• header

Ha en fin lördag!

Idag kör jag på röda läppar och röda naglar! Håret har jag inte orkat tvätta, haha, så det satte jag upp i en hög hästsvans. Till det kör jag på en vårig outfit med blåa jeans, en ljus tanfärgad skinnjacka och vita låga Converse. Pilotbrillor till det. Outfit-bilder kommer senare!

Nu drar vi in till stan och njuter av vädret. Puss! ♥

113 Comments

Mimmi

Hello sunshine ! du ville ju ha en ryggsäck(backpack),här nere i göteborg finns det 2st exemplarer på Alexander Wang Marti Backpack den är sjukt snygg du kan googla Alexander Wang Marti Backpack så hittar du massa bilder . Puss!

Reply
Tina

Vet du vem du liknar på denna bilden? Nina Dobrev! Haha :)
Ha en bra dag Kenza, kram!

Reply
Christie

The ‘boyish’ look in yesterday’s pictures was great. You looked like some stylish Hollywood filmstar on top and a rock chick on the bottom.

Reply
Kurt

På en tippartävling på vamosrafa.se kunde man läsa att Kenzas.se sponsrade tävlingen. Kan du berätta mer om det?

Reply
roya

Du passar jättebra i rött läppstift :)

Jag har bara en liten fråga som jag hoppas att du svarar på :)

Jag använder ett värmeskydd som heter (TRESemmé) du kanske också använder det? ;) iallafall min fråga är att när man sprayar håret innan man ska platta/locka eller vad man en nu ska göra, ska man vänta tills det har torkat? för jag väntar alltid tills det ska torka.. men ska det lixom torka HELT innan man ska platta det? :) hoppas att du svarar! :D

kram
/roya <3

Reply
Leona

Tror jag aldrig kommenterar innan, även fall jag följt din blogg i cirka 3 år, haha! Men måste säga att du är sjukt vacker!
Kram

Reply
Cornelia

Jag kom på världens roligaste och kanske lite fyndiga sak. Om du hade varit flintskallig hade du toppat det lika bra, för du är ju hur snygg som helst! No smörning här, men om man tänker sig lite på bilden att håret är “hudfärgat”. Top notch skulle ju du sett ut ändå.
Naturligt vacker, as you can call it.

Reply
MissSunshinee

Vad använder du för smink till ansiktet och vad använder du för hudvårdsprodukter? Du har verkligen JäTTEFin hy!!:)

Reply
Greta

Kenza jag bara älskar din stil för den är lixom avslappnad och sådan. Men om någon vill komma och kolla in min nya blogg så är det de bästa i världen. Ja, den heter griiisen.blogg.se

Reply
anonym

gå in på youtube och sök på “vår tid-vårt land” det är en fin sång om finlandssvkenskar, kanske du ser någon bekant från idolerna.. :) det är nämligen så att finlandssvenskan är hotat att slopas i skolorna. vilket är dumt, jag menar utan oss finlandssvenskar skulle finnarna inte kunna någon svenska alls! så gå o lyssna på den! :)
(inte för att låten eller nåt av det jag skrev här nu har något med dig elle ditt inlägg att göra men..ville göra dig uppmärksam om oss få finlandssvenskar) :D

Reply
Linda

Hej Kenza! jag älskar din blogg och tycker att du är så himla fin! :) jag undrar om du skulle kunna tipsa om olika sidor där man kan hitta fina klänningar pga att jag ska gå på bal (går ur 9 an) men inte har hittat den perfekta klänningen än.. tacksam för svar, Kramar från Linda <3

Reply
Sverker

Du är jättefin, även om jag är finare.
Idag bloggar jag om hur jag fixade mitt hår med ett superschampo. Lätt som en plätt!

Reply
lisa

hej kenza , älskar din blogg btw . har du några bra råd för att få håret växa snabbt och fint ?

Reply
Karin

Tips till er som inte fått tag in bla. de virkade shortsen från H&M som Kenza har… Gå in på Tradera! Jag har precis budat hem massor av fina plagg som är slut i butikerna! Fick dessutom tag på kenzas fina virkade klänning från ZARA på tradera…. LOVE IT!

In och kika med er!!!!!!!

Reply
Josefine

Hej kenza! :D jag har en fråga angående kenza 3 jackan. Jag vill gärna köpa en för den är verkligen üüüübersnygg! men vet inte vilken storlek jag ska ha, vet inte heller vilken färg som passar mig. Så jag skulle vilja prova den, istället för att beställa på nätet. Finns den att köpa i nån affär i göteborg? Vid NK någonstans, eller femman huset? :D

tack på förhand i alla fall :D

Reply
Johanna

Hej Kenza! Tycker det vore jättekul om du kunde göra en lista med dem bästa klädaffärerna online! Tack för en fin och rolig blogg. Kram Johanna

Reply
evelinaaaaa

kan inte du byta design snart, jag tycker att den du har nu är jättefin, men det skulle vara kul med någon lite mer vårig/somrig färg och så!:D

Reply
faashioniista

Hejsan Kenza. Är två tjejer här som har precis startat en ny blogg. Vi ska försöka slänga in de senaste modet och har i dagens läge rätt bra koll på det. Men skulle du kunna ge lite tips om sommar modet? Hur du tror det kommer se ut osv. Maila gärna. Vi försöker få upp statstiken lite också, har du några bra knep där? Läster just nu elsas mode (boken) och funderar om det fungerar att ta kontakt med redaktörer från mode tidningar och delvis storbloggare och hoppas på att bli sedd, länkad eller hur hon lyckas? Pusshör gärna av dig.

Reply
J

Kenza, du som har Sveriges största blogg kunde väl använda din “makt” till andra saker än bara massa “ytligheter”? Definitivt inge illa menat, jag menar du är ju jätteduktig! Men istället för att alltid skriva samma saker:
1. Godmorgon!
2. Ha en fin dag!
3. Dagens outfit
4. Vilket läppstift/nagellack/skinnjacka(Jofama by Kenza ofc.) du använde
5. Gonatt!
de blir liksom lite enformigt och…tråkigt?:/ Skulle vara kul o höra mera om dina tankar, åsikter, “hemligheter” förstår du? Liiiiite djupare saker än typ ett par skor?
Jag förstår att du har sekert mycket annat än bloggen att tänka på etc. men du skulle ju också kunna be dina läsare att berätta lite om dem? Typ någon speciell händelse från deras liv? Nån konsert, tatuering, deras synvinkel på saker och ting, åsikter osv.
Äh, håppas du föstår vad jag fösökte få fram här..
Och kom ihåg, detta var absolut inge illa menat, bara litet tips att få omväxling i bloggen:) take care!

Reply
Kate

Hej:) Det här har ingenting med inlägget att göra egentligen men jag vill be dig om lite kläd råd! Min studentklänning är ju självklart vit men har svarta mönster över sig, är det okej? Sedan så vill jag ha ett bar sköna höga skor; hade beige eller mörkblå skor passat till vitt och svart? Och den viktigaste frågan, jag behöver ju en väska och fick precis syn på din jofama by kenza väska i vit och den är ju helt perfekt!! Men en fråga, jag vill ha något till/över …vet du ifall det finns någon beige/rosa kavaj ute eller hade en jeans jacka passat bra?
TACK!

Kenza du är den bästa bloggerskan och jag uppskattar dig till max!

Reply
Felicia

Så fin outfit! :)
Har du möjligen köpt dem jeansen på topshop?
För jag har ett par jeans därifrån som har exakt den färgen!
Dem är väldigt fina iaf :)
Kram

Reply
marjutt

I hope it’s ok, that I’m writing in English. You are very beautiful and that red lipstick suits perfect to you! :)
I saw your shoes in nelly.com (Wildflower by Kenza/Perfect) and I fell in love with those shoes. You’re amazing!

Reply
Johanna

hahah tycker du börjar bli en aning provocerande just nu eller. Rött läppstift och hög hästsvans för att du inte orkar tvätta håret. 2 utav de saker ho den däringa “stalkern” tjötat om. Jag tror jag lämnar din blogg nu. Har blivit för mke…

Reply
Samira

Du är helt klart en av Sveriges snyggaste människa!! Keep up the good work, din blogg är verkligen värd att läsa! :)

Reply
Skinnälskarn!

var är allt skinn? ser dig varje dag på bussen när du står som ett fån och älskar skinn! MER SKINN ÅT FOLKET?

Reply
website hier

Und schneller als du glaubst, wirst du mittendrin sein einem versauten Chat, der mit diesen erotischen Ladies nur mit heißem Camsex enden kann.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*