• header

PÅ G

Såg på Petras blogg att omslaget är färdigt och tidningen snart går i tryck. Det ska bli så kul att se resultatet när numret kommer ut i början på maj. Fast Bingo har faktiskt visat mig alla bilder redan haha, men det är en annan grej att se dem i tidningen tycker jag! :)

När de här bilderna och bilderna från plåtningen i Dubai med SOLO är ute (och jag får tillåtelse att lägga upp dem) så ska jag se till att fixa en ny snygg design till bloggen, men nu har jag ingen rolig somrig bild att använda. Ingen ny iallafall.. Så jag kör nu tillfälligt på förra sommarns design igen!

34 Comments

Sara

Hej Kenza!
Du sa att dina fina rosa örhängen var från Nell Of Sweden. jag undrar i vilken butik/hemsida man kan köpa eller beställa dem? sökte på nell of sweden och det kom upp en hemsida men de hade inte den, jag hittade inte den. Kram!

Reply
Anonym

Hej Kenza kan du visa hur man gör en enkel bloggdesign någon gång? btw sjukt bra blogg <3

Reply
viccky

Vad kul! :D Har längtat efter en ny design! :)

Såg förresten en del av din plåtning med bingo(bubbleroom) på tv fast det var ”en förtitt” eller hur man ska säga… jag kommer inte ihåg vilken kanal.. :( Men det var något pogramm som börjar på ”G”. Du var jätte vacker, hihi :)

http://www.viccky.blogg.se
Kram!! <3

Reply
sara

åååh! gud va kul! älskar att se dina modellbilder, det bästa med hela bloggen! :D

Reply
Michelle

Vad snygg din nya header är! eller heter det så? header? haha, :p jätte fin iallafall! :)

Reply
Dixi Wonderland

För att ha en sådan stor blogg så har du aldrig haft någon vidare design. Menar inget illa så sätt men med tanke på att du ändå har råd att betala en person att designa din blogg tycker jag de är lite kul att du aldrig gjort något personligt och fint med den.

Reply
Linn

Kenza du skulle vara jättesnygg som blondin! Testa på det kanske? Fast jag har aldrig sett någon mer perfekt människa än du så det var inte illa menat!

Reply
Daniella

gillar den här designen mycket bättre!
den grå hade fin header, men alldeles för tråkig färg för min smak (:
längtar efter den nya designen och få se hur den ser ut! :)

Reply
Hanna

Hej Kenza, om du ska välja någon bild från SOLO-plåtningen så MÅSTE du ta den som du står på stranden med en orange arikos klänning på och ett stort halsband till det för det är en av dom vackraste bilderna på dig. Enligt mig och många andra, kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*