• header

Let’s party!!

Nu drar jag ut och dansar med Tillan, Nadia och killkompisar. Vi börjar med några drinkar någonstans innan vi drar till Berns och dansar. Jag kör på mina Levi’s shorts som jag pimpat med nitar, och fodralet från Acne. Ha en grym kväll! Puss! ♥

126 Comments

-HeartMileyC

Hejhej!

Kenza du är så vacker. Hoppas du får en grym kväll. :)

Hörru alla Kenzas läsare. Kan ni inte gå in på min blogg om kändisar? Eller ja. Jag skriver om Selena Gomez, Demi Lovato och Miley Cyrus. Jag uppdaterar dagligen. Har precis skapat bloggen. Och om 1-2 veckor kommer en ny fräsch design upp på bloggen. Kolla gärna på den! XOXO!

Reply
neda

du festar typ hela tiden :/
kan du inte göra nånting bra av ditt liv , än att dricka ?

Reply
arnela ~

Måste bara få det sagt.. Du är verkligen jättevacker, men jag ser upp till dig för du är så otroligt kvinlig & stark. Blir bara glad när jag läser din blogg, och kvällar man är deppig och pallar ingenting kan man alltid kolla din blogg & må bättre.

Ville bara säga att du är min räddare i nöden. tack!

Reply
johanna

Älskar dig så jävla mycket kenza, måste få ha en fest natt med dig! Du verkar så jävla ball!!

Reply
shh

Jag brukar jämt läsa din blogg! du är en mycket livlig och vacker tjej! det behövs mer tjejer som dej i världen! önskar dej ett lyckligt liv med glada dagar! kram

Reply
isablle

heejj snäla snälla kan du säga hur jag kan vissa up mig för en tidning som heter hm snälla jag vet inte hur jag ska vissa up mig om du kan ge mig några tip skulle det vara jätte snällt av dig :):):)

btw det är inte mitt namn ellet e-post elr blogg var tvungen att skriva för att det inte gick att bara skriva namnet

jjäättee ssnyyggaa sshhoorrttsss

Reply
Carolina Paaso

Hejsan Kenza! :D

Jag undra om du ville hjälpa mig med att hitta en jumpsuit/playsuit till min skolavslutning? Alltså kanske bara tipsa om några riktigt bra och billiga sidor, eller du kanske vet någon snygg du sett någonstans. Jag vill helts ha någon lite mer tuff, eller någon söt. Helst svart med nå mönster på.

Maila mig om du hade vilja hjälpa.

Stora kramar från Carolina Paaso!

Reply
Linda

Nu har du chansen att få din egen personliga T-shirt med budskap som får dig att maxa livet.

Det du behöver göra är att gå in på http://www.teez.se och svara på några frågor i vår personlighetsanalys som blir grunden till din unika ekologiska T-shirt.

Reply
Rebecca

Åh jag hade helt enkelt inte möjligheten att säga grattis till dig på den rätta dagen! :( Jag har varit på semester i NY och kom hem i eftermiddags.. Lite dåligt samvete, då du är en av de få som jag verkligen ser upp till i bloggvärlden. Såg ut som om ni hade en riktig jävla fest i alla fall! :D

Tusen kramar!
/Beccy

Reply
Melissa

Hej Kenza! Alltid lika fin! Måste få veta vart du har köpt den virkade tunikan ifrån pleeaaseee ge mig svar!!

Reply
Olivia Hedefalk

ha en underbar kväll kenza! Men hur orkar du gå ut så mycket? :P jag skulle typ vart död. Haha.

Helt random så drömde jag om dig och Dilay. Ni tog mig till Hells Kitchen i Miami och sen kom det en kille och tafsa mig på rumpan, och jag ville att han skulle gå iväg men det ville inte du så då blev du sur på mig och sa att jag var tvugnen att gå. Sen blev du sur på Dilay också så hon gick med.. Sen typ hände det massa onödiga saker, men du var iallafall med den killen hela tiden :P

Hahah, ingen bryr sig säkert.. :P

Men iallafall; ha en awesome kväll Kenza! + grattis i efterskott!

Reply
M

Var köpte du den där virkade toppen på nån bild nedan? :D Skitsnygg! Och undrar också, dina fina shorts med nitar du har här på bilden, är det bara på ena fickan som du satt nitar? Är bara den enda sidan man får se :P

Reply
Malin

Heeeej!
Glöm inte att berätta vart du köpt den fina virkade tunikan du hade på din födelsedagslunch! Den va så söööt så vill så gärna veta vart du köpt den. (Desperate…) ;) Kram på dig!

Reply
Elin

Hej Kenza! en fråga/önskning kan du inte ha någon tävling med Nelly igen ? Nu när sommaren nästan är här !

Reply
josefin

Hej. jätte fin tröja :)Vad har du för bh när du har djup rygg eller kör du utan? :)

Reply
Ellen

Hur mycket väger du nu? På en frågestund i april förra året var det någon som frågade dig hur mycket du vägde, och du svarade att du att du vägde 53 kg och hoppades på att gå upp ett par kilon? Det ser snarare ut som om du har gått ner ett par kilon… Svara pleease, det skulle vara kul att veta xd

Reply
andrea

asså vilka snygga shorts!!!!! har sett dom förut, VILL HA DOM! kostade inte dom typ as mycket!?!!?!?!
och hur lyckas du hålla dig så brun hela tiden?!!? jag hatar dig för att du är så snygg:/

Reply
matilda

kan inte du visa din presenter du fick av alla när du fyllde år? eller iaf berätta vad du fick! kram och grattis i efterskott :)

Reply
sara

hej, jag skulle vilja fråga en sak.
jo, skulle inte du kunna förklara lite vad du jobbar med? eller jobbar du ens? studerar du inte? jag har inte riktigt fattat. skulle vara rolig om du kunde svara!

sjukt fin förresten!

Reply
Milla

Så himmla fin blogg! Du är välldikt unik och jag tycker o det. Du är en av mina förebilder.svara som en komentar på min blogg länk finns ovan =))

Reply
Nyfiken tjej

Hej Kenza, kan inte du ge några bra och fina tips på bal och avslutnings frisyrer?? Kanske några som du själv har haft eller något! :))

Reply
Linda

Jag vill så himla gärna tatuera mig och kommer förmodligen se till att få det gjort MEN jag undrar lite vad du tycker när det kommer till ålderdom och tatueringar. Tänker inte du på när du blir gammal och skrutten hur dem kommer se ut, med rynkor och allt? Trots att de har stor betydelse så blir jag fundersam fall jag verkligen vill ha dem då. Inte lika snyggt när man är 80 bast ;)

Tacksam för svar + din blogg är den enda som jag verkligen följer, du gör ett bra jobb! :D

Reply
Ninni

hejkenza!
Jag undra en sak hur man utalar ditt namn säjer man kinza eller kenza skicka gärna tillbacka till min mejl kramis ninni

Reply
Iselin

Hei kenza :-) Hva slags bh bruker du med utringet topper og kjoler?

P.s du er verdens fineste!

Reply
Vivien

Hi Kenza!

I’m your fan from Hungary!!!I really like your blog!:)
I would like to ask you about the sizes of your levis jeans?I would like to order one,but I dont know the sizes!please help!:)thank you!xoxo

Reply
Sandra

Undrar bara vart du hittat dina linne med djup rygg? Letar som en tokig efter det, men hittar det inte någonstans?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*