• header

13e april 2011

God morgon solstrålar! ♥

Gissa vad jag vaknade upp till imorse? En mailbox som svämmar över! Lite jobbigt, kanske ni tänker… Nej, inte för fem öre. Jag misstänkte att min fanpage har varit i farten och det hade dem. Så jävla söta! :)

Nu ska jag ta itu med mailen. Brukar inte ha tid att svara på exakt alla mail men de här ska jag sitta och svara på. Varenda ett. Hur lång tid det än tar!!

70 Comments

Thinoholic - ätstörning/inspiration

Oj, då har du något att göra!
En fråga: är det du som godkänner alla kommentarer själv?
Får du många negativa kommentarer?
Kram :)

Kenzas svar: Nej jag har någon som tar hand om mina kommentarer! Men när jag sitter och har tid så svarar jag på kommentarer och då godkänner jag även ibland… Som nu! :) Kram!

Reply
Mimmi

Jag förstår det.. Såg nyss att du kanske ska sitta i fängelse? Haha, tror knappast det. Aldrig i mitt liv att jag ska tro eller vill det. Inge vill det och jag VET att det är många där ute som kommer stötta dig. Du är verkligen BÄST Kenza, glöm aldrig det! Du är seriöst en av dem snällaste tjejerna jag “känner”. Du är dig själv, vad jag tycker, du har din egna stil och verka skita i elaka kommentarer. Du är så jävla stark! You’re the best, and everyone like you as you are. (iaf jag) Puss&kram!

Reply
Amanda

Hallå riskerar du fängelse för att du la upp allt som den där tjejen hade skrivit till dig? :S

Kenzas svar: Haha nej! Det är bara sånna dramatiska rubriker journalister sätter för att locka fler läsare. Men lite kul vore det ju.. “Kenza bloggar nu från fängelset” haha

Reply
I S A B E L

Hörde om det där med att du kan riskera fängelse. Bara för att du glömde tabort ipnummret på den som hade skrivit massa dumma kommentarer till dig. Stämmer det? :o

Reply
Moa

Jag älskar din stil kenza och hela du är som en solstråle,<3Grattis i förskott underbara du <3

Reply
sandra

läste att du riskerar fängelse för du glömt cecuera ip-adressen så dendär fittan som kritiserar dig hela tiden.!?? är de sant? de ä ju föfan hon som borde hamna i fängelse! eller hängas. herregud -.-‘

Reply
Steffi

Jag kan bara hålla med: Jag tycker om dig också Kenza ^^ Du är nog den enda bloggerskan som jag är mån om att följa alltid!
Kram från mig

Reply
Cassie

HAHAHAHAHAHA “Kenza bloggar nu från fängelset” HAHAHA JAG DÖR. Jag får fan magrutor av att läsa din blogg. GARVAR IHJÄL MIG.

Reply
Melanie

Hej Kenza!! :) Älskar din blogg, hur bra som helst!
Jag undrar om du har något tips om en bra torsdagsklubb i stockholm som spelar mycket rnb. Det är nämligen så att jag och mina tjejkompisar ska upp till stockholm några dagar och en av tjejerna fyller år på Torsdagen så vi vill fira henne på något grymt ställe, vi är 18-19 år :) Skulle vara jätte tacksam om du svarade på det här! Tack på förhand. PUSS & KRAM!

Reply
sofie nilsson

jag tycker du har gjort helt rätt kenza! hon skrev ju själv i artikeln att hon inte fick ut ngt av att skriva dumma kommentarer. vrf ska hon då fortsätta? du gjorde rätt genom att visa vem hon va, och hon har ju ganska många personer emot sig. hon har bara sig själv att skylla!

Reply
Amanda

Hej Kenza!

Rätt av dig att stå på dig! Hon verkar inte riktigt 100% när hon säger att hon blir kränkt av dig och sedan går ut med namn och bild i en artikel ;P haha.

Fortsätt precis som vanligt! Du är Awesome :)

Reply
Linnea :)

Kenza! Tränar du för att bli, muskulösare? alltså mer biff, eller bara för att bli mer fast i kroppen? vill du ha magrutor och sådant? Jag vill bli mer fast i kroppen, min pojkvän ska hjälpa mig med det :) men hur mycket tränade du förut när du gjorde det som mest? good work btw kenza :)

Reply
Josefine

Den här Jannice måste vara sjukt avundsjuk på dig och lida av grymt dålig självkänsla, även om hon påstår att det inte är därför hon försöker trycka ner dig.
Vem är inte förresten lite avundsjuk på dig? Du är ju sveriges snyggaste kvinna för att säga en sak.
Nä, är det någon som ska straffas för det här är det väl hon, hon har ju frivilligt lästoch kommenterat din blogg, och alla vet väl att ip adressen är en grej som vilket barn som helst kan få fram.

Reply
mandy

Många undrar ofta ifall du godkänner dina kommentarer själv och du svarar alltid “Nej, jag har någon som gör det åt mig.” Då undrar jag (och har undrat det länge) vilken stackare det är som får jobbet att göra det? Och får han/hon betalt? Haha, kanske konstig fråga.

Ha det bäst!

Reply
Rita

Hej, Kenza !!! Jag tycker att du är sååå jävla vacker, men en fråga *Varför är dina kläder “jofama by kenza” så jäkla dyra?:O*

Reply
Edina :)

Hej Kenza!

Jag har en fråga<3
Vad är din mejladdress?
Och hur får alla tag på den?

Reply
elsa

naw så gulligt av dig att svara på dom! :’) <3

Mailade inget, men bara så du vet: VI TYCKER OM DIG KENZA!

Reply
Jenny

AWW SÅÅÅ GÖÖÖÖLLIIIGT :D
Såklart är du den bästa bloggerskan ever eftersom du är inte falsk av dig, du vågar säga vad du vill och du gör vad du vill. Och du är hur vacker som helst! Kan nt fatta hur man kan vara så vacker :o
Sen det dära med hon tjejen som kommenterade hela tiden, asså kommentarer som va onödiga och sen vill anmäla dig? Asså vilka problem tjejen har! Du har väl fan rätt o göra vad du vill? Din blogg ju? Och hon får ju dock stå för vad hon skriver! Du vill bara säga ifrån? Och så många kommentarer orkar man inte ta bort ip adressen.. så man kan ju liksom nt klaga:o

Reply
viktoria

vad gulligt! :) antar att inte kissies mail är översvämmad med sånna mail :P

Reply
Hanna

Vad roligt att vakna upp till en massa fina mejl! :D Du verkar ha en riktigt fin fanpage!

Reply
Marie

Ujuj, jag är ju inte med på din fanpage. Men JAG TYCKER OCKSÅ OM DIG KENZA! Och jag tycker att du är en riktigt bra förebild för unga tjejer.

Reply
hhh

Ta aldrig åt dig av en massa avundsjuka snorungars (jennie) kommentarer….de önskar bara att de var du =)

det kvittar hur bra man ser ut, eller hur framgångsrik man är..folk vill ALLTID hitta något att klaga över.

Reply
Viktoria

aww! Fint med folk som gör sig till och visar att de bryr sig och vara uppmuntande, För vi tycker om dig Kenza! :D

Reply
G

men vi läsare tycker ju om dig ;D och det dära med fängelse tro mig det där kommer inte hålla! Min syster är själv advokat så jag kan lite sånt dära och hon har ju själv startat det hela med att “provocera” och sedan som du skrev i ett annat inlägg att hon gått ut med namn och bild m.m.

Men vi stödjer dig Kenza all the way! <3

Reply
Anna

Vad är egentligen vitsen med att gå in på en blogg om man hela tiden skriver taskiga inlägg? Då kan man lika gärna hålla sig borta.

Reply
Nikolina

KÄMPA KENZZAAAAAAAA VI TYCKER OM DEJ !!
och förresten du kan också anmäla henne så jag undrar vad hon tänker lite med :O

Reply
nas

Kenza! Jag har följt dig hur länge som helst och än idag läser jag din blogg dagligen. Jag brukar aldrig kommentera är inte bra på det men nu måste jag ta chansen o säga att du är världens finaste tjej! Låt ingen trycka ner dig. Avundsjuka är den ärligaste komplimangen sägs det och jag blev arg och upprörd på hon tjejen för hon beter sig som en idiot. Sjukt att det finns sådana människor.
Fortsätt som du gör, du är bäst Kram från en trogen läsare hehe..

Reply
jullan

ÅHÅ! Alva poromaa där högst upp är ju min mammas kusin, tror jag.. har inte träffat henne på väääldigt länge ;)

Reply
Selma

Svarade du på alla mailen sen? :) För att jag har inte fått svar på mitt än.. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*