• header

Påfåglar

Det springer runt en miljon påfåglar här på vårt hotell! De låter nästan som katter eller bebisar när de skriker, haha.. Otroligt vackra iallafall!!

På tal om påfåglar.. Minns ni de fina påfågelsmyckena (endast provsmycken) från Guldfynd by Kenza som jag gav er en smygtitt på för ett tag sedan? Vi la tyvärr aldrig en beställning på dem. Leverantören kunde inte ge oss ett certifikat på att fjädrarna var plockade från marken & steriliserade. Men det kommer massa annat fint!

71 Comments

mikaela

Hej! Är galet avundsjuk på dig som fått åka till Dubai och modella, en riktig dröm! Skulle vilja veta vilket hotell ni har bott på och vart det ligger? Är det vid Jumeira Beach?

Reply
Rebecka

Det verkar vara jättevackert i Dubai! Dock när jag och min tjejkompis var sugna på att dra dit så blev vi avrådda från att göra det. En kompis till mig sa att vi kunde råka illa ut för vi är kvinnor. Tydligen måste man ha en man med sig överallt. Stämmer detta?
kram

Reply
b

gud hade helt glömt bort hur fina dom fåglarna, och fjädrarna är! lycka till, ser fram emot resultatet i nästa SOLO!

Reply
Mli - Husägare & barnlängtan ♥

Vilken vacker en :)

– Norrlandsbrutta på 21 bast! Förlovad och sambo sedan tre år tillbaka. Flyttat in i vårat hus (!) feb 2o11 ♥ Vi donar och sliter. Här finner du en charmig och jordnära brud – stanna kvar om du gillar´t!

[inredning. foton. ego. shopping. ätbart.]

Reply
laurie

fantastiskt bild! men bra att det inte blev av som du säger för man vill ju inte gå o plocka av fjädrarna på en så fantastisk skapelse, skulle kännas hemskt! :/

Reply
Sandra

Usch va tråkigt o höra om fjäder-smyckena, att de kan ha varit dåligt behandlade, men skitbra att ni dissa dom!!! Fina djur, men du e finare :D Kram <3

Reply
Lisa

Gud, påfåglar är så otroligt vackra !
Dom förundrar mig varenda gång, haha.
Hoppas du har det toppen i Dubai ! (:

Reply
Ingvild

Du er et utrolig godt menneske, og forbilde for alle! Tusen takk for at du er du. Elsker deg <3

Reply
tinaa

Är inte dubai ett väldigt strängt land??? dem har ju väldigt strikta regler som gäller det ,man får inte visa någon hud alls eller vara lättklädd,Se bara vad som hände paris hilton när hon bröt mot deras regler!!!! hon fick böter plus hot till fängelse,hon hadde turen att det inte hände något ennu värre.

Reply
Michan

Blir så sjukt glad över att ni skippade påfågelssmyckena pga certifikatet. fler borde va som du kenza! fler borde BRY sig. du gör så sjukt snygga smycken, nu ska jag fan ta tag i mig och köpa ett, har varit snål tidigare men påfågelsgrejen gjorde mig glad haha!

Reply
Olivia- Kokosbloggen!

Åh vad synd att ni inte kunde sälja smyckena.,,
Påfågel fjädrar är väl allt härliga! Vackra och coola!
Kommer vi läsare få se dina fotografier sen som du tog? :)

Skaffa BLOOPIS!!! Älskar dina kläder!

Ha det bra :)
mvh olivia

Reply
Miss Carbon

Dubai är fantastiskt vackert, ska försöka åka dit i sommar.
Och påfåglar är enormt fina men jäkligt dryga att lyssna på!

Ha de gott och tack för en trevlig blogg!

Reply
Bea

Åh vad härligt! Påfåglar är väldigt fina! Kolla gärna in på min blogg. :) pavone betyder just påfågel på italienska. :)

Reply
Emily

Så bra att ni inte beställde dem då! Två tummar upp för smarta, medvetna val – bra jobbat. =)

Reply
Emelie

Hej Kenza!
Vill bara säga hur roligt det är att du lyckats så bra och undrade bara om du inte ska börja sälja dina smycken för något annat företag. Min mamma äger en butik i sundsvall inom smycka och tänkte om du ska utveckla och sälja för dem också. Vore jätte kul. Mina kompisar älskar dina smycken!
Kram

Reply
Vicki E.

Påfåglar är så otroligt vackra! Kommer ihåg att jag gjorde en kjol av påfågelfjädrar för något år sedan men glömde kvar den i NYC =P

Reply
S

Fan vad glad jag blev nu över att det finns människor som bryr sig om djuren och som inte enbart tänker på profiten, way to go! :)

Reply
malin

va glad jag blir att du var noga med att hålla koll på att fjädrarna inte var plockade från levande djur!! :D fler designers borde verkligen tänka som du. väldigt imponerad kenza, CRED till dig!

Reply
Erika Brice

åh blev lite besviken nu med tanke på att jag har väntat och väntat på smycket :( vet du någon annan stans man kan köpa påfågel smycken?

Reply
Sanna

Tycker det är jättebra att du har som krav att påfågelfjädrarna måste ligga på marken och vara seriliserade. Tänk så många andra som bara hade tänkt pengar i det läget..

Reply
Sara

Så otroligt vackra, men icke att lite på ;)! minns hur en påfågel satte klorna i ryggen på mig när jag vart liten.. (dock hade mina dagiskompisar jagat den ett bra tag)

Reply
Camilla

Jättebra att du valde bort den leverantören! Önskar du kunde välja bort skinn också – det är inte bara en restprodukt från köttproduktionen. Kött- och skinnproduktion går hand i hand och profiterar på varandra. Stöder du köttproduktion stöder du skinnproduktion och vice versa.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*