• header

6e april 2011 – i Dubai

God morgon!

Klockan är nio här och vi har precis varit nere och käkat frukost. Vilken jävla frukostbuffé!! Men nu fick jag stoppa mig själv från att proppa i mig munkar, bullar och kakor haha.. Jag är lite känslig mot gluten och får svullen mage av det, och eftersom att vi förmodligen ska plåta bikini idag (det beror på vädret, annars plåtar vi det andra modereportaget idag som är mer sommarkläder) så fick jag hålla mig till en nyttig (men mättande!) frukost.

Nu är jag uppe på mitt rum och bloggar snabbt innan jag ska ner till Annikas (moderedaktören) rum för att sminkas och stylas. Sen sätter vi igång! En rolig grej… Vi har en kamel inbokad till kl tre idag? Haha, hjälp!!

Min fina balkong

110 Comments

Mickies

Ohhhh, jag är så AVIS på dig Kenza! Förälskade mig i Dubai för 7 år sedan och då var det inte mycket att hänga i granen… Kom dit 3 år senare som Au pair och bodde där nere i ett halvår och ville bara stanna men Au pair är ju ingen karriär direkt ;) Nu åker jag ner så fort jag har chansen, sist i februari i år. Om du hinner, åk till Dubai Mall. OH MY säger jag…. NK är inte i närheten av detta… Det är himlen! Så kan du ju passa på att spana in världens högsta skrapa också, Burj Khalifa, en liten bonus haha! Ha en underbar jobbresa!!!

Kram

Reply
Julia

Hoppas allt kommer bli mysigt i Dubai! Och lycka till så jätte mycket på din fotografering :D
Btw: Jag tycker jätte mycket om dig blogg<3

Reply
Ros-Mari

Yeeees. This is Dubai. :D
Så det är inte så konstig att det är så många svenskar som bor här. Tyvärr har ni lite otur med vädret då det är disigt. Hoppas det blir bättre i morgon.
Njut och försök som sagt att ta dig in till Dubai även om hotellområdet är stort och fint. (det finns så mlt mer att se och göra i denna underbara stad)
MvH Ros-Mari

Reply
Sara

Men herregud vilken fin utsikt! och rummet var också super :) Lycka till med plåtningen Kenza!! :D

Reply
Diana

Haha, kamel! Och Tyra som hade problem att fotas med den där jättehunden… nu ligger hon allt i lä! ;) Lycka till idag!

Reply
Daria

Om du har tid över tycker jag du ska åka och besöka “Dubai mall” och titta på “Dubai fountain” du kommer verkligen missa något annars :p Have fun!

Reply
kristin

Åhhhhhh kenza du är min idol!!!!!<333333333
Skitsnygg balkong, önkskar att jag också hade en sån på min toalett!!!! Fatta känslan över det lixom?:D

Reply
Sara

Tycker det låter så äckligt när du jämt skriver att du “proppar” i dig mat, godis, bullar etc… Typ som att du hetsäter :/

Reply
lisa

Kettlebells, ett helt gym i en enda kula!
Vill du träna upp din kropp för att bli stark och uthållig, gammal som ung? Då är kettlebells något för dig, den här träningen passar alla. Olof Elwin, head coach från spartan gym, ger dig information för att träna rätt. Du kommer vilja köpa en kettlebell redan idag!
http://www.beautynista.se/Index.aspx?article=589

Reply
Veronika

Høres spennende ut! Vet du sikkert ikke kan vise oss så mange bilder fra shooten enda, men vis oss litt backstagebilder og -videoer, da! Det med kamelen høres veldig morsomt ut!! Puss puss ;*

Reply
Frida

Hej Kenza :)

Jag och min kompis ska åka upp till Stockholm i helgen :P det var ett bra tag sen vi var där sist och vi tänkte passa på att gå ut och dansa och ha lite roligt medans vi är där nu :P Men vi har noll koll på vart man går när man går ut i stockholm :P vi är 20 år och hoppas på att du kanske kunde tipsa på nåt bra sätlle :)
Tack för en bra blogg, hoppas du har det underbart i Dubai :P

Reply
bet

gud vad roligt du kommer att ha det :) inget finare och DYRARE land än dubai haha :) åker man dit behöver man typ tre veckor för att få uppleva allt, men det är ett grymt land med mycket att se i alla fall..utvecklingen där rullar på hela tiden

Men varnar dig…ska du shoppa i de stora fina shopping mallarna så förbered din plånbok. Det är väldigt dyrt där :)
Kram, och snälla PUSSA någon fin byggnad eller ett fint ställe från mig :P

Reply
JAMMI

HEJ KENZA,

Jag undrar ifall du kan skriva vad hotellet heter där du bor i Dubai. Jag och min kille ska resa till Dubai i sommar bra hotell.

Kan du snälla skriva vad hotellet heter.. =) Tack!!

Reply
brunosStörstaSvenskaFan

Jag är så jävla avis att du träffa Bruno mars :) liksom ååååh du är så lyckligt lottad jagt har älskat honom i över 1 år och min största dröm är att få se hnm. Jag har liksom över 90 bruno mars låtar. hehe jag är galeeeeen i hnm hehehe

Reply
Emelie

Ser ju helt underbart ut :) tack för en fantastisk och inspirerande blogg. Alltid lika kul att läsa den :)

Reply
Unis

Hej, du verkar ha det underbart i Dubai! Visste du att det fanns en restaurang i centrala London som heter Kenza och serverar marockansk och libanesisk mat? Jag såg det på masterchef, såg asmysigt ut! Ha det bra!

Reply
Sanna

ååå shit va underbart det där ser ut. jag kan inte ljuga och säga att jag inte är avis, för shit vad jag önskar att jag oxå va där

Reply
Maya

Haha åh vad roligt! :)
Hoppas att det går/gick bra på plåtningen och att kamelridningen var lyckad! Ser fram emot bilder sen på det! :D

Reply
Sasha

Inte bara lite avundsjuk på dig nu!
Du får plåtas, vara i värmen och i ett fint land!

Hoppas plåtningen går bra och ramla inte av kamelen bara ;)

Reply
Therese

Vad fint det ser ut! Vad heter hotellet? Och vart i Dubai ligger det? Funderar nämligen på att åka dit :)

Reply
L

De har lovat upp till 40 grader och FULL SOL torsdag-lördag så det blir säkert nice! :) Ha så kul!

Reply
boosse

Ger glutenintollerans verkligen svullen mage, vill inte vara besserwisser haha men är det inte mer att man får ont i tarmarna för att det skadar tarmväggarna typ?

Reply
Therese

Hej hej! Älskar din blogg och läser den nästan varje dag. Jag tycker det halsbandet som du har på dig i Wildflower reklamen och hade på dig på Elle galan 2010 är så sjukt snyggt. Skulle bli jätte glad om du svara på var du köpt det.

Reply
T

Känner att sommarkänslorna börjar komma bara genom att titta på dessa bilder! haha ha det gööött!

Reply
julia

hej jag har en liten fråga, vilken är din favorit färg på coverse. jag ska nämligen köpa men undrar om jag ska köpa svarta eller vita. vad skulle du rekomendera?:)

Reply
Sofia

“Boosse”- glutenintolerans kan ta sig olika uttryck, svullen mage kan vara ett symptom.

Kenza: Jag har varit glutenintolerant i (hela mitt liv) 19 år nu, om det är något du undrar eller så så skriv det i bloggen eller skicka ett mail berättar jag allt jag kan. Kollar din blogg varje dag så du får snabbt svar :)

Dock är det itne kul å resa med glutenintolerans…. Minst en dag väck när man ätit något man inte tål, ännu värre om det är varmt då man snabbt blir uttorkad.

Reply
Hilda

Om du är känslig mot gluten ska du nog söka upp läkare om du inte redan har det, även fast du inte märker mer än svullen mage! Jag själv är glutenintolerant, och hade inte ont i magen eller något sånt, utan det märkte vi för att jag inte växte som jag skulle. Det finns massa andra konstiga symptom också, som röda ögon och sånt.

Efter att jag börjat äta glutenfritt har jag dessutom enligt mina föräldrar blivit piggare & gladare, även har jag fått mindre mörka ringar under ögonen. Så kolla upp det, det är värt det, för kanske har du fler symptom än svullen mage som du inte vet om? ;)

Reply
lisa

Hotellet heter Jebel Ali Golf Resort & Spa, ligger ca 20 minuter utanför stan! Till er som undrar!

Reply
evvelinabbrundin

hej kenza jag kollar din blogg nästan varje dag, och ser att du är nere i dubai nu, min mamma bor där så jag har vart där några gånger, det är superfint! om du är ute efter shopping borde du verkligen åka till mall of the emirates det är hus fint som helst, annars får du ha det bra ;) Kram evvelina

Reply
Maria

Om du är glutenintollerant Kenza borde du verkligen sluta äta mat med gluten, jag är själv glutenintollerant och vet att det är viktigt att man håller sig ifrån gluten.

Det finns så mycket gott som man kan äta ändå, kolla upp med en läkare om du inte redan gjort det.

Din kropp behöver ju ta upp näring från den mat du äter men om du äter mat med gluten så försämras detta radikalt..

Nu blev det mycket här men jag ville bara hjälpa..
Kram till dig bästa bloggerska..

Reply
Greta

oooooh någon till som är lite kännslig till gluten. Det känns som om man är ensam i världen om det ju.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*