• header

Video – matar fiskar på Chicken Island

Hittade en video från Thailand, där jag och min pojkvän matar fiskar i det kristallklara vattnet vid Chicken Island! Herregud, det är så obeskrivligt vackert där! 

En bild från Chicken Island

90 Comments

C

Nu funkar det inte att se videos när man är inne på Google Chrome igen.. Så att du vet! =)

Kenzas svar: Det är för att ni har adblock på.. Kan tyvärr inte göra något åt det! Kram

Reply
Bona

Haha vad roligt ni verklar ha.. Alex ba “öh” och du verkar ju jätte-excited ;)

Kenzas svar: Aleks är alltid lika entusiastisk när det gäller bloggen, haha! Han vill helst inte vara med så när kameran åker upp blir han alltid sådär :P

Reply
Maja

Alltså Kenza, du borde fixa så att man kan högerklicka på en länk i din blogg (så att man kan öppna i ny flik) så man slipper gå tillbaka hela tiden..

Kenzas svar: Har högerklicksskydd för att det ska bli svårare att sno bilder så kan tyvärr inte ta bort det hehe.. Dessutom gör jag ju alltid så att länkarna öppnas i ett nytt fönster! Kram!

Reply
Zandra

Hej Kenza. Jag är lite sugen på att köpa Jofama by Kenza 3. Har redan fyran och trivs as bra med den men den känns lite varm nu när solen tittar fram… Till frågan, jag hittar den ingen stans typ, bara bubbleroom men där var typ alla storlekar slut, kommer den att komma in igen eller vet du hur det ser ut?

Reply
jossan

kan inte aleks göra en videoblogg?:) har alltid undrat hur hans röst låter!

Reply
jennycatharina

väldigt fel att mata fiskar.
precis som vilket vilt djur som helst blir de förvirrade och det rubbar deras naturliga beteendemönster. och det är säkert väldigt irriterande att jag ens kommenterar det, eftersom alla turister här i thailand gör det för att få roliga bilder, men som dykare är det rätt tröttsamt att folk är egoistiska när det kommer till havet.

Reply
emma

kenza snälla kan du inte kika in i min blogg :D älskar din blogg, och det ser jätte härligt ut i thailand! ;)

Reply
bella

åh, var i thailand för ett år sen ungefär, :) Chicken island var verkligen helt underbart, men jag tycker ändå att Hong island var snäppet finare :D Kram!

Reply
ANANNANA

håll inne shift och klicka på länken annars, du dom hade problem haha. då öppnas det i nytt fönster. shit, nu lät jag som en dataneeeeeeeeeeeeeeeeerd..

Reply
L

Åh, någon fick en försening från TNT idag? Am I right? haha, min mamma och bästa killkompis jobbar där på förseningsgrejset och jag fick höra av honom att du fått samtal från dem. Han tänkte ta det, men var osäker på om det verkligen var du, och messade mig och frågade efter ditt efternamn för att försäkra sig, haha. Jag peppade honom att ta samtalet och ringa och gratta dig i förväg, men jag tror han chickar. Någon annan hann nog före. Haha, fräckt.

Hoppas du får en fin födelsedag imorgon iallafall!
.. och att ditt paket inte blir allt för försenat.
Kramar från skåååne.

Reply
Linnea

Haha lite kul att det var någon som ville att din pojkvän skulle göra en videoblogg.. Jag har själv en relativt stor blogg och jag har inte ens nämnt namnet på min pojkvän och vi har varit tillsammans i tre år. Han tycker det är rent ut sagt skit drygt med min blogg, så jag förstår helt reaktionen hos din kille. Man ska respektera privatlivet, annars håller det inte i längden:)

Reply
Paulina

Hej och hälsningar från Åbo! :) Skulle bara ställa en fråga om vilket ställe du föredrar mera. Koh Tao eller Krabi :) Har själv varit till Krabi många gånger men skulle vlja se andra delar av landet också!

Reply
Hejd

Aj mitt öga….haha alla avslut på dina videos är så roliga :P Har du linser i videon? Hur gör du när du är utomlands? kör du linser då när du badar o så? SNÄLLA SVARA:) om man får vatten i ögonen, ramlar inte linsen ur då?? haha…SVARA GÄRNA :) :)

Reply
Bella

Men det är ju jätte lätt att ta dina bilder.. Inte för att jag vill men aa. :P

Reply
Hemmafrun i USA

Åh, vad det ser mysigt ut! :) Nu vill man ha lite semester! Hawaii känns som nästa resmål! Så slipper man ta med sig pass i alla fall, haha!

För er som vill ha lite lyx – just nu lottar jag ut ett par örhängen från Tiffany’s och en parfym! Lite härligt till påsken, tänkte jag!

Kika in och kommentera! <3

Reply
Natalie

Haha har nog aldrig sett något som matar fiskar med chips innan ;)
Väldigt härligt ser det ut att vara! :)

Reply
Pauline

hahaha äääälskar att du ofta ska skada dig precis i slutet av dina videos, typ här; aj mitt öga!

Reply
Malin

hahaahaha “aj mitt öga” hahaha skadeglädje är fan det bästa!

Ha det kul ikväll :) //M

Reply
Liz

Vart är bikinin ifrån? Den är sjukt snygg :D
Verkar vara jättefint där btw ^^

Kram

Reply
Veronica

Hej!!! jag skaffade mej nyss en blogg, och har väll skrivit nu i 4 veckor. Jag älskar verkligen att läsa din blogg händer alltid nya och spännande saker för dig ;);) <3 Jätte fina bilder från Dubai!!!!

Reply
Emelie

Du säger att det är obeskrivligt vackert där, jag tycker DU är obeskrivligt vacker!

Kram!

Reply
Lina

Hello Kenza. Your bikini is beautiful. Where did you buy it? Looking forward to your reply. Best wishes and a wonderful evening. :o)

Reply
Frida

Hej Kenza !
Grattis pa fodelsedagen,hoppas du far en toppendag och att din fest blir lyckad ! :)
tror du att du kommer resa tilbaa till thailand nang gang igen ? Om du skulle gora det sa hor av dig,jag har bott har i 7 ar och skulle garna dela med mig lite av mina erfarenheter :) Ta hand dig ! Kram Frida

Reply
e

Gud vad jag beundrar dig kenza!
Hela du strålar, man känner bara fullt med glädje när man ser och hör dig. Du verkar vara en sån underbar person, så snäll och värkar ha ett hjärta av guld verkligen. Du är en utav mina få förebilder, den kroppen, det utseendet, den rösten (haha, den älskar jag också!) allt med dig faktiskt. Du är bara så äkta, inte så fejk som alla andra där ute i bloggvärlden. Du har verkligen lyckats med ditt bloggande, keep goin’ girl!

Ha det bra, xoxo

Reply
Rebecka

Angående en kommentar längre upp om att inaktivera ditt högerklicksskydd. Du bloggar ju med WordPress och det finns ett plugin som heter “No Right Click Images”. Prova att söka på det under “Tillägg” i adminpanelen. Då kan folk inte högerklickar på dina bilder men däremot på all text. Smart va?

Reply
ELIN

Jag har också varit på Chicken Island! Super duper fin ö!
Fast en bit där ifrån vart jag bränd av en giftig manet inte skönt ! :]

Reply
SANNA

Åh så sjukt underbart! Jag var där i Januari, och när jag kollade på videon och hörde båten i bakgrunden- underbart ljud!! :D haha

Reply
Erik

Har också varit på chicken island …tror jag ;P Det var väll den ön som hade som ett stort berg med en topp som såg ut som ett kycklinghuvud? :) Eller det kanske var cook island:/ haha. Var nog på båda så det är skitsamma :P

Det är i alla fall fint som snus där! :D

Reply
Thilda

Hej Kenza! jag kan tyvärr aldrig se dina videos (Jag har mozilla firefox) Tråkigt! för jag vill verkligen se dem :)
Kram Thilda

Reply
philippa

var där i februari och jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka!
fin bikini btw, har en likadan fast i svart :)

och grattis på födelsedagen! :D

Reply
ida.

Nästa gång ni är i Thailand eller liknande, mata inte fiskarna! Visst, det är kul men det rubbar det naturliga ekosystemet vilket i sin tur drabbar korallreven. Många av de fiskarna ni matar äter i vanliga fall alger och annat “skit” från korallerna och de förstörs utan dessa fiskar. Inte lätt att veta, men strunta i det nästa gång :)

Reply
LÄS

min blogg handlar om hur jag vill föra vidare till människor att man inte är ensam om att må dåligt, Läs gärna! <3

Reply
Frida

Hej Kenza !

Jag läser din blogg ganska mycket och har lagt märke till att du reser en del, så jag har en liten fråga. Är du rädd för att flyga och hur gör du för att koppla av i flygplanet ? Jag tycker själv om att resa men jag är flygrädd och vet inte riktigt hur jag ska komma över den rädslan. Har en resa framför mig nu och har rätt så mycket ångest över flygresan.. Tack på förhand, Kramar !

Reply
Felicia

Jag har oxå varit i chicken island i thailand jag har oxå varit i monkey island och phiphi iland :D <33

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*