply
diamantias

Gott att kunna kombiera både jobb , sol och värme.
I juni blir det samma för mig ska ta med mig min lilla familj till Vietnamn och jobba där i 2 veckor. Längtar bara ännu mer när jag ser alla dina sköna sommarbilder.

Lycka till tjejen!=)

Reply
Anonym

Hej Kenza! Hoppas du har det bra i utlandet. Jag hoppas du kan svara på en fråga.
Det är så att vi är ett gäng tjejer som hängt ihop sen mellanstadiet i vått och torrt. Men nu börjar en av dem vika sig undan. Spenderar mer och mer tid med sin pojkvän, börjar umgås med andra före oss osv.
Vad hade du gjort om det var någon i ditt “gäng”?
Kram

Reply
Ajda

Snygg outfit! Ha det bra nu! … & hoppas du tar med dig lite värme därifrån så att det kan börja bli ännu varmare här! <3

Reply
Emmy Andersson

Hej Kenza!

Jag är 15 år och bor ute på landet.
Jag har aldrig haft någon att se upp till, eller någon som jag har haft som förebild.
Men sen jag började läsa din blogg så fick jag äntligen någon att se upp till. Jag tycker att du är en av de finaste människorna i hela världen! Ville bara berätta det

Reply
Tiffany More

Snygg outfit!
Vad för pouder använder du till ansiktet och vilken nyans är det? (:

Kram

Reply
Maria

Var i Dubai hela sommarn då min pappa jobbade där.
Bästa mallet är helt klart DUBAI MALL. Åker du dit får du även en skymt av burj kahlifa och the dancing fountains på nära håll. Sedan om du är sugen på att komma in på burj al arab (“världens lyxigaste hotell”) kan man köpa afternoon tea där. Vattenlanden är också ett måste, Wild waldi är bra om du inte orkar gå runt mycket, men på atlantis finns de bästa kanorna. Haha ha det så bra nu!

Reply
therese

det är väl klart att man kan ha ett linne med ett kors på även om UAE är ett muslimskt land!

jag tycker själv att mall of the emirates är bättre än dubai mall men båda är rätt grymma :) i mallen är det dock en dress code (som många stuntar i att följa) men du vet ju hur det är i muslimska länder, det är inte OLAGLIGT att visa hud men vill man inte bli stirrad på så kan det iaf vara en idé att täcka axlar och knän.

mitt favvotips är att åka ut på dubai creek och se lite av gamla dubai, deira. mindre plastigt än resten av dubai. och uteställen: 360 som ligger precis vid burj khalifa och 400 som är en ascool klubb. ha så roligt! :)

Reply
hej

varför har du hela tiden kors typ på dina kläder , smycken å så när du inte ens är kristen eller tror på Gud? du gör så att korset förlorar sin mening!! :(

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*