• header

Picknick!

Jag tänkte börja med något nytt här i bloggen som heter “how to match…” – där jag kommer visa upp hur man kan matcha ett specifikt plagg till fest & till vardags. Kan tänka mig att ni (precis som jag jämt när jag surfar runt) blir sugen på ett plagg jag köpt och visat upp här i bloggen, men tvekar på att köpa det eftersom att ni inte vet vad ni ska ha till. Oftast tar det ju ett tag innan jag använder mina nya plagg också och visar upp outfits, speciellt när man shoppar inför våren/sommarn och väntar på värmen. Så jag tänkte hjälpa er med lite inspiration! Låter inte det  kul? Kan inte lova er att jag kommer göra det regelbundet och ofta, men jag ska försöka. Jag har redan börjat men hinner inte publicera det nu så det får bli senare idag när jag kommer hem!

Nu blir det nämligen picknick i en park. Det är 20 grader ute och strålande sol… Perfekt picknick-väder! :)

187 Comments

Sara

Jag undrar vad du har för storlek på dina mocka pumps från Zara? De spetsiga… Dessutom så undrar jag vad du har för storlek på din Army jacka, Jofama By Kenza som du hade på dig här om dagen. Tänkte nämligen köpa en sånn =)

Fick guldfynds reklam btw och det fanns en jätte fin bild på dig där, blev skit glad när jag såg dig! :D

Reply
Frida

Ja det är verkligen härligt väder! här står det att det är 25 grader när jag tittar på termometern :)
Jag undrar vad du har för storlek på din fina födelsedagsklänning? Ha en bra dag!

Reply
Linn

Åh, du skulle inte kunna visa en vardagsoutfit och en festoutfit med en svart lite oversize kavaj? En sådan du hade över en ljus klänning på ett bröllop för ett tag sen. :)

Reply
Linnéa

Hej! :) Jag bara undrar över det förra inlägget, Du skrev att när du var på Kreta så var ni 18 och hade precis tagit studenten. Man brukar ju vara 19 när man tar studenten, så började ni skolan ett år tidigare eller hur kommer det sig?

Karm

Reply
Marilyn

Heii! Kenza jag har köpt en vit o en svart oversize kavaj och jag letar efter ett har höga shorts vet du vars jag kan få tag på såna O.o tacksam för svar! Hoppas du får en bra dag!

Reply
lisa

Har du nånsin provat på droger?:) kanske svårt att undvika men vad vet jag? kram! :D

Reply
hon 18, han 44

Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé. Ha det nu så skönt ute i sommarvärmen, jag och min älskling har suttit i värmen idag också.

Reply
Anna

Åh du vet den virkade västen med fransar från H&Ms nya kollektion? Jag har den men har no idea vad jag ska göra med den egentligen men jag vägrar lämna tillbaka den! Hade blivit asglad för ett tips om vad jag kan ha till den :D

Reply
Tove

Haha det är som att du läste mina tankar! Tänkte häromdagen på att det vore kul om du skrev såna inlägg :D

Reply
Transan

Bra ide!!!!=)
Men ganska komplicerat om du syftar på att göra ett program eller någon form av tjänst…undrar om det finns på nätet…

Reply
Julia Johansson

Lät som en görbra idé! Om man får önska, så önskar jag att du kunde tipsa om hur man kan matcha den vita fransvästen från HMs Conscious Collection! :)
Kramis

Reply
Claudia

Du överdriver med din outfit… det är lixom inte 20 grader ute… vad ska du ha på dig när det är 30 grader ute igentligen, gå naken eller?

Reply
e

Det låter som en jättebra idé! Jag själv känner att jag har svårt att matcha ihop olika plagg vääääääldigt ofta haha.. Så detta skulle hjälpa mig otroligt mycket :)

Reply
Ellen

Det låter kanon! Precis sådana grejjer jag saknar lite från bloggar och veckotidnidingar! Stort plus på dig Kenza! Diggar dig totalt, ;)

Reply
anja

skulle vara grymt om du visar vad man kan ha virkade shorten från hm till, jag har köpt en sån, men har problem med att matcha den till nåt annat plagg :/ :) kram

Reply
daniella

kenza kan inte du komma till malaga i sommar? jag bor där :) hahah du skulle älskat de , troo miig!! adios guapa!

Reply
Elsa

Shit va snygg du är , blir avis som fan.. Sluta va så perfekt :'( eller nej gör inte de. GO GIRL :D Men de låter som en bra idé! Hare bra, :)

Reply
Zeinab

Hej Kenza!
Idag så kom Guldfynd katalogen hem till mig och där finns du med skit snygg du var. Finaste bloggerskan du är bäst.
Lycka till!

Reply
sara

hej jag har snart skolavslutning och jag undrar om du kan ge nå tips om vad för kläder jag ska ha på mig men vill hällst ha klänning men kanske en bra hemmsida gina, eller bubbleroom eller nå sånt vorde hjätte kul om du svara :D hjätte fin blogg du är skit vackeer. och du kan svara på min meil:D…….

Reply
Rusty

HALLÅ KOM TILL HALMSTAD FÖRFAN! så blir de lite party i den här döda stan!!!! :D

Reply
Lena

Låter ju toppen! Kan vara svårt att matcha riktigt snyggt ibland…njut av det fina vädret ordentligt Kenza :)

Reply
Hope And Dream

Det låter jättebra! :)

Har ofta problem med hur jag ska matcha olika plagg.

***********************************************
Missa inte våran blogg där vi säljer billiga armband.Vinsten går till organisation Min stora dag.
smyckenn.blogspot.com

Reply
Josefin

Jättebra idé! Verkligen kul, känner att jag behöver lite stylingråd från en expert som du!! :D

Reply
kimsy

hej!, kommer ihåg något gammalt inlägg där du skrev att du villa ha en “skinnryggsäck” det finns iallafall väldigt mycket sånna väskor i vintage på tradera ;)

Reply
Mirre

Supersnygg outfit. Den känns lite “sailor” inspererad och den bruna skärpet gör hela outfitten!

Kramisar!

Reply
Mirre

Förresten, kan du inte visa upp hur man matchar de virkade shortsen från conscoius collection?

Tycker att det är en jättebra idé att du visar upp hur man kan matcha olika plagg, alla behöver lite inspiration!

kramis!

Reply
kurdisk muslimsk tjej

Hej jag undrade en sak :) Jag brukar inte bära sjal utomhus då jag inte vill få konstiga blickar på mig ! Så jag undrade eftersom du är en modell och hela Sverige ser upp till dig så kanske du kan ta modellbilder i sjal och visa att man kan vara vacker i sjal och man är inte alls förtryckt ? ;) kram sötis <3
Ha det kul på parken :D<3

Reply
Stuffstuff.blogg.se

STUFFSTUFF.BLOGG.SE JÄTTEBRA BLOPPIS SNYGGA SAKER TILL LÅGA PRISER VI SÄLJER SKINNJACKOR,MÄRKESVÄSKOR OSV. STUFFSTUFF.BLOGG.SE
STUFFSTUFF.BLOGG.SE
STUFFSTUFF.BLOGG.SE

Reply
Casandra

Jag har suttit och tänkt på detta hur jävla länge som helst! Skitbra Kenza :D

Reply
13

Hej!
Jag undrar också varför du tog studenten när du var 18?
Fick du hoppa över en klass när du var liten för att du var så smart eller vad? :)

Reply
Astrid

Såg att det var reklam om Glamorama på TVn och du var med! Man fick se lite bilder från din senaste plåtning. :)

Kram

Reply
Liza

Du är ju typ alltid så brun, förstår såklart att du har lätt för att bli brun. Men kan du inte skriva ett inlägg hur du gör när du solar, alltså om du smörjer in dig innan med solkräm eller med hudkräm, eller om du skrubbar dig ofta efteråt och jaa, hur du gör? Kan du inte ha det som en dagensfråga? :)

Reply
läsare

Låter kanon! Jag undrar nämligen hur jag snyggast skulle kunna match en vit virkad klänning till en finare tillställning, dvs en typ av bal. Vill ha en enkel klänning och utifrån de bygga på med smycken, någon snygg sminkning och nån festlig frisyr (har långt hår). Skulle bli så tacksam om du hjälpte mig med det. Du som har sådan otroligt underbar stil och känsla för kläder och skönhet. Du kan gärna maila om du inte tänker lägga upp det på bloggen. Kram!

Reply
Alicee

Låter som en skitbra ide ! Men kan du inte ge något tips på typ en bra vardagssminkning och fest sminkning? Hade verkligen uppskattat det :)) kraam

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Vill börja med att säga att din klädstil är riktigt bra! Jag har en liten fråga också; vilken storlek har du på dina Ray-Ban?
Hoppas att du har haft en skön dag i solen!

Reply
Julia G

Det låter som en skitbra idé, för ibland brukar jag söka på olika plagg i din blogg för att se vad du matchat dom till för att få inspiration, detta blir ju even better! :D
ha det gött hej!<3

Reply
Larre

Hej Kenza ! Keep up the good work #loveit

Jo jag behöver din hjälp så som många andra kommer behöva kan du ge förslag till vad man kan ha på studentpåtaggning som är den 29:e man vill vara fin när man visar upp sin mössa

Reply
c

låter asbra!
precis vad jag sökt efter på bloggar utan att hitta någor regelbundet osv.

Reply
Samimi

Hej Kenza! Snälla kan du berätta hur du tar hand om din hy? Vilka produkter? Eller kan du möjligen ge tips på bra skönhetsprodukter? (Ansiktet alltså) Du ser jätte fin och len ut i hyn! Kram <3 :)

Reply
amanda

låter kanon :D
Jag blir alltid inspirerad av och kolla på dina fina outfits!

Reply
Hanna

Det later som en jatte kul ide! Visa garna olika satt att ha en jeans jacka for jag har lite problem med det … ;D

Reply
Klara

låter döö bra!
Bara en fråga…
Skulle inte du kunna vissa upp dina plagg i garderoben.
Typ: 1: (det du gillar mest) och sedan en outfit.
2: sedan tvån favo plagg osv…

Reply
Sara

Vilken genialisk ide! :D tror det kan bli mycket bättre än tidningarnas försök :)

Reply
BECKA

Låter som en bra söndagsplanering! :D Skönt att det är så varmt nere hos er i Stockholm, man blir ju avis!

Reply
sandra

Hej Kenza!
hur kan håret bli så bra när du lockar det? (bilden då du sitter i blommig klänning i ett tidigare inlägg.) använder du en vanlig locktång och lockar? och efter det, hur gör du då? när jag lockar mitt hår blir lockarna så överdrivna och jättekorkiga, och jag får dom aldrig till att bli sådär bra. dina blir ju lite vågiga och stora. hur gör du?! kan du inte beskriva hur man gör här på bloggen genom att lägga upp bild för bild? tex. bild 1: först gör du såhär, sen så.. osv.

Reply
Julia

Hej Kenza du har verkligen otroligt bra blogg!! den första jag kolla in varje dag :) jag tänkte fråga hur det går för dig med dina sång lektioner och om du kommer att börja spela in låtar och sånt? håller själv på med musik skulle vara jättekul om du ville kolla min youtube http://www.youtube.com/watch?v=B9gZ07YSr90 kramar!
Grattis i efterskott föresten!

Reply
Idunn

Riktigt bra idé!! Verkligen! :) Jag älskar kläder, men kan ha svårt att kombinera på ett snyggt sätt, så mig skulle det verkligen hjälpa.

Reply
Olivia

det var en jätte bra idé! hoppas du gör det ofta, alla outfit bilder och shopping bilder är bra ocg inspererande! kram

Reply
carro

Kenza, jag tänkte beställa shortsen från nätet men vet inte vilken storlek jag ska ha. :D Om du har en 34 blir dom nog lite stora för mig eftersom jag är väldigt liten av mig. Vilken storlek har du på dina ? :)

Reply
Sofie

Varifrån kommer den fina tröjan? Älskar blåvittrandigt, och din är ju helt underbar :) någon snäll som vet?

Reply
olivia

hej, kan du inte visa några olika outfits med de virkade shortsen från hm, fick också tag på ett par :D

Reply
Livio

Hej, vart har du köpt dendär ursöta tröjan? Lite marin-inspererad! Du kanske redan har skrivit det men har missat det isf :-) kram!

Reply
mathilda

hej!
jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak:)
jag går ut nian snart och då är det alltså snart avslutningbal!vet inte vad jag ska ha för skor,alltså vilken färg osv!min klänning är kort,grå-metallic så jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig?:)måste bara säga att din blogg är sjuuktbra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*