• header

Birthday plans

Hela dagen har gått åt till att planera min födelsedagsfest som är nästa vecka! Nu är det mesta set och inbjudningarna är ute (lite sent kanske men jag hade ändå redan sagt till alla när festen är hehe)

När jag fyllde 19 firade jag med närmsta vänner och pojkvän på restaurang, sedan dansade vi loss på Café Opera. I år blir det dock lite större! Middag & fest för familj & vänner, ca 40 pers på klubben Laroy. Det ska bli så himla kul! :)

När jag fyllde 19. Älskar det feta fotoalbumet jag fick av bästis!

178 Comments

Bäst

Grattis i förskott Kenza!! Hoppas du blir firad ordentligt!! :) Älskar dina kläder!

Reply
alicia

Hej! När jag såg fotoalbumet blev jag SÅ nyfiken skulle du inte kunna lägga upp några bilder när du var 12 eller 13 år? :D

Reply
Jenni

Ohh this year a round Birthday you get 20 :) A good age but my 20 birthday…was not good..but whatever i hope this year is getting better :> You are a taurus too or? And by the way nice white dress.
Have a nice day !!!
Greetings from Germany <3

Reply
Sandra

Kenza kan du inte lägga upp fler bilder från Dubai? Jag har funderat på att fara dit så det vore skoj att få se lite fler bilder :)

Reply
viccky

gud så söt du var (och är <3). Ser att du har förendrats en del, snygging :)

sveriges vackraste kvinna! hihi :D

Reply
RONJA

Fyfan vad kul. Och alla dom 40 pers är där bara för dig! Skulle aldrig hända mig, kanske när jag blir äldre och har ett liv haha.

Reply
alina

kan du inte ta några bilder därifrån o lägga upp på bloggen? lite “underbara minnen” ? Älskar att kolla på hur du såg ut som liten, det är så coolt hur du har förändrats!

Reply
Josefin

Hej Kenza! Jag är totalt förälskad i din blogg, du är så himla fin! :) Hoppas att du får det riktigt roligt på din födelsedag, och grattis i förskott! Kraam! ^^

Reply
NATHALIE

Jävlar! Var det så längesen som du fyllde sist? Kändes som om det vore ett halvår sedan jag såg denna bild efter att du hade fyllt, inte ens det. Galet vad snabbt det går, haha!

Reply
Henny

fint album!
vilket tema använder du på wordpress.com?
själv har jag wordpress men jag vet inte vilket tema jag vill ha .. Jag vill ha ett vitt men endå kunna ha en stor header ! Tacksam för svar !

Reply
Anna

Hej Kenza! Måste bara fråga vad för typ av bh du använder? Din byst ser alltid ut som att den sitter bra till på allt du har på dig! Om du vill får du gärna berätta vilken storlek du har också men vill du inte är det ingen fara :) puss

Reply
mandina

vaa?! i bilden i mitten på första sidan är du men dom där tviölölingarna sandra och sharita eller vad dom hette ;) visste nite du va med dom. en av dom (sandra) gick i min brors klass.

Reply
Emilia

Kan du inte lägga ut några bilder här på bloggen? :)
Skulle vara jätte roligt att se bilder från när du var yngre!

Reply
mathilda

har opererat mig! inte skrivit på min blogg vad för operation jag gjort. kommer du på det genom kommentar så vinner du ********!

Reply
maja

haha härlig du är :) velade bara fråga vad din pojkvän jobbar som? tacksam för svar! :)

Reply
Ebba

Hejsan! Jag har skrivit mail till dig men antar att du har en jävla massa att läsa & stå i ;). Jag undrar om du vill ge lite tips på feta uteställen i Stockholm om man är 18?? Jag och min polare ska åka dit nu fredag-tisdag och vi har väldigt dålig koll måste jag säga. uppskattar verkligen svar :D:D!!

Kramar! & fan va snygg du är.

Reply
Lisa

hej! Har du några bra sidor med fina klänningar du skulle kunna rekommendera inför studenten :)
tack för mycket bra blogg! :)
Kram

Reply
moa

Kenza! Jag behöver ditt råd. Jag vet att en gång har köpt klänning och kjol ifrån en sida som heter stylebystars. Och det är såhär att jag har beställt min klänning till skolavslutningen där. Men nu har det gått två månader och ingen klänning kommer. Jag har redan betalat den och mailat de en massa gånger. och jag undrar vad tycker du jag ska göra och hade du såna problem när du beställde kläder?

Skulle vara väldigt tacksam för svar! Från din trogna läsare, moa!

Reply
VANESSA HUDGENS SVENSKA FANSITE.

Hej allihopa! Älskar din blogg Kenza. Du e så vacker. <3

OM NI GILLAR VANESSA HUDGENS SÅ TYCKER JAG ATT NI SKA KOLLA IN MIN BLOGG FÖR ATT JAG SKRIVER OM ALLT SOM RÖR HENNE. + ATT EN NY FRÄSCH DESIGN KOMMER UPP PÅ BLOGGEN SNART…:)

MVH

Reply
VANESSA HUDGENS SVENSKA FANSITE.

Hej allihopa! Älskar din blogg Kenza. Du e så vacker. <3

OM NI GILLAR VANESSA HUDGENS TYCKER JAG ATT NI SKA KOLLA IN MIN BLOGG FÖR ATT JAG SKRIVER OM ALLT SOM RÖR HENNE + ATT EN NY FRÄSCH DESIGN KOMMER UPP PÅ BLOGGEN SNART! :)

MVH

Reply
Natalie

JÄVLIGT snygg i mörkt hår!! Tycker du ska köra på det!
Speciellt nu när du är så brun med. ÜBERSNIGGT!

Reply
Minna

Grattis i förskott fina du! :)
skulle du kunna tippsa om någon snygg jeansväst, är så kär i din !

Reply
Gabriella

väldigt vacker & grattis i förskott!
har bara en fråga.
vad använder du för mascara?
du får så långa och fina ögonfransar!
kram

Reply
sanna

kolla in på min blogg !
GRATIS designer och bloggar varje dag om foto, vänner dagens outfit och MYCKET mer !
och kom ihåg GRATIS designer, det är bara att komentera med din mailadress så kontaktar jag dig via mail !

Reply
Lisa

Åååh jag fyller också år snart!! Längtar. Dock känns det som om ingen kommer komma för att fira mig :/

Reply
johanna

läste tidigare inlägg om “jennie” hahah, du är en fräsch solbrun tjej med stil och passar skitbra i röda läppar! om jag hade sån dålig självkänsla att jag skulle bli så avundsjuk av att se en snygg tjej så skulle jag snarare sluta gå in och titta och börja jobba på självkänslan istället! och sen vill jag bara tillägga att jag tror du skulle passa sjukt bra i sidbena med sidecut! du som har lite tuff stil och gillar att ha ett örhänge, tänkt tanken nån gång? :) kramkram

Reply
anna

jag måste bara fråga! uttalas ditt namn Kinza eller så som det stavas Kenza? hehe :$ :)
du är himmla vacker! <3

Reply
elsa.

Tänkte höra om du inte kunde tipsa om några prisvärda skinnjackor elr vårjackor nu till i vår? Jofama by kenza skinnjackan är riktigt fin men alldeles för dyr för de flesta. : ) tack på förhand!

Reply
Deniise :)

Hej Kenza!

Jag har en fråga: Hur uttalas ditt namn? Med i (Kinza) eller med e/ä (Kenza/Känza)??

Bara undra, för att det stavas ju med e, men många säger att det uttalas liksom..i….
Kram :)

Reply
s

ÅÅh :) är det där de 2 tvillingarna som gick i jarlabergsskolan som syns i fotoalbumet? :P

Reply
Elin

Kenza, snälla färga håret så brunt som du har det på denna bilden! Så himla fint. Det du har nu e oxå fint såklart, men ser för solblekt o ofräscht ut för en så snygg brutta som du:D Lät taskigt, men jag menade det inte så. Du e fin i allt, men finast som brunett enligt min mening. Puss på dig!

Reply
qtrang

argh, i love you so much kenza. you’re my idol!! REALLY AND SERIOUSLY! YOu have a perfect body. how come? I want to have your body..you’Re so stunning,,beautifl,gorgeous..and it’s totally sweet that you love tokio hotel. :DD i want to meet you!!! ARGH!! :D

Reply
Ledsen Chey

jag har haft jackan Kenza 3 i en vecka nu……….. hålen där man knäpper skärpet har ju några metallgrejer liksom… VARFÖR I HELA VÄRLDEN HAR EN LÅSSNAT FÖR???????????????? INTE OK.. blir så jävla lack, jag som trodde du var ärlig, så kommer du och sätter ett jävla pris som 2000 på en jävla skinnjacka som inte ens kan hålla en vecka. nej denna kommentar är inte stötande så radera inte, folk ska veta att det inte är bra kvalitet så dom inte köper något som är dyrt men dålig kvalitet men skitsnyggt, ångrar mig inte att jag har den nu för det är liksom bara en liten sak, men när man lägger ner sina egna pengar för snygg smuts blir man inte glad. kanske inte borde klaga på just dig men det är väl bra att du vet det i framtiden, liksom be Jofama att tillverka dina grejer i bättre kvalitet. hejdå jag gillar dig ändå kram.

Reply
Ida

Älskar fotoalbum! Så roligt att bläddra i! Mycket mer känsla än att bläddra bland kort på datorn!

Reply
David

Om det är någon här som följer Desperate Housewives så har jag skrivit om det sista avsnittet på bloggen och även att en ny säsong skall spelas in! Gå gärna in och läs och kommentera! Take Care=)

Reply
Agnes

HEJ KENZA! Åhåhåh, vad jag gillar din blogg. Jag har en liten, liten fråga till dig! Nu till våren och sommaren har jag blivit sugen på att köpa en sjömans-inspirerad klänning eller blus. Har du sett eller vet du någonstans där det finns en fin sådan? PUss

Reply
Louise

Heej! Kan du inte berätta om vad som händer? Läste att du kanske skulle hamna i fängelse(!) och grejer. Låter ju helt sjuuukt!

Reply
sven-göran

Du är omänskligt vacker människa!
Du får Angelina Jolie och Megan Fox att framstå som vanliga tjejer i jämförelse med dig.
Jag brukar inte läsa bloggar med trillade in här på nått märkligt sätt när jag drack mitt morgon kaffe och förberedde mig för jobbet, om kaffet inte gjorde jobbet så gjorde dina bilder det i alla fall=) Ville bara säga tack för en fin start på dagen=)

Reply
Åsa

Låter superkul:) Album är en super bra och trelvig sak att ge bort. Alltid uppskattat. Kanske du får en video film denna gång på din stora dag!
grattis i förskott:) från Skåne

Reply
Kristinis!

Tjing :) mitt namn var kristinis en av örebros största bloggerskor, jag kommer in här på din blogg för att göra något alla hatar reklam, men denna reklam går ej att hata för denna reklam handlar om årets nya artister den ena av dom är faktiskt min sambo;)

Checka en lyssning på länken så är du snäll:) http://soundcloud.com/roblikee

Tack för mig:)

Reply
Lolla

Perfekt 19års dag. Blir säkert lika fett denna gången ;)

Jag blir som ett barn när jag fyller år! ÄLSKAR massa paketer, och fest!^^

/L

Reply
marre

hat letat efter ett stort fotoalbum länge, med kort som man flikar in, inte klistrar! snälla kan du inte skriva var det är köpt? har letat överallt..please please please!! någon annan som vet kanske??

Reply
Clara

Hej Kenza! Älskar din blogg, du verkar vara en sjukt gullig tjej. Kan du inte visa lite fler bilder från när du var yngre? (: Kram!

Reply
Linda

du borde färga mörkt såå fiint på dej eftersom du är brun oxå, du passar jättefin i ljust med men sexiigare i mörkt :).
puss ♥

Reply
Love

hahhahahah, vi har ett likadant album xD wonder why? kanske för att vi är Marockaner :P hahah <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*