• header

12e april 2011

God morgon allihopa!

Fyfan vad jag är trött! Stannade uppe en bra stund igårkväll, skulle egentligen sova till halv nio också men min hund var ju så jäkla pigg och ville gå ut mycket tidigare trots en sen nattrunda, och sen var det ju ingen idé att lägga sig igen. Nu sitter jag här och försöker piggna till iallafall och ska börja göra mig i ordning!

Jag ska iväg till Bubblerooms kontor för intervju. Plåtades ju för dem för några veckor sedan och inuti tidningen (som kommer ut typ nästa vecka) vill de ha en liten intervju med mig. Så vid tio ska jag vara där! Jag hinner alltså äta frukost med min pojkvän, ska ta och väcka honom nu :)

Två bilder från plåtningen med Bubbleroom Magazine för två veckor sedan!

51 Comments

isabelle

Hej kenza!
Tycker du att det är en dum idé att skaffa hund när man är ung? Själv är jag 17 och bor själv utan mina föräldrar just nu, känner mig så himla ensam. Skulle du rekommendera andra eller är det ingen bra idé?
Kram!

Reply
LINN

Så fin du är då jänta! Hundar är alltid pigga på fel tid på dygnet, speciellt hunden jag känner..morgonpigga jävel.

Reply
Nina

Riktigt snygg bikini!

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
Lisa

Hur kan du ha så stora bröst när du är så smal och tränar så mycket, jag är så avis!! Inga hemligheter?

Reply
Elin

Hejjjsan! :)
Älskar din blogg !

Hade vart jäätte roligt om du kunde kolla in på min blogg och kanske vara med i min dagens blogg tävling ?

utser vinnaren ikväll (:

Ha en underbar dag !

Reply
Positive

Måste bara påpeka att du inte gjorde fel när du publicerade IP-adressen , är man med i leken får man leken tåla liksom…
Go Kenza!

Reply
Ann-Eli

Är det du på bilden? Är det meningen att det ska se ut som att du håller på att skita på dig? Förlåt, men ärligt talat… VARFÖR stå så där? Ser sjukt komiskt ut.

Reply
zarah

Hej kenza! Vet att du säkert får huuuur många melj som helst varje dag och folk frågar dig massa saker. Men skulle inte du kunna ta upp studentklänningar? =)
Jag slutar nian nu och vill vara extra fin, men jag är hittar aldrig kläder! aldrig någonsin. Går oftast runt med vanliga tråkiga jeans och en huvtröja i skolan och sånt. Så skulle vara roligt att schocka alla med en riktigt fin klänning och fina skor och sånt, men problemet är att jag inte hittar något! haha :/ Aja, tack i förhand i alla fall :) Hade bra!

Reply
Denise

Fin du är Kenza! Som vanligt! Jag tycker att din blogg är riktigt inspirerande och jag måste gå in minst 2 ggr om dagen och fortsätta där jag slutade sist men en sak tycker jag är för jävla tråkigt- alla dessa taskiga och sjuka kommentarer du får. Alltså ni som inte tycker att detta är nått o ha- STICK! Iofs är väl de flesta kommentarerna jätte gulliga men sen kommer det alltid en och en annan som bara är förjävlig. Som här, lite längre upp, ditt sjuke fan som sitter och försöker hitta en kameltå på Kenza, helt ärligt är du helt störd i huvudet? Du och alla andra som håller på och försöker trycka ner henne är bara så sjukt jävla avundsjuka så det bara ryker om det! Låt henne vara för ni vet själva att vad ni än säger kommer ni ALDRIG att lyckas dra ner henne i det förjävliga träsket ni själva befinner er i! Tack för övrigt Kenza för en helt otrolig blogg och stå på dig, du är värd det bästa!

Reply
anonym

du har jättefin kropp, jag undrar om du kunde lite skriva och berätta hur du tränar, hur ofta, din kost osv ? :)

Reply
Olivia

Jag är rättså säker på att det är just den där skinnjackan som jag har köpt nyligen! Är den från Acne? isf. är det den. :)
Jättefinblogg,
Kram.

Reply
b&m

Hej, vi är två tjejer som brukar
kolla på din logg 24/7, och vi
tycker att du är så jävla underbar.
Vi önskar vi vore du/ b&m kram<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*