• header

Gammal videoblogg från Kreta

Åh, jag hittade en gammal videoblogg från Kreta! Kan fan inte fatta att vi inte ska dit i år, har ju varit där minst en gång per år de senaste åren.. 8 gånger totalt. Men som jag skrev i somras när vi var där så har vi fan GJORT Kreta nu. Vi börjar känna oss för gamla bland alla asfulla 17 åringar där (menar absolut inget illa, vi var också 17 första gången vi åkte dit ensamma). Så trots att vi älskar Kreta så blir det ingen resa dit nå mer. Ja, inte i år iallafall. Istället siktar vi in oss på España!

Ett kollage från när vi var där sommaren 2009, strax efter studenten. Då var vi 18 och söp som aldrig förr typ, haha. Men förra sommarn tog vi det mycket lugnare, satt och gäspade på barerna och skämtade om att vi fan blivit för gamla för galna charterresor :P

57 Comments

Jessika

Gud vad jag älskar din blogg Kenza! Jag hoppas verkligen att du hade det bra i Dubai, för jag har själv bott där i 4 år, men flyttade till Sverige 2008, det är hur skönt och varmt som helst, undrade om du kunde lägga ut några fler bilder från Dubai! :D
Kram :)

Reply
amanda

Kan inte du ladda upp videon där du visar innehållet i din väska? Den fungerar inte på videofy.me och den är ju förjäkla rolig! :D

Reply
Molly

jag bara undrar en sak…. hur kan man ta studenten när man är 18?

Kenzas svar: Det beror väl på när man är född.. Fyller man år innan studenten är man 19, fyller man år efter är man 18 när man tar studenten. Eller om man börjar ett år tidigare/hoppar över en klass som jag gjorde! Kram

Reply
Natalie

Besök Kroatien! Rekommenderar starkt.. otroligt fint! :) Åker dit varje år, eftersom att vi kommer därifrån, inga problem med språket eftersom att din pojkvän pratar serbiska ju :) Kram!

Reply
Elin

Hej, jag fyller 17 år nu om två veckor och jag och mina kompisar känner för att åka utomlands i sommar, och Kreta verkar så himla härligt!!

Kan du rekommendera något speciellt hotell/ställe man ska bo på i Kreta?

Tack för en bra blogg!! :D

Reply
sanna

kolla in på min blogg !
GRATIS DESIGNER det är bara att maila mig så fixar jag det !
Bloggar varje dag om shopping, outfits och allt som händer mig !
KOLLA IN

Reply
Kajsa

Hej Kenza!
Jag undrar vad det stog för text på din studentmössa, har gått tillbaka och kollat men jag ser inte något :S Det det något där bak också? kram!

Reply
Elin

Morning! :)
Jag undrar vad du har för storlek på dina mocka pumps från Zara? De spetsiga… Dessutom så undrar jag vad du har för storlek på din Army jacka, Jofama By Kenza som du hade på dig här om dagen. Tänkte nämligen köpa en sånn =)

Fick guldfynds reklam btw och det fanns en jätte fin bild på dig där, blev skit glad när jag såg dig! :D

Reply
Sara

Ja det är verkligen härligt väder! här står det att det är 25 grader när jag tittar på termometern :)
Jag undrar vad du har för storlek på din fina födelsedagsklänning? Ha en bra dag!

Reply
ida

fan vad dum du är!
har väl inget med ålder att göra.
man avgör väl själv hur man beter sig där!
kreta är alltid underbart!!
du åker inte bara pga din kille.
dubbelmoral kenza.
inget illa menat.gillar dig!

Reply
Gabriela

No offense Kenza, men hur fan kan man känna sig gammal när man är 19? Man börjar bli gammal när man är typ 25-26.. och så mycket kan ändå inte ha ändrats på ett år.
Det var bara jävligt konstigt skrivit av dig, 2009 var jag ung och söp som aldrig förr, 2010 är jag gammal och dricker inte längre? Trodde du va liiiiite smartare än så.

Reply
Andi

Spanien är grymt!! Fast om du vill en romantisk resa med killen så rekomenderar jag Brygge i Belgien, det är som en liten Venice, och maten är super god!
Eller kan du ju alltid åka hit till Dubai igen!

Hälsningar från Dubai.

Reply
emma

hej jag ska åka till kreta i slutet av maj och undrar om du vet något man kan göra där förutom att sola och bada?:)

Reply
Nina

Men man behöver väl ändå inte supa ihjäl sig bara för att man åker dit? ;P

Reply
Anna

Det är väl från person till person hur man utvecklas osv, själv drack jag HELA tiden förra förra året då jag fyllde 18 men nu är det en helt annan sak. Man mognar, ser saker på ett annat vis varesig man tror det eller ej. Hon kanske känner att hon har gjort sitt i Kreta, skulle jag nog också känna om jag hade varit där åtta gånger, haha.

Reply
Sofie

Kreta är så fint! :) Ska dit om 17 dagar för andra gången med min kompis som varit där 13 gånger och med hennes pappa som varit på Kreta 35 gånger, haha! Ganska sjukt! :D
Vart på Kreta var du? :)

Reply
magda

jag kom hem från kreta förra veckan! älskar verkligen den ön :) även fast alla greker var ganska gå-på-iga och sa hela tiden “ohhh beautiful girl. so tall!!!!!!” haha :(

Reply
Hanna

haha du är själv inte mkt äldre än 17 år, det låter som du typ fyllt 30. hahaha :)

Reply
Joella

Bra att du testar andra ställen men om du skulle vilja återvända till Grekland, varför inte strunta i Kreta och dra till nån annan grekisk ö? Det finns ju SJUKT vackra öar omkring Grekland.

Reply
S

Många unga tjejer här som inte fattar att ens mentala ålder inte är likadan som en fysiska..men det lär dem väl göra så småningom. Så fort de blivit äldre än 16 år.

Kenza kan väl ha växt ifrån något på ett år.

Reply
emmi

var i kreta var ni? åker dit dit om en månad och undrar om du kan rekommendera några bra shoppingställen :)

Reply
Linn

Kom hem från Kreta för några timmar sen och kan inte säga annat än, åk dit,NU! Det är nu allting grönskar och man kan bara plocka maaaaaassor med apelsiner direkt från träden! Om du vill uppleva en annan del av Kreta än supa delen, åk på våren! :)

Reply
Emma

åker till kreta om några veckor, Platanias för 3 gången nu tror jag.. fast inte som full 17 åring utan med mamma! jag undrar om du träffade en kille som hette michael där förresten? han jobbade på en restaurang där förra året när vi var där och hade tydligen jobbat där något år innan och i en by/stad nära platanias/chania. han va inte lång men inte så kort heller, skit långa ögonfransar och såg väl helt okej ut övrigt. vore dretkul som du svara!

Reply
Cassandra

sen är ju Kreta lite mer än den lilla turistbyn Platanias ;) Ni borde se lite mer av själv Kreta om du åker igen. I Platanias hör man ju knappt längre grekiskan för det är så försvenskat..

Reply
Mimmie

Kenzaaaaaaaaaaaaaaa! Jag och mina tjejkompisar funderar på att fara till Kreta i höst, tänkte om du kunde berätta lite vart ni var, vad hotellet hette, vad man ska tänka på, vart man ska festa osv. Vore superduper bra om du kunde det :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*