• header

Dags för middag!

När vi var klara med plåtningen idag så kunde vi alla pusta ut, sluta stressa och njuta av att vi faktiskt är i ett varmt och skönt land. Vi satte oss på ett av hotellets strandbarer och verkligen slängde i oss mat. Vi hade inte ätit på hela dagen, vi ville bara bli färdiga med plåtningen så att vi sen kunde koppla av!

Sedan la vi oss på varsin solstol och tog det lugnt. Det blev molnigt men det var ändå riktigt skönt att bara ligga där titta ut över vattnet. :)

Ikväll blir det shopping och nu ska vi ner och käka! Hotellet vi bor på har sånna fantastiska bufféer att det inte är sant. Frukosten är underbar och även middagen. Igår var det indisk mat och ikväll ska det bli mexikansk mat. Jag dör vad gott!! För er som undrar vilket hotell vi bor på så bor vi på Jebel Ali golf resort & spa. Rekommenderas varmt, de är så otroligt snälla och hjälpsamma här!

 

Moderedaktör Annika! Hon har stylat mig så himla snyggt på plåtningarna här.. Riktigt duktig är hon!

 

102 Comments

Jennifer

Jag undrar hur det är att klä sig i Dubai? Får man gå klädd hur man vill eller måste man ha byxor och tröjor som täcker axlarna?

Reply
Helene

Hoppas du har de roligt och bra i Dubahi :)

Missa inte min tävling på bloggen.. ta chansen och vinn en Mary Kay foundation !

Reply
Alice

oj shit första kommentaren :D vill bara säga att ja ÄLSKAR din blogg <3 du har så sjukt snygga kläder och du e så söt :) <3

Reply
Rebecca

Skulle gärna vilja veta vad hotellet heter. Funderar på att åka till Dubai.

Reply
Julia

åååh härregud. Har suttit hela dagen på bibliotheket och skrivit på mit arbete. Tar just nu en paus, och du kann inte förställa dig hur gärna jag skulle vilja vara i Dubai och njuta av värmen och havet i stället för att behöva sitta minst 2 timmar till i mörka bibliotheket. -.- NJUT LITE FÖR MIG MED KENZA!

Reply
Hemmafrun i USA

Ah, vad harligt det ser ut!

Imorgon drar VICTORIA’S SECRET TAVLINGEN igang pa min blogg. Kika in och folj med Bloglovin redan nu sa du inte missar! ♥

Reply
Emma :D

hoppas att ni har fått massa bilder, jag har bara en fråga, hur lång är du och vilken skostorlek har du?? :D puss och tack för en gryyyyymt bra blogg tjejen :D

Reply
Linnéa

Hej Kenza! :D bara undrar en sak, hur gör du när du har korta klänningar som fladdrar, om du råkar “spreta med benen” så trosorna syns, eller genomskinliga strumpbyxor och man kan se “tillhörigheterna”? Kanske lite myskor fråga men jag har det problemet.. Kram!

Reply
Fanny

Hej kenza. Jag måste bara fråga en sak, Får du många dåliga kommentarer? Alltså jag bara undrar för att de kännas inte som du borde få de, efter som att du är den ända normala, (inte fullt normanl i alla lägen kanske..;)) bloggaren.
Och du är ju så mycket snyggare, dom andra “tror” mer att dom är modeller, medans du faktiskt ÄR de på riktigt, och de ser man ju verkligen! Men ja de var allt, hoppas du har de skönt i dubai, de förtjänar du!
Många kramar fanny!

Reply
viccky

HAHA, KENZA! DDU E PERFEKT!!! :D
Jag ska bli precis som dig när jag blir stor!!! <3 :)

Jag e också halv arab.. eller pappa kommer från syrien och mamma ifrån Kina.. vilken blandning va? :D Haha

I love you Kenza!! <3 :)
ha det så skönt nu! Våren är iallafall här i sverige, så det kommer vaara vår när du kommer tillbaka! :D
hihi

Kram!! <3
// Viccky :D

Reply
Julia

Jag var i Egypten för några år sedan, och på hotellet vi bodde på var maten helt fantastisk! Särstilt frukostbuffen med alla munkar/pankakor/tårtor/kakor haha… Låter som det är lite samma sak i Dubai :)

Reply
lina

åhh vad roligt att plåtningen gick bra!
jag unra bara om du kunde lägge ut de kläder du köpte från concius collektion?
din blogg är bäst!!

Reply
Lovisa Tysklind

Vad söt du är! <3
Hihi, man kan ju undra var jag kolla men din gylf är öppen, tahah! :)<3 Inte för att det gör ngt och antagligen har du dem öppna med flit, men tkr det var sött :)))))<3
Kram från lilla mig till kända diig! §

Reply
Haylie

Hej, har en fråga!
Ifall du kan lite marockanska/arabiska.. kan inte du göra en videoblogg, där du pratar allt det du kan? Skulle vara grymt kul!

tack

Reply
Rebecca

Nu när våren börjar komma så skulle du ju kunna använda en av bilderna du har plåtat där borta som en ny header? :D Skulle ju vara fett somrigt.
Ska bli kul att se bilderna! :)
Ha det gött!

Reply
Beatrice

Gott! :) tänkte bara fråga dig och du kan göra ett videoinlägg där du visar din lägenhet? :d vill verkligen se den :) ha det, kram<33

Reply
antonia

hej :) tänker ofta på om din kille läser din blogg? som när du är borta och så? kram

Reply
Lina

Ååååh va härligt det ser ut, jag blir riktigt avundsjuk. Nästa gång jag ska utomlands ska jag till Marocco och det ska bli härligt, hört att det ska vara mycket sol där :)

Reply
Ida

Du verkar ha det underbart! Härligt! Men vi har fantastiska vårdgar här hemma också, så jag klagar inte :)

Reply
E l i n [E.S.S.]

Hejsan!

Det är så att jag och min pojkvän överväger att åka iväg en månad till Thailand i vinter.
Då ingen utav oss har varit där tidigare tänkte jag att det skulle vara kanon om jag kunde få lite tips här på bloggen, typ “do’s and don’ts”.

Om du inte har några åsikter eller tips alls är det bara att du raderar denna kommentar, men alla rekomendationer mottages varmt! :-)

Reply
:))))))))))

faa-aaan vad du verkar rolig kenza! kollade nyss in ditt klipp där du fixar håret, hahah! och minns förr hur mina tårar rann när man såg dig på alla bloppisar från din och tyras tv show, du är riktigt skön!

Reply
Johanna

FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått.
Media är makt. MVH JohannaZoe

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*