• header

18e april 2011

God morgon solstrålar!

Vaknade upp strax efter nio av att det knackade på dörren. Min pojkvän var vaken och öppnade men jag vart så nyfiken så jag gick upp. Hade fått ett paket från Emma! Ni vet, söta tjejen nere i sydafrika som säljer snygga virkade plagg i sin webshop. Fick bland annat en virkad bikini som tyvärr är så liten att inte ens 10-åriga Kenza skulle ha kunnat ha den, haha… Synd, den är ju så himla söt! Fick även en virkad tunika, har inte testat den men jag hoppas att den passar.

Nu blire frulle och sedan ska jag dra hem till Mika och tillbringa dagen på hennes stekheta balkong!

Den kanske inte ser så himla liten ut när jag håller upp den sådär men den täckte inte ens hela min buttcrack! Murran ska vi inte ens tala om, haha… Fan..

138 Comments

Signe

Gosh vad du är fin! Var en tjej som jämförde dig och mig på min blogg och jag kan bara ta det som en komplimang! :)<3

Synd att de inte passade haha ^^
Ha en bra dag!

Reply
Lovisa

Hihi!
Jag ville bara säga att du är sjukt fin, och ska inte bry dig om alla negativa kommentarer du får!
Puss ha det bra<3

Reply
Sverker

Gör som jag. Jag har aldrig underkläder. Titta bara på min blogg.
Men det finns massa med spännande bilder på mig. Och jag är vackrast!!

Reply
Stina

Kan du inte lotta ut den då hehe :)) Tror den skulle passa mig, är typ 160 så..

Reply
maja

läser du ngn annan blogg? är alla dina skinnbyxor slut i alla affärer kan du länka ett par om det finns? :D

Reply
camilla

Hejsan Kenza! Jag och min kära mama ska åka till Stockholm(äntligen) nästan onsdag och jag undrar om du kanske har några bra tips på uteserveringar i stan som kanske inte kostar 300 kr för en liten sallad? haha
Vi har bara Oljebaren på Odenplan som vi gillar,så vi är öppna för alla förslag!
Ha en bra dag!

Reply
LillaMia

Jag har alltid velat ha en virkat bikini. Vad är det för storlek i bikinin? xs? Du kanske kan sälja den till mig? :)

Reply
tea

kan du inte lotta ut den i bloggen?
den var jättefin, skulle gärna vinna en sån :D

Reply
Amelie

Vilken storlek köpte du? :) Ifall någon annan beställer så vet man att de är väldigt små i storlekarna ;)

Reply
Jessica

Kolla in mitt Första Photoshop tips hur man redigerar ögon

Ett enkelt tips för dom som vill piffa upp ögonen lite i sommar 2011 :)

Reply
nadja

ditt hår ditt hår :) på denna bild har du så fina lockar hur har du gjort dom?

Reply
Camilla

Hej!
Jag var inne och kolla på hennes hemsida, jätte fina kläder!
Så jag tänkte kolla ifall du kanske ville sälja bikinin som inte passade? Om du inte ska göra något annat med den så klart :)
Isåfall kan du ju maila mig :)

Din blogg är bäst! Go Kenza!

Kram Camilla :)

Reply
Evelina Nilsson

Hejj,
om den där bikinin är så liten som du säger. Tänker du behålla den? Jag tänkte, dt är ju ingen mening att behålla den om du inte kan använda den, jag menar ska du rama in den ? Ge den till någon som kan använda den och jag skulle uppskatta det ! Hehe, puss och kram!:D

Reply
sofia

vilken storlek är det ?
ska beställa och är ungefär lika stor som dig så att jag inte får för liten / för stor :)

Reply
Evelina

Jag köper den gärna. Är väldigt smal (för benig) så den kanske skulle kunna passa så länge man inte lägger på sig några kilon. !!

Reply
sarah

hahah fan va skön du e Kenza! Och så himla fiin!
blir & schteeka på balkongen här me!
take care of you!<3

Reply
Fanny

Hahha förstår det där med buttcrack, fick köpa strl 40 på en bikiniunderdel när jag vanligtvis har strl 36, för att undvika att hela röven skulle synas om jag av någon anledning skulle röra lite på mig haha

Reply
Sanna

ojojoj den där täckte verkligen ingenting….hmm
det borde vara ett vitt innertyg i den så att de tär täckt bakom det virkade

Reply
Julia

Jag kan ta över den, iiiinga problem;D (det är alltid roligt att kunna, host, hjälpa andra)

Reply
Sophie

Hej Kenza! Först och främst måste jag berömma dig för du verkar vara en supercool tjej och jag fullkomligt älskar din blogg! Läser den varje dag :)

Läste nu att du har fått paket från emmaoclothing, jag har också beställt därifrån, men min klänning har inte kommit på posten än. Men vad tråkigt att bikinin inte passade :( jag undrar nu såklart – passade tunikan? Är de små i storlekarna? :( för jag är en lång tjej (1.78 cm) och ligger inne med kurvorna om man säger så, beställde en klänning därifrån i XL.

Vore jättekul om du svarade på denna kommentar, för jag skulle jättegärna vilja veta :)

STOR KRAM TILL DIG! :) /Sophie från Malmö :)

Reply
Alice

Skiitsöta trosor, synd bara som sagt att de var för små :( men kan du länka webshopen? skulle vilja kolla in vad hon har! kram :)

Reply
Naliita

haha mja då kanske man inte vill ha på sig den bikinin på stranden, man får nog många blickar efter sig då ;)

Reply
...

vad är det för storlek på bikinin du fick? så man vet om man själv vill beställa och i sådana fall gå upp någon storlek över sitt vanliga för att inte få för litet?

Reply
Emma

En virkad bikini som inte har något annat tyg än just det virkade måste ju bli superblöt om man badar med den, så det rinner ner för arslet en timme efter doppet xD

Reply
emelie

Måste bara fråga vilken stl det va på den virkade bikinin du fick hem. Tyckte den va så himla fin, funderar på att köpa en själv men vill ju självklart inte att den ska va förliten. Men hur passade överdelen?
Puss och kram!

Reply
Sofia

Haha asså du är så jävla skön Kenza. Allt är så naturligt för dig, precis som det ska va!

Reply
ellen

åååh, den bikinin har jag kollat på minst 1000 gånger, älskar den! men vågar inte beställa med tanke på frakt från sydafrika… eller kommmer dom från sverige? vet du nått om det’? :)

Reply
Eda

Jag skulle gärna köpa bikini över internet, men det är praktiskt taget omöjligt då jag har små boobs och stor rumpa! Provar alltid ihjäl mig då jag är i butik, så tanken på hur många returkostnader jag skulle dra på mig vid internetköp är svindlande. Rys!

Reply
katrin

Sjukt snygg bikini! SKulle du inte kunna lotta ut den, eller sälja? letat efter just en sådan väldigt länge! ha det fint! puss

Reply
Nakne Kocken

Du måste ju visa up dig i den så inte fler gör samma misstag och köper en sån haha :D Murran var ett kul ord haha ;)

Reply
Cherry - loving the 50's

Om du känner dig lite kreativ kan du ju själv justera bikinins storlek genom att sätta dit egna snören, så blir den större :) Kanske inte täcker helt ändå, men värt att testa för den var jättesöt! :)

Reply
isabelle

skulle så gærna vilja bestælla bikinin du fick hemskickad av emma, men vet inte om jag vågar nu nær du berættat hur liten i storleken den va : / du och jag har samma kroppsform. har i vanliga fall xs/s, va tror du att jag borde bestælla før str? VÆNDTAR IVRIGT OCH HOPPAS ATT DU KAN SVARA = ) TUSEN TACK!

Reply
Emma

Hej Kenza, jag köper den gärna utav dig, om du nu inte vill/ska ha den.
Eller är den så liten att inte en XSare kan ha den?:)

Reply
Lisa

Skulle den vara pytteliten, så liten att den ej går att använda är jag hemskt intresserad om du skulle vilja skänka bort den eller sälja för en inte allt för stor peng. Jag är inte så himla stor och har rätt svårt att hitta bikinisar som passar så det borde den göra:p

Reply
Jos

Den där virkade klänningen som du fick, hur bär du den? Den är ju helt genomskinlig, men väldigt fin! Skulle vilja ha en själv. Men svårt att veta hur man ska bära den? :)

Reply
Tess

Gud vilken fin och söt bikini! Vill ha en sån, men inte hittat nån liknande. Älskar din blogg! Läser den dagligen! Du verkar vara en helgo o söt tjej!:)/Therese

Reply
Nicole

Åh vilken underbar bikini, du har inga planer på att typ Lotta bort den eller liknande?

Reply
tilda

hej kenza!
om du inte ska ha den virkade bikinin eller ge bort den till någon speciell kan inte du lotta ut den till någon av dina läsare? :D jag tyckte iaf att den va jättesnygg! :)
kram.

Reply
emy

men du kanske kan ha en annan bikini under? typ en svart eller vit eller vilken färg som helst så det täcker men du ändå använder den virkade! :)

Reply
Nathalie

Den kanske inte ser så himla liten ut när jag håller upp den sådär men den täckte inte ens hela min buttcrack! Murran ska vi inte ens tala om, haha… Fan..

HAAHAHAHAHAHAHAHAHA, dog lite där, så jävla klockren e du<3<3<3

en fråga, liseberg öppnar ju på lördag, har du några funderingar över att åka dit och åka den nya attraktionen atmosfear? ;) kram o puss snygging

Reply
Theres

Kan du inte lotta ut bikinin? sjukt snygg :D
Du är oxå grymt vacker och jag är sjukt avundsjuk på din snygga kropp haha :P

Reply
Mariah i Frankfurt

Åh, dom vill jag ha! Alla bikinis jag hittar är så stora och hasar ner över rumpan (ja, även i XXS/32) och jag VILL HA en virkad bikini! Snälla lotta ut i bloggen! :-)

Reply
Wolfhound

Gudars, snygg var den. Langa den till mig, har aldrig i mitt liv hittat en bikini som är tillräckligt liten för mig :( Nämen faktiskt, lotta ut den kanske? :)

Reply
josefin

Vilken strl är det på bikinin? Tänkte om man ska beställa en själv så man vet hur de är i strl :-)

Reply
linnea

Hej! Jag kollade runt lite på din blogg när jag såg den här bikinin som jag själv också har tittat på faktiskt. dock aldrig vågat beställa hem. Men jag fick en liten tanke på om du inte kan ha den kanske man kan få/köpa den med tanke på att jag är ganska liten i kroppen. jaja, kul att se en fin blogg som din lite då och då!

Reply
Mimmi

Den är verkligen superfin..Vad beställde du för storlek? Jag tänkte också beställa en och ser typ ut som dig, och nu blev jag osäker på storleken…Vad skulle du haft för storlek? Kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*