• header

10e april 2011

Hej bloggen!

Hur mår ni idag? Bakis? Eller är ni ute och njuter av det härliga vädret? Jag mår finfint, rätt konstigt med tanke på att vi körde på rätt bra igår haha.. Men jag kom inte hem så sent så jag har sovit ordentligt. Så skönt att sova i min stora härliga säng igen! :)

Kvällen började med att vi mötte upp några killkompisar för en drink på Wok House, sedan bar det av till Laroy där vi dansade tills stängning. Vi hade så himla roligt!!

Nu ska jag tillbringa den här soliga söndagen på stan med min underbara pojkvän ♥

Jag och min ängel igår. Jag plockade fram min fina vårjacka! Den är köpt på Topshop förra året och har lite nitar på ryggen och där fram. Sjukt snygg!

57 Comments

Daniella

Är det där Dilay? Isåfall ser det ut som att hon gått ner hur mycket som helst i vikt :O :)
Ni är annars jättefina båda två !!
Kram

Reply
kurdisk muslimsk tjej

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Snygg jacka <3
Jag lyssnar på Agnes på youtube :D
Ni är lika, är ni släktingar ?=) <3 :D <3

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Reply
Emma

Fina!! Är dilay din ängel och mika din pärla? :) vad är då Nadia hehe? :D

Kenzas svar: Nadia är min soulmate, min BFF :)

Reply
sabina

Jag har precis varit på en promenad i solskenet med min sambo och hunden! Passa på att ta årets första glass oxå. :)

Reply
My dreams come true

Kenza!!Poland loves you!!
You’re really amazing!
Ever since I read your blog,I’ve become a better girl.
You are my motivation and strength for each day.
My dreams come true…
Thank you so much
<33333

Reply
Ida

Jag älskar dig och din blogg sjuuuuuukt mycket!
men jag har två funderingar: heter du kenza på riktigt?
har du förstorat dina läppar?

PUSSS!

Kenzas svar: Japp, that’s my name! Nej det har jag inte. Kram!

Reply
Emma Hå | shoes and beyond

Undrar lite hur du tänker när du säger att du var på Laroy tills stängning, men inte kom hem så sent? När stänger Laroy egentligen?

//Emma Hå

Kenzas svar: De stänger 3! När vi är ute och dansar drar vi oftast till ett 5-ställe efter och kommer hem vid sex haha.. Det tycker jag är sent! Kram!

Reply
amora

Kenza, blir inte din pojkvän lite avundsjuk när du umgås med andra killar? Jag förstår att han litar på dig osv, but still, tycker du själv inte att det är lite fel att umgås med andra kill kompisar så mycket som du gör? nu när du till och med är vuxen och har ett moget förhållande?

Kenzas svar: Jag förstår verkligen inte frågan.. Varför skulle det vara konstigt att jag hänger med killkompisar? Vänner är vänner för mig, varesig de har snopp eller inte. Kram!

Reply
louise

heisann kenza! :) må bare si at bloggen din er kjempe bra, og jeg liker bloggen din kjempe godt. du har en uffatelig god stil, som er til stor inspirasjon. men jeg lurte på en ting, hvor er din venninne/ flickvan sin skinnjakke fra? den var veldig fin.
hilsen en fast leser fra norge <3

Reply
Sara

Heej!
Det känns som om du aldrig är med din pojkvän?

Kenzas svar: Jag är med honom nästan varje dag, han bor ju typ här. Bara för att jag inte bloggar om att jag är med honom betyder det inte att jag inte är det. Jag bloggar bara om en liten liten del av allt som händer. Kram!

Reply
anni

hej kenza snälla snälla svara på denna frågan ,var har du köpt dina strumpbyxor har letat överallt men hittar inte såna som dina ,behöver den till sommaren

älskar dig

Reply
Agnes

Hej! kan inte du lägga upp lite information om vad du har för jeans shorts? typ “ur min garderob”? Du verkar ha så många snygga,vore lite kul att veta(var dom är ifrån och kanske vad dom kostar?sköna?storlek?):D kram!

Reply
Linda

Hej Kenza! Sjukt fin du är.. du var köper du dina strumpbyxor såna där utan ben som syns under korta kjolar? Köper nytt par varje dag då jag alltid kör på såna tunna svarta du har men de går sönder hela tiden!! Vart köper du dina ifrån och håller dem bättre än “billiga” från hm? Eller gör du som jag och köper nya HELA tiden? haha

Kenzas svar: Jag kör på H&Ms!

Reply
louise

Dilay är ju sjukt vacker har hon blogg? ser ut som hon har gått ner väldigt mycket i vikt:)

Reply
your mother

Vaah? Det där kan inte vara Dilay :O Hon har faanimeej gått ner så mycket i vikt:O Vad har hon gjort snälla fråga henne? :S

Reply
sanna

Hejsan! Skulle du kunna tipsa om vita avslutningsklänningar i ett inlägg? Helst en tight klänning som passar till high heels :D

Ps: Verkligen älskar din blogg!

Reply
Sofia

Vi körde Wokhouse och Laroy igår också. Grym kväll och grym musik! Sweet att ni hade det lika kul kväll!

Reply
mila

har dilay gått ner i vikt? isf hur in hell gjorde hon? hon är jättevacker hälsa henne det!
kram!

Reply
Elin

VART HAR DU KÖPT DIN SVARTA VÄSKA SOM DU HAR PÅ BILDEN? :) HAR LETAT ÖVERALLT EFTER SÅDANA VÄSKOR MEN HITTAR ALDRIG NÅGRA! du är snyggast! du kan svara på eposten också :)

Reply
elsa

dina thights, som är så där halvt genomskillnya (stavning?) hur gör du för att de inte går sönder, i mina blir det så mkt reper liksom, vart köper du dem osv :) Tack för svar! älskar din blogg, älskar din stil, älskar dig! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*