• header

Underbar vårdag

Hej bloggen! Har haft en underbar dag med min ängel Dilay. Vi har hängt på uteserveringar hela dagen! Först lunch och fika, sedan efter en liten kort runda på stan så satte vi oss och tog en öl. Nadia joinade oss efter jobbet och sedan kom även min pojkvän. Att äntligen kunna sitta på uteserveringar i timmar och bara prata känns så jäkla kul! Vad har man gjort hela vintern egentligen? Suttit inomhus och tynat bort typ.

Nu blir det matlagning och filmkväll med min man. Puss puss puss! ♥ :)

106 Comments

Lotta

Hej Kenza !

Jag älskar den gröna vårjackan, Vet du var du har köpt den ?

kramar!

Reply
Sara

Ja, det är så underbart att våren äntligen är här!! :D Som man har saknat solen och värmen :)

Reply
Malin Hallberg

Jag vet inte om du redan nämnt det i din blogg, men när funderar du och Aleks på att flytta ihop och hur länge har ni varit tillsammans nu?

Reply
Saba

Hej! bara så du vet så har bruno mars låt the lazy song musikvideon är världpremiär idag! här kan du se. oj det går inte att skicka länk konstigt men gå in på mtv.se så kan du se den ;) kram

Reply
Tricolore

Härligt, jag var också ute och njöt av vårsolen idag! En liten fråga bara! Vad är Armani för ras, är han en Chiuaua? Jag undrar det eftersom han är sötare än vanliga chicuaor som inte har så mycket päls!

Reply
Marie

Hej Kenza, din blogg är bäst och den är verkligen jätte rolig att läsa!!
Har en liten fråga: Har sett att du är med i Nelly.com reklamen som går just nu på tv. Är du med i några mer reklamfilmer just nu ?? :)
Många kramar Marie !

Reply
Freddegrädde

Handen på hjärtat så har jag aldrig sätt en vackrare kvinna än dig i Sverige, faktiskt :$
Lycka till i livet=)

Reply
Nakne Kocken

sjukt söt vovve du har :)

Ni som gillar att tävla så har jag en TÄVLING i min blogg och vinsten är ett presentkort värt 500:- på kläder hos valfri affär eller lika mycket på Intimera :D

Reply
Vendela

Är det din mobil som ligger där? Trodde typ att du (som alla andra bloggare) skulle ha en iphone! Inget illa menar, kram!

Reply
Vilde

Hej Kenza!
Undrar bara om du kan berätta hur du tränar låren? Jag skulle så gärna vilja ha lite tips innan sommaren, och du ser alltid helt fantastisk ut, så du måste vara rätt person att fråga :)

Reply
Nina

Så härligt att vintern är över!

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
Ellen

härligt att våren är här nu :) nu kan man sitta och sola. och hade det bra ;)du har en trevlig blogg tycker jag!

Reply
Sandra

You look lovely, and Dilay too! Are these your trousers from cheap monday or carlings haha? they look perfect on you :)

Reply
freja

hej jag måste bara fråga för har själv två små hundar. när du är på stan går ni in i affärer med mani då för du lämnar väl inte honom utanför. Jag vågar inte det och när jag går i stan här i malmö där jag bor får jag alltid lämna dem hemma vilket är tråkigt.

Reply
Shippe

Å så fin du är! Jag älskar din kahkifärgade jacka :) where har you köpt den? :D

Ha de bäst! Kram

Reply
Sofias blogg

Alltså jag har tänkt på en sak ett bra tag. Hur kommer det sig att du kallar henne för ängel? Är det för att hon ser ut som en ängel? Att hon beter sig som en ängel? Fin som en ängel? Eller har hon gjort något storartat för dig någon gång så hon blev din ängel? (inte ute efter vad) Eller är hon helt enkelt bara en.. ängel? Haha, undra om det bara är jag som undrar :D

Reply
Vilma

jag var på ett föredrag/intervju idag på min skola med Tyra Sjöstedt, och när hon fick frågan vilka bloggar hon läser svarade hon: mina vänners och kenzas blogg.
är inte du och tyra nära vänner? :0

Reply
Hanna

Jag hoppas verkligen att de flesta unga tjejer hittar till din blogg, för du är en så bra förebild. Jag blir ofta irriterad när jag läser bloggar eftersom det ofta fokuseras så mycket på hur smal man ska vara och hur lite man ska äta o.s.v. Jag har läst din blogg ett tag nu och än har jag inte blivit irriterad en enda gång, snarare tvärt om – imponerad!
Fortsätt så.
MVH
Hanna

Reply
Nadja

Jag har 2 frågor
Vart är din svarta jeans ifrån och den stora svarta halsduken? Tips på affärer med snygga halsdukar/sjalar?

Och hur kan du ha en sån snygg kropp (smal vältränad) Jag följer din blogg och det verkar inte direkt som du snålar med “onyttigt” ;) Så vad är ditt knep?

Reply
Kira

Många verkar vara taggad på jackan. Kolla en vintagebutik och sy dit lite nitar på jackan. Just a tip!

Reply
S

Skönt med fint väder! Hade jag också velat ha. Snyggt med låga svarta converse :D Dock såg ditt hår lite underligt ut på nedersta bilden, inget dumt menat. Men har du kanske redigerat? Såg ut som ljust grått, en helt annan färg än annars :P Var har du förresten köpt din jacka? Skitsnygg!

Reply
Nunu

Hi Kenza,
Jag bara ville säga hej från Finland och att du har den absolut bästa blog i hela världen. Det är so inspirerande, jag älskar din.. ehm.. effortless, natural, still personal style. And you have just the right attitude for life! Keep it up. I bet you are feeling quite a lot of pressure, but stay just the way you are!

Och så försöker jag också att hålla min lilla kunskapet i Svenskan med att läsa din blog :) Går inte så bra :D

Ha det bästa vår och massor av solsken i ditt liv <3

Reply
moa

vad tycker du om din mobil? har en likadan som dig fast i brun och jag tycker verkligen att den är skitdålig, batteritiden är på typ fem timmar och det är ju helt sjukt!

Reply
jb

Tycker det är himla gulligt att du alltid kallar daily för din ängel! Men finns det någon speciell tanke eller anledning till varför ? Inte för att det tvunget måste det, men har tänkt på att du nästan alltid kallar henne det och ibland har man ju speciella skäll till varför vissa har sina egna små smeknamn :)
kramar!

Reply
Thea

Heihei. Jeg lurte bare på hvor du har kjøpt den sorte buksen din? De satt så fint! Hvis du ikke kjønner norsk, så bruk google translate ;) Digger bloggen din forresten!

Reply
Linnéa

Här kommer en jätte konstig fråga men vad har du för strumpor när du har låga converse? Tycker det är så fult med ankel strumporna för de sticker upp över kanten! Haha men om du skulle kunna säga vart du köpt dem så vore de också bra :)
Puss

Reply
Sigrid

Jag bara älskar din jacka! Är så sjukt galen i militär färgat just nu!
Var har du köpt den? Du har säkert sagt det men skulle uppskatta svar! :)

Reply
Sofia

Hej Kenza.
Jag vet inte alls om du kommer läsa detta, men det hade varit kul att få reda på lite om dina relationer. Det har tog slut med mitt ex för ett tag sen, och jag kan inte göra något för att få han ur mina tankar. Jag vet att du var förlovad en gång och jag undrar hur du kom över den relationen, och hur det slutade? Hur fann du “styrka” att söka dig och öppna dig för någon annan när man var eller är så kär som man är. Hur känner du med din nuvarande kille? Hade varit kul o veta lite tycker jag. Kramar från Kos.

Reply
Annso

Hej, jag brukar verkligen inte lägga ner tid på att kommentera, så jag hoppas nog innerst inne att detta blir uppskattat.. jag har fyra bloggar som jag följer av olika skäl. två är mina vänner och sen är det din och kissies. och jag måste säga, hennes läser man för att man vill.. jag vet inte, lägga tid på något? DIN läser man när man vill läsa något intressant och bra. och jag måste säga att varje gång jag går in på din blogg, så blir jag så glad av att se hur VACKER du är. naturligt. du känns inte falsk på något sött och vis, och du verkar som en underbar tjej. så det jag egentligen med detta ville säga är väl att din blogg gör mig glad. och det känns så sjukt bra att man ser att man kan vara vacker naturligt. jag menar, du är nog en av de vackraste jag vet. hehe, lite avundsjuk här kanske. nej, men ha det så bra och “Hälsa din pojk”, jag menar snacka bra kap du gjort där. fett avundsjuk!! Kram

Reply
rebecca

Lika snygg som alltid Kenza! Kul att se att en person i bloggvärlden has kept her sanity, eller vad man ska säga :) Fortsätt som du gör, grymt! En snabb fråga bara, jag älskar verkligen din hårfärg som du har för tillfället. Tips på vart man kan färga det snyggt och samtidigt kanske sätta i extensions? Själv har jag otroligt lockigt men ganska kort hår, så skulle vilja ljusa upp det och länga det lite. Har nyss flyttat från helsingborg till sthlm så har inte riktigt fått grepp om något än, haha. Hoppas verkligen på svar, hade verkligen hjälpt! Take care!

Reply
Nicole Balsom

how much was your puppy!! soooo cute <3
I look at your blog everyday!
I love it :)
not trying to sound creepy haha!
your life is sooo exciting

Reply
Olivia

lite random, men vad lysnar du pa for musik? kan du gora ett inlagg med en av dina favorita playlists?

Reply
Jenni

So pretty!
And at the last picture youre hair look very blonde :D
I think ist from the sunlight at the last picture!
Have a nice day <3
Greetings from Germany <3<3<3

Reply
jonna :)

tycker din jacka är ursnygg och har letat efter en ungefär sån hur länge som helst! var har du köpt din? skulle bli väldigt glad för svar! :)

Reply
amanda

hej kenza! tänkte först säga att jag älskar din stil och din blogg. men kan du inte börja med lite nya saker? hade varit roligt. har börjat tycka att designen är lite tråkig, nu när det börjar närma sig sommar vill man se glada färger! :)
ta inte detta på fel sätt, ville bara ge dig tips :)
ha det bra! :D<3

Reply
Matilda

Hej! Vart kommer den rosa klänningen som du bär på tredje bilden ifrån? :D Super fin!
Tacksam för svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*