• header

En bild från idag

Medan jag ligger och latar mig… Här har ni en bild från plåtningen idag! Dagens roligaste var helt klart kamelen..eller ja, dromedaren kanske jag ska säga hehe. Vi hade med honom på två av bilderna varav ena gången satt jag på honom. Det var så jävla kul! Har ridit dromedar förut (jag är ju halvarab, klart jag har haha) men aldrig på en plåtning i Dubai liksom. Det kändes jävligt coolt.  Och kalla mig störd men jag  tyckte att han var så himla söt med sina gigantiska läppar och gula tänder… Vi stod liksom och gosade typ, vi klickade på en gång! ;-)

79 Comments

Ebba

Tänk på om du vill köpa något från Victoria’s sectret måste du gå in i Debbenhams, som finns i nästan alla gallerior! ;)<3

Reply
Jasmine Lindsröm

Hej, har du alltid varit smal och nätt? Jag menar under din barndom. Tacksam för svar, skulle varit kul att veta. Kram

Reply
Natalia

Hej Kenza!

Åhh vilken härlig bild! :)
Kristall blått och vit sand!! Awesome!! :)

Tänkte fråga, vad heter ert hotell?? :)

Kram

Reply
emelie

åh vad roligt! min bästa kompis har bott i dubai i ett år och min största dröm är att åka dit och rida kamel, hehe

Reply
Nadja

Har ett tips om Dubai! GÅ PÅ BIO! Det enda negativa med att gå på bio i Dubai är att folk pratar i telefon under filmen men det kan man leva med när personalen på vissa salonger kommer in med filtar, kuddar, mat och grejer. Fantastiskt bra.

Reply
Mari

då kanske du stannar kavr med din nya kärlek ;) hihi
jag håller med om att dem e söta! jag fick vara nära en kamel i Egypten och jag älskar också deras stora bullsiga läppar. och så ser dem så snälla ut. :)

kram Mari

Reply
amanda

fan va coolt! ska verkligen köpa tidningen sen när den kommer ut! (haha inte bara för dromedarens skull, utan för att se allt fint du har på dig också :D)
nämnde jag att du är sjukt fin!?

Reply
Sir

Jag vet vad du menar, kameler är skitsöta! Har varit i Egypten och Tunisien flera gånger och ridit på dem. Älskar när de skriker/rapar (något ljud är det iaf)

Reply
LESBER.BLOGG.NO

gud så spännande! Om du har några tips på nya roliga grejer man kan prova på (som är lättare att få till, än fallskärm, rida på kamel etc) så skulle jag vara jätteglad för tips! jag och min tjej ska nämligen prova på nya grejer och så och skriva om det i bloggen sen. så inspiration är alltid välkommet!

Reply
JO

Får du nå av kläderna du plåtas i? Tacksam för svar :)
Ps:Din blogg är AWSOOME! ;P <33

Reply
elin

hej! jag är helt kääär i dina skor “friday night”, men måste dom kosta så mycket? :( jag sliter med både skola & jobb 7 dagar i veckan för att ha råd med hyra & mat, har aldrig mer än 200-300 kr över. har aldrig råd att unna mig något fint, som jag ibland tycker att jag förtjänar! låter väl som världens gnällspik nu haha :(

tack för en tokskön och genuin blogg. eller ja, det är väl du som ska ha cred och inte bloggen :-) kraam!

Reply
Anna

När kommer tidningen ut? Snälla visa kläderna från hm collektionen direkt när du kommer hem!!!??

Reply
josefin

Vilken härlig bild! ja, det syns verkligen att du är halvarab nu när du är brun och ditt hår ser lite mörkare ut. Man, eller jag iallafall, brukar inte tänka på det annars då du ser hyfsat svensk ut för att vara halv-ickesvensk hehe. Snygg hur som helst ;D hoppas du/ni får en fortsatt härlig tid i Dubai.

Reply
Ebba

Hej !
Vad är det för märke på bikinin? :)
Den ser jätte söt ut och skulle gärna vilja veta var man kan få tag på en :D

Reply
Amalia

Diggar dig, men du är halv nordafrikan. Marocko ligger inte i mellanöstern! :) Alltså inte halv arab.

Kenzas svar: Haha, som att jag inte skulle veta vad jag själv är eller? :P Vi, jag och min släkt nere i Marocko, är araber. Marockos befolkning består av ARABER (största delen) och BERBER. Kram

Reply
FARTUN

jag diggar bilden mycket !
saknar dubai så,faktiskt har jag ridit en kamle med! :d
hoppas du har det ba där nere! :)

Reply
ida

fyfaaan vad kul !!! det är så skönt att kika in här hos dig kenza, du sprider verkligen gläde och lycka på bloggen (låter töntigt men är sant). har det så himla kämpigt just nu och det är skönt att få kika in i någon annans (sjukt intressanta) liv.
puss!

Reply
Estefania

wooow nice place !! I want to stay in your skin!! :) heehe I need somedays of beach!

xx from Andalucía, Spain

Estefanía

borntobeblonde.blogspot.com

Reply
Linnéa

var det kul att rida på kamelen?
ar också ridit på en kamel när jag var i egypten i november :) ha det så bra! <3 puss o kram Linnéa

Reply
valleria

om du är halvarab, kan du lite arabiska ? :P
skulle vart jätte roligt att du gjorde någon video där du pratar arabiska ( bara om du kan alltså )

Reply
Mathilda

Hej Kenza!
Helt sjukt vad snygg du är, varje bild blir ju typ perfekt! Älskar ditt hår, är det så perfekt eller använder du massa grejer så det ligger kvar så som du gör det? :)
Jag undrar om du har några tips hur man ska göra för att bli modell, från grunden liksom, någon speciell agentur (gärna i Göteborg), och vad som är viktigt att tänka på m.m. ?
Kram!

Reply
STOLT AFRIKAN !!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHHAHAHAHHAH DU ÄR JU HELT BORTA, SEN NÄR HAMNA MARICCO I ASIEN?? MÄNNISKA MAROCCO RÅKA LIGGA I AFRIKA, SÅ DEET BETYDER JU ATT DU ÄR HALV AFRIKAN, LR HAR JAG FEL??? PS HÅLL HUVUDET HÖGT OCH VISA VART DU EGENTLIGEN KMR IFRÅN!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*