• header

Korallfärgade shorts

Har fått en hel del jobb gjort idag och även suttit i ett långt telefonmöte, men nu är jag klar och tänkte ge mig ut på en promenad med en vän! Det är lite molnigt idag men fortfarande varmt och skönt. Så jag kör på ett par korallfärgade jeansshorts som jag köpte på Stradivarius i Dubai! Till det ett enkelt ribbat linne och brillor från Miu Miu.

115 Comments

S

Hej Kenza!
Vet att du flyttade hemifrån när du var 18-19 (?) så tänkte bara höra med dig hur det kändes? Jag ska också flytta hemifrån, är 19 år men tycker det känns så läskigt. Min pappa blir ensam när jag flyttar. Vill inte lämna min familj, men man vänjer sig väl eller? Snälla svara och skriv hur det var för dig!!!
Kraaaam!

Reply
Sofia

Jättefina och ser härliga ut!
Jag har en fråga till dej,
vilken är din favoritbutik?

Du är så himla fin Kenza!
Puss Puss , ^^

Reply
Nadja

Har ett par nästintill likadana från Gina Tricot som inskaffades förra året i samma färg ;-) Dock töjer dom sig till tusen.. =((

Reply
Klara

Hej Kenza. Hur känns det att alltid vara så snygg och populär, har du alltid varit det? och vad är ditt bästa tips om man vill bli mer “öppen” mot människor? kram från ett fan som tycker att du rockar!

Reply
Ebba

Skulle du kunna lägga upp någor mer från “Ur Kenzas Garderober”? Saknar det :) <3

Reply
tara

fina shorts Kenza! kan du berätta hur du fixar bilder så att det blir en till spegelvänd som du har gjort här ovan? skulle vara jättesnällt :) kraam!

Reply
Caroline

Hej Kenza din blog är super!! undrar bara om du skulle kunna visa några ben och rump övningar!! du har så himla fin kropp och behöver lite hjälp med tränings sätt..
Blir glad för svar

Reply
daffy

du är så jävla vacker kenza!
ingen är vackrare än vad du är
du borde verkligen verkligen vara nöjd med ditt utseende för ingen i denna värld är vackrare än dig, jag lovar
jag önska jag såg ut som du
puss ! ;*

Reply
sara

kandu ge nå förslag på vad man kan ha på sig på en skolavasltning om man är cr 13-14 år men nån hemsida med fina klänningar och så du kan ju svara som ett inlägg eller svara på min e-post

Reply
carro

Hej ville ba säga att jag ÄLSKAR din blogg och att du är sjukt vacker! En fråga ba, hur orkar du seriöst att blogga? haha asså jag skulle aldrig orkat.. typ när man mår dåligt så måste man blogga. När man är sjuk måste man blogga. När man inte har någon lust att blogga måste du blogga, det är väl typ som ett jobb? men hur pallar duuuuuu???? HUR, HUR, HUR?

Reply
Emma

Hej Kenza!

Satt och tänkte på lite allt möjligt då jag plötsligt började undra om du någonsin köper kläder på monki? Vad tycker du om den affären :)?

Reply
Sofia

SNÄLLA KENZA kan du visa hur du matchar de virkade shortsen ifrån h&m SNÄÄÄLLA DET ÄR NÖDSITUATION

Reply
a

Fina! Jag köpte ett par liknande igår, fast längre och lite röd oranga! Tyckte dem påminde lite om din stil!
Ha en bra dag! Kram♥

Reply
Becca

vill ha din garderob!!!
btw, jag och 5 andra brudar åkte runt i stan i torsdags på vespor! Vi såg dig och jag började skrika ditt namn (hej på sär):P undrar bara om du/ni såg oss? det va vid st.erikssplan. du satt och käkade me din kille
kolla min blogg! kraaam

Reply
Malin

Vart har du köpt linnet? Jag har svårt att hitta snygga vita linnen som inte är alltför genomskinliga.. Tänkte att du kanske har något tips? :)

Reply
Rin

Såg att du hade lite kameltå när du hade dem vita shortsen…synd..för dem va ju snygga men tråkigt om dem åker upp så där

Reply
Lina

Åååh! Vilka OTROLIGT snygga shorts. Passar dock inte mina likbleka ben. Blir till att skaffa sig lite färg först..
Älskar din enkla matchning

Reply
Aleksandra

Hej jag undrar, får du betalt för dina plåtningar, som t.ex. den för bubbleroom? och hur mycket då ungefär?

Kram

Reply
linn

hej Kenza :) Jag skulle vara jätte intresserad av att få en blick i ditt klädskåp, har alltid undrat hur det ser ut där och så… om du har någon viss ordning på dina kläder, skor och accessories. Hur du får inspriration till varje dag :) Kram på dej!

Reply
Nadja

Just det! Skulle du kunna lägga upp ett “How to match”-inlägg med de lite pösigare shortsen från Conscious Collection? Du vet de vita med prickar.

Reply
Sara

Somrigt och fint! Älskar korall på kläder, snyggt till brännan om man nu någonsin får det… Men det har du såklart redan haha

Reply
Elin

Förslag till “Ur min garderob”:

Ditt äldsta plagg
Dina äldsta skor
Lägga upp en bild på alla dina bikinisar

Har du någon gång funderat på om du skulle passa i lite blonda slingor eller bara lite naturligt blondare än vad du är?:D

Själv får jag inte upp en bild på dig i blont hår!

Puss på fina du, min idol!
Önskar att jag någon gång får träffa dig!:)

Reply
sofie

Har ingen lust att åka till Dubai bara för att köpa ett par shorts :) Dom var sjukt snygga, vet du någon affär i sverige som har ett par liknade?

Reply
Malva

Jag har en fraga till dig, tanker du fore du koper ett plagg om du verkligen behover det?!

Reply
Vanja

Himla fina! Kollade på Gina Tricot’s hemsida- dem kmr med en massa färgade shorts och linnen och sånt, skitsöta!
Himla fina glasögon förresten!!

Reply
ellen

när jag var i Portugal provade jag exakt samma shorts i Stradivarius! :O :)) din blogg äger! :D du har BÄST HUMOR! haha jag glommer aldrig ditt inlägg när du fick “dille på världens äckligaste ships”! haha ja skratta ijäl mig! :D du är bara bäst Kenza!

Reply
amanda

heej! jag köpte ett par gula shorts för någon dag sen, vet dock inte hur jag ska matcha dom med saker, behöver råd, snälla hjälp mig!

Reply
Jossan

Heej var har du köpt dom byxorna ? dom va asss snygga vill också ha sånna ! XD herrå puss (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*