• header

Det blommar!

Herregud vad det blommar ute! Så himla fint. Powerwalken med Alexandra var riktigt härlig, det är ju 16 grader ute! Det känns konstigt, vi har ju haft sån lång & kall vinter. Känns stört att kunna gå ut i bara en tröja!

Vi powerwalkade iallafall i över en timma och jag hade på mig mina easytones på fötterna. Har inte använt dem flitigt så kan inte säga ifall de funkar eller inte, men det känns betydligt mycket mer i rumpa & lår när man powerwalkar i easytones än i vanliga skor.

Nu måste jag jobba. Puss!

50 Comments

matilda

Du är ett direkt exempel på att man kan lyckas som bloggare utan att trycka ner och hänga ut andra som de flesta bloggare gör. De gör så att man drar alla bloggare över en kant – att alla e osköna fjortisar som skulle kunna hänga ut sin mamma bara för att få nya besökare och uppmärksamhet.
Men inte du, och det ska du ha stoooor cred för =)!!

Reply
Gabbi!!

Kenza?!! jag beundrar dig såå mycket! Jag ser upp till dig!! du är så vacker och du har kommit så långt och du verkar vara en jätte bra tjej! Jag läser verkligen din blogg VARJE dag!! Du älskar verkligen ditt jobb!! jag vill också så hemskt gärna bli modell jag är ju bara 16 år nu, men tror inte min möjlighet är så stor för jag har inte längden är bara 1.64 hahaha :( Men ville bara säga att du är jätte vacker och att jag verkligen ser upp till dig och alla dumma kommentarer du får är från folk som verkligen är avundsjuka!! Ganska skrattretande haha :D Men ha det bäst puss och kram!

Reply
Emilia

Åh, gud vad härligt! Här i södra Finland har vi fortfarande lite snö kvar på marken men det börjar nog bli riktigt varmt här också. Kram!

Reply
rebecca

brukar typ aldrig kommentera annars. men läser din blogg dagligen, super bra blogg! :)
en fråga; Vet du vad det är som gör att easy tone skulle funka och varför det känns mer? :P

Reply
Paulina. En personlig modeblogg.

Oh kenzas bara så att du vet så förstör easytone skorna både höfterna och knäna otroligt lätt. Jag hade också tänkt köpa ett par men efter att läkare sagt det så tror jag jag står över…
Tänkte bara varna dig i förväg :/

Reply
Alma.

Åh, blommor!! Vi har inte fått några blommor än vad jag har sett men solen skiner & man svettades i öppen vårjacka. Lycka! :D

Reply
Malin

Nej så underbart!!! Det där är vårtecken utan dess like. Powerwalk är någonting jag aldrig har gjort. Eftersom jag tränar friidrott så pass ofta så behöver jag sällan träna utöver det och drför är jag ofta bara ute och “fingår” nr jag går. Men det är också underbart :)

Reply
lovisabengtsson

åh vår!
en fråga bara, hur säger man ditt namn..?
Typ “Kinsa” eller som det stavas “Kenza”
Kanske dum fråga men jag har aldrig riktigt vetat säkert :P
kram! (kom till Eskilstuna nån gång)

Reply
johanna

FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått.
Media är makt. MVH JohannaZoe

Reply
Jessica

16 grader varmt?? Då har ni ju sommar!! Här uppe i mellersta Lappland är det mellan 0-7 grader och folk går utan jacka (vissa t.o.m bara i t-shirt)… Hihi. Det märks att man utvecklas olika p g a vilken miljö man växer upp i :-)

Reply
Stina

Till Gabbi: Men man behöver inte vara jättelång för att vara modell! Man kan vara en såkallad peoplemodell, det finns såna agenturer också, och peoplemodeller är ofta med i olika reklamkampanjer och så :) Ge inte upp din dröm så lätt!

Reply
Linnéa Warghed

HJÄLP! Min pojkvän tar snart studenten och jag har börjat fundera på vad jag ska köpa för student present. Men jag kommer inte på något! Vi har varit tillsammans lite mer än 1 år nu och jag vill ge/göra något speciellt.

Eftersom du är min stora inspirationskälla så tänkte jag att du kanske har någon idé? :)

Reply
catta

Vad skönt det låter!
Du får väldigt gärna skriva om hur du tycker att skorna fungerar när du har använt dem lite mer, om du märker mer skillnad :)

Reply
amanda eriksson

hej kenza :) först vill jag bara säga att jag älskar dig blogg, du är så jädra fin!
Men undrar bara, varför lyckas vissa? hur lyckades du?
med att t.ex bli känd genom att blogga, hur lyckades du få en så stor grupps ögon riktade mot dig? förutom att jag är väldigt vacker :)? kul om du svarade genom en kommentar på min blogg! du är en stor insperation för mig!

kram

Reply
lisa

Heeeej !! sjuuuuuklt söta kläder, vet du när den jär kollektionen kommer till H&M här? för allt är ju slut känns dte som.. och dom virkade shortsen? när komemr dom ? vet du ? SNÄLLA SVARA PÅ DEN HÄR KOMMENTAREN! :)
hehe puss

Reply
Josefin

Åh du vackra kvinna. Härligt när vår och sommarvärmen börjar komma. I Lyon har vi haft upp mot 27 grader de senaste dagarna. Jag har tyvärr hört om tjejer som har fått svåra inflammationer efter att de använt easytones. Jag var väldigt sugen på att skaffa ett par, men inte så mycket längre. Sköt om dig. Kram

Reply
Emma

åh vilken snygg färg på tröjan! vart har du köpt den? har letat som en tok efter en liknande..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*