• header

SEE YA

Nu drar jag ut i solen och träffar vänner. Vi ska lägga oss i gräset någonstans och bara chilla! Vi köper med oss mat och sånt på vägen, och så har jag med mig Yatzy haha. :) Puss! Ha en underbar dag!

166 Comments

Emmas Artwork

Det blir nog kul de! :) Haha, yatzy väcker minnen. Kommer ihåg att min familj brukade spela det när det åskade och man hade stängt av allt.

Hugs

Reply
Bella

Fiin (: Det är verkligen härligt ute nu! Sola och bli brun :D Det har jag gjort i flera dagar nu. Love it (; Ha en bra dag. Kram

Reply
Kate

Hy Kenza, how do you keep that amazing tan? :’O you have such an amazing skin tone! Beijo

Reply
EnAvMångaKenzaFan

Yes! Första kommentaren! Min första kommentar på din blogg någonsinn faktiskt! Fastänn jag följt den ett bra tag ;)

DIN BLOGG ÄR BÄST ! <3

Reply
evelina

ha en underbar dag på dig kenza :D. Jag kommer säkert också ha det! hur många grader är det hos er? hos mig är det 19.8 typ. så gött väder ellerhur?

Reply
Anna

Oh My Gash! Kenza vart fick du bikinin ifrån?! Det måste vara den snyggaste jag sett!
användarnamn: se blogg
lösenord: 1234

Välkomna!

Reply
Sverker

Ha så skönt.
När du kommer hem kan du läsa gårdagens blogg om Stockholms undre värld, som följs upp idag med en blogg om min fräckaste stöldkupp!

Reply
Lina

Åhh vad härligt med sol!! I luleå så har vi varmt men solen vill inte titta fram ett ända dugg!!

förresten… Jag har länge undrat över en sak! Vars har du alla dina kläder?? I en jätte stor garderob?? För det känns som om du köper nya kläder lite hela tiden! ;)

Reply
Shaimaa

Hej, jag letar efter den perfekta bikinin till sommaren! Vart jag än letar så är det dyrt eller ful. Har du nån tips på nån bra sida eller ställe? Vill inte åka till Alanya utan nånting! Haha, din blogg äger! :)

Reply
Linda

Men herregud människa så vacker du är. Måste vara jobbigt att vara din kompis och alltid hamna i skymundan av din skönhet. Jag menar du är ju inte bara snygg, du är gudomligt vacker. Överallt. Måste väl finnas ett uns av avundsjuka hos dina vänner. Över ditt liv – ditt yttre och din yrkesmässiga framgång…

Reply
jenny

Vad fin bikini överdel, var harru köpt den ? vill ha! :D

btw din blogg e den bästa<3

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Det är så här att jag vill jätte gärna ha en virkad väst som säljs från H&Ms nya kollektion. Den är vit och kostar 99 kronor. Jag har kollat på shop online och den är alltid utsåld! Jag hittar den inte heller i affärerna där jag bor! Vet du om den finns i Stockholm där du bor? Är verkligen ha-galen i den asså!
Tack för bästa bloggen! :D
P.s Bra matching med de vita shortsen! Har lika dana! :D

Reply
Elvira

ååååh vad mysigt det låter. önskar jag också ficka vara ute i solen men jag måste ligga inne på sjukhuset för jag är sjuk :( Ha en bra dag kram en läsare <3

Reply
Nellie

hej kenza! det är så att när jag slutar nian nu om två månader så ska vi ha en avslutningsmiddag. Och jag vill ha den PERFEKTA klänningen gärna i färg. Jag älskar din stil så skulle inte du kunna göra ett inlägg om snygga klänningar, Och om dina favorit shopping sidor online? Skulle upskatta det jätte mycket. Älskar din blogg! Puss

Reply
saraaa

det är helt galet hur skönt vädret har varit de senaste dagarna, det sägs att de ska hålla i sig hela veckan här på västkusten! hoppas din dag blir trevlig! :)

Reply
:)

Snälla kenza skulle inte du vilja svara på frågorna om den vita virkade tunikan? :) typ vilken storlek du har och vad du har under :) hade varit supersnällt om man skulle beställa en :)) kram

Reply
Emelie

skulle inte du kunna ta foto från dig garderob,
som borde vara gigantisk!
Skulle verkligen vara roligt att få ta en “titt i den”

Reply
Isabelle hansson

Gud vilken snygg bikini! Har länge velat ha en sån!
Vart har du köpt den?!

Reply
Bodypalace

Vilken läcker godbit ;) du kan göra ett gästbesök i min blogg bara du berättar hur lång du och hur mycket du väger :)

Reply
Alba

Hey Kenza I love your blog, you’re so beautiful and nice!! How about an English translation?? It would be easier for you fans to follow you (I’m from Italy!(: )

Reply
Anna

Drömde en konstig dröm…att jag fick träffa dig på något event, så var du jätte taskig och skrek massa otrevligheter till mig…! hahah hoppas att du inte beter dig så i verkligheten…

Reply
hanna

VILKEN FIN HEADER, KENZA!
Du är så otroligt fin! <3

Vart togs headerbilden? :) <3

Kram! <3

Reply
Karro

Du visar upp dig halvnaken på en massa bilder, i bikini, och på en tidigare bild ser man dina bröstvårtor genom tröjan!
Varför lämnar du ut dig själv så? Ta hand om dig Kenza!

Reply
Mary

Sorry Kenza,
Maybe I didn’t see last comments anymore I re-ask you : where and when will you come in Italy?
just if you can say it
’cause I really wanna meet you just for an autograph or take a photo with you
Ly ♥

P.s. I love your swimsuit *o* , where have you bought it?

Reply
evelina

nu har du bytt header, varför? :) asså jag tycker den är fin självklart men jag undrar bara varför! Den är kanske lite sommrigare?! :) KRAM! :)

Reply
Linda

Tänkte börja med att du verkligen är en naturlig skönhet :), men min fråga är, jag undrar om du har något bra tips på hur man får hår att bli längre, mitt är bara till axlarna och tycks aldrig bli längre :(
Ha det bra!

Reply
Evelina

Klippte av mammas gammla levi’s jeans för ett tag sedan och dem ser nu n ästan ut exakt som dina! Haha ;)

Reply
sofia

Asså du har fan tur! (eller vad man sak kalla de)
Du är fint smal och har bröst i en bra storlek. jag är AVIS!

Reply
Lina

Har du någon aning om var de säljer supermantröjor? Har letat efter en jättelänge!

Reply
erika :D ditt fan nr 1

Åh Kenza !

Måste bara säga att du alltid har så otroligt fina kläder!
Allt är så himla vackert och sitter som en smäck på dig !
Vill också ha dina kläder, du är en modeinspiration för mig.
Det var för ett litet tag sen då du hade en ljusbrun skinnjacka , en vit t-shirt från acne , jeans och vita tights. När jag såg bilden så blev jag helt “im in love with that outfit”. Hehe :)

Sen en annan sak också, att jag försöker skapa ett slags schema inför träning. Och att springa är det bästa sättet om man ska bli smal. Jag bara undrar hur ditt träningsschema ser ut ! Hur många gånger i veckan du tränar, och hur mke du tränar osv. Jag har satsat på att gå ner tio kilo ungefär. Men allting handlar ju inte om att stressa med träning, det är ju kosten också!
Men jag tycker inte man ska äta massa miniportioner och sånt. Och aldrig mer äta gott ;D Jag vill leva sunt med träning och kost, men också frossa ibland ! Snälla söta Kenza, du kan väl skriva tillbaks ?

Reply
Micha

GAAHH!! DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG KENZA <3
jag skulle fan ge min högra hand för att se ut som dig! haha xD Puss på dig!

Reply
geo

Förlåt Kenza men de shortsen sitter inte bra på dig. Du med din läckra rumpa ska inte behöva se ut så. Puss och kram

Reply
Jennifer

Hej kenza. För ungefär 1 år sedan skärde jag mig, alltså massa bokstäver vet inte varför. på mina armar. Och sen ett namn på mitt lårben. Och nu ångrar jag mig totalt, har hört att det finns någon kräm på apoteket som täcker lite iaf. kan ju inte gå långärmade, eller tights hela tiden på sommaren? Eller vet du någon kräm eller något man tar för de ska inte synas lika mycket ? du kommer säkert aldrig svara på dennaa fråga men jag hoppas!

Reply
Clara

Okej, för alla som tycker att hon ” lämnar ut ” sig och visar för mycket hud.
Hon visar sig i bikini? Är det snuskigt eller? Isåfall skulle man ju aldrig kunna gå till stranden?
Och det där med att hennes bröstvårtor syntes. Alla har bröstvårtor okej? Det är ju bra att dem är där, så att vi kan få bekräftat att hon inte är missbildad! :D

Reply
Malin

Älskar dina shorts och har tänkt att beställa sånna från internet men vet inte vilken storlek så tänkte om du kunnde berätta vilken storlek du har så att jag kan jämföra!
Grymt bra blogg!!!!!

Reply
jessica wallin.

hej!
kolla gärna min blogg skulle va jätte kul om du kunde säga vad du tycker om den :D
undrar också vad din hund är för ras & vart bikinin kommer ifrån? :)
kram! ♥

Reply
sara

snälla kan du inte göra ett inlägg om vad du har köpt din bikini, för det är säkert mer än bara jag som undrar skit fin är du btw <3

Reply
lourdes

HÄÄÄJ!! du dom där shortsen ha du gjort självva? Jag fick ett par gammla levis jeans av min pappa som jag klippte av och vikte. Synd att dom är lite stora bara

Reply
SABINA JUHLIN

shortsen är ju to die for! Tänkte bara höra vilken storlek du har? :) Tänkte buda hem ett par på tradera och dina sitter ju grymt snyggt!

Reply
sex advice

Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you
I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you
recommend any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
Many thanks!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*