• header

Video från gårdagens plåtning!

Igår på plåtningen här nere i Dubai filmade vi lite småklipp, sedan satte jag ihop dem till en video! Den blev i kass kvalité när jag laddade upp den men skitsamma.. Och om ni undrar varför jag ibland står och fjantar mig eller gör ingenting alls framför kameran är för att fotografen bara testar ljuset!

Låten som spelas är “So fly” av Chris Mhina & Allyawan. Det var typ den enda låten jag hade på den här datorn haha, men den är bra. :)

 

1

83 Comments

Elin

Gud vad snygg du är! Det ser ut att vara jätteroligt :) Längtar tills man får se bilderna i tidningarna. Ha det bra resten av resan nu!

Reply
Nadja

Okej..här sitter jag instängd på ett kontor helt själv och har inget att göra de närmsta 3 timmarna innan jag får gå hem..fryser gör jag oxå… men nä jag är inte bitter..du ser ut att ha de minst lika tråkigt ;-) Haha skoja! Ser helt fantastiskt ut! Och ja vem blir inte avis på detta?

Reply
depend

guuud vad roligt, jag är så avundsjuk på dig!!!
en av mina största drömmar är att bli modell :(
men, vet inte hur/vad jag ska göra,. har du nå tips? vad har du gjort för att bli modell?
jättetacksam för svar! puss!

Reply
ellen o greta

oh gu du e sååå vacker!!!! skit de ser härligt ut o va i Dubai!
härlig dromedar!!!! haha :D

Reply
Cassandra

Skulle du kunna göra ett blogginlägg där du skriver vilket program du redigerar dina videos i? Det vore grymt :)

Reply
linda

Asså jag kan inte se några filmer av dig. jag vet inte vf men jag kan bara inte det. Jag använde google chorme..

Reply
M

snälla,snälla,snälla Kenza. Kan du berätta va du gör(hur du fixade den)för att hålla din mage så platt och snygg? Ge oss tips!! Kram!

Reply
Hemmafrun i USA

GALET SNYGG!!!

VICTORIA’S SECRET TAVLINGEN HAR DRAGIT IGANG!

Du kan vinna produkter for ett varde av 300 kronor samt ett valfritt smycke fran Therese Ingemann.

Reply
Emma

Åh, jag blir typ sugen på att ställa mig ute i trädgården med bikini. Det såg så skönt ut :)

Reply
Jojjo

Det ser extremt härligt ut!
By the way, kolla gärna in det sjuka klippet när Thorsten Flinck gör reklamfilm.

Reply
josefine

Åh vad härligt ni verkar ha det, jag är så avundsjuk på vädret. Som tur är åker jag till värmen om en vecka, hoppas du får en mysig kväll :)

Reply
Emma-Nagelblogg

Besök gärna min blogg som BARA handlar om naglar. Nya snygga nageldesigner varje dag :) Följ mig gärna via bloglovin. Ni kommer inte ångra er att ni klickat er in på min blogg ^^ Ses! ♥

Reply
E

Hej Kenza! :D Har en fråga som inte har med inlägget att göra, tänkte höra med dig om du kan tipsa om lite klänningar som man kan ha när man är bjuden på bröllop :) Det är ett sommarbröllop & jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig :S

Reply
MODEFANTASEN

Blir nog väldigt fina bilder overall men de när du står i vattnet och rör armarna fram och tillbaka med vattnet blir nog väldigt bra. ;)

Jag vill ha objektivet! :D :D :D

Reply
Jenny

Ja exakt.. why do you look so fly? Du e fan mega vacker!:O
Hoppas du har haft det as bra där nere! Längtar tills man får se bilderna!:D
Kram:)

Reply
Linnéa

Du är sveriges snyggaste tjej, skulle döda för att få se ut som dig haha :)
Min största förebild är du såklart <3 Skulle sååååååå gärna vilja åka utomlands nu, så tråkigt i sverige…

Kramar!

Reply
Gabriella

Hej Kenza!
Ditt hår är så fantastiskt fint och välvårdat. Har du några tips på hur man får långt och tjockt hår? Jag är så trött på att mitt hår bara hänger och mestadels ser ut som en slickad katt i skallen.
Dessutom har jag en liten fråga till. Du tränar ju ganska mycket och är vältränad. Skulle vara tacksam för att kunna få lite nyttiga mattips , dvs frukost , lunch , mellanmål & kvällsmat.
Skulle vara tacksam för ett svar. Kram :)

Reply
SOFIE

Jag kan inte se dina videoklipp ALLS! Och nej jag kan inte se den lilla Tv-rutan heller. Jag använder mozilla firefox :O

Reply
Martina

Du är den naturligaste kvinnan i hela Sverige, du är så naturligt vacker. du är tom snygg på morgonen när du vaknat:D SNYGGOLLE!

Reply
RICHI ❤

Ni som inte kan se videoinläggen använder ett tillägg i er webbläsare som tar bort reklam, videon räknas som reklam. Pausa/stäng av den så kommer ni se videon :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*