• header

Ensam ikväll

På eftermiddagen kom vännerna hit för kaffe och bullar ute i sköna solen. Vi satt ute och pratade i några timmar, väldigt trevligt! :) De drog hem för ett tag sedan och nu är det bara jag och Mani. Han hoppade precis upp i mitt knä och gav mig en massa små pussar! Hur kan man någonsin känna sig ensam när man har en fyrbent liten vän?

Nu ska jag laga mat! Något gott som typ… Pasta med massa smör och fiskpinnar, ÅÅH! Får passa på att äta “inte riktig mat” (som min pojkvän kallar det) nu när han inte är hemma.

Sedan ska jag mysa ner mig i soffan och titta på avsnitten av Desperate, Grey’s och Off the map som jag missade när jag var nere i Dubai förra veckan. PUSS från oss! ♥ :)

107 Comments

lola

hahaha asså dör vad din pojkvän verkar gullig när de gäller mat ´´nej kenza de e inte riktig mat!´´ haha ;)

Reply
Louise

Du har super snygg kläder och du verkar så snäll och gullig mot dina vänner!! Dina collektioner är as snygga bara så att du vet!!!!!!

Reply
binka

åå så söta, skulle dött om du svarade på denhär komentaren! jag är ditt största fan! asså läser din blogg 24,7 varje dag om och om igen! svara snälla!
kram!

Reply
Emma

Vill först säga att jag tycker att det är starkt att du orkar med alla galningar som den där tjejen som kommenterat så sjuka saker. Folk verkar tycka att blogga är ditt jobb och att du därför borde stå ut med det :S På ett “vanligt” jobb skulle sådant aldrig förekomma! Så tack för att du orkar strunta i det och gör oss andra glada med dina inlägg :)

Sen tänkte jag bara fråga, märker du stor skillnad på din kropp och ditt mående nu när du börjat träna? :)
Själv tycker jag att du alltid haft en vacker kropp! :)

Ha en fin kväll.

Reply
Doruntina

Høres ut som en kjempe koselig kveld :D Grey’s Anatomy og desperate house wife er så utrolig gøy! :D

klem fra -fan fra Norge :D <3 hihi…

Reply
Mikaela

Om du tittar på internet så måste du se avsnitt 18 på greys! ååååååååååh så bra. har sett det redan 4gånger

Reply
Jennifer

Kan inte du skriva lite mer om din underbara hund?, när köpte du den, hur gammal är den osv. :), tacksam för svar :D

Reply
Tilda

hejsan!
Det här är liksom min första komentar på din blogg, jag hinner typ aldrig komentera för jag beundrar din blogg och dina bilder så mycket! Haha, du får nog dom här komentarerna gaaanska så ofta va?
Jag ville bara fråga hur du fastnar så bra på bild? Jag tycker själv att jag inte gör det så jag undrade om du hade några tips kanske? Alltså bara om du hinner, jag förstår fullständigt om du inte har tid. fortsätt som du gör, jag älskar din blogg!
puss och kram tilda!

Reply
lisa

hej skulle inte du kunna visa ett video inlägg då du visar hur du fixar ditt hår :)

Reply
fanny

Vad är Mani för hundras? Är så sugen på att skaffa hund och han är ju ursöt! :D

Reply
emma

kan inte du komma men förslag på sidor med fina klänningar till skolavslutningen? :)

Reply
jessicka

Omg vad söta! hoppas jag kan träffa er någon gång!! vill ta bild med dig !! du är såå snygg. puss

// jessicka

Reply
Julia

När började du gilla kaffe, har för mig du skrev någon gång att du inte drack det men det kanske var längesedan:D?

Reply
melinda

hej kenza jag är väldigt intresserad av att köpa jofama by kenza jackan nr 3 och tänkte fråga om den är bra nu i vår och höst :)

Reply
Lovisa

Jag vill inte vara en sån jobbig person som skriver läs denna bloggen och sånt men jag måste varmt rekomendera denna jag hittade längre ner här i Kenzas blogg http://www.kronanprojektet.se
Man blir rörd av att läsa hur de hjälper alla små barn och deras lycka! Och snälla Kenza kan du inte skriva om dem i något inlägg? Det är ju ett bra ända mål man får verkligen upp ögonen för dem! Tack :)

Reply
Arlinda

Hej Kenza!
Skulle du kunna säga till när SOLO tidningen kommer ut det nr där du fotades i Dubai? Trevlig kväll!

Reply
Sofia Noah

Hej! Vet inte om du läser dina kommentarer men jag chansar på det…

Jag gör ett litet mini-porträtt varje dag i min blogg och idag lånade jag ditt ansikte, det skulle vara kul att höra vad du tycker, om likheten och så…

Hoppas du tycker om det.
Kram /Sofia

Reply
johanna

åh….. lilla mani.
Idag ska vi avliva min 14 åriga bordercollie som jag har känt hela livet.. Det är helt fruktansvärt, precis som du säger, har man en hund är man aldrig ensam….. :(

Reply
Jessica

Hej söte, jag vet att jag är bajsjobbig nu, men skulle du vilja förklara för mig, RayBans nya modell är större än förra årets va? Vad heter modellen från förra året, respektive detta året? Mitt huve är så litet så jag kan inte ha stora solglasögon, ser ut som ett kiosk-mongo! ;) Kram & tack för att du sprider ljus och inspriation med glimten i ögat! ^^,

Reply
Erika

Din pojkvän verkar vara ett riktigt kap! Önskar att min pojkvän var lite mer intresserad av nyttig mat.. Om min fick bestämma skulle vi leva på chokladkladdkaka, pannkakor med banan och nutella (och gräddglass!) och schnitzel med pommes och de enda grönsakerna skulle komma från cole slaw.. Det är tur för hans hälsa att jag är intressead av av mat och framförallt nyttig mat :D

Tycker förövrigt att ditt hår ser ljuvlig ut när det är solblekt, du ser liksom snällare ut också.. Vet inte varför riktigt, men jag tycker att du borde behålla det lite sådär guldigt! (kanske för att det är en varmare färg? jag vet inte, bara min åsikt :P)

Reply
Josefine

En hund behöver inga flotta bilar, vräkiga hus eller märkeskläder.
En murken pinne duger alldeles utmärkt.
En hund bryr sig inte om du är rik eller fattig, smart eller dum
Älska honom så älskar han dig tillbaka
Med hur många människor är det så?
Hur många människor får en att känna sig utvald och speciell?
Hur många människor får en att känna sig superviktig?

-Marley och jag filmen haha underbar älskar hundar

Reply
amanda

Åh, älskar Off the map. Vars ser du på det? Jag missade förrförra veckans avsnitt och jag vill så gärna se det men hittar ingenstans att se det :)

Reply
Ferre

Heej! Bilden på dig å din hund är jättesöt, men jag vill bara informera dig om att sådan närkontakt med ens husdjur kan relatera till att man får parasiter. Vet dock inte hur vanligt det är i Sverige, men det kan hända. Kanske låter väldigt negativ nu, men ville bara att du skulle vara medveten om det.

Ha en bra dag! =D

Reply
Isabelle

Hej Kenza. Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig lite. Jag är en tjej som snart går ut grundskolan (alltså 9an) och det känns lite lite stort men har bara ett problem. Jag vet inte vad jag ska ha på mej på skolavslutningen. Man vill ju inte bara ta på sig vad som helst men man vill inte heller vara jätte jätte uppklädd. Snälla hjälp mig. <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*