• header

HÄNGSELBYXOR

Jag har fortfarande inte visat allt jag shoppade i London i februari, haha! Har massor med plagg som ligger kvar i påsar på mitt köksbord avlastningsbord. De här hängselbyxorna (va fan först råka jag skriva hänselbyxor och sen hängelbyxor? wtf??) haffade jag inne på H&M’s barnavdelning för 15 pund! Jag tycker att de är så söta och somriga och jag vet precis vad jag ska ha till!

122 Comments

Nora

Du kommer att bli supersöt i dem, passar dig, speciellt när du har så fina bruna ben… :) ♥
kram!

Reply
julia

skitsnygga! Har ett par gamla som jag köpte 2008, kanske kan använda dem om de inte är försmå..hehe! kolla gärna min blogg för jag har försökt att få till håret lika snyggt som du, hehe. Lockat och kammat ur lockarna så de ska se ut mer som självfall. tack för en underbar blogg!

Reply
Therese

Haha har du svårt att stava hängselbyxor? :D (Hur roligt vore det inte nu om jag också lyckades stava fel..) Skitsnygga i alla fall! Puss och tack för en fetbra blogg.

Reply
Ida

Jag tänker bara på gravida när jag ser sådana, men tror att du om någon lyckas bära upp dem med!

Reply
Fanny

Hej! Vad fina :)
Visste du att man kan köpa och döpa en stjärna, hittade en nyss som jag ska beställa och döpa efter min lilla vovve. Du borde köpa en till Gucci :)

Reply
Carolina

Barnavdelningen? Wow … länge sen man kunde ha kläder därifrån :) Tuttarna får liksom inte plats i barnsize :-) Måste skriva att din blogg har blivit aningen snyggare och proffsigare med åren, kikade in år för år i spalten till vänster. Dagens outfit bilder är lite annan klass både på kläder och foto! Ha det fint! /Carolina “blondette”

Reply
s to the ara

kanonsöta, verkligen!

Kenza, hade du någon ångest runt din student? Jag är skitängslig och ångestfylld över att möjligheten finns att man förlorar kontakten med människor man inte vill förlora kontakten med. För även jag själv försöker hålla kontakten och den andra personen i fråga inte ens försöker tids nog tappar man själv intresset och orken och ger upp. Hur kan man rädda vänskap? Eller ska man bara inse att ödet vill att man ska skiljas?

Reply
Michaela

Då kan du ju göra ett inlägg där du matchar dessa hängselbyxor! Har länge velat köpa det, men vet inte hur jag ska matcha.. PUSS

Reply
linnea

Kan du inte visa vad du ska ha till, gör en sådan där how to match? :D kram

Reply
Moa

snälla, då kan väll du visa vad du tänker ha under? för jag har också ett par sådana där, men jag får blackout varje gång jag ska ha dom för jag hittar inget att ha under.
kram :)

Reply
alma

snygga! haha, då var jag lite för modet då.. Skaffade hängselbyxor (i shortsmodell, ungefär som dina ovan, fast svarta) för 3 år sedan. Nu är de försmå för mig.. snyft ;/. Vet du nåt mer ställe som säljer hängeslbyxor som dina ovan? =)

Reply
sofia

kan inte du tipsa om vad man kan ha till spetsvästen från h&m’s Concious Collection?

Reply
jenna

Hängselbyxor har jag också köpt :D Hur sköna som helst! Men jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha till…

Reply
Martina cullen carlström

Kan du inte visa några olika toppar man kan ha till?? Har själv ett par hängsleshorts men vet inte vad man kan ha till…
Du är grym kenza! Verkligen en förebild! :D

Reply
fanny

Hej Kenza!
Skulle du inte kunna visa plagg som du inte tycker är “inne” eller “fint”, skriva om vad man verkligen inte ska matcha. Som idag såg jag en tjej ha ballerina med strumpor. Tycker man borde bestämma sig om man ska köra på sommar stilen eller ej.

Bara en tanke! kram :)

Reply
lina

Vad hade du för idé att man kunde ha till dom? :D jag köpte ett par hängselshorts i vintras men vet fortfarande inte rikigt hur jag kan använda dem

Reply
Anna

Kan du inte berätta vad du har tänkt ha till hängselbyxorna? :) Jag har också köpt ett par till i sommar och vill gärna ha lite tips :)

Reply
Jenny

Snälla, How to match!

Jag köpte ett par liknande för någon månad sen, men vet verkligen inte hur jag ska använda dem. Lite inspiration hade suttit fint :)

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Kan inte du göra en sån där hur man stylar en outfit till sånna här hängslebyxor, skitsnyggt men man vill helst inte se ut som en förväxt femåring. Tack i förhand :)

Reply
therese

Kan du skriva upp lite affärer och bra shoppingställen för en tjej på 17-21 år? :) Vi åker nämligen till London den 13maj och jag kikade lite i ditt arkiv men hittade inte så mycket. :)

kramis!

Reply
clara

funderar på att köpa ett par liakdana, men vet inte vad jag ska ha till. Kan du inte göra en “mix and match” med hängselshortsen? Eller vad ska man matcha med? :-)

Reply
frida

Hur fina som helst! har också funderat på att köpa sådana så sjukt fint till sommaren!:D
Älskar din blogg!:)<3

Reply
lisa

Kan inte du visa lite tips på hur man ska matcha på bästa sätt ? :) Älskar din blogg!

Reply
Lisa

Men ojdå, hur fick du på dig barn kläder? ‘•’
Hur lång är du? ^_~
Hur ser de ut på? <3

Reply
Lisa

men vilken slump, jag kopteprecis ett par vintage lee hangslebyxor med skinny leggs just for att de var sa coola. men nar jag kom hem sa insag jag.. vad har man till utan att se nordig eller cowboyaktig ut? visa garna hur du matchar dina, insperation uppskattas i detta svara fall haha :)

Reply
Elsa

Åh :) Superfint! Kan du inte visa lite bilder på hur du matchar dom? Har ett par liknande men vet inte riktigt hur jag ska matcha det snyggt :) Kram :D

Reply
ankaaan

Åh gud vilket bra tips du gav mig nu, vad glad jag blir bästaste Kenza!
För jag har vart på jackt efter ett par snygga hängsle-shorts men alla jag testat är verkligen SKIT stora -.-
Vill ha korta shorts inte 3 meter långa hehe, men nu ska jag kika på affärers barnavdelning (a) Aldrig tänk på att en affär kanske kan ha det på en barnavdelning, as smart gjort!
Tack och kram//En glad läsare :D

Reply
ebba

hej kenza! kan inte du lägga upp tips på outfits till virkade shortsen fråb H&M!? kram

Reply
S.

Haha! Från barnavdelningen? Roligt att du passar i kläder därifrån, men jätte snygg var den :D

Reply
tove

kan du visa hur man matchar dom? har länge tänkt på sånna men har aldrig fått till att matcha dom, skulle vara jätte snällt om du kunde göra det :)

btw äger din blogg, och du är skit snygg!

Reply
mig

dom var såå snygga, har också funderat på såna, men har ingen aning om hur man matchar dom…? :D btw, din blogg äger.

Reply
ylva

haha jag har exakt lika dana sonna men jag tkr dom är ovanligt snygga om jag får säga det själv.
köpte dom också där ( såklart )

Reply
anonym

kan inte du ta ett kort på din garderob? det skulle vara kul att se hur mycket du har! :) <3

Reply
hej

med barnavdelning tror jag kenza menar för runt 12-15 åringar. de har faktiskt väldigt stora storlekar så det är inte så konstigt att hon får plats i den där.

Reply
Rebecca

vilka fina!! Jag tycker det är så himla snyggt med hängselbyxshorts men alla som jag provar sitter kontigt :S kan man inte få se hur dina ser ut på? Och vad du hade tänkt att ha till. puss

Reply
margit

HJÄLP! Har också ett par men vet inte när jag ska använda dom och hur?! :O
kan du inte göra en tillvardags/tillfest med dom också ;)

Reply
tjejen som letar efter hangselbyxor !

jag har letat efter hangselbyxor jatte lange vill verkligen ha! vet du ifall dom finns i sverige ocksa ? :D

PS. du ar jatte fin , jag laser din blogg varje dag och jag tycker att den ar jatte bra ! :D

Reply
elin

KENZA!!! ja har precis köpt mej ett par hängselbyxor, men jag vet inte riktigt vad jag kan ha till… det skulle vara toppen om du gav lite tillvardag/tillfest- tips!!!! ;)
det du gjorde me de andra shortsen va jättebra!! roligt med inspiration! :D
tack på förhand!! <3

Reply
Anna

Hej hej! Jag tänkte köpa ett par hängselbyxor som jag kollat på ett tag men är inte säker på hur jag ska matcha.
Kan inte du visa hur du kommer gå runt i dina i sommar??

tack för en underbar blogg med sjukt bra klädtips!
kram<3

Reply
Agnes

hej, verkligen ällskkkarr dina kläder, vem skulle jag fråga om inte du om något lätt och snyggt och ha på sig på valborg mvh Agnes ;)

Reply
Natalie

Hej Kenza,Skit söta hängselbyxor.Har sånna likadana fast mina är köpta från Lindex då men vet ej vad jag ska matcha det med :S . Undrade om du skulle kunna komma med klädtips..Du har alltid så fina kläder och vet vad som matchar… Tack för en underbar blogg från Natalie <3 Skulle bli tacksam för svar

Reply
Johanna

Heter det inte Hängslebyxor? blir osäker om det är min dialekt som spökar med min stavning…haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*