• header

En till video

Här kommer en till video från plåtningen jag gjorde för Bubbleroom-magazine! Nu är det inte lång tid kvar tills numret kommer ut. Det ska bli så kul att se alla bilder!

PS. Jag tror att ni som har “adblock” på inte kan se mina videos? Det är för att det är en liten reklamsnutt i början på mina videobloggar. Testa att stänga av adblock så kan ni nog se!

61 Comments

Hanna

Man kan inte se dina videos om man har firefox och adblock :( kan du inte börja ladda upp med något annat? :) kram

Reply
carinap

Ska bli spännande med dig i tidningen och du är säkert vacker som vanligt hihi
Hoppas detta får vara med hos dig?
dejta/chatta och få betalt. Du tjänar pengar genom att chatta
med glada människor, Kontakta oss via [email protected]

Reply
maja

har du en assistent som svarar på alla dina frågor och accepterar och allt? :)

Reply
mrs.reaper

Den där klänningen du hade på dig var snygg! :D
Kommer hatten med, eller, annars får man väl norpa den därifrån, hahaha! :P

Reply
K. L.

Hej Kenza! Jag kollade på Emmas webbshop och det finns två virkade klänningar som är väldigt likna varandra. En är lite längre än den andra men jag vill ha den som du har. Vilken av dem är det? :)

Reply
Sverker

Jag har tyvärr inge film på min blogg . Jag tycker det skulle vara lite kul
Idag handlar min blogg om synd. Bilder på mig i lite pinsamma situationer. På ingen av bilderna har jag kläder.

Reply
Agnes

Jag kan inte se några av videorna du lägger upp, så att du vet! :)
Jag använder Mozilla firefox som webbläsare…

Reply
Dijana

ja, det kan jag förstå att det är :) i love your blog! fortsätt så här Kenza och never mind what haters say!

Reply
Jossan

Hej! Du länkade för ett tag sen till en blogg av en PT som svarade på frågor, vad var det för bloggare? Hittar inte inlägget med länken :)

Reply
Fanny Sjölén

Kan du inte beskriva hur en plåtning går till? Typ om du kör egna poser eller om fotografen bestämmer mycket om hur du posar, hur länge man brukar köra med ett och samma plagg, om du kör med samma pose flera gånger osv. Skulle vara skitkul med ett sånt inlägg med lite tips och sånt! :)

Reply
Darksess

Jättekul att se! :) Jag vet själv att jag inte ser något i början medan den laddar men det är bara att vänta några sekunder så går det att titta sedan.

Reply
Christie

I can’t see your videos. :( I think it’s because of the actual video player design.

It’s not Adblock – I already have Adblock automatically switched off for your site, because I know advertising is how you make money. It doesn’t feel right to do that when I like you. :)

Reply
m

En *liten* reklamsnutt? Den var ju 20 sekunder vilket ju är mycket med tanke på att filmen var bara drygt en minut. Skulle du inte kunna vara schysst mot dina bloggläsare och låta dem kolla video på dig utan reklam?

Och en annan sak när jag ändå är på gång. Kenza, du är så otroligt snygg men varför håller du på och solar så mycket? Du verkar nästan lite obsessed med solbränna. Det är verkligen inte bra för huden även om man tål solen bra som du gör. Jag blir ledsen när jag tänker på hur du kommer se ut redan vid 35. Rynkor och fullt med leverfläckar. Jag tycker att man ser redan nu att din hud ha börjar ta skada. Och du har ju så fin färg utan att sola. Tänk också på vad du ger för budskap till alla unga tjejer som läser sin blogg och som har ljusare hud. De kommer att förstöra sig ännu mer än du om de solar som du gör. Jag bor i Florida och här ser många yngre kvinnor rent ut sagt för jävliga ut p g a överdrivet solande. Sedan kan man ju förutom rynkor och bruna fläckar också få hudcancer.

Ta hand om dig!

M

Reply
johanna

FY FAN vad dryg hon som filmar är. Men du är snygg i alla fall. Väger ju upp lite åtminstonde. Men munkavel på henne..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*