• header

Parkhäng med Tyra

Jävla Tyra! Meningen var ju att jag skulle powerwalka fram OCH tillbaka, men hon insisterade på att köra hem mig i sin cab.. Haha okej, det var jag som var lite lat.. Men det blev iallafall en powerwalk på 40 min iallafall, och så mötte jag upp Tyra för lunch i parken. Vi köpte med oss mat och frukt och så satt vi där och pratade i över en timma. Väldigt trevligt!

På tal om Tyras cab.. Haha det är så pinsamt att åka i den! Den är ju rosa så den sticker ju ut ordentligt, så alla glor ju… Speciellt killarna vid typ övergångsställena som får syn på 2 brudar i en rosa cab (med hög musik) liksom.. Och så sitter man där och försöker låta bli att asgarva och istället se stencool ut.. Hahaha..

43 Comments

Emmas Artwork

Det lät väldigt trevligt. Jag borde också vara ute och gå när det är så fint väder, men var ju ändå ute och fotograferade nyss. Det räknas väl liiite.. ;)

Hugs!

Reply
Lamia Karic

åh vad härligt! ja själv är man sjuk, så typiskt när det nu ska vara så fint väder! för tröst shoppa över nätet ist hehe :D köpte en virkad bikini igår, gå gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller något! skulle bli så glad :D kram ha en bra dag!

Reply
emma

hahahaha, lat ;DDD
aw, vill också ha en rosa bil ):
haha, förresten älskar jag den sista meningen xD

kolla och kommentera gärna min blogg, kram :) <3

Reply
Maja

Hej Kenza! Jag måste bara säga att du är så jävla snygg! Men hur träffades du och din pojkvän? Ni är verkligen super söta ihop, ni kommer att få über gulliga barn. På H&M:s hemsida är det ju massa outfits som visar kläderna liksom, kan inte du visa typ tom 5 snyggaste outfitsen! PoK världens bästa bloggerska! :)

Reply
gabriella

Hahah,men Tyras bil är ju grymt cool!
Du kan ju skaffa dig en knallgul så kan ni köra runt i sthlm ;)

En liten fråga bara! vilken storlek har du på dina oversize kan dee linnen? är ungefär lika långt som dig så vore jätte snällt med svar! :D är så svårt att beställa storlekar i oversize..

Reply
Hemmafrun i USA

Det verkar faktiskt liiite pinigt, men samtidigt coolt! Folk i Sverige kan inte ta sånt, det blir liksom overkill på jantelagen… :)

För er som är sugna, och för dig också såklart, Kenza, så lottar jag bland annat ut ett par örhängen från Tiffany’s idag! Kika in!

Reply
Sverker

Jag älskar parker. Men ännu hellre skogen.
Idag bloggar jag om undomar och hur jag ser ner på dem.
Igår var det synd!

Reply
Kajsa

Hahah när ni åker i den nästa gång, lyssna på den här i’m a barbie girl låten då :) ALLA kommer vända sig om när ni åker förbi då !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*