• header

Keep on dancin’ until the the world ends

Jag bytte ut t-shirten mot min nya söta topp från Conscious collection/H&M, lockade håret och sotade ögonen lite lätt. Nu är jag ready set go för en rolig kväll med vännerna! Sticker in till stan nu och möter upp dem. Vi börjar nog med lite drinkar på Berns innan vi drar vidare och dansar natten lång. Ha en fin kväll allihopa, puss och kram! ♥

114 Comments

enni

Hej fina Kenza! Tänkte fråga om du skulle kunna förklara hur du lockar ditt hår. Hade verkligen uppskattat det ,vet att du antagligen har skrivit om det innan, hittar det dock inte. Tusen tack på förhand!

Reply
Tilda

Tyckte att linnet var hur fint som helst. Gick in på h&m hemsida direkt men jag hittar inte den där någonstans, köpte du den i butik?

Reply
anonym

hej kenza !
jag ville bara tipsa om att det finns en bild på nelly.com , på en modell . där hon har på sig ett par “jofama by kenza ” skinn shorts ! jag tycker att det är roligt , att du har kommit såhär långt ! så jag ville bara tipsa om att det finns en modell på nelly.com som har på sig dina shorts som du har designat !((:
det skulle vara roligt om du klickade på länken och tog en titt !((:

länk : http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/toppar/vero-moda-631/edy-bodystocking-631214-90/

Reply
Kristina

Kenza, jag älskar dig blogg! Det går inte en dag utan att jag går in på den, helt ärligt. Jag mår så bra efter att jag kollat på dina bilder och läst dina fina texter.
Och det är inte bara jag som känner såhär! :)

Reply
S

Du är så himla vacker Kenza! Måste säga detsamma om dina vänner! Du är en riktig förebild och jag älskar att du är dig själv i bloggen. Det lyser verkligen igenom. Kram!

Reply
Clare

Heej alla! Skulle vara jättegulligt om ni ville kolla in min nya sajt, som uppdaterar er om det senaste i kändisvärlden, allt från mode till skandaler!
Puss o kram

Reply
Hanna (tweeling.blogg.se)

om man går tillbaka till 2007 ungefär i september i arkivet så är det en frågestund, där står det att du och Anthony blev tillsamans när ni var 14 och att ni förlovade er sju månader senare? Är det sant eller har jag bara fattat fel?

Reply
norsk fast leser

du er så utrolig vakker!! på innsiden og helt ut !! du er en sann inspirasjon, kenza:):) stå på imed bloggen, jeg elsker alle dine bilder og texter du legger ut ! kyss&klem fast leser (jente 19 år) fra norge

Reply
elsa

alltså du är en sån person med dröm utseendet och allt! Fattar inte hur man kan vara så fin som du!

Reply
ida

jag tänkte bara fråga: jobbar du på vardagar? eftersom du hänger ju bara istan på varje inlägg. jag menar inget taskigt eller så för jag gillar dig jätte mycket men jag undrade bara om du brukar jobba eller inte? kram :)

Reply
MADDE

Hur kan du ha ett så pass självständigt liv fast du har pojkvän? Är det att man måste ha “ditt” och “mitt liv” eller annars vara frimärken på varandra? Jag vill ju inget annat än att min pojkvän ska vilja vara med mig, älska mig. Han menar att han gör det, men att han inte delar liv med mig. Han vill ha sitt vilket innebär jobba 16 h i veckorna och bärsa med grabbarna eller hans gamla strultjejer på helgerna.

Jag är nu 22 år, han är min kärlek trodde jag. Hur ska jag stampa ner foten? Jag är trött på hans psykiska och fysiska smällar. Jag vill bara ha han så som jag vet att han kan vara.

Hur eget liv kan man ha med någon när man ska dela? Det kan ju inte bara vara på den enas vilkor..

Reply
Sara

Vad heter det söta linnet du har på dig? Finns det fortfarande kvar hos Conscious collection på HM shop online eller i butiker?
Kram

Reply
Sara

Vad heter det söta linnet du har på dig och hur mycket kostade det? Tror du att det linnet fortfarande finns kvar hos Conscious collection på hm?
Kram

Reply
Elina

Hej Kenza! Jag älskar din blogg och brukade läsa den dagligen! Men för en månad sedan vägrar min dator fungera och är supertrög när jag besöker din blogg, så jag får starta om den hela tiden om jag går in här och det är verkligen jättesynd för jag älskar din blogg! oftast om jag går in här så ser man bara headern och sen är allt vitt och man kan inte scrolla heller :c
Supertrist!
Hoppas det bara är tillfälligt (:
Puss på dig

Reply
V

Schnyggt, bra att klä ner lite med jeans! Själv sitter man iförd mjukiskläder med kursboken ;)

Reply
Rebecka

Hej har precis börjat blogga så jag skulle tycka de tvar jätte kul om du kunde kolla in på min blogg och kanske sriva en liten kommentar !
Hoppas du får en bra kväll !

Reply
Sverker

Jättefin topp, men jag går alltid omkring topless. Kolla på min blogg så får du se. Jag tycker jag är vackrast då!

Reply
Alva

Hej Kenza!
Jag älskar din blogg (och dina kläder)!
Och jag skulle bli JÄTTE JÄTTE glad om du kunde skriva en kommentar på min blogg eller bara skicka ett mail!
Det skulle var såå coolt!
Men om du inte har tid så gör det inget! :-)
Ha en bra dag!
//Kram Alva
<3

Reply
Signe

Ha en trevlig kväll!
P.S. Jag skulle gjärna villja se hela outfiten på det du har på dig nu! (hel bild)
//<3

Reply
Elooo96

Vad fin du är Kenza <3 Men du har glömt att berätta/visa bilder på vad du gjorde den häär månaden för ett år sen ;)

Reply
alicia

hej sjukt vacker du är ! kan du typ inte ge tips på vart man köper fina billiga kläder för oss som inte har råd ?

Reply
Zophs

Vad använder du för att få dom lockarna du får på ditt hår? :) Någon som har ett bra tips på bästa sättet att få fina glammiga lockar?

Reply
Christina

Day by day, I’m amazed when I look at photos of you. You are so stunning. I love your blog btw. I’m always looking forward to reading it :)

Reply
Kajsa

Hej kenza!
Kan inte du visa lite bilder på olika outfits som du har haft tex i veckan eller som du gjorde förra året och sen sa du också vilken din favorit var, älskar dina outfits så det skulle va jääääätte snällt och kul om du började med det igen;)
Kram!

Reply
Johanna

Hej. Hoppas du hade en fantastiskt kväll! Jag undrar en grej, var inte du nattklubbschef på Lobby och vad hände med det?

Reply
Maja

Hej, Kenza!!
Älskar din stil och undrar om du tjänar pengar på din blogg och hur din blogg kunde bli sååå känd ♥
Kram!

Reply
ida

Fint! Men vart kommer skärpet ifrån? Har letat efter ett liknande men inte hittat något! :)

Reply
Emelia

Ditt hår är helt underbart! Jag önskar jag också kunde få så fina lockar. Hade inte varit helt fel :)

Förresten har jag en fråga. Kommer du komma till Göteborg någon gång snart igen? Kram!!

Reply
hanna

hej kenza jag har panik över studentklänningen och jag är KÄR i den du hade.. jag har letat men bara hittat en tjej som säljer den och hon har redan en köpare. skulle du kunna tipsa om var man kan köpa liknande, eller kanske just den? eller kan du tipsa om andra studentklänningar?

Reply
Emma

Hej. Hur får du håret att se så naturligt vågigt ut? (kanske är naturligt vågigt?) Eller har du några tips på att just locka håret, och kanske lite tips på andra hårstilar? Skulle varit jätte kul att läsa om :D

Reply
Rebecka

Heeeeeej ! Du är så sjukt snygg och ser så otroligt naturlig ut ! Hur gör du ?? :D

Reply
Arika

Alltså,du är såå otroligt vacker! Jag älskar att du är alltid så naturlig,inte som andra bloggare som jag inte vill nämna namnen på. Önskar att jag träffat dig i verkligheten,skulle bli superglad! Du är absolut min favorit-bloggerska! :D <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*