• header

Pink lips

Förra helgen körde jag på läppstift i en snygg orange färg, ikväll kör jag på rosa! Matchande nagellack till såklart, hehe.. Och en fin stor ring från H&M! Den blåa bandeau-toppen köpte jag i Dubai inne på Stradivarius.

Längtar tills sommaren då man kan skippa strumpbyxorna under jeansshortsen men nu detta får duga. Kör nog på Converse till också! :)

Nu sticker jag ut och dansar med tjejerna. Har saknat dem som fan! Ha en grym lördagskväll. Puss! ♥

150 Comments

sula

kan du snälla visa upp alla shorts du har ? + pros &affär!
du är jättefin, tack på förhand!

Reply
lotta

Coolt, första kommentaren, tror jag.

ÅH, vilken fin färg, använder du nån “lip plumper” på läpparna innan? eller vad använder du för produkter på läpparna ? :D

Kramis!

Reply
-

du vet ju lite om konståkning så kom och kolla på våran uppvisning imorn söndag, än sålänge har vi fått bra kritik och det blir fler nummer imorn bla solon och hockey killar.
http://www.ifkokk.se

Reply
Sandra

Måste bara fråga.. Men röker du fortfarande? kommer ihåg att du alltid hade bilder då du rökte. Men nu hör man inget om det. Så do you steeeelllll smokiiing ??

Reply
Sussan

Kenza! Snälla svara på detta:
Vad har du för skor till jeans-shorts med strumpbyxor under?

Reply
steph

Hej kenza! :) Jag har en liten fråga till dig.. hur får du färgen på dina läppar att hålla en hel partykväll? Går du in på toaletten många gånger under kvällen och piffar upp det, eller hur gör du?

Har du något tips på hur man får torra läppar att stanna fina? Jag har ett stort problem med mina läppar.. de är hela tiden torra även fast jag tar bort det, samt att det brukar “samlas” vitt äckel i mungiporna som är oerhört äckligt

puss o kram!

Reply
Roni

Nää skippa inte strumpisarna,byt till hudfärgade i sommar,benen blir 10ggr snyggare,barbent ser skabbit ut…

Reply
emelie

Jag har tänkt att kommentera dig väldigt länge. Men det har liksom aldrig blivit av. Måste bara säga att jag beundrar hela dig. Allt du gör, allt du har på dig. Du är så smart och snygg!

Reply
AnnaaS

Hej Kenza!:D Ville bara säga att du är sjukt grym på det du gör och att man inspireras av dig sååå mycket när det handlar om mode! Så fortsätt överraska oss med nya snyggaa outfits! :)

Någon gång kanske du kan slänga upp vad som inspirerar dig, skulle vara kul att veta vem/vad som inspirerar Sveriges största blogg! :)

Puss & kram!

Reply
Sofia

Du är så fin Kenza älskar och verkligen äälskar ditt läppstift.
Men jag har en fråga, du är ganska ofta och dansar med dina tjejkompisar och är de inte lite tråkigt att gå ut och dansa och gå på klubbar om man har pojkvän? De kanske är bara jag som tycker de. Skulle vara tacksam för ett svar! :)

Reply
julia

Kan du inte ge tips på hur man kan matcha vita examensklänningar med skor och smycken osv? :) har hittat den perfekta examensklänningen men vet inte vad jag ska ha för accessoarer..

Reply
Mimmi

Haha, kul kul. Men var inte du riktigt trött och förresten varför blir inte dina bilder så “fräscha” nu för tiden? Det ser ut som om dom är tagna med webbcam..?

Reply
michelsen

har aldrig kommeterat din blogg innan, så nu var det dags !

jag diggar din blogg sjukt mkt, har läst den dagligen flera år, älskar den. gå gärna in på min blogg o lär känna lite av mig, det kanske e kul o veta vem som läser ens blogg ? ;)

Reply
sara

Kenza, vad hade eran klass för utspringslåt på studenten? behöver lite tips!! :)

Reply
emmie

hej kenza!:) du e lika fin som allti! jo, ja undrar en sak, du vet den där vita tajta spetsklänningen din från..va de nelly..? vet du om den ännu går att köpa nånstans? :D

Reply
Nina

Du är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå Vacker!!!!!!!!! ;)

Reply
Stella

Kenza hoppas du fattar vad du gör med utseendet+ hälssan när du festar VARENDA jävla helg…stackars dig :(

Reply
hEJ

Hej Kenza
Blir ditt hår aldrig Torrt? Jag tycker det ALLTID ser så fräscht ut, och ändå säger du att du inte tvättar håret varje dag. Hur kan det då vara så jäkla snyggt`?:) Använder du någon olja, spray eller något liknande? Tell us:)

Reply
Ellinor

hej kenza! jag älskar verkligen hur du är och ser ut!
den skulle vara jätte kul om du kollade in min blogg! jag kollar din varje dag och jag älskar allt med dig och var du gör! jag vill vara som dig också!
hejdå kram! <3

Reply
Nettan

Hej !
Har inte med detta inlägg att göra, men jag letar som en tok efter snygga linnen med stor urringning under armarna. Har letat överallt men hittar verkligen ingenting. Vet du om de säljs någonstans fortfarande via internet ?

Typ ett sånt du hade här:
http://kenzas.se/2011/01/17/huvudvark-traning-bajs/

Skulle vara jättesnällt om du vet nån sida där de säljs :)

Reply
jennie

HAHA, fan vad fult. Du passar inte i färgat läppstift. och fulaste av allt är ju strumpbyxor under shorts :S

Reply
Frida

Jag älskar din blogg, dina kläder!!Du är inte som alla andra modebloggare med massa galna kombinationer utan lite mera vardagligt men ändå galet snygg! Cred till dig för det :)

Reply
Nigar

Har du tagit bilder med bruno?
isåfall
SNÄLLA lägg ut de
för han är mitt allt :)

Reply
emmie

hej kenza! du e lika fin som vanlit :D jo, ja undrade en sak, du vet den där vita tajta spetsklänningen du har? den från..nelly? vet du om den ännu finns att köpas någonstans? :)
kraam!

Reply
Lykke

Såg i ett tidigare inlägg att du gillade fjäderörhängen, finns en riktigt grym sida som har schyssta fjäderörhängen & halsband. Dom kör också med mycket kristallhalsband. Helt fantastiska! http://Www.skinnbones.blogspot.com, finns också på kyssjohanna.se

Reply
Linda

Hej Kenza! Grymt fin ring! Jag undrar det samma som Steph. Hur får du det och hållas en hel kväll? :-)

Puss&Kram

Kenzas svar: Jag vet inte.. Är försiktig så att jag inte råkar smeta ut det typ :P Bättrar på det ett par gånger under kvällen också. Kram!

Reply
Karolina

can someone tell me where I can buy such a white tank top ? pleas pleas pleas :)

Kenzas svar: This one is from Acne!

Reply
zaret

Jesus Christ your lips are the size of Jupiter!
what happened there hahaha

Kenzas svar: What do you want me to say? “Sorry my lips are big?” haha.. I love them though! :)

Reply
Klara

Hej ! Du är jätte snygg :) Var har du köpt det rosa nagellacket ?

Kenzas svar: I dubai.. Kram och tack! :)

Reply
alice

åååh vad snyggt! tänkte fråga varifrån dina snygga shorts kommer ifrån? :D puss på dig!

Reply
Clara

HUR SNYGGT!!? Du lyckades matcha grymt bra där:)
Måste ändå passa på när jag kommenterar. Du inspirerar mig sjukt mycket! Du verkar vara en så härlig, go, trevlig och spontan tjej. Du är faktiskt en av få jag ser upp till.

Reply
Alyze

Är du natruligt blond ? :)
jag är blond med jag tycker det är så orättvist att du är så snygg, brun och blond. Jag är så blek, ser lite grå ut faktiskt :P <3

Reply
Cassandra

Du är jätte vacker! :o

Vilka är dem bästa badställerna i Dubai?

Kram !<3

Reply
Lida

Ohh vad du ser bra ut Kenza! Jag läser din blogg varje dag, verkligen!!! Jag ser fan upp till dig bruden ;)
Vart har du köpt ditt oranga liknande läppstift är ute efter ett sånt?
PUSS OCH KRAM PÅ DIG

Reply
Elin

Gu vilket fint läppstift var kommer det i från kenza?:)
Och du har alltid så snygga kläder blir så avis:)

Reply
sarah

når du har så jævlig store lepper, bør du absolutt ikke bruke farget leppestift.. og du gjør noe rart med nesen din på bildene som ikke ser så veldig bra ut. fin hår har du da

Reply
sofie

jag tycker att du e så himla grym kenza! sjukt snygg stil har du på både kläder, hår och smink, you go irl! :D (skit i vad alla avundsjuka idioter säger, du e dig själv, vilket aldrig no-lifer vågar visa)

Reply
Sofia

Så sjuuuuuuuuuukt snygg, jag blir galen. Ska ta och sno dina läppar, rumpa, hår… Eller vet du vad jag byter bara själ på oss båda (kör en liten Freaky Friday), det lär ju funka.. Ska sno den när du ligger och sover.. När du minst anar det hehehehehehehe. Nej men, jag tycker du förtjänar att få höra det, du verkar som en grymt härlig människa.

peace out bro

Reply
Jessicaa

jaha, då va man här igen.. haha håller på att skriva någon jobbigt historia arbete men så hamnar jag här på något konstigt sätt hihi… Asså tänkte ba… gud vad din pojkvän borde vara ÖVERLYCKLIG av att för det första ha någon som e så go som du och för det andra så oooooooooootroligt vacker. dom läpparna, det håret, kroppen !! AH GE MIG DITT UTSÉENDE. vet att man inte ska klaga på sitt eget utséende men idag får jag för jag ligger hemma med vattkoppor hihi:) puss på dig fina människa.

Reply
Sofia

Du är så himla snygg Kenza! Plus att du är en otroligt bra förebild :) <3

Puss på dig!

Reply
ida

Det där var jättefint tillsammans, skit snyggt med rosa läppar med den blåa bandeubh:n. Jag beundrar också din personlighet sjukt mycket… :D

Reply
Elena

Sjukt snygg outfit !!!
Ps. Du är min idol ^__• :)

(det lät lite töntigt men aja, haha :) )

Reply
Sara Ablouh

Keeeenzaaa! du är jätte vacker, du är typ den finaste marockanen jag har sätt. Hoppas du är nöjd med dig själv nu och ta hand om dig! :) // Sara

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*