• header

Hänga med bästis

Det blev ingen promenad (för lata, haha) utan vi satt bara ute i solen och pratade. Tillan drog iväg för en stund sedan och nu efter jobbet kom bästis hit. Vi ska hänga och planera lite inför imorgon då hon fyller 21! :) Jag har lovat att baka familjen Zouiten’s goda födelsedagstårta till henne och även fixa mat & dryck här innan vi drar ut och dansar. Så imorgon blir det att dra iväg och handla, och en sväng (min första sväng!) till Systembolaget.

Folk blir typ förvånade när jag säger att jag inte har varit där än, trots att jag varit 20 i hela 5 dagar nu…haha! Men det har ju varit påsk och så, plus att jag inte haft vägarna förbi där. Men imorgon så!

En behind the scenes-bild från plåtningen med Bubbleroom. På tal om plåtning.. Har precis blivit bokad för ett roligt modelljobb första helgen i maj! :)

131 Comments

Sara

Hahahha men herregud, kanske inte det första man gör bara för att man är 20 och går till systemet. Det är ju skönt att man kan göra det om och när man vill bara :)

Reply
j

5 dagar är ingenting, det tog mig ca 3 månader om jag minns rätt haha fick ju ändå tag i dricka från kompisar & föräldrarna så det behövdes inte

Reply
Klara

Du är oerhört vacker Kenza! Väldigt fin blogg, du är en riktig förebild. Allt med dig är bra, ja.. förutom att man får sämre självförtroende varenda gång man ser dig. Puss!

Reply
Linas blogg

Haha känner igen de, skulle tränat igår, men blev liggandes i soffan och kollade på film :P

Idag däremot har jag simmat 1 timme så nu känns det som att jag förtjänat en pizza (haha)

/Lina

Reply
Zassa

Åh jag vill veta var du fått modelljobb framöver! Har du tips ifall man drömmer om att bli modell? Jag har praktik på Nelly.com nu och såg en av modellerna idag, och måste man vara sådär perfekt jättesmal eller kan man lyckas ändå? Eller om man inte har längden? Tacksam för svar i ett kort inlägg. Kram på dig!

Reply
Daniella

Kenza, kan du tipsa om BUS krämer och hur man applicerar dem? Du blir så jämnt brun ju:O

Reply
Kajsa n

Har köpt en vit/beige kavaj som jag har lite svårt med att matcha… kan du ge mig (och alla andra kanske) lite tips? Om du har en sådan kavaj förstårs.. Skulle även behöva ha hjälp med en jeansväst, vad bär man till en sån? Skulle vara kul om du hade de plaggen i “how to match” kategorin.. Älskar det inlägget du gjorde, då jag just gått och köpt ett par vita shorts. Tack och ha en bra dag, kram!!

Reply
Lisa

Låter roligt med modelljobbet! Sedan undrar jag om du har något (några?) tips på hur jag kan förbättra min blogg? Hade varit nice!

Thanks!

Reply
L

Kenza, I enjoy your blog but I feel embarrassed for you when you post pictures like this with your legs spread wide open. Have some class, PLEASE. I know they probably pay you a lot of money the trashier you look in photoshoots, but seriously, I feel like sooner or later you’re going to sell-out and become a full-blown porn star.

Reply
lina

okej du kommer ändå ta bort min kommentar men en liten anmärkning bara söta kenza (ta inte illa upp för du verkar göra det): inte så moget att snacka om systembolaget…ja vi vet alla att man får gå dit när man fyller 20…Du är en förebild för små flickor du kunde ha hittat på något vettigare eller mognare att snacka om liksom istället för att bli glad över nåt som alla fyllesvenssons ser fram emot? För vi vet att du är smartare än det (…eller?)

Reply
J

Kan du inte blanda bilderna lite i bloggen? typ lite oseriösa ibland också, du är ju så rolig när du tar såna bilder!:D

Reply
hehe :)

du är den vackraste jag sett! seriöst, jag skriver detta helt random men du är den bästa förebilden som finns, du utnyttjar din skönhet på det bästa sättet man kan göra! du är till och med vackrare än adriana lima. Keep it up girl, you’ll go far!

Reply
stephanie

Asså, jag kan inte fatta att du bara är 20 år gammal! Jag menar inte att du ser gammal ut, haha. Men du verkar så mogen, mer mogen än de flesta 20åringar jag känner. Din blogg är absolut den bästa!

Keep it real!

Reply
lisa

SUper snygg klädsel på den bilden! Man behöver ju ändå inte hänga på dörren till systembolaget bara för att man får handla där ;)

Reply
hanna

hej Kenza! Jag har en fråga: har nyss köpt en top i spets och jag undrar vad man skulle kunna ha till den och matcha med? Riktigt tacksam för svar och en superblogg!
kram

Reply
Miriam from Galicia (Spain)

Please write in Englishhh We don’t understand any word!!!!!!!!!
PLEASEEEEEEEEEEEEE

Reply
anna

Hej Kenza! jag undrar om du kan serbiska? , hehe eftersom din pojkvän är serb :) pusss och krammmm <3

Reply
Rebecca

Hej älskar din blogg!
Eh, kan inte du ”göra” en ny header (inte för att jag inte gillar den du har nu) men det skulle vara kul <3

Reply
M

Haha, själv har jag inte heller varit där än trots att det var ett tag sen jag fyllde. Gick till tatueraren istället :D

Reply
Dixi Wonderland

Det första jag gjorde var att gå till systemet och spräckte min budget gjorde jag också haha!
Roligt att du får så många modelljobb :D Har själv fått mitt första riktiga tack vare min blogg!

Reply
Helena

Jag ska också ta min allra första tur till Systembolaget imorgon! Fyllde 20 i lördags ;) trevligt sammanträffande!

Reply
emelie

kenza, vad gör man när livet känns jobbigt och meningslöst? går tvåan i gymnasiet och känner bara att jag inte orkar med ett skit. kämpar som fan i skolan för att få ett hyffsat betyg, men det är bara samma rutiner hela jäkla tiden..hur finner man egentligen motivation? … :(

Reply
anonym

här i finland är det redan som 18 år som man får köpa från systembolaget eller alko som det heter här. fast starksprit så är det vid 20. fast det mesta kan man nog köpa som 18. hur kan det komma sig?

Reply
Frida Maja

Alltsa Kenza,jag onskar jag bara kunde be dig dra ett tacke over huvudet och ga och lagga dig,men det kan jag inte,haha…for du verkar vara en sa schysst jordnara tjej med bra varderngar om vad livet gar ut pa och vad du gor for dig sjalv och andra i din umgangeskrets,det enda jag har a klaga pa och det enda som skulle vilja fa mig att be dig ga och lagga dig under tacket ar enbart avundsjuka pa att du ar sa grymt snygg,naturlig och fint,grattis till dig och sag aven ett tack till dina foraldrar for att dom gac dig helt grymma gener som vi andra vanliga gramusatrakiga bara kunde dromma om,hehe ;)
Ta hand om dig och njut av livet,grattis i efterskott forresten…och ett tillag bara,20-24,25 ar den basta och mest fria aldern du kan lve ai sa bara njuut !! :)
puss a kram hela dan fran thailand och Frida ! :)

Reply
hilda ~

så jäkla snygg kenza! din skönhet lyser nästan starkare än solen! ♥ va kul med modelljobb, själv så drömmer jag själv om och bli modell! haha :)

Reply
julia

jag väntade i 4 dagar innan jag gick ;) hahaha, lite töntigt att gå dit första dagen tycker jag faktiskt :) hehe

Reply
RONJA

Varför gör du bara commercial jobb? Eller alltså typ. Det är inga “udda” bilder och inte så mycket fashion. Lite kul at veta :) Kram!

Reply
emelie

kan du inte visa/berätta hur du gör dina lockar i håret :)?
och du har jätttefin bloggg älskar den!
kram emelie!

Reply
Linda

Hej, snygg som få är du!
Undrar om du vet vart man kan köpa de militärgröna byxorna du har på dig ?? Såå snygga!
Tacksam för svar :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*