• header

Powerwalk till stan

Nu tänkte jag ge mig ut i det fina vädret! Jag måste till stan och fixa ett par grejer så jag tänkte slå två flugor i en smäll och snöra på mig mina easytones och powerwalka fram & tillbaka till stan! Jag tycker att det är lite tråkigt att gå själv men med musik i öronen blir det lite roligare.

72 Comments

anna

Hej! vilka easytone är det du har? funderar på att köpa men det finns ju så många olika nu så jag vet inte vilka man borde välja. är dina bra? kram

Reply
BE Design UF

Hej!
Kolla gärna in vår hemsida och våra smycken. Snart börjar vår prissäkning inför avvecklingen av vårt UF-företag, SÅ PASSA PÅ!!!!!!

/ BE Design UF

Reply
Emma

Lika snygg som vanligt! :)
Hade bara en fråga också, hur tycker du dina easytones funkar? Ger dom bättre resultat än vanliga joggingskor?

Reply
sara

kenza kan du snälla länka sidan där man kan hitta dina ray ban glasögon? kram

Reply
Frida

Hej!

Vad tycker du om easytones? Har funderat på att köpa ett par men är det jobbigare för låren mm? =)

Reply
N

Hej Kenza. Jag gillar din stil något enormt… men nu när jag jobbar på kontor känner jag att jag behöver mer inspirtation. Kan du inte tipsa lite om hur man klär sig propert, men snyggt. Dvs, inte för korta shorts, bara linnen eller urringningar. Jag jobbar med civilingenjörer och att mixa in nitar och skinn i det söta som jag gör till vardags funkar inte… men man vill ju inte va tråkig för det ;)Du är grym raring!
//N

Reply
Yucki

Älskar dina glsögon.
Hej Kenza och alla dina söta läsare. Snälla kan ni kolla på min blogg. Och skriv järna en söt komentar. Jag skulle bli jätte jätte glad!
Pöss pöss xxx

You’re so cute!
\\KISSES & HUGS
Me

Reply
fisken

jag vände mig till dig när jag behövde dig som mest, men du lämnade mig i sticket….

Reply
jenzies

hej kenza:)
har själv funderat på ett par easytone. fungerar de så bra som de verkar? och vilken modell har du på dina?

Reply
Natalie

Hej!
du är ju en av de stora bloggarna som är bäst på att uppdatera din design, nu vet ju inte jag riktigt om du har hand om allt själv, men ska du inte göra en vår eller sommar header snart? :)

Reply
sandra

tack för en grym blogg!! är själv lite inne på att köpa mig ett par easytones, så, funkar dom tycker du? tacksam för svar :)

Reply
Romy

Hi!

I just wanted to say that I love your blog so much! I always translate the text so i can read it as well. Too bad that the translation from swedish to dutch is really weird (I’m from holland).

Keep up the good work!

xo Romy

Reply
jagälskarKENZASblogg

hej Kenza!

vet att du älskar converse, undra om du ska skaffa fler isf vilka färger du hade tänkt ?

tycker du den med amerikas flagga e fin?
eller militärgröna ?
ELLER KANSKE BÅDA …

PUUUUSS ÄLSKAR DIN BLOGG.

Reply
Diana

Hej Kenza! Jag undrar ifall du har något konto på lookbook.nu?
För söker man på Kenza Zouiten kommer det upp 3 stycken, vet inte vilket som är ditt eget?
Kram :)

Reply
maria

Kan du inte lägga upp en bild på dina Easytones ?
Kanske även jämföra de olika modeller som finns, för jag (å jag tror även flera andra) funderar på att köpa dem men vet inte vilka. :)

Reply
Agnes

Hade varit roligt om du gjorde ett blogginlägg om dina easytones (vilka du använder, om de har funkat bra osv.) Tack på förhand!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*