• header

ANG ATT JAG HAMNAR I FÄNGELSE!

Haha, jag kan också skriva dramatiska rubriker för att locka läsare ;-)

Några av er har sett artikeln på Nyheter24, där “Jennie” (tjejen som varje dag flera gånger om dagen de senaste månaderna lagt ner tid på att skriva nedlåtande kommentarer), eller egentligen Jannica som hon heter, har ställt upp på en intervju. Jannica vill polisanmäla mig för att hon “tagit skada” efter att jag först inte censurerade hennes ip-adress.

Hon bokstavligt talat BAD N24 om att lägga upp hennes namn + efternamn och bild (det finns där i artikeln). Va? Tog hon inte “till skada” av att jag la upp hennes ip-adress, dvs så att folk kunde spåra henne och hitta hennes identitet? Och nu går hon ut i MEDIA med namn & bild? Ingen visste ju ens vem hon var innan artikeln! Det håller inte för fem öre.

Jag tycker att det visar klart & tydligt vad den här tjejen är ute efter. Så oroa er inte, jag kommer inte behöva blogga från fängelset i två år. Haha..

1

440 Comments

Ida

Haha! Du är störtskön…
Jag fattar inte varför hon ens läser din blogg om hon nu stör sig så mkt på dig?
Å sen det att hon går ut med namn å bild också e väl inte så himlans smart, haha!

E trött på alla negativa människor :(

Ha det bäst!

Reply
Kimberly

Vet inte om man ska skratta eller gråta.. Vad är det för fel på folk? Snacka om att bruden söker uppmärksamhet. Klart man reagerar som du gör när man får flera kommentarer per dag, ifrån samma person.
You go girl!

Kenzas svar: Uppmärksamhet, publicitet….. Men det fick hon nu iallafall! Hoppas hon är nöjd haha. Kram!

Reply
Fitnessjossan

Haha vilken nolla, det enda hon är ute efter är uppmärksamhet. Tråkigt bara att det var du som hamnade i skiten också.
Hoppas att det löser sig

Reply
Alice

HAHAHAHAH , vilken patetisk jävel …
Kenza din blogg och du är bara för bra !! Puss !

Reply
Patrick

loooooooooooooooooooooooooooool jag dööör! Om hon stör sig så mkt på dig o tkr att du e ful så behöver ju hon inte läsa din blogg. Hahaha det ståt svartsjuka skrivet på hennes panna! Keep it up Kenza, you rock girl!

Reply
Sara

Haha, hon svarar ju helt snurrigt och tror aldrig jag har läst en omognare konversation. Om man gör sånt gång på gång så får man också ta konsekvenserna. Jag tycker att du gjorde rätt! Nu kanske hon slutar.

Reply
Marina

Jag brukar aldrig kommentera något men detta måste jag ju bara skriva något om…

Åh jag blir tokig vad patetisk flickan är!! Kör hårt Kenza, snyggare och roligare blogg får man leta efter!

Reply
Amanda

Hahahhahahha no lifer är så roliga som gör allt för att skapa uppmärksamhet. :P Då är en grymt bra förebild Kenza!! <333

Reply
Kristina

Asså åååååh vad arg jag blir när jag läser den där artikeln!!! Kan man inte få hamna i fängelse för kränkning? Hoppas verkligen att du inte tar åt dig av vad hon säger för det är verkligen inte sant. Du ser sjukt jävla bra ut och du är typ min förebild när det gäller klädstil! :D Kram

Reply
Hayat

Ameeh “Jennie” är ju hur snygg som helst liksom, perfekta ögonbryn, jätte fint fettigt hår m.m. Att hon skriver att du inte är fin och att du har fult hår, läppar .. Hon borde ju ta sig en titt i spegeln. ANSIKTEEE !!

Reply
Karro

HAHAHAHAHAHAHA ALltså jag avled verkligen när jag läste den artikeln! Tror inte jag skrattat så mycket på en månad! Hahahah! Vandrande skämt haha! :’D Älskar att hon skriver att hon inte bryr sig att du “hängde ut henne” HAHAHAHA Så har hon gjort en anmälan HAHAHA!!

“Jag bryr mig inte att hon hängde ut mig, så har man anmält de till polisen ;PpPPppPppP” HAHAHAHAH

Reply
Alina

Du gjorde helt rätt Kenza.
Är man elak får man väl fan ta konsekvenserna?
You rock!

Reply
aisha

Alltså skrattar när jag läste artikeln. Någon har verkligen allvarliga problem!
Din blogg är verkligen för bra Kenza!

Reply
F

Okej så hon tog skada av vad du gjorde HAHA, tänkte hon inte på att du också tog skada av det hon gjorde? Du kan också polisanmäla henne för det hon skrev om dig!

Reply
binka

Asså hallå hon måste vara helt sinnes sjuk?
Vadå bara för att man sätter upp ID? hon borde fan polisanmäla sig sj för sitt dåliga beteende? eller hur!?

Reply
Sandra

Ehhhhhh, kul att kommentera när bloggen vägrar godkänna när man ej har mail. Jaja, får väl skriva påhittat skit.

Reply
lilla Winnerstad

uppmärkssamhet-tjej. Inget man ska bry sig om, nice o se att du inte blir helt galen som vissa andra kan bli x)Lycko-ost som får fara hit o dit btw, ;( bajs.

Reply
Rosieanne

Tycker det är tragiskt att det finns människor som gör vad som helst, till och med kränker människor med kommentarer för publicitet. Människan är ju bara sorlig som bokstavligt talat terrar dig och sen tror att hon ska komma undan med det och ge dig en polisanmälan.. Sorlig människa =P

Reply
Felicia

haha! Hon är ju helt dum i huvudet. Har med vart med om sånt och vet att man stör sig. folk borde skaffa sig ett liv och om hon nu tycker du är så ful (vilket du verkligen inte är!) så kan hon ju sluta läsa dig blogg? Det enda hon är är avundsjuk så jag tycker verkligen inte du ska bry dig om henne. och inte om de andra anonyma elaka kommentarerna heller. bara avundsjuka och inget annat! :)
du är grym Kenza!

Reply
magnus

vissa gör ju vadsomhelst för uppmärksamhet , det är ju tragiskt. Synd bara ut du gav henne den uppmärksamhet hon krävde liksom..

Reply
Bea

Vad jag inte riktigt förstår är hur hon kan sitta och säga att hon har ”tagit skada” av att hennes ip-adress syns? om hon nu har gått ut med namn och bild på sig själv. dubbelmoral enligt min mening! men trodde hon själv att hon kan sitta och komentera elaka saker som i princip är helt tagna ur luften, och sedan komma undan med det? sanslöst!

och det där med kritik borde hon ju lära sig vad det är. kritik är inte att säga ”fy fan vad fula shorts! du är så jävla ful, ta på dig vanliga kläder” etc, det är personliga påhopp. och bara för att man är en offentlig person så ska man verkligen inte behöva ta ”skit” från andra människor. visst att det kan komma en och annan elak kommentar, i och för sig är det inte okej, men mer accepterat. det är varken accepterat eller okej att kommentera elaka saker varje dag, flera gånger om dagen.

vilken patetisk människa!

Reply
Lena

Jag säger bara det Kenza, den andra tjejen har satt sig själv i blåsväder! Skulle du få någon form av böter blir jag förvånad! Tycker du , som ändå är rätt ung, är väldigt mogen för din ålder och tar kloka beslut! Måste vara sjukt störande med en person som denna men jag beundrar dig för att inte gå i taket! Du vet själv vart du står och det är det som gör dig till en sådan fin person!
Jag håller på dig Kenza och hoppas att detta inte ska ställs till en massa besvär för dig. Ta hand om dig!
Kram Lena

Reply
adriana / anaphoto

HAHAHAHAM vilken pinsam bruuuuud.
Att vara anonym och skriva sådär bevisar bara att man inte står för det man tycker. USCH, skulle kunna ge den tjejen en rak höger.

Du ROCKAR kenza, pussss! ♥

Reply
Sofia

Det verkar vara en jävligt löjlig tjej kenza.
Om hon är så jävla rädd att någon ska spåra upp henne borde hon inte ens ha kommenterat från första början.
Det är en idiot helt enkelt, du förtjänar inte något hon ger dig.
Hon vill ha pengar helt enkelt.
Och du passar i allt, inget hon har skrivit stämmer!
Klart som fan att hon är avundsjuk, du är liksom snyggast i Sverige! Om inte världen :D
Älskar din blogg Kenza, du är bäst!

Reply
Sophie

Hon skulle kanske försöka förstå att det finns konsekvenser i allt man gör! Är man så elak så får man fan ta och räkna med att bli uthängd. Som man bäddar får man ligga!

Reply
Kristin

Men det där håller inte.
Du har INGEN rätt att publicera hennes namn, ip eller mail. Det är en LAG Kenza.
Sen att hon går och grinar till en tidning är en annan sak. Men faktum kvarstår: DU lade ut hennes ip här så att alla som läser din blogg kan kolla upp henne.
Så du är verkligen inte utom fara.

Reply
Johanna

du gjorde helt rätt kenza! Fy vilken BITTER människa den där verkar vara, herregud man blir ju nästan orolig för henne. hon mår nog inte bra.. “Får man inte skriva att hon inte passar i rött läppstift”. eeeh hon skrev ju tusen ggr värre kommentarer än den, lite kul att hon tog upp den mildaste kommentaren. patetiskt!

Reply
malin

mengud, snacka om att hon bara är ute efter uppmärksamhet!! vi stöttar dig och är på din sida kenza!!! till 100%
hoppas allt blir bra med dig!! du är bäst <3

Reply
Emma

Du är omogen. Hade du bara insett från början att inget blir bättre av att hänga ut en tjej som mår jättedåligt, så hade inget hänt.

Eller mådde du bättre av inlägget där du skyltade med hennes kommentarer och identitet? Varför vill man att en stackars tjej som uppenbarligen är psykiskt sjuk ska må ännu sämre?

Du bryr dig ju inte ens om negativ kritik säger du, men ditt inlägg om tjejen vittnar tydligt om motsatsen!

Vill ha ett svar!

Reply
Tanja

“– Varför måste alla tycka hon är så snygg hela tiden? Jag tycker inte det. Jag skriver att jag tycker hon har fult hår och fula läppar. Man får stå ut med det. Jag får väl tycka att hon är ful?”

Ja men håll det för dig själv whitetrash :)

Reply
Johanna

Och VEM kan säga att du INTE har fint hår eller att du inte ser bra ut? hahah. du är ju hur fin som helst och har jättefint hår!

Reply
felicia

kul att du blev the bad guy här, när jonna elr vafan hon heter är hon som har överröst dig med trakasserier typ hur länge som helst? -.- lackar sönder

Reply
Amila

Varför följa någons blogg dag in och dag ut om man inte står ut med människan, vilket HON uppenbarligen inte gör. Jag önskar att hjärnan kunde sålla bort allt negativt och bara ta åt sig det positiva. Det är aldrig kul att bli nedtryckt, oavsett om man i grunden har bättre eller sämre självkänsla. Dessutom förstår jag inte meningen men att trycka ned någon, om HON nu tycker som hon gör, kan hon väl behålla sina åsikter för sig själv. Du har inte direkt bett om någons åsikt. Du skriver för att du tycker att det är kul, antar jag, och vi läser för att vi tycker att det är värt att lägga ner tid för att läsa din blogg, för att vi tycker om det du gör. Försök i alla fall att inte ta åt dig. Förutom att du är hur vacker som helst och Sveriges största stilikon verkar du dessutom vara hur go och trevlig som helst, en tjej som har fötterna på jorden, vilket inte är vanligt när man är så framgångsrik i din ålder, som du är! You go girl!

Reply
Sara

Hon verkligen söker uppmärksamhet. Men de är fel att kränka folk. Visa är fega att säga de face2face.

Reply
Sandra

Oh vad synd om henne då hon borde anmälas. Visst att anmäla leder ju till ingeting och det är ju mobbning det där ju säga att andra är fula och gå till media för att säga det är ju lågt.

Reply
Ada

Jag förstår inte? Okej att man kommenterar något negativt ett par gånger, men hon var ju näst intill besatt av det ju! Skriva elakheter DAGLIGEN! Måste ha tagit mycket av hennes tid. Hon vigde ju sitt liv åt det =S Sen förstår jag inte varför hon läser din blogg om hon stör sig på mycket på dig.

Reply
Jos

Hon säger själv att hon inte är avundsjuk, men som sagt, det står med stora bokstäver skrivet på hennes panna att hon är det. Det märks så jävla väl! HAha, skrattretande! Go Kenza! :) PUSS!

Reply
Malin

Alltså. Du borde anmäla henne tillbaka för kränkning? Jag skulle ju gjort samma sak om någon kommenterat elaka saker i princip varje dag. Dessutom skrev hon på olika tider som kl 04 på natten, hur orkar man?!

Tur att du har råd med en bra advokat, ifall.. :)

Reply
Tara

Men kan inte du polisanmäla henne för att hon har hållit på som hon har? =)

kramar

Reply
Elin Meier

Bra jobbat tjejen.
Som någon här ovan skrev, varför orkar man klaga och varför dig av alla människor? Du är awsome :)

Kramar från Umeå

Reply
Zowie

usch då. tänk att människor går så långt för lite uppmärksamhet! OTROLIGT!

jag tycker i alla fall att you rock!

PUSSSS

Reply
Bella

Men vah?! Bara för att hon var ute efter berömmelse räddar inte dig från fängelset seriöst. Hennes identitet har ju du avslöjat så hon kanske tyckte att det inte skulle skada att visa säga eftersom hon redan är avslöjad. Och om det brottet DU begick kunde ta dig bakom gallret skulle du hamnat dit med öronen före. Butt that is not the case lucky for you

Reply
Therese

Fint at du setter ett ansikt på mobberne! Er altfor lett å mobbe andre via nettet når ens indentitet er skjult.

Fast leser av bloggen din!;))

Ha en fin dag,hilsning fra Norge!;))

Reply
Jenny

Jag dör lite här uppe i norr.. och det är inte för att det är kallt här! Hur kan man ens tänka som denna människa gör? Visst finns det bloggare man stör sig på men läser ändå bara för att man vill se dramat. Men att skriva komentarer på komentarer att någo är ful osv så är ju de irritationen bara självförvållande.
Ne du Kenza, sagt det förr, du är förebild för säkert 95 % av sveriges ungdomar så tråkigt att hon hatar alla, HAPPY FACE!!! ;D

Reply
Iza

Att hon först agerar så dåligt som hon gör för att sedan blåsa upp allt och säger att det är du som gjort henne illa går ju inte riktigt ihop. Att dra fördel av att man varit taskig mot en annan människa, som aldrig ens gjort en något ont förstår jag inte riktigt.

Fortsätt med det du gör, du är otroligt vacker och super DUKTIG i så många avseenden. En bra förebild helt enkelt – Så klart att det kan göra folk lite avundsjuka. ;)

Reply
mimmi

riktigt patetisk tjej, läste på N24 o det stämmer verkligen att hon bara vill ha uppmärksamhet. en tjej med inget liv som vill sticka ut på något sätt o det är sorgligt att hon inte hittar ett bättre sätt att göra det på.
GO KENZA<3

Reply
Hanna

Jösses alltså, vilken sjuk människa. Hon kan ju inte må bra om hon gör såhär mot sig själv…

Reply
Nathalie

Haha.. Jannica.. Vilket popcorn hon är. Nu har hon skämt ut sig själv totalt inför hela sverige. Att sätta henne på skammens skepp var det bästa du kunde göra! :)

Reply
Lina

Alltså denna bruden är ju helt otrolig! håller med alla andra, varför lägger hon ner tid på att läsa din blogg då om hon hatar dig så :S hissen går nog inte riktigt enda upp om man säger så! Jag läser din blogg för jag gillar den grymt mycket iaf! <3

Reply
a.w.larsson

Måste ju dock påpeka med en gång här att du skrivit ut hennes mail vilket du i din “kommentera inlägget” garanterar skrivarna att de ej ska publiceras fortfarande är publicerat på din blogg som blir läst av ca 140 000 unika läsare varje dag. Hur kan jag vara säker på att du inte publicerar min med? Sen har du ju även påpekat att detta inte rör dig i ryggen, så en motanmälan är väl ganska svår att få igenom.

Reply
Ida

Haha, men tänk OM du hamnar i fängelse.. dina outfits bilder skulle faktiskt vara rätt roliga! ”Dagens.. orange dräkt! Gillar orange!”. Dag 2 ”Outfit för dagens lunch, orange dräkt med vita tofflor” :P

Reply
Holly

Hahahah, look at her! She looks shit scary! If she threatens to go to the police, perhaps you can threaten to go to the police also, for the months of harrassment you suffered? xo

Reply
Holly

96.5% of readers think you did the right thing, according to the vote. Don’t worry! xxx

Reply
helen

haha, tror inte det blir riktigt aktuellt med fängelse va? jag bara förundras över hur mediakåta människor har blivit. Vissa lixom säljer sin själ till djävulen för att få vara med i en skvallersajt på internet. så himla patetiskt. Man blir ju mörkrädd. I alla fall så tycker jag inte du ska ha någon ångest eller ångra att du la upp töntens IP, synd bara att hon fick uppmärksamhet. ha det gött!

Reply
Elli

Stackars lilla tjej. Hon avundas dig så hon blivit svart inuti och desperat utanpå. galet

Reply
Catja

Hon gör ju detta till en offentlig grej i media för att hon är just det hon förnekar, AVUNDSJUK. plus att HON är jävligt ful själv. så egentligen ska hon ju bara hålla flabben :S

Reply
t

jag har tänkt på en sak, hon säger att du får skylla dig själv för att du har valt att vara känd – därför har hon rätt att säga att hon tycker du är ful, har fula läppar osv. men om någon säger till henne att hon är ful, och den som sagt det säger att hon får skylla sig själv för hur hon ser ut, är det ens logiskt? sen att hon inte bryr sig så mycket om att du har “hängt ut henne” (som hon säger i intervjun) kan ju inte stämma eftersom hon har polisanmält dig. du är lika mycket människa som vem som helst ju, ingen borde behöva höra såna saker. men mer än nittionio procent läser ju din blogg för att dom gillar dig och tycker du är fin! take care.

Reply
Sophie

Det är nästan synd om tjejen, hon måste ju ha några skruvar som sitter rejält lösa… Om det är någon som hänger ut henne så är det ju hon själv! Haha, kan inte göra annat än att skratta för det är så sjukt!

Reply
Annibanan

Men herregud det var ju hon som skrev nedlåtande kommentarer åt dig! Så gnäller hon om att du lägger ut hennes IP. Hon får nog skylla sig själv! BLIR SÅ ARG.

Reply
jolie

näää fyfan vad pinsamt!! jag döööör, vad håller hon på med? du har helt rätt och hon behöver väl för fasen inte läsa din blogg om nu stör sig på allt du skriver och gör.

Reply
Elly

Men VARFÖR läser hon din blogg då om hon stör sig så mycket på dig? Du är GRYM Kenza!!

Reply
Linnea

Hahaha, alltså detta är faktiskt underhållande.. Det är ju egentligen ganska synd om tjejen som måste hitta på fel på dig och din blogg, fel som inte ens finns och sedan skriva en onödig kommentar.. Hon mår ju verkligen inte bra med sig själv..

Kram!

http://Linnea.spotlife.se

Reply
mrs.reaper

Alltså vilken korkad brud alltså! :P
Vad hon menar med “tagit skada” vet jag inte, men om hon ville inte att hennes ip-adress skulle synas, varför ber hon då N24 lägga upp en bild på henne själv, namn+adress….kvinna skaffa ett liv! :(

Jag är på din sida kenza, du är bäst! :D

Reply
paulina

hahahaha fan vilken äcklig brud! skön du är kenza bry dig inte om såna attentionwhores. PUSSS

Reply
jenny

Hahahahaha hon är ju pinsam. Om hon nu tycker så illa om dig, varför sitter hon då och tar sig tid till att trycka ner dig så gott som hela tiden, varför liksom ens besöka en blogg om hon nu tycker du är så ful och tråkig och blablabla. Man liksom bara ‘LÄS INTE BLOGGEN DÅ FÖRHELVETE!’ Skrattretande….

Hade kokat över om jag vatt du. Varit riktigt ledsen och arg. Vi älskar dig i alla fall, VI sår på din sida, det behöver du inte tveka på.

TEAM Kenza!

Reply
Petra

Ja.. vad ska man säga? Denna brud verkar ju inte vara riktigt klar med vad hon själv håller på med. Det framgår ju klart och tydligt i artikeln. Om nån ska anmälas så är det ju i så fall hon. TRAKASSERIER kallas det. Det enda du gjorde var ju att sätta ner foten och visa att det inte var okej.

Reply
Isabell

Men du har ju trots allt brutit mot PUL-lagen… vilket är ganska seriöst. Då spelar det ingen roll vad det är hon är ute efter… Hoppas verkligen inte att du åker i fängelse om hon anmäler! Take care <3

Reply
Izza

Hahaha hon är ju som alla andra nolifers där ute. Du gjorde inget fel och jag hade gjort exakt samma sak om jag vore i den sitsen. Hahaha. Hon vill bara ha UPPMÄRKSAMHET och hon är säkert avundsjuk. Jag är på din sida iallafall! Ha det gött

Reply
Carro

Tycker du gjorde helt rätt faktiskt.
Spelar ingen roll om man tar åt sig eller inte, klart som fan att man tröttnar till slut när det är samma om och om igen. Skulle jag också gjort.

Trodde det skulle vara någon liten tjej på typ 12-15 år som skrev det där. Så ser man bilden på henne och inser att hon är äldre. Pinsamt.. RIKTIGT pinsamt!

Lycka till med allt i alla fall.
Kram!

Reply
Fanny

Bruden är ju helt klart avundsjuk på ditt utseende. Att hon säger att hon inte är avis, det är ju en ren lögn.

Näe, patetiska människor klarar man sig utan!

Du är grym Kenza och FAN vad du är vacker jämt haha! Vad är ditt trick?!?! TEACH ME!!

Reply
ebba

haha , hon säger att du ska sluta blogga hah det är väl hon som ska sluta läsa eller sluta kommentera :)

Reply
Elisabeth

Guuuuuuuuuuud vad piiiisaaaam!!!
kände den bruden för och hon har alltid varit sånhär i alla henne tråkiga 23 år, tyvärr!
hennes liv går ut på att bråka eftersom de ända hon gö är att sitta hemma dag ut och dag in, detta är hennes hobby! hon har inget annat för sig och hon mår bra utav detta.. vissa växer tyvärr aldrig upp!!!!!

Reply
Emelie

Du är så sjukt snygg Kenza. Jag hade gjort vad som helst för att se ut som dig.
Bry dig inte om de elaka kommentarerna som folk ger dig det kanske är en 1 tiondel som inte gillar dig, medans 9 tiondelar älskar dig!

Ha en bra dag!
Kramar får en som tycker att du är bäst!

Reply
emmy

hahaha, först är hon mån om att vara jättehemlig och skriver inte ens ut sitt riktiga namn, och nu går hon ut med bild och hela köret? SÅ. JÄVLA. PINSAMT!

hoppas hon får magsjuka och FULA BARN!

Reply
sofia

HAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
Förlåt, men jag dog just! Hon skämmer ju ut sig själv! Svaren i artikeln verkar inte ens genomtänkta. HAHA, kan inget annat än att skratta åt allt! xD

Reply
Patricia

Vad jag verkligen inte förstår är varför hon följer din blogg. Om ditt utseende, din stil och dina läppstiftsval är såå otroligt fula och fel enligt henne, varför lägga ner så många timmar på att kolla på det, läsa om det? Om du nu nu har ett ointressant liv, gör inte det hennes liv 100 gånger tråkigare, att följa ditt ointressanta liv och kommentera?

Hon försöker, varje dag, trycka ner dig, få dig att må dåligt. Att du har en blogg gör det inte ok att mobba dig. Det skulle inte vara ok att gå fram till en människa på stan och vara hånful mot denna för att hon (ve och fasa) har converse till klänning, så varför är det ok nu? Det skulle vara fullständigt jävla rubbat och jag fattar inte hur folk kan tycka att det är ok nu, bara för att du har en blogg och hon skriver detta på internet.

Du skriver din blogg för din skull och ska inte sluta lägga upp bilder bara för att någon stör sig på det. Gud, folk är så jävla rubbade.

Reply
Sandra

Sjukt att hon tycker att det är okej att skriva massa skit till dig, men när du ger tillbaka börjar hon grina? Du har ju inte gjort något fel, hon har bara svårt att stå för det hon skrivit. Man är inte helt anonym på nätet och därför ska man passa sig för att skriva sånt man inte kan stå för. Hur kan hon tycka att det är värre att visa upp att något skrivit elaka kommentarer än att skriva de elaka kommentarerna? Tål verkligen inte såna männsikor.

Reply
Emelie Löhf

Haha, men gud! Vad håller hon på med eller? Du gör verkligen helt rätt Kenza, det är rätt uppenbart att hon bara vill synas i media och skapa rubriker. Så himla barnsligt gjort!
You go Kenza! :D

Reply
Jannica

Haha va? Jag bad inte dom lägga ut bilder och mitt namn, dom gjorde det utan att fråga. Därför jag nu tänker göra en anmälan på nyheter24. Inte dig. För jag har kollat upp om det är olagligt att publicera andras ip adresser. Och det var det inte ens.
Haha jag sa ju till nyheter24 att jag inte trodde du skulle få fängelse för en sån sak. Dom överdriver ju en aning också. Och hade jag vart ute efter publicitet hade jag ju skrivit mitt namn och min blogg adress direkt ;P

Reply
Fanny

Ja men snacka om pinsamt och barnsligt! Jag var tvungen att tycka till på nyheter 24. Jag blir ärligt talar skit arg på sånt här och på tröga människor.

Så löjligt. Detta är ett tydligt tecken på att du (Jannica) vill stå i centrum. Kenza hade all rätt att lägga ut din ip för att du kanske skulle förstå någon gång. Vem är du att sitta och kränka en annan människa? Tyck vad du vill men du behöver inte skriva det till henne, finns ingen mening..du får inte henne att ändra färgen på läppstift för det. Du blir nojjig när hon lägger ut din ip adress..men spela roll för du har lagt ut dig mer nu mer än vad hon gjorde? Genom att berätta ditt riktiga namn och bild? Varför besöka hennes blogg om hon är så ”ful och besvärlig” för dig..antagligen är hon det eftersom du kommenterar hela tiden. Låt hon leva sitt liv. Att folk aldrig fattar att om de själv hade varit i samma sits hade de reagerat likadan. Alla borde förstå att man inte alltid kan säga vad man tycker. Lägg ner. Barnsligt detta ju. Pinsamt. / FANNY! http://fannysahlin.blogg.se
Idag 13:35 av Fanny

Fortsätt ”inte bry dig”

Reply
Jessica

Haha vilken fatastiskt blåst tjej! Hon kan ju försöka anmäla men jag tror inte att någon kommer att lyfta ett finger för att göra något åt det när hon själv sedan gråter ut med bild och namn i media (och gör bort sig ännu mer…). Och alla som skriver att hon fortfarande kan hamna i fängelse: med tanke på att våldtäkt ger typ 1 år i fängelse så kan väl Kenzas brott ge… 1 dag?

Tjejen är inte ute efter annat än lite berömmelse eller skadestånd för den otroliga smärta hon fått utstå.

Reply
Malin

Haha man dör av skratt när man läser artikeln XD
Tjejens uttalande är rent utav skrattretande “– Varför måste alla tycka hon är så snygg hela tiden? Jag tycker inte det. Jag skriver att jag tycker hon har fult hår och fula läppar. Man får stå ut med det. Jag får väl tycka att hon är ful?”

Jo ja visst fan får du tycka det men det är kränkande att skriva det hela tiden till en person. Det spelar ingen roll om du är en så kallad offentlig person eller inte, hon har ingen rätt att kränka dig. Hon har genom detta själv begått ett brott så jag vet inte varför hon ska anmäla dig.

Hon skriver även om att du tkr att det är jobbig så kan du sluta blogga. Men hon ska inte trycka ner dig så att du ska behöva sluta med ditt jobb?

Reply
therese

men vad är värst, lägga ut en persons pojkväns ip nummer som trakasserat en med nedlåtande kommentarer länge eller att göra som hon gjorde att prata med nyheter24 om det och polisanmäla efter att det är hon som gjort fel och sagt elaka och nedsättande kommentarer till dig och dessutom i annat namn än vad hon heter, pinsamt är hela grejen.

är det inte olagligt att mobba genom internet?
verkar som den människan är ute efter dina pengar,uppmärksamhet,mer läsare till hennes blogg eller bara gillar se ner på andra och tror hon är bäst,snyggast och vackrast.
hon har total skämt ut sig, och hon gör det bara värre för sig. hon kommer ha många läsare idag men nere på noll efter en vecka!

Reply
T

Hon gjorde ju ändå ett aktivt val när hon skrev alla taskiga kommentarer, trodde hon att det var okej att göra så? Återkommande nedtryckande kommentarer kan ju kallas mobbning och internetmobbning är väl fel oberoende av vem som råkar ut för det. “Jennie” har ju själv satt sig i den här situationen och när hon går ut med namn och bild och allt är det ju lätt för vem som helst att spåra henne, jämfört med nån ip-adress. Hon har ju själv valt att kommentera och vara taskig och lämna sin ip-adress. Bara för att man mobbar eller gör whatever över internet betyder det ju inte att man är anonym och kan göra vad man vill. Hade någon råkat ut för såna kommentarer till exempel i en skola hade det direkt rubricerats som mobbning. Bara för att man inte gillar hur någon ser ut behöver man inte säga det.
“Chockad” när hon läste inlägget.. Hur tror hon att det kändes för Kenza som hon dagligen utsatte för elakheter.. Hur naiv och omogen får man bli.
Kram på dig!

Reply
Carro

Helt seriöst Kenza, du skriver detta inlägget och tycker du är stencool för du har sveriges största blogg och yada yada! Men vet du vad, du(som alla andra bloggare) kan pika Kissie om allt, men när ngn kommenterar ng tom dig då ska du börja böla och skriva svar på tal inlägg? Herregud, förstår inte varför folk ser ner på Kissie, hon är ju smart om man jämför med dig…

Reply
Caroline

Måste bara få kommentera en läsarkommentar:

“*Postat av: Kristin
Men det där håller inte.
Du har INGEN rätt att publicera hennes namn, ip eller mail. Det är en LAG Kenza.
Sen att hon går och grinar till en tidning är en annan sak. Men faktum kvarstår: DU lade ut hennes ip här så att alla som läser din blogg kan kolla upp henne.
Så du är verkligen inte utom fara.

2011-04-13 @ 12:40:52*”

Okej. Enligt PuL ska man inte sprida personuppgifter som leder till en verklig, levande person. Men Kenza publicerade “Jennies” kommentarer med “jennies” mailadress, ingenstans stod det Jannica (som ju är den verkliga personen) och dessutom med en IP-adress som inte ens är hennes utan hennes killes. Förvisso kanske IP-adressen indirekt kan kopplas till henne. Men. Du skriver att alla kan hitta henne. Hur kan “alla” kolla upp ip-adressen? Det är väl enbart polisen och de som jobbar hos personens bredbandsleverantör som kan se vem som äger ip-adressen? Jag själv har ingen aning om hur man söker upp IP-adresser. Så “alla” kan verkligen inte hitta Jannica. Eller jo, nu kan vi ju det, när geniet publicerat namn och bild.

Jag tror inte att Kenza kommer att råka illa ut..

Reply
'br

Men oj! va gammal hon är :o gammal o gammal.. men jag trodde typ att hon var 11 år eller något?
omoget av henne att hålla på så!

Reply
E

klart hennes kommentarer får konsekvenser och speciellt när de var av ganska kränkande karaktär. Det är ju inte konstigt om man reagerar pga att det inte bara var en kommentar utan flera.. Hon har dessutom inte ens begränsat sin “skada” utan gjort den bara större.. Man hade ju inte kunnat koppla “ip-adressen” till henne pga att adressen var till pojkvännen så hon får allt skylla sig själv tycker jag..

Stå på dig, du har helt klart en av de bästa bloggarna och personligheterna ute i bloggvärlden:)

Reply
Jennifer

Jag tycker kenza har gjort helt rätt!
Och ni som sitter och säger att hon inte har rätt att lägga ut ip-adressen för att folk kan kolla upp henne borde kanske tänka om. Eller visst, det kanske är olagligt men moraliskt sett är det så rätt! För det första kan inte vanliga människor använda sig av ip-adressen för att kunna kolla upp folk, för det andra verkar inte den här tjejen bry sig eftersom att hon själv gått ut med personlig information, hon får skylla sig själv nu helt enkelt. Det är väl en grej som polisen kommer ta hänsyn till också om det blir ett rättsligt fall.
Stackars lilla flicka som är så osäker och avundsjuk!

Reply
Johanna

Haha vilken dryg tjej. Inga vettiga svar ger hon heller i intervjun;) Hon möter ett proffs! Ha en underbar dag Kenza :)

Reply
alexandra

MEN shit alltså!! Tycker verkligen synd om dig då du måste stå ut med allt sådan nu!! Allafall gör du bäst i att verkligen ignorera henne, klart det är svårt men ignorerar du henne får hon inte det hon vill ha : uppmärksamhet och elaka kommentarer tillbacks!! jag står på din sida allafall!! Även om det alltid kommer finnas människor som avskyr dig, kommer det finnas ännu mera som älskar dig!! ta hand om dig, och hoppas allt lugnar ner sig nu!! kram

Reply
airaM

Hur gammal är människan, liksom? Vilken jävla nolla. Ursäkta, brukar inte uttrycka mej så om folk, men allvarligt…

Reply
auin

“Får jag inte säga att hon inte passar i rött läppstift”
Jag skriver att jag tycker hon har fult hår och fula “läppar. Man får stå ut med det. Jag får väl tycka att hon är ful?”
Männiiskaa väääx upp, du är vuxen nu, lr? nej troligen INTE. HON tjänar inget på att gå på en sån underbar bloggerska som gör andras dagar, att skriva sånna ONÖDIGA kommentarer.. om & om igen. Patetiskt, patetiskt..verkligen sorligt att någon gör så, sätter sig framför datorn dagligen & kommenterar onödiga saker, har hon inget bättre för sig? Kanske lära sig att växa upp vore en bra idé. Om hon har problem med Kenza så vafan håll sånt för dig själv. Att det finns sånna patetiska människor, hon fick det hon ville tillslut, uppmärksamhet.
Till Kenza: Kenza du är en underbar tjej, låt inte henne känna dig nertryckt. För se det på den ljusa sidan, du har så många underbara läsare som älskar DIG för den du är & DIN blogg. U go girl! Ha en fortsatt trevlig dag & hoppas du har en dunderbar Födelsedag! Kram, från en läsare :)

Reply
edit

varför måste hon läsa din blogg om det enda hon gör är att tycker att du e så ful? varför lägger hon tid på att skriva kommentarer som kan göra att andra mår dåligt? om hon bara kunde hålla mun och sluta bry sig om att du är “ful” (vilket du inte är) så skulle allt detta inte ha hänt! och att hon dessutom skriver att hon bara skriver vad hon tycker, skrev du inte i din blogg när du visade hennes kommentarer bara vad du tycker…?

vissa är så himla konstiga….?

Reply
Kristin

Hahaha Tror hon borde kolla sig själv i spegeln innan hon kommenterar ditt utseende. Hon har intryckta knappnålsstora ögon och streck till ögonbryn. Lovar att alla tycker du ser bättre ut än henne. fine, nu betedde jag mig inte bättre själv, men jag tycker iallafall in ner människor helt obefogad (och ja detta är befogat!)

Reply
Julia

Hahah håller med många här. Hon skriver massa onödiga och negativa kommentarer här. Varför besöker hon din blogg om hon bara klagar hela tiden? Lika bra för henne att undvika din blogg. Som sagt, hon är skrattretande.

Reply
anonym

asså gud vilken low-lifer hon är, tycker du har helt rätt kenza! fint av dom o publicera en bild där man ser hennes bh också….classy

Reply
Lisa

Jag förstår inte hur den människa tänker med tanke på allt negativt hon skriver om dig, VARFÖR läser hon då din blogg? Det är väl HON som ska sluta läsa bloggen istället för att sitta o skriva töntiga saker? Det enda hon vill är att provecera o få uppmärksamhet det är ju uppenbart, men hon kan ju som sagt vara nöjd då hon till och med är med i en HEL artikel nu oxå :)

Reply
Lena

Hahah jag skrattade högt när jag läste artikeln “Sveriges största bloggerska riskerar fängelse” hahah median är ganska insatt. :D Men denhär Jannica, hennes kommentarer alltså. Vad kan man säga? Först valde jag för att inte kommentera utan bara skratta för mej själv men nu måste jag :D Hahahah… Finns de PÅRIKTIT sådana idioter?

Reply
Natalie

Det är så sjukt motsägelsefullt alltihopa. Hon är ju bara ute efter uppmärksamhet. Nu får hon sina “15 minutes of fame”! Undrar om hon är nöjd att 99pers/100 inte håller med henne och att allt hon gör slår tillbaka på henne själv. Ibland undrar man alltså…

Reply
Titti

Detta var fan de löjligaste jag varit med om! Jag läser din blogg varje dag nästan och älskar det! Får så jävla mycket inspiration från dig. Och hade jag inte tyckt om din blogg hade jag inte läst den.

jag förstår inte folk som orkar läsa något som dem inte tycker om. Inte fan sätter jag mig och läser en bok eller tidning som jag vet att jag inte kommer tycka om? Men den här Jennie gör antagligen detta. Hon måste det, det verkar inte som hon vet vad hon själv tycker om förän hon läst det.

Jag tycker detta är jätteroligt och jag skulle vilja prata med denna Jennie, har aldrig varit med om en människa med mer dubbelmoral. “Kenza hänger ut mig och min pojkväns ip-adress, så nu går jag ut i media med bild och fullständigt namn så att jag syns ännu mer! Det är synd om mig nu.”

Kenza, förstår du hur många människor hon kommer polisanmäla i sitt liv? Om hon håller denna nivån kommer det bli ett ex antal!

Stå på dig och fortsätt med Sveriges bästa blogg! :)

KRAM Titti

Reply
Nathalie

Hur kan någon vara på Jannica Lundholm’s sida?
Sluta spela moraltanter! “Ja men Kenza det du gjorde var olagligt & blablabla…”
Så bara för att Kenza är en offentlig person, så ska hon automatiskt, enligt eran åsikt, kunna ta emot massa skit och bete sig helt perfekt? GE ER! Läste detta “Eller mådde du bättre av inlägget där du skyltade med hennes kommentarer och identitet? Varför vill man att en stackars tjej som uppenbarligen är psykiskt sjuk ska må ännu sämre?”
Så sånna brudar ska bara komma undan med saker de gör? Helt seriöst? Om hon nu är “sjuk” borde ju hon om någon få veta att det hon gör inte är acceptabelt? Och att hon är “sjuk”, vafan grundar du det på? Är förövrigt inte synd om henne någonstans ska jag tala om, hon valde själv att skriva alla elaka/otroligt omogna kommentarer, utan att tänka på konsekvenser. Sorglig människa, däremot.

Jag hade gjort EXAKT som Kenza!
Är sjukt upprörd över detta och hoppas INNERLIGT att vår Kenza inte hamnar i fängelse.

Reply
denise

håller väldigt mycket med de få mogna personerna som säger att Kenza gjorde fel i denna situationen, för det gjorde hon. vem fan bryr sig om någon patetisk människa sitter och kommenterar dåliga saker om en? så länge man inte känner människan så ska det ju inte röra en ryggen.

sen är det ju väldigt patetiskt att alla småbarn som sitter och skyddar Kenza här hela tiden ska kommentera hur bra hon ser ut, hur snygg hon är, hur fin kropp hon är o.s.v.
ni bygger alltså upp kärlek för en okänd människa genom hennes utseende.

och JA, jag vet mycket väl att det bruden gjorde var väldigt elakt, men nu gjorde båda parterna fel.

säger bara; fuck that, det har hänt och det finns inget att göra åt saken längre så bara skit i allt och skit i henne, hon verkar ju ändå inte vara en så särskilt snäll person (syftar på intervjun med “jennie”).

Reply
Lexi

Du gjorde helt rätt Kenza! Sen att du hade med ip.adressen kanske va onödigt men att du hängde ut henne genom att visa en del av hennes onödiga kommentarer va inte fel! Man får ändå nog till slut.

Tyvärr så finns det gott om såna människor, dem triggas igång genom att försöka trycka ner andra.

Finns ingen chans att du skulle få fängelse eller ens böta för detta, man märker på långa vägar hur avundsjuk hon är! Du borde snarare polisanmäla henne för trakasserier! Riktigt patetisk människa är hon!

Kram på dig!

Reply
Sofie

Hahhaah jag kunde inget annat än skratta åt den patetiska artikeln!! Om man är elak mot någon helaa tiden, får man väl ta konsekvenserna eller? Vilken jävla idiot asså x)

YOU GO GIRL <333333333333333333

Reply
sandra

haha kan tänka mig om du bloggar från fängelset bah;
jaa, dagen outfit; svart/vit randiga byxor o tröja, handbojjor, o fotbojja.. soo fetish!
älskar dig keenza<3

Reply
Marina

Jag tycker du gjorde helt rätt!
Jag hade gjort detsamma! Och hon är ju bara för rolig när hon säger att om du tkr det är jobbigt att få fula kommentarer så ska du sluta blogga eller stänga av kommentarfunktionen!
Hon kan väl bara lägga av?
Hon är ute efter pengar ju….

Reply
Natha

Hahahaha detta är ju bara för löjligt!
Om hon nu stör sig så mycket på dig förstår jag inte varför hon varje dag flera gånger om dagen går in på din blogg för att störa sig ? Borde inte det ta mer skada? Man vill ju må bra, varför ska man då utsätta sig för sådant som stör en? Knas ju.

Du är grym Kenza! Älskar din blogg :)

Reply
Tove

Tycker synd om flickan som måste hålla på sådär för uppmärksamhet.

Men som du säger så kommer du inte få fängelse, inte ens böter.
Du är bäst btw =)

Reply
Moa

Den här tjejen har alltså trakasserat dig dagligen i flera månader… Även om det rinner av dig som vatten på en anka, så ska hon ju vara glad att det inte är DU som anmäler. Snacka om att hon är trött på sitt egna sorgliga liv. Men det finns alltid människor som mår bra av att försöka slå ner på andra, även om det uppenbarligen inte funkar!

Kul försök att få det att låta som yttrandefrihet från hennes sida också… antar att mobbning och trakasseri är yttrandefrihet också?

Reply
sanna

HAHA “Jag skickade ett mejl till dem och nu vill jag polisanmäla det här om det är olagligt.” sen så bryr hon sig inte om att du har “hängt ut henne” men hon ska ändå änmäla dig… väldigt rolig tjej måste jag säga :)

Reply
Du är bäst!

Hon är ju patetisk, hon skriver sånt där för att hon är så jävla avundsjuk så det finns inte. sen för att du visar hennes kommentarer på bloggen tänker hon att alla är emot henne. Då polisanmäler hon för att alla ska byta “lag” och tycka illa om dig kenza. men hon lyckas inte, alla är ändå på din sida! haha brist på uppmärksamhet hon har. uppmärksamhet och publicitet är det ända hon vill ha. Men hon får bara mer skit på sig, så stor flopp hon är. Man skrattar åt idioten.

Reply
Claudia

Jag tror grejen är att hon utnyttjar situationen. Hon får publicitet samtidigt som du “råkar illa ut”
Du lägger ut hennes ip-adress, hon får äntligen något att polisanmäla dig för + går hon ut med namn och bild för publicitet så egentligen struntar hon fullkomligt att hennes ip-adress visats.
Jag tror inte heller detta håller, men jag hoppas det löser sig :)
Kram

Reply
Frida

Jag förstår inte ens varför hon läser din blogg om hon tkr att du är så hemsk .. ingen tvingar henne ju .. töntigt.

Reply
Bella

Patetisk tjej. Plus att IPadressen tar oftast internetleverantörerna bort så du max kan se vilken stad människan bor i. Inget mer med det. Så kom till skada. Komiskt. Den tjerjen vill bara ha rubriker. Anmäl henne tillbaka för kränkning isf och berätta hur dåligt du mådde av hennes kommentarer ;)

Reply
Claudia

Haha, och jag måste bara lägga till, under en bild i artiklen står det “Jannica är rädd för att någon ska spåra ip-adressen.”
Varför spåra ip-adressen när man kan söka upp henne på eniro/hitta.se/facebook nu när hon gått ut med namn (och bild)
Nej, detta är bara för mycket.

Reply
Ellie

Alltså den där bruden är så sjukt dum i huvudet. Vad är det för fel på henne!? Inte direkt snygg heller…
Hon mår uppenbarligen skitdåligt med sig själv så därför måste hon klanka ner på dig så att hon ska må bättre. Tönt.

Ta inte åt dig av vad hon säger, hon vill bara vara dig.
Du är så himla bra och fin, keep up the good work!

/Ellie

Reply
Hemmafrun i USA

Men alltså, exakt HUR uppmärksamhetskåt får man bli? Vad säger din kille om detta?

För er som sugna på en tävling: VICTORIA’S SECRET TÄVLINGEN pågår fortfarande på min blogg. Jag lottar ut ett presentkort laddat med 1300 kronor!

Reply
Joanna

åååhhh vilken äckligt patetisk människa hon är!
Allt handlar ju bara om avundsjuka utan att hon själv är medveten om det, eller så vill hon bara inte erkänna!

Reply
Matilda

Jag tycker ni är lite taskiga mot Jannica. Hon kan inte rå för att hennes mamma tappade henne i golvet lite för många gånger när hon var barn… :)

Reply
linda

Asså vilket jävla psyk! och hon sitte och säger att du är ful. JA alla har rätt till en egen åsikt men det går ju till en gräbns när hon sitter och kommenterar skit saker om dig hela tiden.

Ja kan ju säga att jag tycker HON har fult hår och fula läppar. och ingen som helst klädstil för den delen heller!

Reply
Karin

Tjejen verkar ju vara en typisk tonåring; uppmärksamhetssökande, vill tycka tvärt emot hela världen osv, urbarnsligt. Men vad är det för fel på de som publicerar det här? De måste ju vara helt tomma i skallen, eller ha fetaste nyhetstorkan. Herregud alltså, vad oseriöst. Ju mer man läser om de här 24, ju mer fattar man att de verkar vara helt oseriösa. Jisses!!!!

Reply
Amanda

Kul att dessutom få uppmärksamhet för att ha skrivit massvis med otrevliga kommentarer till någon.. Men alltså, IP-nr kan man inte spåra till en enda person. Man kan endast spåra vilken stad och möjligtvis inom vilket område i staden någon befinner sig. Men ibland stämmer inte ens det eftersom IP-nr inte visar var din dator finns, utan var bredbandets sändare finns. Man brukar använda en sändare till flera bredband i samma område. IPnr är liksom ingen identitetshandling. Att visa någons ipnr är verkligen inte att hänga ut någon. Du kommer absolut inte kunna bli fälld på något sätt för detta, men det förstår du nog redan. Puss och kram!

Reply
Jennifer

Varför slutar hon inte läsa din blogg då om hon ändå stör sig på minsta lilla sak. Har hon inget annat för sig än att skriva elaka kommentarer. Herregud, skaffa ett liv !

Reply
Andrea

Säger som alla andra.. Varför läser hon din blogg om hon stör sig så mkt? :P Hon är ju patetiskt.. Stå på dig! :D Du är vacker som få! :)
Kram

Reply
Camilla - i väntan på att bli mamma ♥

För det första så kan inte privatpersoner spåra en ip-adress så långt. Hennes identitet är fortfarande skyddad även om man söker på hennes ip. Det privatpersoner kan få upp är i vilket område personen bor.. Tror jag? Om jag inte är helt ute och cyklar. Endast poliser och sånt kan få fram vem personen verkligen är

Reply
Jenny

Det är bara ett dramatiskt försök till att tjäna pengar och att bli känd, haha! Det är väl ingen som har tvingat henne att kolla på dina bilder eller läsa din blogg?

Reply
hannaaaa

shit, först tyckte jag bara synd om människan men nu? inte alls! fan du är bäst kenza, och du har inte gjort något fel alls enligt mej, :)

Reply
Louise

“Några av Kenzas läsare skriver att du är avundsjuk. Är du det?

– Nej, det är jag inte. Hade jag varit det hade jag skrivit att jag var avundsjuk på att hon är snygg och har snyggt hår. Men jag tycker inte det.”

HAHA oh lord. Hon idiotförklarar bara sig själv. Pinsamt! Vi står på din sida Kenza ;)

Reply
fanny

jag är med dej kenza, men jag måste ändå säga att tjejen har i princip rätt. såklart att hon inte får hålla på sådär och snacka skit om dej hela tiden men hon har ju faktiskt rätten att polisanmäla dej… det jag försöker säga är att tänk ändå på vad du gör för det är så många som läser din blogg och den här jannica är säkert rejält illa omtyckt nu. största delen av dina läsare älskar dej ändå så varför göra så big deal av detta? och du borde bli bättre på att ta kritik. inte för att jag själv är bra på det tvärtom, bara menar att det är nånting du skulle kunna bättra dej på:)

p.s. det STÅR ju faktiskt att epostadressen inte publiceras så… men jag kan ändå förstå att du ville få ett slut på det här. next time kanske hitta ett bättre sätt?;)

Reply
frida

Fan vad irriterad jag blir! Snacka om status beroende brud. Om hon inte gillar dig eller dina röda läppar han hon väl skita i att gå in på din blogg? Haha shit vilket stolpskott

Reply
alena

Du är GRYM Kenza! Tyvärr finns det avundsjuka människor som alltid kommer försöker trycka ner andra som är mycket vackrare, sötare, smartare, mer framgångsrika osv.. och dom är beredda att ta till vad som helst för uppmärksamhet. Stå på dig och fortsätt vara så jävla amazing som du är! Massa kramar.

Reply
anna

Hon vill ju verkligen ha uppmärksamhet och publicitet! Fattar inte hur folk orkar lägga ner tid på att kommentera massa dumma saker varje dag när man de kan göra något vettigt istället. Kenza strunta i vad hon säger, du är jätte fin!:)

Reply
Josephine

hahahahahaha kissar ner mig av skratt. typ.
Cool tjej…verkligen.
tycker synd om dig som ska behöva ta massa skit när du gjorde rätt.

Reply
Linh

Klarer hun å slenge dritt må hun også takle konsekvensene ;)
Tror hun at hun kan slenge dritt til deg, helt uten vidre og ikke slippe unna? I don’t think so.

Serriøst, jeg er helt enig med deg at hvis hun ikke hadde gått til media hadde INGEN visst hvordan henne så ut og hennes fulle navn, hvor dum går det ann å bli?

Selvfølgelig blir det konsekvenser av det hun gjorde mot deg. Å gi deg negative kommentarer i en hel måned er litt for drøyt, og bare fordi du hadde for store bikinitruser eller fordi at den fargen på leppestiften ikke passer deg? JEG LER HØØØYT!

Sånt skjer når man kødder med Kenza… Hehe, love yoooooou <3

Reply
sara

Höll på att sätta i halsen när jag läste artikeln och kände igen tjejen, sökte sedan på fb och såg att hon är från min hemort och jag vet (absolut inte känner henne) vem hon är. PINSAMT! Alla hemma från oss är tack gode gud inte sådana iaf :)

Reply
anonym

hahahah , dööör.. fan va patetiskt! hon beter sig som en liten 11 åring .. mogna till behöver hon verkligen , ingen har heller tvingat henne att läsa din blogg så förstår mig verkigen inte vad hon har för problem? annars..äälskar din blogg kenza!! pussåkram :)

Reply
tess

Stå på dig Kenza! Jag tycker att du gjorde helt rätt. Hela hennes argument håller inte, hon säger att “jag skriver bara vad jag tycker”… Men, har man inget snällt att säga så tycker jag att man kan låta bli! Vad finner man för glädje i att såra människor? Jag förstår det inte!

Jag ville bara säga att jag är på din sida, som många andra. Och att du är en underbart gullig tjej som verkligen inte förtjänar detta.

Jag hoppas detta muntrar upp din dag i alla fall lite! Du är verkligen en tjej att se upp till!
Kram Tess :)

Reply
Linnea

Vad är hon ute efter?
Och sen att hon inte är avundsjuk på dig heller, vilket svar!

Hon kan väl låta andra personers liv vara utan att skicka en massa elaka kommentarer, inte för att jag tror att du tar åt dig!

Och det du gjorde är ju fortfarande olagligt, satteh!

Reply
Julia

Hon vill bara ha uppmärksamhet den stackars tjejen, herregud. Hon blandar in sin sura pojkvän också…

Reply
Kajsa

Självklart ska man få ha en åsikt och säga vad man tycker, har du tex köpt en väska och frågar “Vad tycker ni om den?” så antar jag att du inte bryr sig om folk säger att dom tycker den är ful, inte gillar den, en annan färg hade varit snygg eller någonting.

Men att kommentera massa om ditt utseende och kläder varje dag känns bara patetiskt.
Om hon nu tycker du är så ful, har så fula kläder mm varför lägga ner tid på att kommentera och ens läsa bloggen?
Hon kan verkligen inte ha mycket till liv om hon orkar hålla på sådär varje dag.
Sen får man självklart vara beredd på negativa kommentarer om man bloggar, men det finns somsagt gränser och förstår att du gjorde som du gjorde.

Tycker själv att det finns vissa kläder du har som inte är så snygga, men sen har du även vissa som man skulle kunna döda för om man själv kunde ha dom.
Men antar att det bara är mänskligt att inte älska exakt allt du bär?

Reply
Ann-Sofie

Oj oj, ibland gör vissa vad som helst för att få publicitet. Kanske det var hela poängen från början. Tur i alla fall att du inte tog skada av det, kram på dig!

Reply
elin

haha varför skriver dom “jennie” när det står vad hon egentligen heter på bilderna? smart tjej 2.0

Reply
Cajsa Tapper - fotoblogg

Även om det är en lag att man inte får publicera någons ip-adress bara sådär, så är det väl på hennes risk hon gör det? Jag tyckte du gjorde helt rätt Kenza, för det här är din blogg! De som kommenterar härinne får tänka sig för! Det står ju klart och tydligt att IP-adressen sparas och om hon bara slänger ur sig en massa skit så får hon ju ta konsekvenserna?
Det är helt absurt och håller inte precis som du säger. Att folk ens orkar lägga tid på sånt här, det är en gåta! :)
Kram på dig!

Reply
Sara

Haha. Den där artikeln var det ROLIGASTE jag läst på länge. Man kan ju verkligen fråga sig om hon ens har några vänner, eller ETT LIV?

Men…. Nej nej, hon är nog “inte” avundsjuk :P

Kram på dig, Kenza.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*