• header

20e april 2011

Idag har jag massor att göra! Ikväll har jag min 20-årsfest (fyller dock imorn) och en hel del ska fixas inför det. Mina vänner tar hand om det mesta men jag vill ändå hjälpa till lite, så förutom att jag ska sminkas av Gabbi, fixa naglar och sånt så ska jag skriva bordsplaceringslappar, dra till festen tidigare och fixa lite men först….TVÄTTA BORT DET ROSA I MITT HÅR.

Haha, jag fattar inte! Den här färgen på färgbomben jag använder har inga röda pigment i sig alls, och ändå har jag för andra gången nu fått rosa slingor? Det är bara längst fram, det kortaste (har ju uppklippt) så det är fan stört. Det beror väl på att de hårstråna kanske är lite ljusare eller något men fattar fortfarande inte hur det kan bli rosa? Humlan (som är frisör och använder färgbomben ofta) fattar inte heller och hon ringde till Revlon och de hade heller aldrig hört att den färgen jag använder ska ge rosa färg. Det är väl nå fel på mitt hår, haha. Det konstiga är att det inte har blivit så förut..

Nu ska jag ställa mig och tvätta de rosa slingorna, sist detta hände så stod jag och tvättade med schampoo ett par gånger och då fick jag faktiskt bort det mesta.

Nej nu måste jag fortsätta här! Puss!

44 stycken blir vi ikväll! Så himla kul att nästan alla kunde komma! :)

115 Comments

Amanda

Så fin blogg du har! Jag läser den varje dag! Vad gjorde du för att komma högst upp på topplist? :)
Hoppas du kan svara kram!

Reply
Malin

Är det 812 från revlons färgbomber du använt? Ja vet flera stycken som den slagit över på och blivit rosa :P vet inte om de är för att den har suttit i för länge?

Kenzas svar: Nooo “Havana”, 713!

Reply
aliicee

Ha de kul ikväll kenza, och hoppas du får bort det rosa i ditt hår innan festen börjar :)!

Reply
Pamela N

Va kul att du har din fest idag, hihi, för jag fyller år idag! Kram Kram <3
Läser din blogg varje dag <3

Reply
Sandra

Hej kenza ! Jag jobbar som frisör och arbetar med revlons produkter. Jag har också märkt att färgbomben 812 kan slå över i rosa toner. Det är ju väldigt mystiskt då den bara innehåller kalla pigment. Det finns nog ingen bra förklaring till varför den reagerar så. Men eftersom det är en inpackning så räcker det ju att shamponera någon gång extra :)

Reply
Malin

Det kan bli rosa om håret är klorblekt av att man simmat mycket i poolvatten. Därför blir det missfärgat vid blekning. Kan bli grönt också, så rosa är ju bättre iaf. 8) Gissar att håret framtill blekts mest i solen efter poolbad under dagarna för Solo-plåtningen?

Reply
patricia

Trevligt snälla lova oss att lägga upp några bilder eller videos!! =)
LOVE YOU KENZA!! :D

Reply
Sverker

Jag ska också ha lite fest ikväll. Kanske.
Men det är alltid en fest att läsa min blogg. Titta efter själv. Du har aldrig sett något liknande. Garanterat.

Reply
madeleine

kanske något för mig då som har rosa hår :D
behöver ju fräscha upp färgen ibland! blire mycket rosa eller? :D

Reply
Victoria

Grattis i förskott! Haha shit vad många som fyller år i April :P Jag känner jätte många som fyller år i April och sen fyller kissie och henns pojkvän då och JAG ! hahahha :P xD

Reply
einnaf

HAHAHA, min kompis har också fått så av Revlons färgbomb fast typ lila. :D

Reply
Alena

Grattis i förskott hoppas festen blir som du hade tänkt diiiig Krammmmmmmmmm<33333333333333

Reply
Josse

Jag har också en sån färgbomb, ngn beige blond, och om man har i den ett tag får jag också rosa slingor. Helt konstigt, trodde de bara var mitt hår som inte ville samarbeta haha =)

Reply
emma.

Grattis i förskott! Hoppas det går bra med håret ;) Annars kan du ju glädja dig med att rosa är en skitsnygg färg ;D

Reply
Lisa

min kompis får också rosa/lila hår av färgbomben och hon har nästan samma färg som dig på den.
Hon gick omkring med lila lugg i typ en månad eller två..
Hoppas du får ut det snabbare, annars kan det ju bara vara lite häftigt ! haha

Reply
Maja

HA EN TOPPEN BRA FÖDELSEDAG, DIN OUTFIT IKVÄLL KOMMER BLI ASSNYGG! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Reply
ellen

Jag har också fått rosa slingor i håret av den bomben! Fast jag använder en ljusare färg, men fattar absolut inte vad det är som gör att det blir rosa/rött?! Skriv gärna om du fått reda på vad det är som gör att det blir så, vill gärna få bort det, jag får nämligen också bara längst fram :P

Reply
Miifi

Angående det rosa håret. Exakt samma sak har hänt mig, fast hos frisören då. Han förstod ingenting och kollade också runt. Då var jag riktigt blond och hade inga som helst röda pigment i mitt egna hår eller i färgen som sattes i mitt hår. Sjukt!

Lycka till med festen och hoppas du har en underbar kväll tjejen! :)

Reply
Maaaaaaaaaaaaalin

Rosa hår? jag vet hur det känns.. har använt ‘Revlon Nutri Color Creame 812 Light Pearly Beige Blonde’.. fick höra av vänner man träffar på stan “ååh har du gjort rosa slingor”.. i helvete heller! Hade inte själv lagt märke till det förrän folk frågade mig? Utomhus syns det dessutom extremt mycket, så nu har jag slutat använda den färgbomben. Trodde först det var min frisör som hade pajjat mitt hår.. ahahha! men nu börjar det rosa lägga sig, som tur är! HA SÅ KUL IKVÄLL! :)

Reply
Sandra

Min syster har andvänt 713 två gånger och hon blev också rosa i håret båda gångerna :S

Reply
Caritah

Jag fick också rosa hår av min färgbomb (light pearly beige blonde). Hela håret skiftade liksom i rosa. Men det försvann efter 2-3 tvättar. Sjukt!

Reply
Johanna

Kanske händer om man nyligt blekt sitt hår/utsatt det för sol, eller om man har rätt torrt hår? Vet inte alls hur det är. Har bara hört att många fått en slags rosa färg på håret av dessa färgbomber…

Reply
Ella

Grattis kenza i förskott hoppas du får en underbar dag och du blir 20! jag har läst din blogg i 4 år helt sjukt asso haha men i alla fall önskar dej härlig dag med goda vänner och familj puss älskar dej säger det från hjärtat !!! Grattis en gång till!!!!!!!<3

Reply
amanda

Vad konstigt med de rosa slingorna. Jag är nämligen frisör och använder också Revlon’s färgbomb nr 713 i mitt eget hår, och de senaste gångerna jag har använt den så har jag upplevt exakt samma sak fast mer liksom röd/rosa slingor. Tycker dock att det försvinner efter att jag har tvättat håret en gång så jag fortsätter använda den i alla fall, för färgen annars är ju underbart snygg! Hoppas du får bort det till din fest ikväll :) Kram Amanda

Reply
Melody

Heeeej Kenza!

Jag har världens panik jag undra om klubben (Laroy) kommer vara öppen för allmänheten? För att jag fyllde år i går och hade planer på att gå dit idag men insåg att dem inte hade någon lista ute!!! Om dem nu har det har du möjlighet att länka mig tack på förhand och grattis i förskott!

Reply
Maja

Du skulle ju ha rosa detaljer så då matchar väl slingorna? ;)
Ha det så trevligt förresten :)

Reply
David

Du får ha det superkul ikväll!=) Hoppas det blir bäst!
Kolla gärna in bloggen, då jag är en kille som driver den! Hoppas att alla ni andra som läser har det bra:)

Reply
ida

GRATTIS I FÖRSKOTT KENZA!! ;D
ja fyller 15 idag, å gissa va ja fick!?
ditt überfina smyckeskrin! :D
blev superglad när det låg i ett av mina paket…
du är en jättebra bloggare!

kramar från födelsedagsbarnet :D

Reply
Maja

HEJ!
Jag fick också rosa slingor i håret av den, använde samma som du. Jättejättekonstigt! Grattis i förskott och hoppas din kväll blir så bra den bara kan :)

Reply
Mia

Det kanske är så att det reagerar med nåt i ditt hår? Läste förut, i somras tror jag? Att du hade färgat håret med någon hårfärg i grekland? Om jag nu inte minns fel xD Så kanske är därför. Hoppas du får en trevlig kväll! Snart är vi lika gamla ju :D

Reply
Linaa

Skulle du inte kunna lägga in en bild på ditt hår när det är platt? Hoppas du får en kul kväll ;)

Reply
dominique

haha idag fyller jag år,men grattis i förskott kramar från din läsare :)<3

Reply
sabina

Vissa av färgbomberna, 13 tonerna, kan slå över i rosa. Då 1 betyder ask kan asken slå över-i vissa fall som rosa. Det kan också hända med vissa silvershampoon. Men de e bara att tvätta med djuprengörande shampoo så släpper de! Ha en fin kväll!

Reply
Anna

Komiskt, jag har fått exakt likadant! Jag har använt Revlons färg light beige (minns inte numret) och har också fått rosa slingor i håret, helt sjukt!

Reply
rozi

Ibland om man inte blandar hårfärgerna ordentligt så kan du kan få en liten skiftning i håret… testa i bland riktigt mycket..

Reply
Ellen

hej jag har också haft havanna i mitt hår men min frisör sa att den ger för rödaktiga pigment i blond till mörkblont hår så hon rekommenderade inte den, utan isånnafall beige om jag vill tona ner det gula lite samt få det lite mörkare (färgen funkar inte i ofärgat hår då blir det rosa/lila) och högst ha den i 3min eller mindre annars blire fel färg! hon sa att det blir mera (om man valt beige) beige eftersom, man måste använda den flera gånger i bara någon minut! Om det inte far bort så kan man använda YESS diskmedel men rekommenderar inte det håret slits väldigt mycke! kram och grattis //ellen

Reply
amanda

Kan inte du göra ett inlägg om balklänningar? Tips på butiker man kan hitta dem, färger och modeller. Gärna hur man matchar allting med skor/väska/frisyr. Skulle bli så himla glad!! Kram och grattis igen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*