• header

ANG ATT JAG HAMNAR I FÄNGELSE!

Haha, jag kan också skriva dramatiska rubriker för att locka läsare ;-)

Några av er har sett artikeln på Nyheter24, där “Jennie” (tjejen som varje dag flera gånger om dagen de senaste månaderna lagt ner tid på att skriva nedlåtande kommentarer), eller egentligen Jannica som hon heter, har ställt upp på en intervju. Jannica vill polisanmäla mig för att hon “tagit skada” efter att jag först inte censurerade hennes ip-adress.

Hon bokstavligt talat BAD N24 om att lägga upp hennes namn + efternamn och bild (det finns där i artikeln). Va? Tog hon inte “till skada” av att jag la upp hennes ip-adress, dvs så att folk kunde spåra henne och hitta hennes identitet? Och nu går hon ut i MEDIA med namn & bild? Ingen visste ju ens vem hon var innan artikeln! Det håller inte för fem öre.

Jag tycker att det visar klart & tydligt vad den här tjejen är ute efter. Så oroa er inte, jag kommer inte behöva blogga från fängelset i två år. Haha..

1

440 Comments

einnaf

Haha ja hon har ju kämpat som en jävla idiot varje dag med att skriva elaka och negativa kommentarer, visst fan förtjänar hon lite (negativ) uppmärksamhet!

Reply
Erica

Men gud så pinsamt! Herregud vad har hänt med världen! Kenza du är en underbar tjej och bloggare, “Jennie” hon har väl så dåligt självförtroende att hon måste utnyttja dig för att få “fame”! så jäkla pinsamt, usch på såna människor! Go Kenza!!
<3 <3 <3

Reply
Claudia

Du är inte så smart som du ser ut. Du tror att bara för du är jani känd kan du göra va du vill.. hoppas polisanmälan går igen då kanske du lär dig något.
Har tidigare typ att du verkar vara en bra tjej men efter de här så tycker ja bara att du är omogen och detta kanske inte rör dig men ville bara ha de sakt.
Mh Claudia

Reply
einnaf

Helvete vad tragisk hon ser ut på bilden btw! Hon ser ut exakt så som jag trodde en sån där ser ut.

Hon ser typ ut som en psykopat i fejjan. Läskig ju.

Reply
Claudia

glömde säga att ja tar verkligen inte denna brudens parti hon om någon är ju sjukt omogen och löjlig.

Reply
Nikolina

Jag tror du redan inser att detta bara grundar sig i avundsjuka. Och jag kan inte i min vildaste fantasi varför hon stör sig så mkt på dig. Du verkar vara helt underbar, och framförallt är du snyggare än de flesta :)
Tack för en mysig blogg !

Reply
Sia

Ne, det var ju lite konstigt! Man märker ju att hon är ute efter pengar… fast vem vet, hon tänkte kanske att du redan hängt ut henne så att det spelar ingen roll? Fast känns mest som att det var för att hon vill att du ska ta skada, få ett straff, för uppenbarligen tycker hon inte om dig. Dock så har jag börjat fundera lite… Egentligen står det ju “kommentera” och inte “ge komplimanger”. Läste inte allt förut, men kommentarerna var väl inte så hemska egentligen. Typ om att hon inte tyckte om att du hade converse till klänning och att du inte passade i läppstift. Är inget att bry sig om tycker då jag. Fast å andra sidan, läste nyss där uppe att hon skrivit flera taskiga inlägg om dagen. Det är ju inte okej!

Reply
Ellie

Jag tycker det är coolt att hon gick ut med sin identitet. Men visst det visade sig vara ett litet 19+ emo som skrivit kommenterarerna men tänk om det rört sig om en osäker 15 åring?

Sen så är namn och bild inte samma sak som ip adress. Ip adress leder direkt till en karta där datorn finns. Alltså den adress du skriver ifrån. Jag kan tänka mig att det inte är världens lättaste att lista ut vart du bor och det är för en anledning. Det finns fina människor men även puckon och nu är det inte bara du som kan råka ut för puckon utan även tjejen det som skrivit kommentaren.

Jag förstår att du vill försvara dig och tycker det är helt rätt att publicera det hon skrivit, men inte vart hon bor.

Reply
Amanda

Haha det var det dumaste jag har hört, seriöst kommentarerna skulle jue endå visa vem hon var typ.. så det är okej att skriva onödiga och elaka komentarer ist då eller, jag fattar inte hur dom orkar seriöst.
älskar din blogg så sjukt bra, och du är ju helgo asså!
kram

Reply
Challe

Men hjälp. Vilken brud…..Haha så löjlig. Skulle hon starta blogg skulle hon bli större än Kissie. Det är intressant att hon säger att om Kenza inte kan ta kommenterar som hennes så borde hon sluta blogga eller sluta läsa kommentarer men hon har visst aldrig tänkt att om hon nu tycker att Kenza är så ful och jobbig så kan hon helt enkelt sluta läsa Kenzas blogg. Eller går hon och väntar på att Kenzas blogg ska sluta handla om just Kenza? Du har inte gjort något fel Kenza.

Reply
Jennie

Har aldrig förstått mig på folk som försöker trycka ner andra, i syfte att själv må bättre eller nåt?… i och för sig var det ju antagligen fråga om uppmärksamhet här, men ändå :P Jag mår iallafall mycket bättre av att skriva eller säga något fint till någon och göra den personen glad… men vad får man utav att skriva elaka saker? Tillfredsställelse? Jaja whatever… ville bara säga att Kenza är min förebild, både som stilikon och som person! Du inspirerar och många av dina inlägg gör att man känner sig bättre inombords :) Keep it up! och tack för en grym blogg!

Reply
Christie

LMAO! Congratulations, Jannica… you’ve got your 5 minutes of fame. Here I am sitting in London, England laughing at how ridiculous you sound.

Reply
einnaf

Sen eftersom hon skriev kränkande och taskiga saker till dig så får hon stå ut med att hon blir uthängd.

KARMA’S A BITCH!

Reply
lina

hahahaha omg!!! bryr dig INTE om vad hon säger, du är världens sötaste och underbaraste! Thats it, uppenbart att hon är avundsjuk! hur fan såg hon ut lixom xD där snckar vi white trash ahhahaha, puss på dig kenza <3 älskar din blogg!!! blir så ledsen att folk ska va taskig mot dig för du har inte ens gjort något :( <3

Reply
Maddi

Haha så tragiskt gjort ;p skjønner ikke at ho gidder! Hvis noen lurte så er bloggen hennes Jannica.myshowroom.se :)

Reply
Charlotte

Nu har lilla Jannica skämt ut sig inför hela Sverige och fått sina 15minuter, hoppas hon är nöjd!

Reply
ANNA

Men vad kommer hända nu när hon polisanmäler? För du ska väll inte behöva betala en massa, för att en annan människa är ful, avundsjuk och behöver skaffa sig ett liv? Du kommer alltid va min favorit :D

Reply
Pertanboy

Dags för lite negativ respons som en omväxling..

Kan du inte bara hålla dig till dig själv?
Oavsett vad folk säger om vad dom vill och inte vill..

Låt dom va.. vad får dig att publicera en ip-adress i vilket fall?

Reply
jenny

Gud vad fjantigt av henne ! no life, sitter bara och kommenterar din blogg? pinsamt för de som känner henne nu hahaha när alla får reda på vem de var ;) Grejen är att hon var ju inte ens uthängd förän intervjun kom ut. Smart tjej!

Reply
Sanna

Tycker ändå du kan gå ut med att du gjort fel eller brutit mot lagen om anonymitetsskydd när du la ut hennes ip-adress. Sen att hon går ut i media är en annan sak då det är hennes eget val. Man får inte hänga ut personer så att deras identitet kan röjas. Du kan där emot antagligen spärra ip-adressen för att slippa kommentarerna. Sen kan du polisanmäla de kommentarer som bryter mot lagen, dvs hot osv.

Reply
EmelieMaria - träning&annat

Alltså stackars poliser som får dras med alla dom här töntiga blogg-anklagelserna! Samma sak med alla bloggbråks-polisanmälningar som man läser om hela tiden, dom lär ju bara skratta där borta på polisstationen .. :P

Reply
Sara

Om hon inte ville att du skulle lägga ut hennes IP-adress, som man kan hitta lite överallt, IP-adressen är ingenting olagligt att visa för andra. Sedan genom att kontakta Nyheter24 och ge ut sitt fullständiga namn och dessutom en bild, bara där gräver hon sin egen grav och när hon faktiskt erkänner att hon skriver att dit hår är fult eller att du inte passar i rött läppsstift, då har hon ju erkännt att hon har sagt nedlåtande saker om dig, och med lagen i sverige så kan man faktiskt bli fälld för att säga/skriva nedlåtande saker om någon. Så du kommer inte att åka i fängelse men hon borde se upp.. Och om hon nu verkligen inte tycker om din blogg varför läser hon den då?! Det kallas att man är avundsjuk på någon som har precis det dom vill medans hon själv sitter där och ingen vet vem hon är..

Btw så har du sjukt snygga kläder =)

Reply
Olivia

hon verkar ju inte så smart direkt…
tycker de e bra att du inte bryr dig om vad hon nu vill!
du e vackrast kenza!

Reply
Saitta

bra skrivet fan ! hon e ju helt efterbliven som orkar gå in på din sida tusen ggr om dagen för att tracka ner dig ! bra att du stog upp för dig sj . keep on doing what youre doing !

Reply
Sanna

Dessutom, varför la du ut hennes kommentarer? Du ville ha stöd från läsarna? Eller vad.. Varför inte bara spärra ip-adressen direkt eller anmäla människan om du kände dig kränkt?

Reply
Madeleine

Jag förstår mig inte riktigt på denna kvinna:O Hon vill polisanmäla för att du lagt ut hennes ip.adress, men hon själv har ju kränkt dig i din blogg? Det är väl mycket värre? hon kan hålla sina åsikter för sig själv tycker jag. Många kan ju faktist ta illa upp av sånna kommentarer.

Reply
Agnes

HAHA SERIÖST?!
men om hon nu ska anmäla dig för att ha publicerat hennes IP-adress så skulle du lika väl kunna anmäla henne för kränkade kommentarer? den tänkte hon inte på, smart tjej ;)

Du har en sjukt bra blogg förresten!

Reply
cecilia Butterfly

Haha “Kenzas stalker talar ut” haha fan va skönt!

En vilsen liten flicka är hon, stackarn.

Kör ditt race, we love it, lite haters måste man ha… Allt i livet kräver en balans! ;)

Puss på dig!/C

Reply
jennie

Skrev precis om det här i min blogg. Tycker det är patetiskt av henne att polisanmäla ingen har väl bett henne att gå in på din blogg? haha herregud patetisk människa med inget liv!

Du är bara för bra Kenza, så otroligt grym! Är på din sida, du gjorde absolut inget fel! Puss påre! :D

Reply
fani

haha den där tjejen är så avundsjuk på dig kenza helt sjukt!, hur kan man inte gilla dig liksom?, du är ju fan världens sötaste!
MASSA KRAMAR !

Reply
Sara

Jag fattar inte hur man kan vara så jävla PINSAM som Jannica. Hon är ju ändå 23 år! Helt otroligt hur man kan vara så barnslig då, hade det varit jag så hade jag skämts IHJÄL nu alltså, shit! Snacka om att verkligen inte ha något liv, plus att hon måste må jävligt dåligt. Själv är jag 22 och tycker så himla mycket om dig Kenza! Du är verkligen jättefin, inte bara på utsidan utan insidan verkar super också. Man blir glad av att läsa din blogg, och du har jättefin stil. Och jag hoppas att allt fortsätter att gå bra för dig! STOR KRAM TILL DIG ♥

Reply
Ebba

Vad jag inte förstår är varför hon läser din blogg varje dag om hon ändå inte tycker om den… Vilka människor det finns… Din blogg äger, och om hon inte gillar den, så behöver hon inte vara så nedlåtande och kaxig. Jag fattar verkligen ingenting om vad hon gör, men det är fel att internetmobba…

Reply
felt

“Jannica är rädd för att någon ska spåra ip-adressen.”
Hon kanske skulle tänkt på det innan hon 1. la upp bilder på sig själv på N24, 2. skaffat sig en egen blogg med mer information om henne för tja.. hon hänger ju ut sig själv. Finns inte så många Jannica Lundholm som är 23 år.
Hon har själv gjort sig till en offentlig människa genom ren idioti, betyder det att alla kan börja hacka på henne? (för enligt hennes logik så ska offentliga personer ta skit bara för att de är offentliga)
Korkade brud.

Reply
soledad

HAHAHAAHAHAHA asså jag dööööööör okej , inte för att vara elak , tjejen är ju ful som stryk och det är väldigt tydligt att hon skrev allt d där kommentarer för att hon är avunsjuk..
Men to the piont, hon ville ju inte bli uthängt men hon syns gärna i media?! och om det är nån som ska till finkan så är det nog hon, anmäld henne för trakeseri, o vi få se vem som tjänar på det hela..:P

Reply
Du har rätt!

Hej!
Tycker du har helt rätt, och hon söker bara publicitet – hon vill bara bli känd. Ge henne inte ett försprång nu bara.
Strunt i henne, det är ju inte direkt ett tvång att kommentera.

kram ( första kommentaren men läser bloggen nästan varje dag ;) )

Reply
Alexandra

Hej Kenza ;) ! bry dig inte om henne , du är bäst , strunta i henne eller anmäl henne , kolla vad hon har skrivit på hennes elaka kommentarer . själv skulle jag anmäla :) men aja :) du får bestämma :d

Reply
sara

Såhär säger hon “- Varför måste alla tycka hon är så snygg hela tiden? Jag tycker inte det. Jag skriver att jag tycker hon har fult hår och fula läppar. Man får stå ut med det. Jag får väl tycka att hon är ful?”..
Det krävs ingen rymdforskare för att fatta att hon är grovt svartsjuk på dig, haha! :D

Reply
Anna

haha, 96% procent har röstat ja i frågan “var det rätt att hänga ut henne?”. FATTAR HON INTE ATT INGEN ÄR PÅ HENNES SIDA? oh my, hon verkar inte riktigt frisk. Plogen når inte ända fram, om jag säger så..

Reply
emmacarlsson

jag tycker det är så jävla rätt att du hängde ut den fittan, som hon själv säger: man ska stå för det man säger och gör.. då gör det ju absolut inget om du hänger ut henne, då kan hon ju stå för det hon gjort dådå :o

Reply
Cl@ra

haha, gud va PATETISK hon är! man fattar ju att hon är lite konstig när man läser artikeln… stå på dig kenza, du vet att du är SÅÅ BÄST!!! <3 :D

Reply
Laura seferi

Helt patetiskt! Jag hoppas att hon lär sig utav detta för hon kommer ju så stort förlora! Hon säger emot sig själv i artikeln också, haha jag förstår mig verkligen inte på henne… vissa är bara to much drama helt enkelt!

Keep up the good work Kenza, du äger! LOVE <3

Reply
Stella

Alltså Kenza, hon hadde all rätt att anmäla dig eftersom du verkligen inte censurerat IP-adressen och det är straffbart. Sen för att hon kommer med i tidningen med bild och namn, så de betyder ju inte att hon bara är ute efter publicitet..
Hon visar ju bara att jag är Jennie och det var hennes IP-adress.

Om det skulle vara ombytta roller och du skulle vara i jennies situation, skulle du inte också göra något åt saken!!Eller skulle du bara kasta det i pappers korgen, “jaah nu vet alla Jennies läsaren mitt IP nummer”..Eeh tror inte det

Reply
einnaf

Sanna: Hon har redan skrivit varför. Hon ville visa vilka tragiska människor det finns, och visa att hon får en hel del taskiga kommentarer. Kenza skriver ju också att hon inte tar åt sig av de elaka kommentarerna utan istället att hon tycker det är komiskt

Reply
Linn

Karma’s a bitch only when you are. Tycker hon förtjänar all skit den b-ruden kan få. Tycker du ska köra på precis som du gör, för ingen ska få stå ut med sånt!

Reply
Noise

FY FAN VAD DU SKRÄMDE MIG D:

Och grejen är den att det hon gjort kallas för mobbning, vilket är mycket värre än att du la ut en ip-adress som ingen brydde sig ett skit om.

Reply
Alexandra

Skit i den patetiska tjejen, var dig själv det är det vi gillar med dig Kenza! Puss på dig

Reply
alice

men moget av henne, hur gammal är hon, 7 eller? fattar inte varför man gör sånna saker, det är så himla lågt! om jag vore du skulle jag anmäla henne!!
du är bäst kenza! :)

Reply
Caroline

Den där tjejen är ju hur dum som helst. Hon får väll skylla sig själv för det hon har gjort. Du gjorde helt rätt Kenza som hängde ut henne. Man ska inte behöva ta sånt skit.

Reply
gabbi

Seriöst, tror ni inte polisen har bättre för sig, än att bryr sig om en liten fjortis brud som är så osäker på sig själv att hon måste tracka ner på andra för att må bättre! Om hon skulle göra en polianmälan skulle folk inte göra annat än att skratta åt henne! jäkla offer som själv har satt sig ner i skiten!

Reply
agnes

Nyheter24: “Var det rätt att hänga ut stalkern?” 96,2 % – JA.
Haha klockren!

Vissa människor gör verkligen allt för att synas lite.. tragiskt. Undra om det är vi eller polisen som skrattar mest åt hennes polisanmälan..

Reply
Maggie

HAHAHA, OMG, TJEJEN HAR INGET LIIIV.

Jannicaa är seriously skit ful, och du vet, jag säger bara vad jag tyckker. Inget fel med det, som hon sa ;)

Kenza, oroa dig int. Tror inte poliserna vill lägga ner sin tid åt detta ;S Hon kvinnan är rastlös, att hon ens har en pojkvän…

Reply
Anna

Alltså ärligt, hur ägd blir hon? I intervjuen är det typ finaste bilden på dig (kan inte verit särskilt svårt att hitta en fin bild men iaf :)) och hon ser helt förjävlig ut. Och hon skriver att du är ful????

Reply
Elinor

Haha, läste precis artikeln.. Jag undrar hur fan hon tänker för hon säger att hon tycker du är så ful och bla bla men om hon nu tycker du är så jävla ful o.s.v kan man ju undra varför i hela världen hon går in på din blogg varenda dag?! Herregud vilken korkad brud alltså..
Tycker det var bra av dig att lägga ut det iaf! haha :) Kramar

Reply
ami

haha att dom ens lägger upp än artikel ?
hon får fan ta å skylla sig själv som skriver så felera gånger om dagen ? om hon tycker att du är ful ( som du verkligen inte är ) kan hon väll hålla det inom sig ?
Kenza du är hur snygg som helst go girl !
å ah va hon nu en heter du borde kolla dig i spegeln ;)

Reply
Johanna

Stå på dig Kenza, du är helt underbar och fantastisk.
Om det skulle bli något av hennes anmäla så kan du anmäla henne tillbaka för person angrepp och förtal ;)<3
Älskar din blogg ♥

Reply
Camilla

Hahahahahah! Årets latterkrampe!!!!
Hva gjør man ikke for 15 minutes of fame…

Liker spesielt det at hun sier “Vad tycker du om att Kenza hängt ut dig?
– Jag bryr mig inte så mycket. Jag skiter i vad hon har skrivit.” .. hvis hun ikke bryr seg, hvorfor skal hun da gå ut i media med det? Haha

Jaja, dagens latterkrampe for meg i Norge!

Reply
Johanna

blev så himla irriterad när jag läste artikeln! “jag får väl tycka att hon är ful?” ja det får du väl förfan göra om du vill. men varför skriva det i bloggen 20 miljoner gånger? ser ingen mening i det? hennes mening var väl antagligen att få dig att känna dig ful. men det kommer hon ju såklart aldrig lyckas med! hahah patetiskt. usch.. mår illa av såna där människor.

Reply
Rebecca

men om hon nu stör sej så jävla mycket på dej så får hon väl sluta vara inne på din blogg o bara dra!
Hon bestämmer ju inte över din blogg att du ska stänga ner saker m.m. Säg till jennie att hon behöver inte läsa bloggen då! Kenza du ska inte stänga ner bloggen för det är många mer som gillar dej än hatar dej! Kramar från rebecca som skulle uppskatta igen om du svarade på detta <3

Reply
Sara

Det pinsamma är ju att människan är född 1987. Man borde vara lite mer mogen då, eller? Hahahaha

Reply
Dragana

Det är såna här personer som får mig riktigt jävla förbannad. Som man bäddar får man ligga? Så är det? Kommenterar hon onödiga och KRÄNKANDE kommentarer så får hon la ta att du lägger upp hennes mail samt IP? Det är ju liksom hennes egna fel hon borde lära sig att hålla sin mun stängd och hålla det för sig själv. Det skriker verkligen avundsjuka. Okej alla har sin egna smak men Kenza du av alla är INTE ful. Så ja, tjejen är EXTREMT evundsjuk. Hon klagar på dina fylliga läppar för att hon själv inte har några alls. Uppenbart. Dubbelmoral alltihop, störd tjej. Borde hamna på psyket eller liknande, att man orkar!!

Jag står på din sida! Fortsätt rocka!!

Reply
Lisa

Så irriterad man blir! Om hon tycker du är så ful och skrytsam, varför läser hon bloggen? Helt rätt att publicera hennes ip-adress oavsett vad som händer.

Reply
linn

SÅ RÄTT KENZA! den där tjejen vill bara ha uppmärksam, herregud hon är fan störd!
du är bääääääst kenza, keep it up!

Reply
mb

HAHAHAHAHAHAHAHAHA. “jannica är rädd för att någon ska spåra ip-adressen” alltså. snälla lilla……. hade hon varit rädd hade hon inte gått ut med bild och namn. haha jag orkar inte.
stå på dig kenza.

haha förresten, älskar rubriken “kenzas stalker:”. fin sak att förknippas med. dagens ungdom (säger jag som är 20 haha) förstår inte att det som står på internet stannar på internet, det går alltid att gräva fram.

Reply
Rebecka

Det som är så konstigt, är att hon säger i N24: får jag inte tycka hon är t.ex. ful? Jo, man säg en anladning till att skriav det 1000 gången om? Det är ju verkligen något man kan hålla för sig själv och sen är det ren avundsjuka att skriva det. Hon kommer inte komma långt. Sen som du själv skriver.. nu går hon ju själv ut med hur hon sr ut, namn och allt? Hon borde ju skämmas att ens ta upp detta. Hon har ju 0 med sig och du flera 1000..

Reply
hej

Så himla onödigt att kommentera , men, kan ju inte vara helt på din sida Kenza.
Det stod ju klart att man inte får lägga ut någons personliga utgifter , så böter tycker jag , och att du inser vad du gjort .
Vad är det med bloggarna dom här dagarna , det är som om livet går ut på utseéndet. Fattar heller inte hur du kan säga att folk inte har något liv osv . Nu vet jag iaf var din intiligens nivå ligger på.

Reply
Beckychu

HAHA! Näe, nu får hon väl ge sig. Som du säger så håller det verkligen inte. Och hur hon resonerar i intervjun är ju skrattretande. Det är enkelt att sitta bakom en datorskärm och säga dumma saker till en fin tjej. Hur kan hon orka med att sitta och vara så jävla bitter? Haha, nä. Stackars människa. Du är så jävla bra, Kenza. :D

Reply
ida

Allvarligt. Varför läser hon ens din blogg? Jag menar om hon nu tycker du är ful och dum och konstig och fulnoch fula kläder och hit och dit. Varför ens bryr sig? Sen får hon ju skylla sig själv när hon skrivit så många kommentarer som är elaka. Det är skillnad på en och typ 100? Hade hon inte skrivit så många hade du inte lagt ut det. För har man blogg så liksom får man ta det, tyvärr. Jag tycker i alla fall du är sjukt snygg och har skit fina kläder. Och ja, jag är avundsjuk ;)

Reply
Therese

Fick en smärre chock när jag såg hennes bild på Nyheter24,för förstod inte att det faktiskt var en jag känner!

Reply
Lisa

Tyvärr är hon precis likadan i verkligheten, mobbar och är elak mot alla hon kommer åt…

Reply
Jotten

Bra gjort Kenza! Tråkigt att en “kvinna” född 1987 inte har bättre självförtroende än så. Inte speciellt mycket självinsikt heller för den delen. Och var ligger “Töreboda”?! För där ifrån är hon tydligen. Komiskt.

Reply
yaazmine

HAHAHAHAHA vilken rolig tjej! att hon inte har bättre för sig än att läsa en blogg som hon verkar hata av hela sitt hjärta :P…hur avundsjuk får man vara, bara för att hon är skitful och olycklig.

Reply
deniz

Fan vad ful hon var, jävla gris. No wonder she’s jealous ;) . Innan hon säger att det är ok för henne att kränka dig kan hon väl tänka sig hur det var att själv få en massa hatkommentarer från en person.
En stor nolla bara, ignorera dem i ditt liv för nollor kan vara frestande och hatande. Hoppas du fattar vad jag menar hahah :D.
Love u / Denizzzz

Reply
Bea

Men nu får ni väl ge er! vadå ”du ska kunna vända det ryggen och skita i det´´ ? om man får elaka kommentarer varje dag, flera gånger om dagen under en längre tid så är det väl självklart att man får nog! jag tror inte för en sekund att någon skulle kunna vända det ryggen bara sådär.

visst att kenza har gjort fel i och med att hon inte cencureade ip-adressen, men det var den andra tjejen som gjorde fel först i och med alla elaka kommentarer. självklart ska man ha en egen åsikt, men att säga att någon är ”ful som fan och inte kan klä sig” är bara att komma med personliga påhopp. och det är under inga omständigheter okej.
och nej, det är inte ”moget” att försvara en människa som har kränkt en annan människa på det sättet. det är också elakt och fel. sen om hon är psykiskt sjuk är faktiskt inte kenzas problem, hon ska fortfarande inte behöva bli påhoppad.

Reply
Nicole

Herregud vilken patetisk tjej… borde verkligen ta och växa upp! Vissa gör ju allt för uppmärksamhet vilket är sjukt tråkigt !

Reply
Linda

Hhar du gjort fel så har du gjort fel? Varför inte bara stå för det och säga “Okej, dumt av mig att inte censurera hennes ip”.
Är så fruktansvärt trött på att du inte kan stå för att du råkar göra misstag utan istället ska försöka skyffla över allting andra.
Du bröt mot en lag, och nu påstår jag inte att du ska få fängelse för det, och jag påstår inte heller att hon gör rätt i som skriver elaka kommentarer – MEN, det är väldigt tröttsamt att hela tiden läsa din blogg när du konstant framhäver dig själv som ett helgon och vägrar stå för dina misstag.

Reply
Isabel

Man kan inte göra annat än skratta åt henne ärligt talat. Har man inget liv själv kanske det känns skönt att förpesta andras liv, men kollar man på vad hon har skrivit är det bara patetiskt.

Reply
Johanna

Du är grym Kenza och folk kommer alltid avundas dig♥ Du har skapat ditt liv och det är beundransvärt stort gjort. Klart hon är avis det skiner genom henne…. gör som gåsen låt det rinna av dig! Stor kram till dig och dina heta läppar och ditt vackra hår ;) hahaha

Reply
Josefin

haha herregud!! Det roliga är ju att du kan polisanmäla henne för att hon har skrivit kränkande kommentarer på din blogg, det är olalgligt!!

Reply
peace

vilken tönt hon är :O såklart hon är avendsjuk på dig, annars hade hon ju själv inte sökt uppmärksamhet…

Reply
Nathalie

Hahaha oj oj oj vad rolig hon är den där Jennie/Jannica (ja vad heter hon, kanske Elin? Maria? Jennifer?). Hon tar illa vid sig att du lämnar ut ip-adress och är “rädd för att någon ska spåra henne”.. Haha och nu då? Nu finns hennes för- och efternamn öppet på internet.. Dubbelmoral, publicitets/uppmärksamhetskåt människa! Kenza du ska veta att många står på din sida i detta :) Ingen idé att lägga ner energi på idioti som detta.. Hoppas verkligen att du förstår hur bra du är! Du är så otroligt vacker, genuin, glad :) Fortsätt stå för den du är och ta fan ingen skit!!! :) KRAM från en trogen läsare

Reply
Elin

Haha, jag tror att hon kan behöva en hobby så att hon har något annat att göra på sin fritid :P

Reply
lilla jeg.

Vilken läskig tjej, psykiskt instabil om något! Om hon nu inte är avundsjuk (klart som fan att hon är!) så måste hon ju vara djävulen själv om hon försöker trycka ned människor som hon inte känner på det där viset. Men hon är förstås avundsjuk.. sjukligt avundsjuk.

Jag höll btw på att skita ner mig av den skrattattack jag fick när jag såg att hon redigerat om ena bilden på sig själv (typ makeover-programmet taaz) och satt ditt lösögonfransar.. å, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Jag tyckte det inte var mer än rätt att du publicera hennes ip-adress. Nu kanske flickebarnet får datorförbud av mor och far och tvingas göra annat om dagarna.. och förhoppningsvis skaffa sig ett liv. Yey!

Heja dig Kenza, du och din blogg är jättefin! :)

Reply
Stina

Pinsam brud! “Ohnej någon kan spåra mig…förresten det är J*nn*c* med c fick ni med det?”

O jo hon är avundsjuk så det stänker om det :-D

Reply
frida

hej Kenza! du har en jätte söt blogg och jag tycker det va onödigt att polisanmäla för något hon egentligen startat från början

Reply
Camilla

Brukar heller inte kommentera, men herregud. Hur kan man tro att man kan komma undan med så hatiska kommentarer? Visst om man inte diggar någons stil, men varför besöka bloggen flera ggr per dag? Nä, du är jättevacker, and keep up the good work!!

Reply
Frida (:

bra att du står på dig!! Vi är garamterat 100000000000 tals som står på din sida. Hahaha må låta fjortis nu, men seriöst palla? Hon kan väl skita i att läsa då och gå o göra något roligt i sället. Sen om hon nu ändå tar så illa upp, VARFÖR verkligen lägga ut bild namn o skit. Tröga bimbo

Reply
Jacqueline

Hej Kenza! Haha vilken idiot och Mest pinsamt blir det ju för henne för detta betyder ju att hon inget liv har utan måste gå in på din blogg hela tiden och skriva alla dessa elaka saker. Hon ville ha uppmärksamhet och det fick hon men pinsamt så in i helvete. Det fanns en anledning till varför jag flyttade från den lilla byn, bara en massa skit snack och avundsjuka. Du är bäst Kenza :)

Reply
emma

Kenza… Jag tycker inte att du ska bry dig ett dugg av vad hon skriver till dig för ingenting är sant, du är helt perfekt, du är hur snygg som helst och jag undrar hur många killar som egetligen skulle vilja ha dig, du är helt underbar på alla sätt och din blogg är grym! Hon är bara avundsjuk på att hon inte är lika fin som du är.. Lägg inte ner tid på henne för vi alla andra vet att det är du som är stjärnan och inte hon.
Kramkram

Reply
johanna

herregud så dåligt gjort av henne! helt rätt, stå på dig kenza:) hon är hur taskig som helst emot dig. du är jättefin i röda läppar :)

Reply
GBP

Åh herregud! Efter ALLT hon har skrivit så ….nä, jag skulle inte ha gått ut med namn och bild sådär. Hon kan ju inte må bra när hon skriver sådär. Det är nog du som borde anmäla henne för mobbning!

Reply
S

Hej! Läste den artikeln på nyheter24 o sen ramla jag in på den här bloggen för att kolla lite.. Jag tycker att du Kenza är jättevacker! Sen att hon ska anmäla att hon “tagit skada” av att du la ut hennes ip osv, hon kan inte va den vassaste kniven i lådan som går ut i tidningen med flera bilder, namn osv..

Det kan inte vara roligt att vara en “storbloggare” när folk blir såhär, dom blir nästan besatta.. Förstår inte varför människor ska skriva elaka saker till en annan människa, så ofta o så mycke som hon gjorde mot dej, de är ju sjukt..

Ajja, hoppas du i af att du inte lyssnar på allt de negativa, även om de fastnar lättare än de positiva, jag ser att du har väldigt många “fans” o dom stöttar dej till tusen, de måste kännas underbart!

Keep up the good work!
Kram / En ny läsare

Reply
F

Vissa kanske tycker att det var dumt av dig att lämna ut ip-adressen, men va fan! Screw them!
You go girl!!
“Jennie” får stå för sina kommentarer, men nu fick hon sin egen medecin vilket hon var värd!
Kram!

Reply
Fredrica

Hahah, hon är ju bara för rolig! Säger att du hänger ut henne medan hon går utmed bilder och sitt riktiga namn och visst får hon tycka vad hon vill men då kan man fan hålla det för sig själv eller skriva det på ett trevligare sätt. Så patetisk!!

Tycker din blogg är skit bra, fortsätt så ;) Kram

Reply
Fay

HEJ kENZA

att du lägger ut ip-adressen på en av dina läsare är enligt mig fel, du är en offentligperson och måste stå ut med sådana elaka kommentarer som kommer in då och då du får ju också mängder av positivt respons, du säger själv att det inte rör dej i ryggen men frågan är: varför la du då upp tjejens ip-adress? Jag tror absolut inte att tjejen är ute efter det du tror.

Reply
Rebecka

Kenza gjorde inget fel som la ut IP-adressen, hon kommer varken behöva böta eller hamna i fängelse det kan jag lova. Tycker det är helt rätt att hänga ut mobbare för att visa hur fel det är och för att de ska få skämmas lite.
Men jag tycker inte alla andra borde skriva om hur ful hon “jennie” är för då sänker ni er till hennes nivå, eller hur? Låt henne vara pinsam om hon vill för absolut ingenting kommer hända med Kenza.
Alla nätmobbare borde gå och skaffa sig ett liv, herre gud det är sjukt att folk fortfarande kan vara så elaka mot varandra.

Reply
Sanna

Jaha. Jag bryr mig faktiskt inte. Alla kommer inte vara snälla mot en, speciellt inte på nätet. Kenza sänkte sig lägre än den bruden OCH bröt mot lagen. Smidigt.
Dessutom skrev Kenza att hon inte brydde sig om såna kommentarer..okej, så varför göra ett helt inlägg om det och hänga ut en person? Dubbelmoral hej hej.

Reply
Sanna

Om Kenza inte hade skrivit det inlägget, eller censurerat skiten, hade hon heller inte behövt skriva detta inlägg. Alltså har jag svårt att tro att tjejen skulle vara ute efter pengar eller publicitet som Kenza antyder.

Reply
Ida

Asså aa men bra då kan du anmäla henne för kräkning eller vafan som helst? Hon e pantad och jag e så jävla irreterad att jag skakar! Jennie, fuck u! Du e avensjuk, och du är själv inte snygg heller, så klart att du trackar ner på kenza som är världens snyggaste brud när du själv ser ut som en jävla golvmopp! Klart att du lägger ut hennes ip adress, eller kan hon inte stp för vad hon skriver? Hon skriver kränkande och elaka saker gång på gång, men kan inte ta konsekvenserna av det. Ursäkta men “Jennie” e fuckad i huvudet och jag vill sååå gärna dunka in hennes huvud att hon är dum i hela jävla huvudet! Blir gaaalen! Det ÄR fel på människan!

Reply
Lisa

Jag tycker du gör rätt som står på dig! Jag är inne på din blogg varje dag och tycker den är jättebra! Hon jannica säger ju själv att hon inte får något ut av det, så vad fan gör hon det för??!! Helt sjuk.
Hoppas det löser sig!! :)

Reply
Erika

Haha, jag gillar starkt att när man går in på nyheter24 så är det en bild som är pixlad på dig och sen om man går in på den artikeln så står det ju att det handlar om dig. haha det tyckte jag var lite roligt av nyhter24 ;)

Reply
hmm

hon e säkert avis, dock gjorde du inte heller verken bättre el mer rätt av situationen. hämnd är aldrig en defens.
synd. tappat respekt för dig, trodde du kunde tåla en negativ tjej av tusentals positiva läsare.
bittert barnsligt av dig..
tycker de e dags o komma lite på jorden o förstå du driver en blogg, o med de kommer de mer än bara gratis saker o beröm. om normala människor kan tåla lite fiender skall du med.

Reply
Siri

Men va fan varför läser hon din blogg om hon hatar den så jävla mycket! Så jävla onödigt att sitta och bara skriva massa elaka kommentarer :P Störd tjej seriöst.. Jag tycker iaf att din blogg är jättebra :) kram!

Reply
Ellen

Söta, söta Kenza! Den här tjejen är förmodligen avundsjuk på exakt allt du är och framförallt (i enlighet med hennes kommentarer) på ditt utseende. Om jag vore du skulle jag tolka hennes kommentarer som att de säger precis motsatsen. Dvs. om hon säger att du inte passar i röda läppar tycker hon förmodligen att du är sjukt snygg i röda läppar och blir så avundsjuk att hon måste kasta in en elak kommentar.
Plus att jag inte riktigt förstår vad det är hon har anmält dig för? Det här med juridik är tydligen inte hennes grej. Stå på dig Kenza och kom ihåg hur många det är som tycker om dig och läser din blogg dagligen för inspiration!

Reply
Linnea

Ska hon klaga på hur Du ser ut? Hon har inte ens ett par ögonbryn att rynka på åt dina “fula röda läppar”! Du är sjuk söt och fin, tvivlar på att någon inte kan se det! Kram!

Reply
Moa

fan va lame hon är, du har inte gjort något fel kenza.. du gjorde fan rätt! usch vad människor är uppmärksamhetskåta!!!

Reply
Evelina

Men sluta! Är det här på riktigt? Vilken blåst brud! (Och om det är nån som är ful så är det väl ändå hon!)

Reply
Sanna

Ni som skriver att hon är ful, tycker ni det att det är okej? Bara för att hon skrivit saker till Kenza som är storbloggare med massor av fans. Hur skulle ni känna om ni blev uthängda och sen att flera tusen skriver att ni är fula?
Om ni tror på karma så kan ni ju tänka efter själva. Tror ni det stannar vid henne när ni fortsätter att vara elaka mot henne? Ni är alltså inte bättre själva. Pinsamt

Reply
Emmy

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta åt såna här personer, det är bara töntigt! Känns det ens värt att sitta och hacka ner på någon? isåntfall får hon stå ut med att du ger tillbaks :) du är grym!

Reply
Lisa

hahah skrattar så jag gråter. vad är det med den här tjejen egentligen? Det är inte kränkande att skriva så som hon har gjort då? herreguuuud VÄX UPP. fan vad hon är patetisk.

Förresten lyssna inte på henne för du ÄR snygg :)

Reply
Jay

Alltså, detta är en människa som bevisligen inte inser konsekvenserna av sitt handlande. Om man läser (vad jag tror är hennes egen kommentar)
“Postat av: Jannica
Haha va? Jag bad inte dom lägga ut bilder och mitt namn, dom gjorde det utan att fråga. Därför jag nu tänker göra en anmälan på nyheter24. Inte dig. För jag har kollat upp om det är olagligt att publicera andras ip adresser. Och det var det inte ens.
Haha jag sa ju till nyheter24 att jag inte trodde du skulle få fängelse för en sån sak. Dom överdriver ju en aning också. Och hade jag vart ute efter publicitet hade jag ju skrivit mitt namn och min blogg adress direkt ;P
2011-04-13 @ 13:38:52”

Jaha. Tydligen var de inte ens olagligt att publicera andras ip. Jaha. Tydligen är Nyheter24 boven nu och nu ska DEM polisanmälas. Jaha. Nyheter24 ÖVERDRIVER, men inte du som drar en sådan här, i livet väldigt omärklig, händelse inför ev. rätta och hela rikets media. Det är inte så kul att blanda in rättsväsendet när det väl drar igång, för det faller bara tillbaka på dig själv när du gör någonting såhär offentligt. Kanske att man kollar upp om något är olagligt innan man polisanmäler? Kanske kollar man upp att det faktiskt inte finns skriven lag om att media inte får “hänga ut” personer, fast de väljer att inte göra de för att de inte ska bli som det har blivit nu med dig, du tål inte trycket. Ser du, de är problemet med att bli en oofentlig person, precis som Kenza är. Saken är den, hon tar allting med klass och lugn, medan jag gissar på att du är jäkligt orolig just nu för du läser dessa kommentarer om dig. Men, what goes around comes around, du får faktiskt skylla dig själv.

DU är bäst Kenza!

Reply
Anna Erika

Haha! Min åsikt är att detta, eller hon, är helt och hållet patetisk. Publicitet är det enda hon vill åt, give her no more så har vi glömt henne imorgon! Keep up the good work mate. :)

Reply
Linnea

tycker man får tåla kommentarer från båda håll. alla kan inte älska alla. du har valt att vara en offentlig person och simmar nu i pengar pga det. INte rätt av dig att hänga ut!

Reply
Elise

Någon borde sponsra psykosbruden med några hundra speglar och psykologhjälp ! Verkar behövas. Stå på dig kenza! Det är inte okej att hålla på som hon gör.. det är trakasserier!

Reply
Bella

HAHAH men kolla på dig och sen på henne, du är skitsnygg och hon var.. ett grottmongo. Bilderna har hon väl antagligen skickat in själv eftersom bild nr 2 är helt sönderredigerad i Photoshop med ditmålat smink och fejk-lashes.
Jaduuuuuuu..

Reply
Deniz

Fan vilka dåliga försvarsargument hon har! Blev så arg när jag läste hennes intervju. Så dålig stil asså. Patetisk och feg människa som förtjänar ett slag i facet från den där datorskärmen hon sittar bakom varje dag för att såra Kenza!

Reply
linnea

jag fattar verkligen inte hur man kan lägga ner så mycket av sin tid på att klaga?! herregud hahahah snälla det är ju bara så sjukt pinsamt! “min pojkvän är sur nu” jaha? det är väl inte ditt fel? snarare hennes imed att hon väljer att sitta och skriva skit till folk från sin pojkväns ip-adress! hahahaha tror tjejen saknar hjärna, tycker du gjorde rätt!

Reply
joline

men alltså vad är det här för jävla brud? jag kommenterar verkligen aldrig men blir upprörd ju! jesus christ.

Reply
Elin

hahahah va lustig hon är! Hur många av dem som läste inlägget kollade egentligen upp vem hon var tackvare IP-adressen? Hon förvärrade situationen själv, hon har sig själv att skylla och jag anser att Sveriges polis har bättre saker att ta tag i än en sån här historia…kostar bara onödiga pengar och leder inte till något..

Reply
Lina

Kommenterar aldrig bloggar men nu gör jag det.. Det känns som att det blivit nån trend i Sverige att man alltid ska försvara den som begår ett brott -i detta fall syftar jag på denna jannica människan- den som däremot blir utsatt – i detta fall kenza- ska däremot ta nåt slags ansvar, och det är sååå himla synd om i detta fall jannica för “hon har problem”. Att hon har problem ger henne inte rätten att på ett sådant fegt sätt skriva såna saker som hon skrivit. Det är inte synd om henne för fem öre, har hon problem så kan hon uppsöka hjälp eller ta itu med det på ett annat sätt än att angripa en tjej-k- som hon inte känner eller vet något om förutom det hon läst på bloggen.. Tycker du k gjorde helt rätt!

Reply
Mifi

Alltså jag har gått på samma skola som jannica både låg och mellanstadiet och högstadiet.. Alla i den lilla staden vi är ifrån vet att hon inte är som hon ska, umgås med skumt folk och har fått gå stödklass osv. Det är synd om tjejen, hon skämmer verkligen ut sig. Bra att du står på dig kenza!

Reply
Sandra

Oj vilket klant-drag från hennes sida, om hon nu menar de hon säger. Haha vad detta blivit värsta stora grejen! Jösses. Skönt att du tar det med ro! Kramar

Reply
Alma

Fast erkänn, det hade onekligen gjort dina outfits väldigt enformiga, och tanken på att lägga upp “dagens outfit” i fängelset låter riktigt knäppt ;)

Haha, tror nog detta löser sig rätt snart. Jag menar, vad ska hon säga som “motiv” till att du är på henne; “Jag kränkte henne först, sen ‘hängde’ hon ut mig i sin blogg. Unfair!”

Reply
Jessica

haha! den där tjejen är verkligen helt störd. Det ända hon söker och vill ha är uppmärksamhet! Varför hon skriver så som hon skriver till dig är för att hon är avundsjuk. brist på respekt!! Fyfan för folk som inte kan bete sig. Jag kanske inte är bättre jag som sitter här och vräker ut mig saker om henne men hon förtjänar det ju förfan iallafall! Du är GRYM Kenza! Och som du säger.. det där håller inte! Ha det bäst!

Reply
ifudontstand4somethingufall4anything

vrf stanna på dom lilla grejerna. jag skriver detta inlägget för massa har skrivit du överdriver kenza men om massa inte bryr sig och tycker kenza överdriver VRF KOMMENTERA MASSA NEGATIVITET världen har redan krig, svält och tsunamis och många drömmer om fred och alla är snälla mot varandra. Försök fixa det va istället kanske…
jag säger inte heller att detta är lika dåligt som krig och sånt men det är en början att fixa det lilla och jobba uppåt..

Reply
hanna

hej Kenza :) Jag har letat i hela stan efter en snygg grön vår jacka…men inte hittat någon så jag undrar vart du köpt din fina jacka?

Reply
Mayaa

HAHAHA det där gjorde min dag asså! och pricken över iet var att hon tycker att du är ful:) yeeah nu ser jag allafall hur häxan såg ut att människor orkar ibland hoppas hon vet att hon har skämt ut sig? om 2-3 dagar har hon tydligen en blogg också genom att spama och anmäla dig håll ut kik orka att människor har inget liv shet. aja kenza jag e fortfarande glad att du inte tar det på allavar och säkert skrattar åt henne mer:)

Reply
dsdfgfd

HAHA vilken tönt. Hon är avundsjuk för att du är så snygg!
Kenza jag älskar din blogg! :):):):)
kan inte du lägga ut fler bilder från när du var punkare? du var cool hehe

Reply
Sandra

Jag börjar misstro att det verkligen är den tjejen som skrivit kommentarerna. Vet nyheter24 att det till hundra procent är en bild på den som verkligen skrev kommentarerna och vet de att namnet är helt riktigt. Känns inte som någon skulle vara så dum att hänga ut sig själv så om man reagerar på att någon skriver ut ip. Stackars brud om någon angett fel namn och bild.

Reply
Natalie

Så roligt att hon inte vill visa ip adress men ger ut sitt namn och därav kan folk kolla upp vart hon bor till och med :)

Reply
Ida

Alltså det där är ju så löjligt att man vill skratta och gråta på samma gång. Hon måste ju ha seriösa problem…Shit. Stå på dig. Det finns verkligen sjukt konstiga människor där ute…

Reply
Besiana

Hahahhah vilken pinsam människa hon är! Vore jag henne skulle jag skämmas!
Ta ingen skit Kenza, you go girl!
Massa kramar

Reply
Nathalié

Snacka om att den där ‘Jennie’ skämmer ut sig.. Hon kommer ju ångra sig. Det svider väl att hon inte lyckats lika bra som du gjort och att hon inte orkar kämpa för att bli någonting, istället fjantar hon sig och mår bättre av att trakassera dig. Du är grym Kenza och du verkar vara en underbar tjej med båda fötterna på jorden!

Stor kram/ Nathalié

Reply
M

Det är lika dumt som att en mobbad person i skolan namger sin mobbare, och sen får skit för det. Det går inte ihop, det är väl inte annorlunda bara för att det är internet. Nä, uppenbar avundsjuka från Jennies sida, patetiskt att lägga ner så mycket tid på någon man hatar (hur man nu kan hata någon man inte känner.) Noll social kompetens.

Kraaaaaam på dig Kenza

Reply
micka

Nej lägg av, fyfan vad sjukt.
Folk är ju inte helt normala, hur kan man vara ute efter något sånt?
“känd” som dåren som trackade Kenza för att få synas en hundradels sekund.

Reply
Nicke Lindqvist

Skön brud, först så kränker hon dig och gör sig skylldig till mobbning vilket är olaglig i Sverige och sedan anmäler hon dig för att ge ut hennes IP address som faktiskt inte är olagligt att dela ut.

Det är dock olagligt att spåra och genomsöka en IP address utan tillåtelse (viss information)

Om jag skulle vara du skulle jag anmäla henne för mobbning, bara får att få henne att se ut som ett svin (vilket hon nu också gör)

Reply
Leila

Sånt här gör mig fruktansvärt upprörd… Det är så uppenbart med avundsjuka männikor att de gör såhär bara för att det har så svårt för att se andra begåvade människor lyckas! Din blogg är underbar och du är otroligt begåvad, jag säger bara keep on the good work, jag hade definitivt också lagt upp hennes ip adress!

Reply
L

Herregud säger jag bara. Man tror inte sina ögon efter att ha läst artikeln på N24.
Om hon nu känner ett sånt hat gentemot dig, vad har hon att göra på din blogg då?
Och om hennes liv nu skulle vara så toppenbra och dyrbart, varför ödslar hon överhuvudtaget tid på dig VARJE DAG?
Vet inte vad jag ska säga…Jisses. Vilket jävla liv hon måste ha… Måste ju helt klart vara någonting som inte står riktigt rätt till. Människan har ju inte ens något vettigt att komma med?!Näe…hon är antagligen bara ute efter att provocera.
Du har iallafall inte gjort något fel Kenza – Stå på dig!:)

Reply
IdaOdhe

Om nu Jannica har tagit skada av det, så vet hon inte vad hon åstadkommit för skador på andra.
Jag har lagt av att bry mig om hennes ”nerkränkande” kommentarer, för jag Vet att hon bara är avundsjuk..
Och jag är inte ensam om det.
Dessutom så har hon förlorat ALLA sina vänner pga att hon beter sig sådär elakt i verkligheten Oxå !
Stå på dig för jag vet vad hon är för hemsk människa !!!!!!!!

Reply
Fridaj

nyheter 24 är en jävla skitsajt, oseriös. Och den mediakåta bruden i fråga är ju bara patetisk! Skrattretande!! och ganska pinsam! :O

Reply
Paulina

Nemen nuuu blev det ju helt plötsligt en annan sak! Nu förstår jag varför hon skriver nedlåtande till dig… Bruden verkar ju vara såååå mycket mer intelligent än dig! Och DESSUTOM är hon ju tusen gånger snyggare än dig, Kenza. Jaaa, jaaaa, så är det! Nu har jag ändrat mig helt ;)…….. (Hahahahahahahahahaa!)

Reply
Therése

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha *andas* Hahahahahahahahahahahahahahahahaha! Tjejen skämmer bara ut sig själv, förstår verkligen inte hur hon tänker? Fine, om hon inte tycker att du är fin (vilket dock är helt obegripligt) men att läsa hennes patetiska kommentarer… Hahaha Gud, jag dör. Så sjukt roligt, vad förväntade hon sig? Att hon skulle få uppmärksamhet och bli älskad? Punkt punkt punkt. Go Kenza Go Kenza!

Reply
Madeleine

Seriöst, det är så himla lätt att sitta i lilla sverige bakom sin dataskärm och vara så stor i käften! Skulle lilla “Jennie” träffa dig på stan hade hon nog inte haft mod att kommentera din klädstil eller om du har röda läppar eller ej!

Lika bra att lilla “Jennie” stannar i lilla töreboda och lever sitt “liv” med sina vovvar, pojkvän och fokucerar på att göra något med sitt liv istället för att bara se på när en annan individ lyckas och levererar!

Kenza du är grymt snygg och var superkul att se bilderna från plåtningen i Dubai!:)

Reply
Anonym

Glömde att skriva förut att det är så sjukt uppenbart att hon är
Avundsjuk på ditt liv. Jannica har alltid varit den som är
Avundsjuk på vad andra har och inte hon.. Det vet jag, för jag känner den människan ända in i benet.
som föredetta vän till henne, som tog avstånd ifrån henne eftersom hon hela tiden klankade ner på alla och allt annat som inte passade henne. Hon har varit en sån ärlig vän som försökt ta ens pojkvänner och snacka skit bakom ens rygg, sprida falska rykten om könsjukdomar m.m
Hon tigger pengar av sin farmor som lever på en snål pension och känner inte ens ånger. – nu går vi till farmor så jag får pengar för då kan jag köpa choklad. Ja så lät det..
Jag minns även när du släppte dina första skor, vilket liv det var på henne då.. Hon skulle minsann ha ett par till varje pris! De var så snygga m.m och ja, då var allt så himla bra med dig. Men nu, när avundsjukan trätt fram verkar det som att hon vill försöka knäcka dig precis som hon försökt med mig och mina vänner. Hon har tillochmed varit på andras föräldrar och kallat dem saker och folk hon inte ens känner! Människan har ingen skam i kroppen! Och jag blir inte förvånad den dagen någon får nog på riktigt! Tyvärr håller hon sin mamma i kjolen ännu, hennes mamma är hennes ENDA kompis. Och hennes pojkvän. Ingen vill veta av henne. Och alla vet vem hon är. Och så fort det är något nytt om henne så svarar alla – ja, jag vet ju hur jannica är.. Hon förvånar ingen längre!

Stå på dig ordentligt! Hon skulle behövas sättas dit påriktigt.. Anmäl henne för trakasserier och mobbning m.m du har så mkt folk på din sida.

Kram

Reply
Anna

Men oj man blir så förvånad ibland över människors beteende, jag förstår verkligen inte hur människan han tycka att hon har rätt?
Är helt på din sida Kenza, bra gjort att över huvud taget ta upp frågan faktiskt. Det är ju oerhört mycket nätmobbning som pågår inte bara i bloggvärlden utan även facebook och liknande. Bra gjort, du är ju en förebild för många unga tjejer och det här var ju klockrent, man skall inte bara acceptera att sånt här pågår så länge. Det är faktiskt mobbning även om de är emot Sveriges största bloggerska, det kan ingen ta ifrån dig.

Keep up the good work!
PS, Jo du passar visst i röda läppar? xD

Reply
Kale Azizsalh

tjena Kenza, har följt din blogg 3 år nu och jag tycker fan du är den bästa bloggare sveriga har du är ju förfan störtskön bruden kör din egen race låt inte sånt bullshit komma åt dej. bor i London och känner en massa brudar här borta som känner igen dej och de så jävla coolt. BTW såg jennies bild och hon är förfan inget mot dej hon kan gå och slicka sig i röven, she looks like a flipin retard honestly and the fact that she wants fame is a pain in the ass… hare bäst hälsningar från London

Reply
Smilla

Du kan väl lika gärna anmäla henne för trakasseri och kränkning? Man har rätt att säga ifrån.. bara för att man är offentlig ska man inte behöva ta en massa skit.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*