• header

Ett par till

Jag har ju ett par ljusa Levi’s shorts som jag satt en massa små nitar på (de jag hade på mig igår) och för några dagar sedan köpte jag ett par till! De är i samma modell men mörkare. De här kommer jag inte pimpa hehe, utan de är så snygga precis som de är! Passar verkligen till allt. Heels, Converse, t-shirts, färgglada linnen, bodys, stickade tröjor… Jag älskar att de är höga i midjan! Kommer använda dem flitigt nu i sommar.

Från Levi’s/Urban Outfitters 440 :-

 

80 Comments

Anonym

haha har typ likadana! fast de behövde jag inte köpa utan klippte av mammas gamla jeans från 80-90 talet :D

Reply
Shirley

omg these are amazing! Love Denim shorts, tried customising an old pair of jeans into them the other day…success!

I love your blog! :)

Shirley
xoxoS

Reply
emelie

Hej Kenza! Behöver din hjälp! Vad hade du för typsnitt på texten du har i din nacke? Och vart tatuerade du dig ?
Jag ska göra en ny tatuering nästa vecka på armen och har fortfarande inte bestämt typsnitt helt hehe. Men den skrivstilen du har är superduperfin!!!!!
Tack så jättttemycket på förhan! Mvh Emelie! :)
ps, skitsnygga shorts, satt perfa på dig!!

Reply
W

Kenza! Jag skulle bli jätteglad om du svarade på det här.

Min pojkvän fyller år om några veckor och jag funderar på att köpa en Marc by Marc Jacobs t-shirt till honom. Antingen den som det står MARC på eller någon av “protect your skin you’re in”. Jag har för mig att du köpte en sån till din pojkvän eller till dig själv,

kommer du ihåg hur mycket den kostade? Köpte du dem på butiken i Sverige?

Kram!

Reply
Angela

Men gud vad skinny du är :P Hur mycket väger du? Förra året sade du att du vägde 53 kg och ville gå upp ett par kilon, inte sant…? Svara, annars är du en fegis ;P

Reply
maja

gillar verkligen din blogg:D
du är alltid så fin och har jämt grymt snygga kläder!

Reply
maja

hehe kul att du fattat grejen med hög midja nu först… annars var shortsen skitsnygga!

Reply
Madde

Vilken storlek har du i shortsen? Jag har vanligtvis 27 (ibland 28) i jeansstorlek. Tror du att en S blir bra på mig då? Jättetacksam för svar! :)

Reply
Emelie

Hej kenza! Jag har sökt i nästan varje butik efter nitar. Vart köpte du dina? Skulle verkligen vara tacksam för svar! Älskar din blogg by the way! Kramis

Reply
Anja

Kenza,jag ääääääääälskar din blogg och du och Aleks är sååå söta ihop,som Barbie och Ken.Du är den bästa,smartaste och snyggaste bloggerskan.Du har inspererat mig jättemycket!
Men jag undrar en sak:Vilken rakkräm och rakhyvel använder du?
Har sett att du skrivit att du rakar dom,men resultatet ser så snyggt ut,typ som om du har vaxat.
Snälla svara,jag vill ha lika snygga ben som dig till beach 2011:)

Reply
Sofie

Njaa, jag hade önskat att gylfen var kortare :P Annars är det toksnyggt om man har en kropp som du. Är man lite mullig eller tjock passar det ikke.

Reply
Cecilie

herlige til sommeren! hvilken størrelse har du shortsen i? her i norge må man nemlig bestille over nett, så da hadde det vært fint å se hvordan størrelsene er irl :)

Reply
anna

jag var där nyligen och letade efter ett par men hittade bara
“höfthöga” inga midjehöga :( ligger dom kanske på övervåningen? kram!

Reply
Lisa

Hej snyggKenza! Nu är det så att jag har letat efter ett par exakt lika dana shorts under en väääldigt lång period och undrar vart du får tag på dina? :) Tacksam för ditt svar <3

Reply
öööööööööööööö

heej snälla svara vilken storlek du har i dem’??? vill beställa dem

Reply
Linda

Har varit på jakt efter Levi’s shorts ett bra tag nu! Vad har du för storlek på dina och vad heter modellen? :)

Kram!!!

Reply
alice

riktigt snygga shorts!

kika gärna in min bloppis, finns kläder på både kategori säljes och bloppis. Glad påsk!:)

Reply
alev

hey kenza….

i´m from germany and follow everyday your blog…you inspire me..your style is sooo great..every single picture of you <3

i have an question these shorts from levis are there these ones from urban outfitters? http://www.urbanoutfitters.co.uk/renewal-turn-up-denim-shorts/invt/5414462090027/&bklist=icat,5,shop,womens,womensclothing,wshorts

renewal turn ups 501 levis?please please answer me i´m searching since months for such shorts :)))
and can i get your jewellery also from germany?

kisseeeeeeeeeees

Reply
anna

Hej! E X A K T ett par sådana shorts har jag letat febrilt efter! Modellen och tvätten osar perfektion! Hade verkligen uppskattat om du hade tagit dig tid att berätta vad det är för modell så man vet vad man ska kika efter i butik :) Tack på förhand! ;)

Och måste ju också slänga iväg att jag älskar din blogg, så klart!

Reply
Annie

Alla ni som undrar. Shortsen finns på Urban Outfitters på biblioteksgatan, hänger på bottenvåningen till vänster. På mig passade dom inte alls då jag upplevde benen som trånga i förhållande till midjan, men beror såklart på vad man har för kroppstyp! Du som skrev att du har 27-28 i jeans, gissar på att M skulle passa dig om du inte vill ha dem megatighta. Gissar även på att kenza har S eller XS på sina, men hon är ju också stl 25 i jeans!

Reply
Elsa

Kenza! Jag var på UO och provade shortsen, men på mig blev de inte alls nå’ bra! I vanliga fall är jag en S men den var för tight där uppe då jag har väldigt breda höftben. M passade runt höfterna men bylsade som fan i grenen. Vilken storlek har du?? Kram!

Reply
Lovisa

Köpte mina 501:or för 2 kr på en loppis i skåne och klippte av dem och vek upp. Urban Outfitters och Beyond Retro har coola kläder men vilka jävla överpriser på ett par gamla jeans!

Reply
mimmi

Hej Kenza.
Jag tycker om dina shorts och jag letar överallt men hittar aldrig några. Dom är ju köpta där men vilken storlek har du? så att du inte har 34 och så blir dom förstora för mig Det är så svårt att veta ju ;)
tack på förhand ifall du svarar!
kram
cheka gärna min blogg förresten :)

Reply
-

Skitsnygga,men lite dyra om man är fattig haha.. ! Gillade när du fixade dom andra med nitar,skulle döda för att få ett par sånna! Puss

Reply
lovisa samuelsson

Hej jätte fin blogg verkligen!
Men vet du om man kan köpa dom där shortsen i linköping eller någon stans på nätet tacksam för svar !

Reply
alice

älskar shortsen ! har inget urban outfitters nära mej, men skulle du kunna hitta en länk på nätet som visar shortsen i en online shop ? skulle va jätteglad om du mailade eller skriver på bloggen ! tack på förhand <3

Reply
Bea

Hej Kenza! Vart köpte du shortsen? Väldigt tacksam om du vill svara har letat som en galning.
Älskar din blogg!

Reply
Marie

Hej, kan jag vet din storlek i shorts Levi s? ser inget konstigt det finns ingen där jag bor och jag måste beställa dem från internet! det är bara att göra en jämförelse eftersom jag är en 36 men du ser mycket tunnare än mig! Tack igen för detta är att jag har rätt! och du är vacker vägen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*