• header

Mobilblogg – sång

Det är onsdag och dags för sång! Är nu på väg till tunnelbanan. Det är grått och tråkigt ute idag, men fortfarande varmt så jag dör i min feta halsduk. Men jag kämpar för att inte bli sjuk igen! :P

64 Comments

julia lang

babe, I truly have to tell you that your face is soo beautiful that sometimes when I am looking at your pictures, it seems like not to be true!! you are wonderful!!!!

Kisses Julia

Reply
Lova

Hej Kenza!
Jag fyller år idag och det skule vara en ära att bli grattad av dig!

Reply
Hanna

Haha grått och tråkigt men ändå solglasögon? haha! Men snyggt är det ju iaf :)

Reply
emma nygård

tjejen du skrev om i förra inlägget måste ju vara störd. bry dig inte om henne, du är jättefin och jag älskar din stil! :)
du är en av mina stilikoner ^^

Reply
lena

Hei:) Digger bloggen din Kenza:) Du har helt rå stil! Er det Wayfarer RB2140 du har der sant? Lurte på hvilken størrelse du har?:)

Reply
annie

kan inte du lägga upp en video när du sjunger? :P

Svara gärna i ett inlägg.
Kraaaaaaaaaaam

Reply
Calle :3

Tjena, skulle inte du kunna kolla in våran blogg o se va du tyckte ? c: Bara videos på den btw ^^
Och tyckte du det va något att skulle du ju alltid kunna länka till den elr något på din blogg, ehe.. he (aa)

Reply
ttara

Håller med emma!!

Du är omogen. Hade du bara insett från början att inget blir bättre av att hänga ut en tjej som mår jättedåligt, så hade inget hänt.

Eller mådde du bättre av inlägget där du skyltade med hennes kommentarer och identitet? Varför vill man att en stackars tjej som uppenbarligen är psykiskt sjuk ska må ännu sämre?

Du bryr dig ju inte ens om negativ kritik säger du, men ditt inlägg om tjejen vittnar tydligt om motsatsen!

Vill ha ett svar!

Reply
linn

Haha, vad säger man, vissa gör allt för att få sina 5 minuter i rampljuset. bry dig inte, utan fortsätt med det du gör, va dig själv :) Kram

Reply
Sandra

Ta inte åt dig angående “Jennie”. Det är bara ren och skär avundsjuka som du säkert förstått själv, hur mycket hon än förnekar det. Du är skitsnygg och gör ett bra jobb, det är inte konstigt att man själv känner sig avundsjuk ibland, men bara för det har man aldrig någonsin rätt att bete sig på ett sånt fruktansvärt omoget sätt. Näe, fortsätt med vad du gör låt inte elaka kommentarer röra dig i ryggen för allt det är enbart skitsnack.

Reply
Nakne Kocken

Alltid lika fint klädd ;)

Jag har en TÄVLING i min blogg som kanske är intressant för många? 500:- presenkort på kläder eller hos Intimera :D

Bloggen handlar om kroppsideal och visar hur olika och fina kroppar normala människor har :)

Reply
Katja

Hey kenza!

Please i beg please answer this:
Where did you buy your dress you had at Finest awards?
I just love that dress so much! tacksam för svar:D

Reply
anna

Hej, får man lov att fråga om dilay gått ner i vikt? Hon är fin! Hon ser mindre ut på de senaste bilderna. Bara en fråga inge ont!

Reply
Jeanette

Tycker det är as bra att du visade upp Jennies kommentarer och hennes tydliga besatthet av att vara elak mot dig, det är verkligen inte rätt att det finns några personer som tror dom kan trakassera och skriva hur mycket elaka och personliga saker som helst till ett annat människa utan att det skal få konsekvenser. Det är verkligen så low av Jennie att jag inte har ord för det.

~ Kanon bra att äntligen nån sätter nettmobbarna på plats! :D

Go Kenza !

Reply
kajsa

haha. varje inlägg ( nästan ) har jag komenterat för jag vill ha ett svar, ger upp snart :D <3 hur fixades beach håret i dubi ? :D

Reply
johanna

du har väldigt fin blogg och jag avundas verkligen på ditt utseende !!!!!! jag har en fråga om du kanske kunde hjälpa mig med en header snälla :D kram Johanna

Reply
Stina

Kan inte du lägga upp en video där du sjunger? Det skulle vara jättekul att se, du är säkert jätteduktig!
Kram ♥

Reply
Maddo

du är bara så drop dead gorgeous! Finns många tjejer som är vackra, men till slut “tröttnar” man på att titta på dom. Som att om man tittar för länge blir dom inte så speciella. Men det går aldrig kolla sig mätt på dig. Du är så sjukt vacker!

Reply
Bella

Kan inte du lägga upp en video när du sjunger :D Skulle vara sjukt kul :) Kram

Reply
Anna

hej kenza! Skulle du kunna ge tips skulle på olika balklänningar=) skulle verkligen uppskattas!!=D
Din blogg äger btw!

Reply
linnea

Kenza! man kan inge annat att säga att du är en sjukt fin människa! men i alla fall säger som någon annan lite längre upp , de skulle vara sjukt kul om du la upp ett videoinlägg när du sjunger för de skulle vara grymt kul att få höra dig sjunga ! Ha det bra. Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*