• header

Hej sliten tjej

Herregud jag är så sliten att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag och Nadia har suttit som två dönickar och önskat att vi gjorde som Dilay igår som inte drack en droppe. Vi mötte upp Humlan och hennes pojkvän också och de var lika slitna de med. Så vi har suttit och mått dåligt ihop idag, haha! Men fan vad kul vi hade igår! Nu får vi hoppas att vi taggar till ordentligt igen till på onsdag då jag har min fest. :)

Bjöd iallafall tjejerna på lunch i solen och sedan tog vi varsin latte i kungsan. Hängde i några timmar men sen var jag tvungen att dra hem. Min pojkvän har varit iväg och tävlat i helgen men ikväll kommer han hem så jag tänkte överraska honom med en god middag!

Klädde mig efter humöret idag typ, haha.. Riktigt spralligt och färgglatt!

166 Comments

Catrine (FOTO)

Vad heter “humlan” på riktigt, eller hon kanske heter så?? :)

Kenzas svar: Humlan = Alexandra. Ibland skriver jag Humlan ibland Alexandra.. :P

Reply
Liz

Hej Kenza! Gillar din fina blogg skarpt :) Undrar ifall du brukar smörja in din skinnpaj? eller hur håller du den så fin? :) Självklart har jag en sån själv och älskar den!

Reply
Nakne Kocken

det var väl inge färgglatt? aha du var på tråkigt humör :P

jag skulle vilja att fler är med i min kroppbilds tävling för att visa att alla ser olika ut och motverka alla konstiga ideal som finns. besök min blogg :D

Reply
katerina

Är det sant att ni dansade med kissie igår ? Eller är det någon annan kenza som hon dansade med igår ? kolla hennes blogg så vet du vad ja pratar om du förstår inte vad jag menar (:

Kenzas svar: Ja vi har gemensamma vänner och stöter på varandra lite då och då ute. Kram! :)

Reply
nathalie

Hej Kenza!
Jag har ett ganska smalt ansikte, vilka solglasögon skulle du tipsa om till en tjej som mig med smalt ansikte? :) Kram!

Reply
Olivia

Haha , varför kallas hon Humlan ?

Kenza, skulle du ha klackar om du var 1.79m ?

ÄLSKAR DIN BLOGG!

Reply
ellen

:D hoppas du har en helt jätte rolig fest på onsdag!!! men hur får du så fina lockar i ditt hår? asså jag har provat massor olika sätt (vilka jag kan haha) att locka håret men det har bara blivit livlöst! :O :DD

Reply
Rebecca

Hello :D du nämnde förut att Bruno Mars kanske skulle ha en spelning här i Sverige, har du hört något mer om det? :)
Ha en underbar kväll med din pojkvän! :D

Reply
Elin

Hej Kenza!
Jag älskar din skjorta som du hade för två dagar sedan, den från Lindex. Jag undrar i vilken Lindex butik som du köpte den? har alltid velat ha en sådan men har tyvärr inte hittat en.. Jag ringde till några butiker idag och när jag beskrev hur den såg ut sa dom att storlekarna började från 36 och uppåt. Men när en hade frågat dig i kommentarfältet så sa du att din var i 34. Är du säker? :) Tacksam för svar. Kramar! <3

Kenzas svar: Gick och kollade, det är en 36a. Sorry!

Reply
pamela

kenza har du någon av iphone 4 eller iphone 3gs? för vet inte vilken jag ska köpa så undrar vilken som är bäst:| tacksam för svar! kram:)

Reply
Holly

Dilay has such lovely hair! Perhaps she could give us a guest blog and tell us what products she uses? :) xo

Reply
Nikoline

Grym tävlig ligger upp på min blogg till och med Tisdag! Man kan vinna finfina priser :)Värt ca 500 kr. HOPE YOU LIKE IT GUYS!! I´ts soooooooo nice! :D

Reply
Jenny

Vilket märke på hårinpackningar använder/föredrar du mest? Ditt hår är ju sååååååå himla snyggt! Puss

Reply
Sara

Snälla svara Kenza. Hur gör man om man vill ge dig en present som man har köpt till dig? <3

Reply
Emma

Hej!
Jag undrar vad färgen på dina Levi’s jeans heter? Din är grymt snygg! Pussar

Reply
emma

titta in i min nya blogg :D har precis gjort klar min header! säg vilken av dem 2 du gillar bäst :D

Reply
Sandra

kan inte du säga hur du solar.. ja menar vad använder du för solkräm eller något och hur länge sitter du i solen för att få färg? :)

Reply
Elina

Vilka fina tjejer i vårsolen. Då kan jag passa på att tipsa om en blogg som jag tycker jätte mycket om tgfyrtiotva.blogg.se – verkligen att rekommendera. Ha en fortsatt fin kväll!

Reply
Lara

Tjenare Kenza,

Jag tänkte ställa en fråga:

Du har en vrålsnygg kropp! Vad äteer du på dagarna alltså äter du forftarande lika mkt chips o sånt som du gjorde förr? Eller har du ngn diet eller ngt sånt? Förutom att du tränar boxning då. Hur många ggr per vecka tränar du? Är boxning det enda du gör? Snälla svara jag vill vara redo för beach 2012 åtminstone haha:D Underbar blogg har du tjejen, önskar dig all lycka!

Reply
Lydia

Kul,älskar Dilay’s solglasögon är det inte sånna Ray Ban’s som du har? :)

Reply
Sara

Heeej sööta du!!
Du är såå snygg !!!!!!!
Jag älskar dej och din blogg.
Brukar du läsa alla komentarer HOPPAS DU SVARAR!!
kolla bloggen: JAG SKULLE BLI SÅ GGGGLLLLAD OM DU KOMENTERADE BARA EN GÅNG SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA JAG BER DEJ KENZA SNÄLLA SNYGGING !!!!
Puss på dej sötnooos!!1

Reply
Elin S

Riktigt snygg outfit. Trots bara svart. Det är läckert, vart är dem ifrån? Blogga & inspirera!

Reply
Mire

Fan vad snygg den här jackan är. Tänkte köpa en utav dina
jackor men jag vet inte riktigt vilken som passar bäst, typ
till både när det är kallt + på sommaren (på kvällarna).
Vilken föredrar du? Kenza 3 eller Kenza 4?

Kram

Reply
Mathilda

MWRIGHT.BLOGG.SE, en blogg om en 14-årig tjej som skulle bli jätteglad om någon ville gå in på hennes blogg och lämna en kommentar! :)

Reply
Tove

Gud så vacker du är Kenza & jag älskar verkligen din väska! Skitfin! Jag fyller år idag och skulle verkligen uppskatta om du kikade in i min blogg och kanske tom slängde in en liten kommentar! Kram kram <3

Reply
sofie

jag känner ju inte dig, men på utsidan är du helt perfekt! kropp, ansikte o hår, hela utseendet!
är det något du önskar att du hade/inte hade av ditt utseendet? :) kram

Reply
kajsa

kollade på en kommetar ovan, är ni vänner ? ;o hur nära, och är hon sån som hon är på bloggen ?.. puss * haha skulle skriva puss och först blev det ” piss “

Reply
Jossan

Wow va snygga bilder , är du en modell ??.
I så fall så e du en jätte snygg och söt modell ! kram o puss. Tacksamm för svar <3

Reply
Nathalie

Hej Kenza! En liten fråga bara: Jag går ut nian iår och vi kommer ju ha en avslutningsfest och då vill jag gärna ha en klänning som går att använda senare också. Vad tror du om den silvriga Acne-klänningen du köpte för ett tag sen? Skulle den passa? Och hur ska jag matcha den bäst?

Reply
anni

Haha förstår va du menar…kännde så igår ;P har man galet kul så får man må som man förtjänar dagen efter…så jag säger så här…never regret something that once made yoy laugh =)

Reply
Jessica

Jag skulle bara vilja veta om du och din pojkvän alltid är sådär puttinutti gulliga som nu verkar vara, eller om ni också har svackor som oss vanliga dödliga, haha! Vet att du ofta inte vill skriva något om din pojkvän, men jag tycker ni är så förbannat fina ihop, skulle bara vilja veta om ni kan bråka ibland eller om ni alltid är sams om allt? Hur är ni som par? =)

Tack för en superbra blogg, du är en inspiration!

Reply
Maddie

du är det närmsta man kan komma perfekt utseendemässigt! känner dig inte som person men du verkar vara en trevlig sådan med :)

Reply
josefine

Hej! Jag har försökt hitta den väskan du har så sjukt länge, men jag hittar inte den någonstans:(
Så jag undrar var har du köpt den?:D
Hoppas hoppas hoppas du svarar:D
BTW ÄLSKAR DIN BLOGG!

Reply
Dompan

Inte för att vara den som e den.. Men är det bara jag som tycker att det ser onaturligt och “elakt” ut när du spänner dina ögon som på mittenbilden?? Vet inte vad du försöker med, att le med ögonen kanske men att det blir för mycket.. näe, var mycket bättre innan du började med detta! :)

Reply
josefin

Tycket det låter underbart att du bjuder dina vänner! Ett liten sak för dig kanske men jag skulle blivit riktigt glad om man haft en sådan vän :)

Reply
Lane

Heej;) jag gillar verkligen dig och dina bilder är så fina och jag har sett alla dina program som du har gjort med tyra och jag har också gillat Darin sen jag var lite tills nu:) plus så har jag också träffat honom jag tycker att han e super söt. snälla kolla på min blogg:)

Reply
K L A R A

Har skaffat en fotoblogg där jag bara kommer lägga upp massor av kommentarer , släng gärna in en kommentar vad du tycker om den :) kram !

Reply
Maria

Hej Kenza! Vad heter modellen på dina Ray Ban aviator? Dom är sjukt snygga.. :D

Reply
Jessica

Kolla in mitt Första Photoshop tips hur man redigerar ögon

Ett enkelt tips för dom som vill piffa upp ögonen lite i sommar 2011 :)

Reply
Nanga ♥

Moshi Moshi allihopa!!
Titta in på min blogg och anmäl dig till dagens blogg (haha det där lät lite muppigt ;) )
Ha en super dag!!

Kram♥

Reply
Jennifer

Måste säga att din kompis Dilay (visst heter hon så? hehe) är så himla sööt!!! Hon utstrålar glädje och jag blir så glad bara jag tittar på henne!:) KRAM

Reply
Jennifer

Måste säga att din kompis Dilay (visst heter hon så? hehe) är så himla sööt!!! Hon utstrålar glädje och jag blir så glad bara jag tittar på henne!:) KRAMEN

Reply
inget namn idag... jag är ingen nattklubb männika men...

bakisbilden var väldigt rolig :)

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Vore tacksam om du kunde skriva eller göra ett videoklipp på hur du fixar ditt hår så som på bilden :) Det är skit snyggt och ser så naturligt ut.
Kram

Reply
Annika

KENZA KAN DU SNÄLLA VART DU HAR KÖPT DIN VÄSKA? ELLER VET NÅGON VART DE FINNS? HAR LETAT ÖVERALLT !

Reply
Lollo

Bjöd du på kaffet också? Haha fett onödigt o skriva vem som bjöd vem. Det är en lunch!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*