• header

8e april 2011 – i Dubai

God morgon bloggen! ♥

Jag sover så himla gott i sängen här.. Inatt byter jag tyvärr ut den sköna sängen mot en liten obekväm flygplansstol! :S Ska även mellanlanda och sitta och vänta på nästa plan i flera timmar… Men det ska bli skönt att komma hem, saknar alla där hemma!

Vi har precis njutit av den stora frukostbuffén och nu är jag uppe på rummet igen för att hämta handduk och så. Planet hem går inte förrän vid midnatt så jag har hela dagen på mig att sola & bada! :)

Nej nu måste jag kila. Puss!

Mexikanska maten igår.. Obeskrivligt gott! Jag åt så mycket av allt möjligt att jag sedan fick spendera halva tiden på Dubai Mall inne på deras toalett haha

Fina poolen

Vid frukosten

69 Comments

DALILA

Såå fiiiint! <3
Din blogg äger, kan du kanske ge lite tips på vardagskläder. T.ex. i skolan, eller sånt? :)

Reply
Sasha

Så mysigt du ser ut att ha det där borta :) och maten ser underbart god ut!
Hoppas flygresan hem går bra :)

Reply
emelie

åhh det är så segt att mellanlanda på nätterna och sitta och vända.. men du har ju sällskap iallafall. njut av sista tiden i dubai nu!

Reply
Johanna

Jag drömde för två nätter sen att jag vann en träff med dig. När vi träffades så blev du jättebesviken på mig för att jag var för tjock, för ful och osminkad. Du sa att du önskade att någon annan hade vunnit. Sen dess har jag gått runt och vart lite småirriterad på dig, haha!

Reply
Malou

Jag drömde om dig inatt haha. Du hade någon tävling på din blogg och så vann jag, man skulle ha någon fika med dig eller något sånt. Och så fick jag ta med mig en kompis. Men min kompis hann före mig och jag kom försent fast jag tagit tunnelbanan i tid så du var skitsur för du fått vänta i 10 minuter. Sen ville du knappt prata med mig hahaha. och så tappade jag alla mina tänder. Dem bara krossades i munnen på mig. Så tyckte du jag var äcklig så jag fick åka hem igen :) Just det, i min dröm så var du jättekort. Haha

Reply
Caroline

Hoppas inte att du menar att du kräktes upp det du hade ätit på toletten?!
Du är så obeskrivligt vacker<3 Kram

Reply
remonda

hej jag har alltid velat åka till dubai men jag har hört att det är jättedyrt där.. är det värkligen så dyrt. tacksam för svar

Reply
Mendy

You have so perfect body and i’m sooo jealous. And i’m use diet nothing eat 10 days and drink just water, is that bad? Cause i wanna body like yours, so i can do anything ;// cause summer is coming :( btw i really love your blogg, i can see, that u are really good person:)

Reply
Sanna

Du är så sjukt fin Kenza! Ingen finare än dig,
plus att du är sveriges största bloggerska väl? ;)
står så på bloggportalen, att kissie fulingen är efter
dig! (Y)
DU ÄR BÄST, INTE KISSIE ELLER NÅGON ANNAN
Ha det bra söte

Reply
Jasmin

HEJ HEJ HEJ kenza! Skulle du vilja säga vad det är för modell på dina wayfarers?KRAMIS

Reply
evelina

härligt med nån som vågar äta! f*n om man kollar dessies blogg så ser man ett äpple med fil t frukost elr knäckemacka med kantarellsmör och gurkskiva.

HÄRLIGT TJEJEN!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*