• header

Mobilblogg – middag

Jag är fortfarande kvar hos Mika! De andra kom hit för några timmar sedan och nu blir det middag. Drar hem lite senare, det är så kul att vara här ute i Nacka med vännerna! :)

81 Comments

Veronika

Kenza, har du några planer på att bli ljusare i håret till sommaren?=) Själv har jag beslutsångest :D Kram på dig

Reply
L

hellu kenza jag undrar ifall jag kan köpa den vikade bikini från dig ?? hör av dig puss

Reply
matilda

jag tycker det är riktigt häftigt att du “bara” (självklart inte bara, men du fattar) har vänner som du känt så läääänge! :D

Reply
Frida Maja

Hej Kenza!
Har precis borjat lasa din blogg,bara nagra dagar sen. Men jag maste ju fa saga och ta det som en Stor komplimang,aven fast du har fatt hort det och vet om det hundra ganger tidigare…men du ar sa jalvla snygg och vacker sa man sjalv bara vill dra tacket over huvudet nar man ser bilder pa dig..men som sagt,ta det bara positivt och var stolt over dig sjalv,inte bara utseendemassigt utan aven vad du arbetar hart for med ditt eget marke egna smycken och allt,jag ar imponerad ! och jag ar en gammal tant gentemot dig (ar 27 nu,haha) :) Vad du an gor sa sluta aldrig att tro pa dig sjalv och bry dig adrig om de idiotiska kommerntarerna eller mailen du far fran din blogg,det ar ENBART avundsjuka….jagar ocksa avis pa dig,haha men jag onskar sig all lycka…och om du skulle komma pa semester till thailand sa hor av dig,jag bor och lever har sen 7 ar tillbaka och skulle garna byta ut lite erfarenheter och ha det skoj tillsamamas med dig !
STOR kram !

Reply
JOHANNA - finlandssvensk mode/vardagsblogg

mysigt! :)

checka in min blogg för att se tropiska bilder med turkost vatten osv. :)

Reply
Kimmie

Jihooo! Jag är den första som kommenterar :D

Jag älskar din blogg <3 Du är den vackraste person jag har sett ;)

Reply
Nellie

Alltså, du gillar väl mat ( typ ganska gott ju.. fast ja ) men jag lovar du har inte smakat någon mat utan världens bästa sås KNOCHBLAUCH. asså, jag lovar. bäst.
Låter säkert helt knäpp men whatever, du måste prova.

Reply
Rebecca

Verkar som om du haft en riktig mysdag! Jag hoppas på att väfret är lika bra imorgon som det varit idag. För imorgon är jag ledig :)

Reply
BeccA

ALOHA! NU TYCKER JAG DET ÄR DAGS ATT DU SKA BESÖKA MIN BLOGG, DU KOMMER INTE ATT ÅNGRA DIG, JAG LOVAR! ELLER DET KAN JUE INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS! HAR PRECIS KOMMIT TBX FRÅN EN GANSKA LÅNG BLOGGPAUS OCH NU ÄR JAG FARTEN IGEN!

xoxo Rebecca

Reply
Jennie

Tja gött men kolla min blogg om jag får lite mer läsare så kommer jag göra fin design o så men komentera och skriv vad ni tycker alla som skriver p min blogg kommer jag tipsa om för jätte många pers så ni får fler läsare med så passa på :)

Reply
bella

tittade på dina äldre inlägg för 5år sedan och hittade det här läs fråga 7 se om det stämmer efter 5år ;)

1. Vad åt du till frukost idag?
En skål med Kelloggs Special 98% fullkorn, & mjölk.
2. Vad åt du till middag idag?
Nada.
3. När fick du en kyss senast?
20 minuter sen när jag sa hejdå till älsklingen.
4. När stötte någon på dig senast?
Haha, gills pojkvännen?
5. Vad gör du helst en vardag?
Träffar älsklingen, vänner, simmar osv.
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Eh, kollar bara in Anthony?
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Gift & har en liten bebis. <3
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Mja, det varierar. Bra på kärleksfronten, dåligt på familjefronten.
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Marinblåa mjukisbyxor, vitt linne & brun cardigan. (Myspyskläder)
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Absolut!

Reply
johanna

FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet, du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått. Media är makt. MVH JohannaZoe

Reply
Isabelle

hej, kan du inte lägga upp några gamla KENZA & TYRA SHOW avsnitt? d vore kul att se dom igen:D
kram

Reply
Jossan

Hej Kenza! Jag har en fråga, hur laddar man upp bilder till bloggen direkt från mobilen? Jag har aldrig riktigt fattat det :/ Tack på förhand! :)

Reply
Malin

Fin blogg..
Kolla in min MAMMABLOGG bla. Mycket bilder och bra blogg! =)
Du kommer säkert fasta..
=)
Pussisar…….

=)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*