• header

Mobilblogg – uteservering

Jag och Dilay sitter i solen och käkar lunch! Det är så himla varmt och skönt. Livet känns jävligt gött just nu! :)

151 Comments

Eda

Meen, vad skönt det där såg ut. Njut åt mig med, instängd på ett kontor som jag är fram till 17.

Reply
stina

hej kenza! du är bäst! en fråga bara, tycker dina vänner att du har blivit ”torr” nu när du har skaffat pojkvän, alltså tråkig?
pusss :)

Reply
isabelle

Hej kenza!
Tycker du att det är en dum idé att skaffa hund när man är ung? Själv är jag 17 och bor själv utan mina föräldrar just nu, känner mig så himla ensam. Skulle du rekommendera andra eller är det ingen bra idé?
Kram!

Reply
Lisa

skulle vara jättesnällt om du visade din klänning från conscious collection på dig? skulle vilja se hur den ser ut på :) puss

Reply
tova

Hej kenza! :)
jag funderar på att buda hem klänningen som du köpt från H&M (conscious collection) och jag undrar hur den är storleken?

Jag funderar mellan 34/36 så vore toppen om du ville svara på hur du tkr den är? Kort, lång, tajt osv? :)

Tack på förhand, älskar din blogg
kram!

Reply
Agnes

Åh va fin Dilay blev i håret! Hon verkar så gullig tycker jag :) Och du är så himla härlig Kenza! kram

Reply
Emily

Jag såg henne idag i Forum fast då hade hon typ helt svarta kläder, skinnjacka o så.

Jättefint väder idag! :)

Reply
sara

Dilay är såååå himla snyyyyyygg!!! ni båda är! är Dilay hel Svensk? puss

Reply
Josefine

Åååh vad skönt! Själv ligger man hemma med öroninflammation och sår/blåsor i halsen. Har legat här sen i söndags så snart kommer väl liggsåren, haha :p
Ha det så kul och njut av solen för min del med!! :)

Reply
Hanna

Vad mysigt det ser ut! Jag går första året på gymnasiet. Gymnasiet är verkligen huuur kul som helst men ibland längtar man till man är i din ålder och kan göra sådant istället för att sitta inne med inlämningsuppgifter strax före påsklovet :D

Reply
Annis

Hej! Jag måste bara skriva av mig lite, jag älskar din blogg och följt den i flera år! Men det som nyligen hänt med alla dessa kommentarer från Jannica och på sättet det hanterades måste göras något åt. Jag stöttar inte Jannica i vad hon har gjort mot dig och alla andra bloggar som har drabbas av dessa hatinlägg. MEN att se vad dina läsare gör mot henne för att hämnas vad hon har gjort mot dig är sjukt. Om du läser skvallerbloggarna vad som sägs så får man nästan en chock hur folk uttrycker sitt hat mot henne. Även fast hon har betett sig fel så är hon inte värd det här! Ingen människa är värd att få så mycket människor emot sig och bli påhoppad på det sättet. Det sårar mig att se hur människor gör i sådana här situationer.

Så jag ber och hoppas att du förstår att du måste få ett slut på detta. För både din och hennes skull, dina läsare har gått till överdrift och det vet du. Vore det då inte bra att du uppmärksammar detta i ett inlägg?

Reply
Pauline

gud va vackra ni är! det är nog ni som får stockholm att skina så, för i småland är det helt mulet ;D

Reply
Julia

Dilay är så jäävla vacker! Kan inte du fråga henne om hon kan dela med sig av sina skönhetstips? :D <3 Kramar till er båda!

Reply
Louise

Det är helt underbart vad fint väder det har varit idag! Och det fick mig verkligen att inse vilken mörk garderob man har just nu, dags att uppdatera med ljusa plagg som ni har! :D

Reply
Christie

Dilay is looking awesome after losing a bit of weight! Are you proud of her? :)

Reply
kikki

Kenza du är jättevacker men DILAY är typ den snyggaste människan på jorden!!!!!!!! hälsa henne det!!!

Reply
Nina

Allt känns mycket lättare när det är vår! :)

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
Lz

Ååh va härligt, här är det molnigt.. :) Fina ni är! Hälsa Dilay att hon va fin i håret! :D

Reply
helena

Kenza jag vill bara säga att du är helt otrolig du är min stora förebild. Du är min idol. Jag vill bli som dig en dag du verkar så tuf och inte rädd för något. Kram

Reply
Helena

Hej fd.granne. Så jäkla bra gjort av dig att hänga ut “dumbruden”, som nu försöker göra sig känd pga dig. Jag tycker så här. Läser massa med bloggar. För att det är kul, spännande o fantastiskt bra tidsfördriv. Självklart läser man ibland saker som får en att tappa hakan. Men för den sakens skull behöver man inte vara så jävla idiotiskt att man kommenterar eller hackar på den som skriver i sin blogg. Man får skriva vad man som bloggare känner för och man väljer att läsa eller inte. Men att lägga ner energi på sura o onödiga kommentarer är HELT galet. Tragiska människor som har ett dystert liv. Fortsätt med din blogg. och skit i muppar! Är helt övertygad om att MÅNGA tycker att du gjorde heeelt rätt! U go girl!! :)

Reply
sofia

ni är så vaaackra :D och hälsa dilay (hur uttalas de egentligen?) att hennes hår är skit snyggt. Jag vill klippa av de och sätta på de på mig!! haha :D

Reply
elizabeth

läbbigt bra väder ni verkar ha i huvudstaden, fett orättvist :P hoppas på fint i småland med. btw, du var superfin i shortsen måste jag säga. (: kan man kanske önska något “ur mina garderober”? det är så kul (: kanske skor? en klänning? en gammal tröja? ha det fint!

Reply
klara

Visst är det härligt :)
Jag verkligen älskar dina brillor, förut hittade jag ett par gamla 3d glasögon och började använda dem :) hahahha

Reply
Elin

Hej Kenza!
Du verkar ju ha bra koll på London, vet du om Forever 21 har öppnat i London? Jag har hört rykten om det men inte hittat någon konkret information. Tacksam för svar!

Elin

Reply
sara

tjena! Omg tycker att du e så himla vacker, har du gjort en skönhetsoperation elr????? ;))
Kram!

Reply
saraH

Det ser ut som Dilay har gått ner i vikt? Hursomhelst är ni jättefina båda två! :)

Reply
ebba :)

hej ! hur gör man så att man kan ladda upp bilder när man mobilbloggar ? :) du e jätte söt ! :)

Reply
Elin

Gillar inte när folk skriver att dilay blivit snygg ,bara för hon gått ner i vikt. Hon har alltid varit jättefin tycker jag!

Reply
maria

har din vän dilay gått ner i vikt? dom senaste bilderna där hon varit med så ser hon ut att ha gått ner i vikt, så jag blev nyfiken =) hon ser jättebra ut iaf!! (gjorde hon innan också)

Reply
A

Klart Dilay alltid har varit skitfin! Men nu skiner hon liksom rakt igenom!!)) Kenza is a sweetie too)))

Reply
fanny

Ser i och för sig att flera andra har kommenterat samma sak.. men det ser ut som att Dilay har gått ner i vikt? Hon var riktigt fin innan, men nu glänser det ännu mer om henne! Superfina båda två :-) Kram

Reply
Filippa

Hälsa Dilay att hennes hår är asfint ! :D Har hon klippt det eller nåt? Skitfint var det i alla fall !! :D :)

Reply
A

OJ vad Dilay har gått ner! Hon var fin innan men nu är hon verkligen skit fin :O !! :)

Reply
Bouncy

Kan du inte hälsa Dilay att det inte bara är hennes hår som är fint, hon ser så mycket gladare, fräschare och piggare ut än tidigare. Helsnygg helt enkelt! (och näe du ser inte helt fy skam ut heller haha!) :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*