• header

ANG ATT JAG HAMNAR I FÄNGELSE!

Haha, jag kan också skriva dramatiska rubriker för att locka läsare ;-)

Några av er har sett artikeln på Nyheter24, där “Jennie” (tjejen som varje dag flera gånger om dagen de senaste månaderna lagt ner tid på att skriva nedlåtande kommentarer), eller egentligen Jannica som hon heter, har ställt upp på en intervju. Jannica vill polisanmäla mig för att hon “tagit skada” efter att jag först inte censurerade hennes ip-adress.

Hon bokstavligt talat BAD N24 om att lägga upp hennes namn + efternamn och bild (det finns där i artikeln). Va? Tog hon inte “till skada” av att jag la upp hennes ip-adress, dvs så att folk kunde spåra henne och hitta hennes identitet? Och nu går hon ut i MEDIA med namn & bild? Ingen visste ju ens vem hon var innan artikeln! Det håller inte för fem öre.

Jag tycker att det visar klart & tydligt vad den här tjejen är ute efter. Så oroa er inte, jag kommer inte behöva blogga från fängelset i två år. Haha..

1

440 Comments

Maria

Kul att hon medvetet eller omedvetet gör åtlöje av sig själv. Jag tror alla ser komiken i det! Håller med ovanstående!

Reply
Sara

Åh, tjejen kan ju inte vara riktigt frisk! Om hon nu inte gillar dig och din blogg, vad gör hon då här? Vilket pucko.
Hon har ju skämt ut sig för all framtid! Anmäl henne för kränkande behandling och mobbning, det är ju det hon sysslat med i flera månader nu. Att du hängde ut hennes IP -adress var ju helt befogat, ditt sätt att slå tillbaka på henne och visa att det inte är acceptabelt det hon gjort liksom. Du har inte gjort något fel. Hon däremot har gjort grova fel! Tjejen behöver hjälp!
DU däremot Kenza, du är grym!

Reply
Elena

Det är SJUKT att det är du som hamnar i blåsväder när det är hon som har utsatt dig för terror flera ggr om dagen och skrivit saker som både jag, du och hon vet inte är sant (Just look at her, of course she’s jealous!!)..

Stå på dig, jag tkr du är klockren!

Reply
Kinn

hahahahaha Ja vad ska man säga? Tack för dagens skratt iaf! Stackars människa som är så osmart..?

Reply
Karolina

Shit, vilken störd tjej!
Jag tycker att hennes bristande intellekt understryks av det faktum att hon anser att du ska acceptera hennes elakheter, eller sluta blogga om du inte gör det. Samtidigt som hon tycker synd om sig själv, kanske borde hon inse att hon inte ska skriva elaka saker om hon inte vill bli uthängd? Man måste stå för sina handlingar, det får konsekvenser. Även om det är på internet.

Reply
Jessica Ohlsson

kan man vara mer pinsam än den stackars bruden? ..Fast det säger ju ganska mycket när man rakar ögonbrynen med en lie och färgar håret med spill från bilverkstaden.. Kaaaaan det möjligvis vara så att hon är avundsjuk? – Neeeejdååå.. Kan någon skaffa hjälp åt bruden innan hon hoppar från en bro någonstans? .. Gud va jag mobbas nu, men kan man snacka så kan man fan ta kritik också!

Du är så jävla skön Kenza, låt inget trailertrash trycka ner dig! ;D

Reply
Misse

HAHAHA vilken patetisk brud, helt rätt att “hänga ut henne” förresten, ingen ska behöva ta sån skit! Men samtidigt är det ju synd om henne, hon behöver ju uppenbarligen någon slags psykologisk hjälp! :O Kram!

Reply
E

men gud vilken pinsam tjej! bra att du tog upp det och la ut de där kommentarerna. internetmobbare måste stoppas de med. förstår om du är frustrerad, tom jag själv känner mig frustrerad! galen brud.

Reply
Amanda

MEN ALLTSÅ OMG. Fan vad förbannad man blir. Hon borde fan hamna i fängelse, jävla loser. Hon har ingenting att gå på.
En patetisk människa som mer eller mindre terroriserar en annan under en längre period och när man slutligen ger igen så anmäler hon!? logiskt…. eller inte.

Keep up the good work, Kenza :) we believe in you! :) <3

/Amanda

Reply
Dina

HON HAR FACEBOOK!!!! LET’S TRACKA HENNE SÖK PÅ JANNICA LUNDHOLM PÅ FB!
LOVE U KENZIII<3

Reply
Eda

Hahaha! Jag dog då jag läste artikeln på Nyheter24. Det känns lite som att hon inte förstått innebörden bakom: “Behandla andra som du vill bli behandlad själv”. Vad är det för fel på folk? Va?

Reply
Petra

Läskigt med såna här människor, hon verkar ju inte vara speciellt stabil =/ Oavsett vad är du underbart vacker Kenza, vissa kanske inte kan hantera att andra ser bra ut och är omtyckta. Tragiskt eftersom hon antagligen inte mår så bra. Härligt du står på dig i alla fall! stay strong tjejen ;)

Reply
elli

HAAHAHAHAHHAHA roligaste på länge, shit, läste artikeln nu, stackars jävel asså. Hon kan ju inte ha det lätt här i livet.

Reply
Ella

Oj.. Men hon såg ganska sjuk ut eller vad man ska säga, eller tja.. ibland ser man på en person att den har lite problem i psyket heh…
Dessutom kan min ip ändras om jag startar om internet och min ip visar inte ens min stad! Förstår inte varför man gör en sån stor sak utav det. men akta så att hon inte stalkar dig – for real – xDD

Reply
Johanna

hon sa i intervjun att hon “Skriver bara vad hon tycker”.. Haha, kan inte hon läsa alla kommentarer till detta (Och det andra inlägget) och se vad andra tycker om henne isåfall?

Reply
sofisi

asså kenza får svära men ni är inte så jävla coola för att ni svär te x.”kenza du är så JÄVLA snygg” mm. sluta med det jag blir irriterad //en tjej som gillar din blogg fast jag tycker foki är liiite bättre!

Reply
sitora

asså det är tråkig att höra att hon hatar dej och att hon tycker du klär dig fult, medan alla andra tycker att du är skitsnygg. hon vill bara ha uppmärksamhet man ska inte bry sig om såna där nollorna dem är inget!
=)
ha en bra dag <3 :*

p.s du passar skitfint med rödaläppar

Reply
Madeleine

Kenza skämtar du med mig? asså hon verka va en vuxen och hon vet inte varför man inte ska skriva elaka kommentarer? hallå det är 2011 nu och vi lever i Sverige? :O och hon polisanmäler dig för att du skrev om henne? bahahahah hon var värre än vad jag trodde, ps jag såg att hon hade photoshoppat sina fula & äckliga bilder i artikeln.
ps.Jag älskar din blogg och jag tycker du är skit snygg!
ba skratta åt henne hon är inte värt uppmärksamhet, låt henne slå sitt huvud mot väggen om hon inte tycker om dig :P

Reply
Madeleine

kenza jag tycker att du ska polisanmäla henne och säga att hon stör dig pga hennes barnsliga och töntiga kommentarer! om hon gör det igen så kommer hon hamna i fängelse

Reply
Annie Antonsson

Puckon eller i detta fallet avundsjuka människor kommer man aldrig ifrån, enligt henne själv är hon inte avundsjuk men på svaren hon gav till N24 så tyder det enbart på det.

Jag läser din blogg dagligen och vill tillägga att du är otroligt duktig när det kommer till kläder!

Reply
Charlotte

Det är jättetrist att hon har hållit på som hon har gjort, förmodligen mår hon väldigt dåligt men jag tycker det är lika fel av dig och många av dem som kommenterat att skriva taskiga saker om henne även om det är just vad hon själv gjort. Hade det inte bara varit enklare och maila henne och fråga vad hon håller på med? Men du kanske gjorde det först. Stå över istället och sjunk inte till hennes nivå. Jättebra blogg annars!

Reply
Kajsa

HAHAHAHA det bästa är ju ändå i artikeln, när man trycker vidare på bilderna ovanför rubriken. Kenza Zouiten… Jannica Lundholm.. Kenza Zouiten.. ..Jannica Lundholm.

Alltså, du är skitsnygg, hon är (förlåt, men hennes personlighet gör en del också) skitful. Kenza – Jannica – Kenza -Jannica.

;)

Reply
Evve

HAHAHA, jamen man ser ju på henne att hon är mongolid. HAHAHAHA. Jag tycker synd om henne, den lilla lilla människan. Hon måste ha världens tråkigaste liv OCH världens sämsta självkänsla.

Reply
Anonym

Jag har själv varit utsatt för internet-mobbing av en person som känner mig (det framgick tydligt).
Jag skulle gjort som Kenza, lagt ut dennes ip- adress så vem som helst kunde spåra.. Men jag gjorde polisanmälan istället, helt förgäves.. Polisen bryr sig inte ett skit om internet- mobbing! Tragiskt! Fick hemska kommentarer precis hela tiden och blev kallad extremt fula ord, mycket värre än “ful”.
Jag tror jag vet vem denne är (en han) och att han är svartsjuk helt enkelt. Trodde först det var en brud som va avundsjuk, men.. Vet att denne kille har stora psykiska problem och lätt blir besatt av andra människor..
“Inget att bry sig om då”, visst, men till slut tröttnar man! Jag förstår om Kenza tröttnade (har inte läst varken hennes kommentarer eller läst artikeln, men läst igenom alla 400 kommentarer till detta inlägg).

Sen tycker jag faktiskt att det är trist att, som nån skrev, 99,9 % av alla Kenzas kommentarer handlar om hur vacker osv hon är, nåt annat borde väl folk kunna hitta på?
Det finns ju många bloggerskor som är lika vackra men har små bloggar, och de får inte så mkt beröm.. Vill folk fjäska för att Kenza är känd eller?

Reply
Sabina

Kan inte du polisanmäla henne istället?, typ något “besöksförbud” för jag hade varit rädd för den tjejen, om hon hade gjort så mot mig, sån besatthet hon har i dig, nästan lite hatkärlek.
“jag måste kommentera fula kommentarer varje dag så att hon förstår att jag bryr mig om henne” HAHAHAHA!

Reply
Alex

Seriöst, va vill hon? Om hon nu tycker du ser så dålig ut varför är hon inne och läser din blogg då? Om hon nu känner sig så kränkt av dig så borde hon ju inte fortsätta läsa din blogg.. Jag läser din blogg för jag tycker det är intressant att läsa om dig, för jag e inte ett dugg mode intresserad, men tycker ändå det är kul att läsa den :)

Reply
Kine

HAHAHA! Muuulig? Makan til taper skal du lete lenge etter…
Stå på Kenza :-) You rock! Til og med i Norge ;-) Hihi.

Reply
Sara Å

Hihi! As skoj att hon verkligen inte har något bättre för sig. Hon lät ju varken inteligent eller övertygande i intervjun precis :P

Reply
Malin

Detta har gått för långt måste bara få skriva det här nu. Tycker det är helt fel det som Jannicka gjorde, men önskade att folk kunde tänka lite längre,som en annan person skrivit kan jag skriva under på att Jannica inte mår bra, då hon gick på min dagsjukvård inom psykiatrin. Så detta är inte helt lätt som alla verkar tro,men för det gjorde hon fel i detta däremot verkar Jannica vara en gullig tjej förövrigt.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*