• header

Trevlig kväll!

Det är onsdagskväll så ni kan ju bara gissa vart jag befinner mig, hemma hos familjen såklart! Vi har pratat om min fest (mamma har klädpanik haha) och ätit middag. Vi ska snart mysa i soffan framför våra favoritprogram och käka chokladpudding med vispgrädde. :)

Stannar natten här och sent ikväll ska jag möta upp tjejerna för en promenad när jag ändå ska ut med vovven på kvällsrundan. Vi måste bocka av lite saker inför festen!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och bläddra i tidningar medan mamma diskar. Haha, älskar att komma hit och bara lata mig som en snorunge :)

113 Comments

Helena Kattersson

gud, du är så otroligt gullig.
folk ser upp till dig varje dag :) mig inklusive!
ha en bra kväll! själv ska det supas :D

Reply
zeinab

Hej

Ville bara ge dig något som kanske intresserar dig, information alltså. Jannica, eller “Jennie” som vi känner henne för, är en bloggerska som klickar in på många bloggar, speciellt storbloggar och skriver dryga kommentarer. Jag har sett det med mina egna ögon, michac, amiofsweden, paow ja alla möjliga bloggare som har nämnt någon gång i median kommenterar hon på. Inte snälla kommentarer utan riktigt elaka kommentarer.

Om Sverige(staten) bestämmer sig för att sätta dig i fängelse så lovar jag att många skulle kriga för att du inte ska det. Idioter som henne förtjänar att bli publicerade på ett inlägg.

Reply
sara

kenza, snälla svara!! vad hade din klass för utspringningslåt på studenten? behöver tips :) puss

Reply
karin

kära kenza, TACK för att du har en sån ärlig, vanlig blogg! Jag är så himla trött på alla bimbo bloggare som står nakna i underkläder och frågar om dom är smala efter att ha ätit bebismat!
Du har en ärlig blogg, du visar dina brister och dina fina sidor. Du har dåliga och bra dagar, och äter skit mat som vilken NORMAL människa som helst!

Hoppas du läser detta för du är verkligen värd denna fina kommentar, kram från karin!

(Läser din blogg 3ggr om dagen!)

Reply
Victoria

Ojojoj… Jag läste precis om det där med IP adressen och hon vad hon nu hette… Snälla nån ta inte åt sig det minsta lilla av vad hon säger… du har en toppenfin och bra blogg fortsätt så;)
// Victoria

Reply
Ester

Asså den där artikeln i Nyheter24 med den där “Jannie” HERREGUD! hon hade inte riktigt alla hästar i stallet om man säger så, haha. STÅ PÅ DEJ KENZA! <3 älskar din blogg!

Reply
Sara

Känner att det är dags att slänga in en kommentar här nu vilket jag inte brukar göra så ofta…

Men jag vill bara berätta hur mycket du inspirerar mig och att jag verkligen ser upp till dig. Precis som ovan så tycker jag att din blogg är ärlig rakt igenom och det är därför jag följer din blogg. Du kan lägga ut fula (haha) bilder på dig själv utan att skämmas för det och du skriver/gör inte saker för att provocera, därför älskar vi dig Kenza! Dessutom så är du alltid så positiv, även om du har dåliga dagar ibland (men vem har inte det) så är du alltid positiv dagen efter! Du verkar vara en så himla stark människa och du verkar inte ta någon skit.
Och man får inte glömma det viktigaste; du måste fanimej vara världens omtänksammaste och givmildaste människa! Du ger bort saker du får till dina vänner och du står oftast för käk och sådant (verkar det som!). De flesta som tjänar mycket med pengar är oftast snåla men inte du… Du är grym!!!
Glömde nästan skriva att du är sjukt snygg!!!! Troligtvis världens snyggaste, tycker jag iallafall.

Kram på dig!

Reply
Jennifer

Hej kenza!
Jag älskar just dance 2 som jag fick i födelsedagspresent 12 april(fyllde år då hihi :P) och jag tycker att det är längesen du körde det… iaf när du skrev det!
Kan du inte visa en video som du visar på bloggen när du dansar just dance 2?? :)
Skulle betyda massor!!!
Tacksam för svar även om svaret är nej…
gör gärna ett inlägg i bloggen ist för att svara just här vid kommentarer….
Tack för världens bästa blogg!!
Kram ditt största fan som är 11 år :)

Reply
Christie

Have a great night – hopefully the internet police won’t track you down and put you in jail, LOL. :) I have my “FREE KENZA!” t-shirt all ready and waiting.

Reply
Sofie

Hei! Jeg er en leser fra Norge, og jeg elsker bloggen din! Jeg lurte på hva du spiser, og om du noen gang spiser sjokolade og usunn mat? Du har drømme kroppen, virkelig! Lurte og på om du kanskje kunne legge ut treningsplanen din, og en slags “kostholds diett” om hva du spiser, og hvordan du klarer å holde deg så fit, og likevel ha så frisk hud og hår:)

Reply
elsa

Gud vad vacker du är !
Älskar dina ögonbryn- dom är så perfekta. Hela du är fin !
Puss & Ha en bra kväll!

Reply
Tara

HÅLLER MED DIG!!!

Postat av: maria
snacka om att du gjorde dej själv till åtlöje när du visa alla vad linnea eller vad hon nu hette hade kommenterat och visat hur hon ”hackat” på dej. vrf gjorde du så ens??? vad tjänade du på de?? ville du ge tillbaka?? fy fan alltså..

eller gjorde så för att HOTA alla andra som hackat på dej så att man inte ska våga skriva vad man tycker, du är en OFFENLIG person och det är DITT val nu..visst; du skriver inte om ditt privatliv kanske, men du slutar ändå inte blogga för det och därmed visar du att du på nått sätt VILL vara en offentlig person och ALLA OFFENTLIGA PERSONER bli hackade på, tyvärr det låter konstigt men det är ju SANT..så väx upp och sluta hota alla andra som kanske hackar på dig att de inte ska göra de för att då ”hänger du ut personen” och får dej själv och verka sååååå seriös..ppffff snälla väx upp och skaffa ett liv med dina 200.000 som du får varje mån!

Reply
Nadja

Man måste få känna sig som ett barn ibland och vad är bättre än att vara hos mamma eller pappa och slappa? ;-)

Reply
Fia

Gå in på youtube.com och skriv: what are words Chris Medina lyssna och titta på videon allt är sant jätte sorgligt! :(

Reply
ronja

Hej Kenza :)
Har alltid undrat hur lång du egentligen är. Undrar om du skulle kunna skriva i ett inlägg hur lång du är och din vikt om du så klart vill det! Tack så mycket i förväg!
Förresten så ser du galet bra ut och verkar vara en helt underbar tjej! Gillar din blogg grovt!
Kram Ronja :)

Reply
Fredrika Axelina Viberg

Strunta i när du får taskiga kommentarer och sånt. Hon är väl bara avundsjuk sånt har hänt mig oxå på min blogg. Jag tycker du är duktig och jag gillar din blogg sjukt mkt. //Fredrika axelina viberg

Reply
jossan

är så nyfiken på vad dina tjejor sysslar med. Tycker de verkar kunna träffa dej så mkt o jag t.ex. jobbar o har aldrig tid med något känns de som. Självklart allt handlar om prioteringar men ändå…

Reply
Eve

Snälla kan inte du ordna en tväling med motivering, så att man kan vinna några av dina fina jofama by kenza kläder? Dom är jätte fina, men för dyra för vissa att köpa, tex mig.
kram

Reply
Ellen Hansson

Det är helt sanslöst vad du är naturligt vacker, söt och helt enkelt underbar kenza! :) kramis

Reply
LL

hej kenza, du är alltid lika fin hehe du får nog höra det jämnt:)!! jag har en liten fråga:
har du bristningar i kroppen, hur ska man göra så att de inte ska synas elr få bort de??? tacksam för svar (L)

kram!!

Reply
viccky

åh! Vad gullig du e!!!! :D

Har du bestämmt vilken klänning du ska ha på din fest? Har din mamma också gjort det? Kan du inte visa upp alla plagg som hela familjen ska ha på sig? :D Skulle vara SUPER KUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

http://www.viccky.blogg.se
:)

Reply
mmilja

u so pretty <3 my favourite blog! i have to study swedish better to understand haha :-)ffrom finland

Reply
shiren

hej hej , jag har bäställt skor från samma hemida som dina rosa skor, dem har lite skuma skostorlek. vad tog du för storlek och vad har du förstorlek på riktigt.

Reply
mmilja

my favourite blog! u are so pretty! <3 i have to study swedish better to understand haha :))ffrom finland

Reply
Sabina

Kan man få se dig i plattat hår nån gång? =)
du har ju alltid vågigt/lockigt, det är jättefint men kom på att man aldrig sett dig i platt hår? :D
KRAM

Reply
festtjejen

du har alltid så inspirerande festoutfits så eftersom en fest är planerad snart så tänkte jag be dig om lite tips och råd:)

jag är grymt sugen på att bära någon slags “korsettbody”. den ska vara het men gärna inte för mycket underkläder:) helst i stark färg eller blommig i fina färger. vill gärna matcha med fina högmidjade shorts och ett par klackar, helst i silver – så jag kan matcha med turkosblå/gröna naglar tycker det skulle vara så fint:)
tips? elelr tips på annan outtif och klädval?:)
tack på förhand du fina:)

Reply
Rebecca

Kenza… Why are you so perfect? I LOVE you! I read your blog each day. So… I just wanted to say this ;P Hughs from Germany, Berlin! XOXO

You smiling like a sunshine! :-)

Reply
A

Äntligen dags att skaffa en kenza 3 jacka. tänkte bara fråga vad du har för strl? (vi har typ samma kropp strl skulle jag tro) kollade in en 34 men den känns liiite för stor, skinn har ju en förmåga att töja sig lite också? vore grymt med svar :)

Kram

Reply
Kilian Francois

Du är så naturligt fin Kenza! undrar föresten hur det går för dig med rökningen? har du slutat?:) och i sådana fall, hur gjorde du? jag måste sluta men har lite svårt för det.. kram

Reply
AAA

Hejsan Kenza!
Jag var inne på Nelly’s hemsida och där såg jag faktiskt skinnbyxorna ifrån din kollektion. Tycker det är så himla coolt att man ser de över allt. Och även om du är känd över hela Sverige/Europa så är du fortfarande så himla snäll och jordnära, du tror inte att du är “någon” utan du beter dig vanligt som alla andra, beundrar dig verkligen. Lycka till med allt och hoppas du fortsätter och vara som du är. Puss & kram// A.A.A

Reply
linnea

hej kenza,
hoppas att ni hade det så mysigt:)
jag undrar bara:

ska du gå på universitet?
när flyttade du hemifrån?

puss

Reply
Ebba

Hej Kenza!
Jag har den “mörkbruna” Jofama skinnjackan, samma modell finns i t.ex. rosa och ljusblå, med flätad skinnrem vid axlarna.
I helgen fick den en drink över sig utav något pucko… Jag stör mig verkligen på fläckarna, även om dom inte syns jätte mycket så finns ju tanken där.
Vet du något tips på hur man skulle kunna få bort det på något sätt? Eller göra det lite mindre synligare. Har inte vågat göra något ännu ifall ifall.
Skulle verkligen uppskatta ett svar! Jackan är ju så fin!

Reply
Elin

ojojoj.. läste artikeln, herregud vilka människor det finns! Du är så otroligt stark Kenza, oavsett vad vissa människor säger så är du en otrolig förebild för alla tjejer, och killar också för den delen! Keep going strong, peace out!!

Reply
Malin

Låter härligt, finns inget bättre än att åka hem till mammsen och lata sig. Skönt att få känna sig liten och ompysslad. Kram

Reply
Lina

Jag älskar också att komma hem till mammsen och bli bortskämd, slippa känna att man är “gäst” och måste hjälpa till. Ränderna från när man bodde hemma tvättas nog aldrig ur ;)

Reply
Nina

Tara: Varför skulle det någonsin vara okej att mobba en annan människa? Hur känd Kenza än är så är det inte okej nånstans.. Visst om man skriver konstruktiv kritik men att skriva rätt ut att nån är ful är bara sjukt

Reply
Mattias

Jag tror bestämt att Jannice eller vad hon heter numera går under namnet “Tara” nu!

Men du är grymt fin och tack vare tjejen har jag fastnat för din blogg :)

Tjjjippievipp !

Reply
Elin

Så otroligt söt! skit i alla dumma komentarer,handlar ju bara om svartsjuka! u go! :)

Reply
E.

Hejsan Kenza.
Tänka bara skriva att du gjorde helt rätt som hängde ut Jennie. Hur tänker folk som tror att bara för man har en stor blogg så ska man behöva tåla vilken skit som helst? Man kan skriva vad man tycker men hon överdrev hela situationen, och om hon nu tycker så illa om dig behöver hon fan inte läsa din blogg! Det hör till vanligt hyfs och bra uppfostran att inte bete sig som en idiot varken på Internet eller IRL. Du verkar vara en underbar tjej, fortsätt precis som vanligt! :)

Reply
kattis

hej :)
åh, är så arg på den där tjejen jennie. blir så ledsen över att det finns så elaka och avundsjuka människor.. förstår inte hur man kan vara så bitter. :S hoppas att du fick en fin kväll iaf :) kram <3<3

Reply
johanna

Hörru! Concisous collection (med reservation för stavningen) släpptes först idag i danmark! Så du kan nog fixa dom virkade shortsen härifrån :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*