• header

HOW TO MATCH – höga vita shorts

De höga vita jeansshortsen från Conscious collection/H&M matchar jag såhär till vardags! Med en vardaglig men söt topp från BikBok, ett brunt skärp (köpt i Bangkok), ryggsäck från Topshop (i en matchande färg),  hallonröda Converse och RayBans. Älskar kombinationen vitt + brunt, men det kan lätt bli lite tråkigt så den hallonröda toppen och skorna gör det hela lite roligare! Andra snygga färger att ha till brunt + vitt är t.ex. marinblått, orange & cerise.

Till fest kör jag en lite finare topp till, gärna i något mer festligt material som ovan (och gärna struken haha). Jag älskar färgen på det här linnet från Zara! Och det bästa med de här vita shortsen är att man kan köra flera färger till utan att det ser konstigt ut. Till fest matchar jag gärna väska och skor, och den här blåa färgen är riktigt snygg ihop med grönt. Väskan är köpt i London på Dorothy Perkins och skorna är köpta på Zara. Känns det lite naket kan man ha t.ex. en vit tunn transparent skjorta (uppknäppt) över!

Säg till om ni har sett något plagg här i bloggen och vill ha lite inspiration till hur ni ska matcha det!

337 Comments

ida

jag har också införskaffat mig ett par virkade shorts från Conscious collection/H&M, men frågan är ju vad man ska matcha till dem, förutom bikini då.. :) någon idé? :)
btw, du är den bästa bloggaren ;) !

Kenzas svar: De är rätt svårmatchade, men jag ska försöka tänka ut något. Tack! Puss puss

Reply
Emma

ooh supersnygg toppen ifrån Zara!! Fins den att köpa nu?

Kenzas svar: Köpte den rätt nyligen, så kolla!

Reply
Lara

Såååå fiiiint det andra plaggen var!! Riktigt fint!
Jag tycker att man kanske inte ska ha samma färg på väskan och skorna?? typ om väskan hade varit grön? Men annars älskar jag båda outfiten! :)

Reply
Kathrine Bang

Hej Kenza!
Jag älskar din stil och inspireras jätte mycket av dig!
Jag har ett par byxor i färgen beige och jag älskar dom men jag vet inte hur man ska matcha beiga byxor! Kan du ge mig några tips, det vore jätte snällt!
Och ville bara säga att jag älskar din blogg! Kram :)

Reply
Chi Chi

Grymt blev det! Älskar outfiten! Fick väldigt mkt insperation utav det här! Fortsätt så!<3

Reply
Emily P.

Hi Kenza ! I think this new categories is great !
Can u tell more about jean blazer or just about simple tee-shirt like white tee-shirt ?
xoxo from paris

Reply
noraaobadias

Amen dom shortsen kan ju vara bland de lättaste att matcha… :) Inget illa menat alltså. Men det hade varit kul att se hur du matchar lite mer “speciella” plagg. De shortsen är ju snygga till i princip allt…

Reply
Melina

Hej Kenza! Jag vill börja med att säga att du är bäst och älskar din stil och din blogg! :)
Jag har en fråga till dig. Jag är rödhårig(jääävligt rödhårig, som rihanna!) och undrar om du kan tipsa några plagg och färger som skulle passa bra med varandra, speciellt nu till sommaren. Har ganska stort problem med att veta vad som passar till min hårfärg utan att de skär sig :)

Reply
aankan

Hade velat ha ett tips!
En sak jag kan tycka är skit jobbigt är om man ska ha en tight klänning, ska man ha tunna strumpbyxor till eller ingenting på benen?
Skit jobbigt är det! :(
Så snälla ge tips på hur man kan göra med en tight klänning. (en tight klänning och inga klackar till)
Kram! <3

Reply
Melina

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig. Jag är rödhårig(jääävligt rödhårig, som rihanna!) och undrar om du kan tipsa några plagg och färger som skulle passa bra med varandra, speciellt nu till sommaren. Har ganska stort problem med att veta vad som passar till min hårfärg utan att de skär sig :)

Reply
Evelina

Ååh vad fint!! Jag skulle vilja veta hur du kommer att matcha de virkade shortsen från HM :)

Reply
elin

Kan du inte länka ett inlägg till det gröna linnet har inte hittat det på datorn??? När du visade det på bloggen visade du även ett blått och ett cerist det vill jag se vad man kan matcha det till och även ha en länk. Skulle bli svinglad om du länkade till dom linnena.

Reply
linnea

Du brode göra en kategori som heter “How to match” om du ska göra det här fler gånger alltså :) kram

Reply
Sara

Jag tycker du kan visa hur man matchar ett spetsplagg! Om du nu äger något, men jag tycker det lätt blir för naket… Tips? :) Kram!

Reply
Linn

jag skulle gärna vilja att du visade hur du skulle matcha den virkade västen! : )

Reply
Alva

JAG ÄLSKAR DIN STIL!
Jag ska verkligen köpa de där shortsen! :-)
Har de kommit ut i Sverige?
//Kram Alva

Reply
sofia

ååh va fint!
jag har en vældigt oversize trøja som jag inte vet hur jag ska anvænda,ser ut som ett nattlinne på mig:( så skulle vara kul att få nått bra tips:) (har en norsk dator)

Reply
Jess

Vad har du för storlek på dessa shortsen? Vill gärna beställa dem men rädd att dom inte passar. Jag tror vi har samma storlek. Jättesnällt om du kunde svara :)

Kenzas svar: 34!

Reply
LilN

Det första blev lite för mycket machande tycker jag. Och den andra skulle funka bättre med kanske en annan färg på nagellack? men annars snyggt;)

Reply
Hope And Dream

Riktigt snyggt!

Måste köpa ett par vita shorts. Ser ju så fräscht ut nu i sommar.

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
Vera

Hej kenza :D
Kan inte du visa hur du matchar dina jeffery campbell klackar till något lite sommrigare plagg :) skulle vara kul att veta hur du väljer skor till dina outfits eftersom jag har läst att du värkligen älskar skor! Haha älskar din blogg Btw!

Reply
j

kan man ha förslag på saker som du inte visat också? har en del kläder jag vill ha tips till hur jag kan matcha men du kanske inte har liknande fast du kan ge tips ändå.. om du förstår :P hade vart himla bra, har en massa önskemål :P

Reply
Sofia

jag har nyss köpt en jeansjacka. Den är kort och ljus, bara lite mörkare än din från victorias secret.
Kan du inte tipsa om hur man matchar den? Kan man ha vad som helst och vilken färg som helst till? kan man ha jeansshorts till?

Jättetacksam för svar! kram

Reply
Hanna

Grymt snyggt!! Jag skulle vilja se hur man kan matcha höga jeansshorts, t.ex dina med nitar på eller de andra du köpte från Urban. Kram

Reply
REBECCA

Byxdress, möstrad body har jag lite svårt att matcha eller liksom få en lite mer personlig stil på :) och sen vit transparent skjorta skulle vara kul att få lite olika tips på. super bra iden med det här!! :D

Reply
Liza

Va snyggt!

Kan du matcha de vita virkade shortsen från H&M Concious Collection?

Älskar din blogg! :)

Reply
carro

Hej kenza, Kan du inte visa hur man matchar en virkad väst. Nu i sommar kommer den att vara jätte snygg, men jag vet verkligen inte vad man ska ha den till…. :)

Reply
Midia

Kenza, såg att någon där uppe hade kommenterat om hur man ska matcha de virkade shortsen från conscious collection.
Jag hade matchat de såhär:

Överkroppen: Svart body, beigebrun kavaj i lite slappare tyg- längre modell. Något snyggt halsband. T.ex balmain kopiorna som cocoo säljer nu, fast i svart. Nederdelen har man de virkade shortsen, och svarta pumps. till det får man inte glömma den snygga sommarbrännan och den strama toffsen på huvet.;)

Reply
Mella

Väldigt rolig idé! Jag skulle tycka det var kul om du visade hur du matchar virkade shorts, och jumpsuits.

Reply
:)

riktigt bra detta! man får verkligen inspiration,fortsätt gäääärna med detta. kan man få nog av den blå färgen, tycker egentligen den är jätteful men nu i sommar till brunkropp blir det bara hett. kan du inte tipsa om någon sommar outfit nästa gång med!!:)
kraaaamis

Reply
Hanna

Det hade vart jätte snällt om du kunde visa beat linnet från kan dee! Jag funderar på att köpa det men jag vet inte riktigt vad man kan ha det till.. Jätte snällt om du hade visat lite tips! :D Kram<3

Reply
Anna

Åh! Det här var jättekul :D Du har så fin stil, och gud vad du är snygg alltså!! Jag hoppas sånna här inlägg kommer ofta :)

Reply
Maria

Hej älskar all du har på dig och undrar hur man kan matcha ett par jeans shorts som är höga i midjan och skinnbyxor=)

HejDå=)

Reply
Helena

Jättesnyggt, verkligen!! Kollade på ett par vita jeansshorts igår, stod och funderade på vad man kunde ha till.. klockrent :). Får springa och köpa dom nu, haha riktigt snyggt med vita jeanshorts!

Asbra kategori btw :D.

Reply
Cami

skulle du kunna ge tips på kläder till balen i 9:an?
som tjej i 9:an är det rätt stressigt att hitta klänning, eftersom man vill vara “unik”, med det menar jag att gå med ex. en klänning som ingen annan på den balen har.

Skulle uppskatta att du kanske kunde komma på något :)

Ciao! :P

Reply
feliciaaaa

Har en jätteviktig fråga!
Går i nian nu och har bal i början av juni innan skolavslutningen.
Jag undrar om du har något tips på någon hemsida med balklänningar? Vill helst ha en kort haha :) oh inte för “prinsess” aktig, jättetacksam för svar!

Reply
Jenny

Du har ju typ världens bästa stil.. du får allt att funka verkar de som! :D
Tack för att du delar med dig så kanske man kan se lika fly ut som dig ! :D fast det blir nog svårt..
Kram :)

Reply
Amanda

Stort grattis i efterskott Kenza! Jag har lite panik nu hehe; efter en månads solande och badande i Västindien är jag nu tillbaka, och undrar om det är för varmt för Acne Pistols? Jag känner mig riktigt lost, för enligt mig är det ju lite halvkyligt där ute medan alla andra kastar av sig kläderna liksom haha! Puss!

Reply
Hanna

Ville bara säga att det absolut roligaste med att kommentera din blogg är att du svarar på en hel del kommentarer du får, det är myyycket roligare att kommentera en blogg och få svar tillbaka! =) och det är superroligt att få följa din vardag, roligt att du delar med dig om så mycket! =)

Reply
Elsa

Fan va snyggt! Älskar dina converse, måste verkligen köpa ett par hallonröda :)
Åh Kenza, kan du inte visa hur du skulle matcha en maxiklänning nu i sommar ? :D Kram , du äger!

Reply
micaela

är grymtsugen att köpa de där virkade shortsen från hm, men har ingen aning om hur man matchar dem! Kan du hjälpa mig med det, snälla? :)

Reply
Hanna

jättesnyggt!! (Y)

jag köpte en kort beige(lite beige-grå egentligen) kavaj på hm förra året men har knappt använt den för at jag inte har en aning om hur jag ska matcha den xD

Reply
Johanna

Superbra början på ” HOW TO MATCH ” !!!
Och du jag undrar; du sjunger ju nu. Är det till nåt speciellt eller bara intresse ? Jag ÄLSKAR att sjunga !! Det är det jag vill göra när jag blir äldre, jag är 14 nu :D !!
KRAM JOHANNA !!

Reply
Emi

Jag undrar hur du skulle matcha de linnena du köpte från hm för ett tag sen, som har djup urringning bak med en knut typ, du köpte dem i svart å beige tror jag, men jag har det i rosa, svårmatchat tycker jag! Särskilt när man inte kan gå med bara ben riktigt än!

Reply
Anna

Hej kenza jag undrar om du skulle kunna lägga upp något fint som man kan ha på studenten och skolavslutningar puss ps. jag älskar din blogg(:

Reply
C

Kan du inte visa hur man matchar nit tshirtarna som gabriel gjorde? Du har väl en vit o svart? Jag har en svart och har den oftast till jeans men hur tycker du man ska ha den till fest?

Reply
tjena

magtröjor, hur kan man matcha de?
Är det snyggt till ett par vanliga jeans-shorts? (med inte hög midja)
Å tighta klänningar, ska man ha svarta tunna strumpyxor eller vara barbent?
Tacksam för svar och jag älskar dig stil!
kram <3

Reply
elsa

hej! ÄÄLLSSKAR din blogg! :) undrar, kan inte du lägga ut lite förslag på fina student/komfirmations kläningar!
tack i förhand!

Reply
lovisa

vad bra kategori du har gjort! Älskar båda kombinationerna!
Kan inte du visa lite olika matchningar till olika virkade västar? Äger själv några men vet inte hur jag skall ha dem. Skulle verkligen vara jätteroligt i såfall!
Kram!

Reply
'br

Älskar outfiten! Men kan du inte göra “how to match” fast med längre kläder så att vi muslimer också kan få lite inspiration av det hehe :D

Reply
Linda

Riktigt snyggt och jättebra idé att tipsa om hur man kan matcha olika kläder.

Reply
emelie

Älskar din blogg till att börja med! :D
Men undrar om du har något bra tips på att matcha virkade toppar nu till sommaren? har precis köpt en men vet inte riktigt hur jag skall matcha den. Kram!

Reply
Marie

SVART LÅNG HÖG KJOL ?!?!?!?
blir galen ä l s k a r långa svarta kjolar speciellt när man har dom lite högre upp, vad matchar du det till ?

vore hemskt tacksam för tips och trix på mitt kjol problem :)

Reply
Lisa

Du har grym känsla för stil, jag får enormt med inspiration från hur du matchar och kombinerar så snyggt och avslappnat. Dessutom har din blogg fått en perfekt nisch; lite mode, lite allt möjligt – en härlig blandning helt enkelt. You go girl!

PS. Vi vill se mera av de ljuvliga Wang-skorna! :D

Reply
Aurora

Snyggt! :)
Hur ska man matcha en sk solklänning, som är småblommig med vit bakgrund och är ungefär så lpng att den når lite över knäna ? tacksam för svar, älskar din blogg! :)<3

Reply
Sara

Kan du inte göra en kategori som heter typ “How to match” så det blir lättare att hitta :)

Reply
Lara

Kan du visa outfits med de virkade shortsen från Conscious Collection?
Ha det bra! :)<3

Reply
Sara

I senaste Chic så är dina skinnbyxor med. Men det står bara att do är från “Jofama” inte “Jofama by Kenza”

Reply
lollo

hur kan man matcha oranget nagellack?
tycker det är en skitsnygg detalj, men vet inte riktigt vad det passar till. Det är ju lätt att det blir helt fel med just orange.
Tack för en skitbra blogg & jättekul med ‘how to match’ :D

Reply
Felicia

Hur skulle du matcha dina virkade shorts från hm , både till fest och vardag ? :)

Reply
Matilda

Snyggt!
Jag skulle vilja veta hur man på ett snyggt sätt matchar den svarta korta skinnkjolen (halvhög midja, vid naveln) till både fest och vardag.

Kan man eventuellt ha svarta nylonstrympbyxor till det?

Kram

Reply
Nina

Skitbra idé Kenza!!!! Fortsätt med det här! Älskade verkligen sista festoutfiten. Riktigt snygg färgkombination! kram på dig

Reply
Tess

Guuuud vad snyggt! :D
älskar sånt här,fortsätt med det! :)
Förresten var har du köpt dom höga shortsen från Lee? :P

Reply
Maja

Hej jag som säkert många andra, skulle vilja veta hur man matchar de populära virkade shortsen? Jag äger själv ett par och har ingen aning vad jag ska ha till :-) tack på förhand! Kram

Reply
Kaarina B

Hej, jag undrar om du kan tipsa på hur jag kan match ett par skor. Det gäller dom skorna från nelly som du hade på dig på Finest Awards i år. Jag har likadana skor fast i svart. Behöver tips på hur man kan ha det till vardags :)

MVH
Katarina

Reply
Diana

Det här var superduper inspirerande, kul att du har börjat med det! :)

Kan inte du tipsa om hur man kan matcha din nya vita topp från Conscious Collection? För det kan lätt bli topp + jeans + converse, vilket funkar några gånger men sen blir det ju ganska tråkigt ;)

Reply
halmstadfrida

Skulle vara supergulligt om du kanske ville visa lite olika förslag med den virkade västen :)!!

Du själv bad om lite olika tips, kanske du fick något bra? Som du även skulle vilja sprida vidare ;)

tackså mkt för en bra blogg!!

Reply
Barar

Du är helt underbar. Du ger mig så bra tips om kläder. När jag går in på din blogg så kan jag inte sluta läsa den. Jag går in på den 100 gånger om dagen. Din blogg är dunder bra. Och du är jätte fin. Du är också en bra förebild :D Älskar din blogg :D <3

Reply
Julia

Älskar din ide med ”How to match” ^^ !!
älskar din stil och din blogg! (:
bättre förebild får man leta efter!

Reply
nathalie

Åh vad kul att du ska göra sånna “stilguider” med att matcha olika plagg! och du har lyckats matcha dom uuursnyggt!
Undrar om man kan få en titt i din garderob? :D

Reply
E

Hmm, skulle vara jäättegulligt om du kunde matcha ett par beiga kilklackar och en blommig jumpsuit? :)
Lycka till med allt i framtiden,
E

Reply
Ingvild

Hvordan matche vanlige jeans med en topp til? Hvilke farger passer bra til blå jeans?

Reply
Anna

Kan du tipsa om de vita virkade shortsen från hm? Kam dock vara svårt till fest med vardags kanske? Älskar din blogg!

Reply
BC

Kenza!!! kan du inte lägga upp ett inlägg i hur man matchar en långklänning i jersey-tyg, såå skönt men hur matchar man den snyggt?? vore tacksam för ett sådant inlägg :D puss

Reply
Madi

Hej, jag älskar verkligen dom blÅa skorna från Zara!!! Va det länge sen du köpte dom? Jag skulle verkligen uppskatta om du gjorde ett klack sko inslag med skor man skulle kunna ha på skolavslutningen/komfermation
Älskar din blogg!!!!

Reply
anna

SKIT snyygggttt!!! jag tycker verkligen verkligen verkligen att du ska fortsätta med det här!!! typ 1 gång i veckan eller i månaden eller nåt!!!! ÄLSKAR DIG OCH DIN BLOGG!!!! <3

Reply
kajsa

i förra inlägget så har du en blå/vit randig tröja, jag har en svart/vit randig, både en som är ganska lång, och sen en ” normal-lång ” HOW TO MATCH ?! :D

Reply
halmstadfrida

SNÄLLLA GULLIGA RARA SUPER SOCKERSÖTA KENZA <3

SNÄLLA kan du säga vad du VAR någon stans i Thailand som var så fint, stränder (bättre o mindre bra) Jag har försökt leta upp där du skrivit. Men har så dåligt minne så kommer inte ihåg om de var i april, mars februai el januari du åkte i :S allt går ju så fort nu ;).

Letade som en galning innan men mitt i allt hängde sig datorn o dog :@ den är så seg den jag har. Så skulle vara extremt gulligt om du kunde komma med lite olika tips om Thailand (även fast du säkert tlr att du tagit upp det tusen gånger) men skulle vara skjut snällt eftersom jag börja närma mig en tid då jag o lite tjej vänner ska resa.

Hade varit obeskrivligt snällt

Tusen pussar o kramar frida <3

Reply
L

Hur matchar man en magtröja, om man kanske inte känner sig jättebekväm i att visa upp hela magen?

Reply
Sara Hansson

Vad tycker du man ska ha på sig på balen i 9:an ?
Jag tycker att det skulle vara fint med någon blå bal klänning lite över knäna eller helt lång, ge gärna lite tips :)
Älskar din blogg!

Reply
Julia

Kul med lite inspiration! Jag har varit lite kluven angående om jag ska köpa de virkade shortsen från h&m, jag tycker verkligen de är jättefina men vet inte hur jag ska matcha dem. Så det skulle du jättegärna få visa!
Stor kram!

Reply
Amanda

Hej Kenza!

Jag älskar att köpa snygga festklänningar, men sen hänger de mest i garderoben.

Skulle du kunna visa hur man klär ner några olika festklänningar så att man kan ha dem till vardags?
Det vore jättesnällt, tack!

Reply
Emma

Älskar festoutfiten! Vardagsoutfiten tycker jag däremot känns lite väl matchy matchy – men det är min åsikt. Du är så fin i allt Kenza :)

Reply
Kristine

Den där otroligt söta virkade vita klänningen du köpte nyss är ju väldigt oskyldig och romantiskt.Den var särsklit söt när du hade den där lite lägre toffsen men jag undrar hur då skulle matcha den om du ville vara lite mer snygg och edgy istället för söt?Till fest eller något sådant? Skulle vara superkul om du ville visa hur du tänker dig det,skulle bli jätte glad!

Älskar din blogg Kram!

Reply
sandra

Hej Kenza, vad kul att du ska börja med How to match. Jag har en liten fråga om den virkade shortsen och hur du kommer martcha dem till vardag och till fest, har själv ett par men har lite svårt med vad jag ska ha till! Tack för din blogg!! Kram

Reply
johanna

Det skulle vara jätte kul om du typ matchade helt vanliga mörkblå jeansshorts! Älskar din blogg, kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*