• header

Jofama by Kenza i tidningar

Jag har sett mina skinnbyxor i en hel del tidningar nu! Jag blir så stolt! :) Här är från tidningen CHIC & Damernas värld. Vilken styling tycker ni är snyggast? Den första är ju riktigt tuff med jeansjacka och spetsiga pumps, men även den andra med skjortan (så snyggt med skjorta nedstoppad i skinnbyxor!) är ju också cool!

Ni hittar alla återförsäljare av Jofama by Kenza HÄR (ett tips är att ringa butikerna och höra om de har kvar plagget du vill ha, t.ex. skinnbyxorna är slutsålda nästan överallt)

101 Comments

lisa

heej, lööve you blog! men hur mycket väger du? har alltid undrat o så, as snygg är du! puss

Reply
Belinda

Hej Kenza, har mailat dig om en cheerleading sak? Vet inte om du har läst det, det är döpt till “välgörenhet”. Hoppas du läser det! Svara gärna om du gör det. :) <3

Reply
Nicole

Hej Kenza.
Undrar bara om du läser/prenumererar på någon speciell tidnign??..
Svara “Gärna”! <3
Kram

Reply
Tua

Du skulle inte kunna ordna en liten utlottning på dem där…? De är typ allt jag någonsin velat ha i ett par byxor men går man i skolan är det inte lätt att ha råd med dom, still, dom är ju to die for!

Reply
malin

du är så himla fin Kenza! Jag vill verkligen se ut som dej! Det skulle betyda så otroligt jävla mkt om du skulle kunna gå in på min blogg och kommentera vad du tycker om den och vad du tycker om mitt utseénde. ;) Jag skulle blir så åå otroligt lycklig! Hoppas du får en fortsatt trevlig dag. :)

gå in och följ min blogg på http://esbjornson.blogg.se kommentera gärna vad ni vill att jag ska skriva om, det är ju ändå ni som ska läsa den. hoppas ni gillar den! :)

Reply
Jossan

När det står i tidningar att ett klädesplagg kommer från Jofama, är det från din kollektion då?

Reply
Bella

Heej! Jag verkligen älskar din blogg kenza :) Du är så himmla söt,och bry dig inte om dem som komenterar fula saker dem är bara avensjuka för att du har bra smak :D Kram Bella!

Reply
sofia

jag tycker den första är snyggast med jeansjackan till! förresten kom och tänka på det nu :P ska du och tyra göra någon mer show?? jag äälskade verkligen den förra! :D

Reply
martina

Detta är bloggen om den envisa lilla bruden som har bestämt sig för att bli stylist. Och som älskar att blanda in sin ironiska humor i nästan alla blogginlägg. Jag kanske ser ut som alla andra på utsidan, men det är insidan som räknas. Och det är där jag är annorlunda. Låter detta intressant? Klicka på länken då!

Reply
Amanda.

Hej Kenza! En lite knäpp fråga, när fick du mens? Skulle vara kul att veta men förstår om du inte vill säga till oss alla!

Reply
R'N

Dina jackor ÄR SÅÅ JÄVLA SNYGGGAAA, men jävla dyra, har inte råd att köpa-
Kommer det bli nån rea, nån gång i år? O.O
btw. Love ur blog :D

Reply
litenvacker

Jag är inte så förtjust i skinnbyxor men modellen var riktigt snygg Kenza! :D
Den första stylingen var snyggast nertill och den andra upptill. ;)

Reply
Eliin

Tyckte bäst om den första stylingen, den med jeansjackan från CHIC.
Byxorna är supersnygga förresten! ;)

Reply
Linn

Jag avgudar dina skinnbyxor, men tyvärr är priset inte lika underbart, det är synd att de är så dyra, anars hade jag ägt dem, många av dina skinnjackor och skinn-shortsen ;)
Ta hand om dig och ha en bra dag, du är alltid lika fin och det är härligt att läsa din blogg varje dag
kram

Reply
s a r a

Det är så jäkla peppande att se att det kan gå bra för en rent karriärmässigt trots att man inte är gammal. Jag menar du är bara 1½ år äldre än mig och är så duktig! Det är häftigt. Du är en inspirationskälla Kenza, verkligen.

Reply
e.a

hej kenza !
jag tänkte köpa en kenza by jofama jacka snart och undrar om “kenza 4” jackan skulle vara för varm för att ha på sig nu under våren ?
jag har funderat på att köpa en av dina jackor väldigt länge (((;
men jag tänkte fåga dig innan jag köper en av jackorna , om du tycker att det skulle vara för varmt att ha på sig “kenza 4” jackan under våren eftersom att du vet hur dom jackorna är ?(((:
jag är väldigt tacksam för svar !((;
ha det så bra !

Reply
Emma

I nummret av chic som kom ut 24 februari 2011, är Jofama BY KENZA med och dom skinn-shortsen är hur snygga som helst! Du med föresten!

Reply
nina

I love these trousers so much! But can I order them online? Because I live in Holland and I want them so badly:)

Reply
Madde

Första gillar jag bäst.
Hur hade din outfit sett ut?? :)

—-
Har läst din blogg sedan 2007 och kikar in här titt som tätt. Man blir alltid lika glad.
Va rädd om dig…

Reply
Isabelle

Dog lite när jag såg den första bilden… byxorna är riktigt, riktigt snygga men jag måste fråga om jackan också. Vet du var den kommer ifrån? :)

Reply
Jessica

hade jag inte försökt leva på studentbidrag hade de byxorna bosatt sig hemma hos mig för länge sedan, men jag får nöja mig med att dregla över dem på bild haha

Reply
Cissi hammarsten

Hur mycket kostar skinnbyxorna? och var/hur kan man köpa de? De var riktigt snygga. Jag har letat länge efter skinnbyxor, men har dock inte hittat några bra! Men dessa var urläckra!!
P.s. Super bra bloog!!
puss

Reply
Anna

Hej kenza! det finns en skit snygg skinn jacka(jofama by kenza) du hade på dig på dagens outfits den 12/5-10. jag vet de va 1 år sen. men har kollat o hittar inte den nu, kommer den komma ut igen eller något liknande i den stilen !?? kram !

Reply
Angelica

Jag såg dina skjorts i en Mama tidning idag :) Cecilia Blankens ville gärna ha ett par :)

Reply
Pernilla

Hej hej!
Kan man beställa hem jofama by Kenza kläder ifrån internet? Finns det någon Webb-shop?
Kramar

Reply
Wilma Hedin

Jag såg dom i CHIC och jag blev förälskad på en gång! Jag ÄLSKAR DOM!

Reply
www.nattstad.se/2cats

Dööööör för byxorna ! skit snygga, älskar dig blogg kenza :)

Reply
Ellinor

Åh, den översta stylingen tilltalade mig mest. Men det är byxorna som gör dem så tuffa. Grymt snygga! :)

Reply
josefine

Om jag ska vara ärlig passar inte dom byxorna på någon av modellerna i tidningen utan bara på dig haha…

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*