• header

Två bilder från Dubai

Snacka om att vädret påverkar humöret! Idag drömmer jag mig bort till en vit sandstrand och turkost vatten. Jag satt och kikade på resor igår men gav upp efter en stund, jag kan inte åka bort nu och vet det själv och ändå sitter jag och kikar på resebyråernas vackra hotell vid stranden. Så svårt att låta bli ju! :P

Den där enstaka lediga dagen jag fick i Dubai när vi var klara med plåtningarna var jäkligt efterlängtad och välbehövd. Så skönt att bara ligga och läsa i solen, gå ner och svalka sig i vattnet (svalka och svalka.. det var 28 grader i vattnet typ) och dricka iskall coca cola i mängder.

Och justfan, jag lovar att visa fler behind the scenes-bilder men det handlar inte bara om att jag är så jävla lat och seg ibland, utan även att SOLO inte vill att jag visar för mycket av plaggen och så! Men lite bilder kommer ikväll eller imorgon.. Nu ska jag nämligen röra mig hem till mammsen! ♥

På den vackra stranden i Dubai

122 Comments

tara

nej jag är inte avundsjuk, jag har bara en EGEN åsikt.

Lille gumman, varför ljuger du om din BH storlek?
Paows kompis Annie har stl 75D och du har inte ens hälften.
Man kan se på dina bikini bilder att du VERKLIGEN inte har 70D så sluta ljug och försök inte att få dina läsare att tro att du har så stora genom din mega pushup. kram!

Reply
Rebecka

vid västerbottens kusten är det stråålande sol och dödligt varmt, ah för att vara april då!, :)

Reply
Matilda

Jag vill också åka utomlands och ta bilder och sånt, verkar underbart mysigt och skoj. Jobb för dig såklart men det jobbet skulle jag verkligen vilja ha!

Reply
LYNN

Åh skulle så gärna på en solsemester! Det verkar så underbart!:D Had själv aldrig varit utomlands längre än en resa till amsterdam i mars förra året så..

Reply
ebba

va brun och vacker du är kenza! skulle vilja se ut som dig :( kan du kolla på min blogg? coolt ifall kenza (förebild) har kollat eller kanske kommenterat. fast du behöver inte. ser upp till dig! puss & kram! <3

Reply
linn

du är sååååå jävla fin kenza, är avundsjuk på dig :p
din kropp, dina ben, ditt ansikte är to die for!! hur gör du? haha

Reply
maria

snacka om att du gjorde dej själv till åtlöje när du visa alla vad linnea eller vad hon nu hette hade kommenterat och visat hur hon “hackat” på dej. vrf gjorde du så ens??? vad tjänade du på de?? ville du ge tillbaka?? fy fan alltså..

eller gjorde så för att HOTA alla andra som hackat på dej så att man inte ska våga skriva vad man tycker, du är en OFFENLIG person och det är DITT val nu..visst; du skriver inte om ditt privatliv kanske, men du slutar ändå inte blogga för det och därmed visar du att du på nått sätt VILL vara en offentlig person och ALLA OFFENTLIGA PERSONER bli hackade på, tyvärr det låter konstigt men det är ju SANT..så väx upp och sluta hota alla andra som kanske hackar på dig att de inte ska göra de för att då “hänger du ut personen” och får dej själv och verka sååååå seriös..ppffff snälla väx upp och skaffa ett liv med dina 200.000 som du får varje månad

Reply
b

Hej! såg att Dessie var jätte söt och var imot att Jennie skulle polisanmäla dig. själv tycker jag att det var barnsligt det hon gjorde, jag själv är tolv och vet att det där var lågt-.- kärlek till dig Kenza! dina blogg läsare kommer alltid finnas för dig<3 puss

Reply
josefine

Åh, det ser riktigt härligt ut, tack och lov åker jag till spanien på sön så lite sol kanske man får i alla fall, ha en bra dag :)

Reply
Anonyma Jag

“På den vackra stranden i Dubai” … nej nej gumman. Den blev vacker tack vare dig ^^ ….

Hehehehehe … nej men alltså överdrivet fjäsk huh? :)

Reply
Jasmine

åHH vad smal du är! Vill också va så smal! Kan inte du skriva ett inlägg hur du tränar eller gör så att du håller dig så smal?

BESÖK MIN BLOGG!

Reply
jessica

Hej Kenza!! Jag undrar bara, du hade väl navelpiercing förut? Varför har du tagit ut den, och kan du lägga upp en bild på hur det ser ut nu på närbild.

Kram, älskar din blogg!

Reply
Ina

Jag har aldrig flygit i hela mitt liv (jag är sjutton år). Tänk vad det vore nice att uppleva något annat än Danmark och Sverige… Har man pengar så har man.. Jag kanske borde börja blogga och få läsare som ger mig möjligheterna? Det verkar funka för dig, så varför inte för mig?

Reply
peace

åhh, vad fiint! shit vilka snygga ben du har!
jag har inte läst din blogg så länge men jag illar den verkligen, men jag undrar bara hur din blogg blev känd? så att ALLA vet om den? :D

Reply
amanda

alltså jag beundrar dig! för fan va snygg du är! och din kropp herregud skulle kunna döda för den!! kan du inte skriva om träning?? alltså ett helt inlägg, vad du tränar och äter osv? kanske du gjort tidigare.. men skulle vara roligt:D

Reply
Diana

Hejsan, ville bara kommentera en sak ang den där Jannica eller Jenny eller vad hon nu heter, haha:p
Jag har kollat lite på hennes blogg nu och drog ett simpelt slutsats om att hon har en sjukdom som kallas Avendsjuka! True fact haha. Aja men det är ju en självklarhet, du är vacker på både utsidan OCH insidan. Och hon har inget av dem och därför väljer hon att klanka ner på dig för att få bättre självkänsla. Älskar dig JÄTTE MYCKET!!

Reply
hanna

Hej kenza!

Du har säkert funderat på det här men är det inte en bra ide att flytta utomlands i några år med en kompis elr din pojkvän.
Till ett varmt land! <3 Som foki eller nåt? :)

Kram från ett fan!

Reply
Nadja

Hej jag har en fråga jag ska utomlands snart har jag tänkt vet du något bra ställe jag skulle kunna åka?? Något någolunda billigt men inte värsta dåliga stället skulle gjärn vela ha svar! Puss! Din blogg är bäst!

Reply
marre

Vilken fin och vältränad kropp du har Kenza :) Kan du skriva ett inlägg om vad för sorts träning du utövar? Och skriv gärna hur många sit ups du brukar göra i veckan.. :) Superfin kropp!!!

Reply
anonym

vaaaaa :O jag har alltid velat varit i dubai !!
du ärr så fin o natulig kinza ^^ lucky child :3

Reply
Benedetta

ohh ok i0ve just seen the translator ahah my fault, sorry! :) i love you blog and you are such a beautiful girl! Kisses from Italy!

Reply
fay

HEJ kENZA

att du lägger ut ip-adressen på en av dina läsare är enligt mig fel, du är en offentligperson och måste stå ut med sådana elaka kommentarer som kommer in då och då du får ju också mängder av positivt respons, du säger själv att det inte rör dej i ryggen men frågan är: varför la du då upp tjejens ip-adress? Jag tror absolut inte att tjejen är ute efter det du tror. Du har gjort det utan personens samtycke, ska vi andra läsare inte kunna skriva “negativa” kommentarer utan att få se vår Ip-adress dyka upp i din blogg, är det ditt budskap?

Ett svar skulle kanske klara ut vad ditt budskap vr med att lägga ut ip adressen och du behöver inte hamna i fängelse utan jag tror att du kommer få betala en viss summa för att ha kränkt människans person offentligt eftersom hon inte har gått med på att du ska lägga ut hennes bild.

Reply
elina

Hej! Jag är väldigt sugen på att köpa en klänning från conscious collection som hm släpper imorgon, den som du tänkt använda på din födelsedag. Jag tänkte beställa från internet men är inte säker på att jag vågar pga färgen, är den vit eller beige? Jag skulle vara tacksam för svar!

Reply
Johanna

Det låter superhärligt, längtar också till solen :/
Dessutom vill jag berömma dina skinnjackor – de är SÅ fina. Rätt hopplöst att man aldrig kommer ha råd med en sådan dock :(
Kram!

Reply
Emma och Matilda

Du starka fina människa, vi beundrar dig och din styrka så otroligt mycket! Du har alla dina läsare på din sida och du ska strunta i att tänka på dom elaka komentarerna du får ibland, dom är skrivna av avundsjuka människor som inte har något bättre för sig. Kom ihåg att du är våran förebild och att vi beundrar dig mer än någon annan! Ge aldrig upp hoppet och fortsätt att kämpa på fina du! GO KENZA, WE LOVE YOU! Kram från Emma och Matilda

Reply
mikan

hej kenza jag tycker du har fått en så otroligt fin kropp sen du började träna mer. nu undrar jag hur mycket du väger ??? sköt om dig =)

Reply
Amy

ser lite roligt ut kenza varför sträcker du på foten på alla bikinibilder hihi, för att dina ben ska se längre ut antar jag? Du behööööver inte dom är bra som dom är :)

Reply
Frida

Hahaha, ser ut som din högra arm är din mage… Du såg tjock ut om magen först alltså, lite kul! :)

Reply
lillis

Vill du vara med och tävla? Vinner du så får du välja vilket du vill.. Det finns filmer som “flickan som lekte med elden”, “nyckel till frihet” samt några Disney filmer och böcker då givetvis..

Tävlingen pågår på min blogg nu

http://laeriksson.blogspot.com/

Reply
Sandra

Hej! Du har verkligen en jättesnygg kropp! Hur tränar du nu efter din show med Tyra? Ska börja träna på allvar nu och jag behöver roliga träningstips och knep :)

Reply
Hannah

Du är så himla fin, Kenza! Om någon säger något annat så är dom helt ute och cyklar. Keep up the good work, älskar bloggen :)

Reply
j.k

berätat för mig NUU! hur kan du lyckas ha den kroppen? vad har du för kostvanor, vad äter du om dagarna kvinna? hur tränar du? dela med dig! din kropp är helt sjuk alltså. helt perfekt och jag kan säga dig att jag är kräsen!

Reply
MIU

hihihi, dina ben ser för lång ut kenziii, ser snarare konstiga ut:D men söt e du=)

Reply
Sana

Hejsan jätte fina bilder verkligen.
Undrar om de är okej att åka till
Dubai, hur är reglerna och så om du vet något
och är de dyrt?
Skulle du kunna berätta något tro??
För jag och min pojkvän funderar på att åka
dit i Oktober. Men vi vet inte om
de är så bra att åka dit rikigt.

Eller har du några fina semester ställen som
de finns värme och sol som är mysigt
med blått härligt vatten till ett bra pris?

Varma hälsningar från Sana =)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*