• header

22a maj 2011 – i Italien

God morgon bloggen!

Middagen igårkväll var jättetrevlig. Vi åt middag med två stycken damer som tillverkar lite smycken för Guldfynd (och även en del av min kollektion!), det var väldigt trevlig! Vi åkte ut en bit utanför stan och satte oss på en jättemysig liten restaurang som hade riktigt god mat. Det roligaste här är att man inte dricker ett vin till maten….utan ibland TRE! Ett mousserande innan/till förrätten, ett vin till maten och ett fruktigt vin till efterrätten. Kolla bara bilden på mig och Aleks med alla vinglas….haha!

Mysigt iallafall, allt är verkligen fint här. Nu ska vi ner till frukosten och sedan in till flygplatsen. Idag lämnar vi Vicenza och åker till är vi kommer tillbringa några dagar! Puss! :) ♥

Vi och alla våra glas!

Jag hade på mig en söt klänning från Acne

105 Comments

Malin

Man dricker fler olika viner till maten i Sverige också. Men du kanske inte har varit ute och ätit tre-rätters i Sverige nån gång?!

Reply
Sara

Jag måste bara ställa en fråga,
Känner du ofta att du har stor press på dig själv? Jag menar, eftersom att du är en känd bloggerska så måste du ju blogga några inlägg varje dag. Är inte det ganska stressigt o så? Asså att hinna med x)
Förlåt om jag förklarar dåligt, men hahah, hopppas du förstod iaf <3
Och jag tycker din blogg är jätte bra :)
Puss och Kram

Reply
Sverker

Om jag ska vara elak, och det kan ju vara kul ibland, är att man inte dicker ett vin till maten i Sverige heller. Om man kan lite om mat och vin alltså.
Vill du se hur världens bästa rom ser ut, så kan du läsa det hos mig.

Reply
T.a

Inatt har en ny vulkan fått utbrott och ett stort moln ligger över island. All flygtransport är inställt! Hur konstigt är inte det? Precis som förra året..

Reply
NillZ

Att dricka olika vin till förrätt/varmrätt/efterrätt gör man inte bara i grekland, det gör man i hela världen – på stureplan också.

Reply
Vera

FINA BILDER! VILL OCKSÅ VARA I ITALIEN :D :D :D :D :D :D :D
HOPPAS DU HAR DET JÄÄÄÄTTEBRA ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
SUPERSÖT KLÄNNING OCKSÅ :D
SUPERSÖT KLÄNNING OCKSÅ :D :D :D :D :D :D

kram, älskar din blogg hhaa

Reply
Hanna...

Ni är så himla fina ihop! Du är så otroligt naturligt vacker-tänk om man va lika vacker själv=)!
Hoppas ni får underbara dagar i Rom!

Reply
jennifer

hoppas du får en trevlig semester<3 aha jag skrev den första kommentaren. hihi

Reply
bea

Hej Kenza, du brukar visa ett plagg och sedan styla det på två sätt dag/natt och jag undrar om du kunde styla ett par hängselbysor så man kan få lite inspiration till hur man ska bära dom i sommar :)

Reply
erika

Är du förvånad att man dricker mer än ett vin till maten? När jag och min familj är ute så dricker vi/mina föräldrar alltid minst tre olika viner.

Reply
Leah

Fast, att dricka olika vin till förrätt, huvudrätt och efterrätt gör väl alla. I alla fall om man sitter på en “fin” middag. Det är nog tyvärr inget speciellt italienskt.

Reply
alina

hej kenza! en liten läsarfråga här, ligger i min säng och bläddrar igenom dina gamla inlägg, och märkte att du inte ofta använder samma kläder? ibland ser man samma kavaj men det förekommer inte ofta. (ta int det här som en negativ sak!) undrarde bara om du använder dina kläder flera gånger, eller shoppar du bara nya hela tiden? :))

Reply
Bella

Det står inte var du ska åka, det står såhär “Idag lämnar vi Vicenza och åker till är vi kommer tillbringa några dagar!”

Hmmm, snälla ändra, puss på dig du är bäst!

Reply
Fashiolita

Men en på miljonen!! Är det inte typiskt att en vulkan på island spyr ut aska nu igen.. men den här gången kom ni till Rom.. kanske får stanna där längre än beräknat?! ;) Inte nåt man hade klagat över direkt.. :p

Reply
Johanna

När flyger ni tillbaka till Sverige? Har ni sett att det är vulkanutbrott på Island som kanske kommer stoppa upp all flygtrafik? Trist men lite ironiskt, med tanke på att det blev utbrott sist ni skulle till Italien! Hoppas du har det bra och kommer hem säkert sen! Kram

Reply
Karin

Men Kenza då!! Sist ni skulle åka till Italien blev det ett vulkanutbrott och nu när ni väl är där blir det ett till? Haha.. Förlåt om jag skrattar men lite komiskt är det allt va? ;)

Reply
johanna

FÖLJ MIN VÄG TILL ETT DROGFRITT LIV… Jag är en 19 åriig tjej som har tagit sig ifrån ett tungt opiatmissbruk, och på min blogg kan du följa min svåra väg mot ett drogfritt liv. Du kan även dela min passion för kläder och mode och den svenska narkotikapolitiken. Vill du också göra en skillnad, så kan vi göra det, med dina och mina läsare. Media är makt ! Kramar Johanna

Reply
emma

Tre vinglas (ett till varje rätt) är ju standard även på svenska restauranger. Iallafall om man väljer vin till maten :)

Reply
David

Ni e superfina tillsammans:) Hoppas att ni har det jätte bra! Ser lite ut som om ni dricker väldigt mycket på bilderna! Men det kanske är en tradition i Italien?! Haha! Skojade bara… Ha en fortsatt trevlig resa, och hoppas att åskan från Island inte är i vägen! Kramar:D

Reply
Malin

Du måste vara den ballaste personen på denna jord. Du är så jäkla cool! haha. Forsätt blogga för jag ser verkligen upp till dig. (:

Reply
Henny

Hej Kenza ! Älskar din blogg, vet att du får jättemånga sånna här kommentarer om dagen men nu är det så här att jag har en tävling på bloggen där man kan vinna ett korsörhänge av mig! Kika gärna in!

Reply
amanda

Nu har jag handlat på www,uffessakerochting.se som jag såg någon länkat till tidigare.
Köpte lite olika saker. Men mer blir det nog för det fanns massa roliga och bra saker.
http://www.uffessakerochting.se kan jag rekomendera.
Tummen upp för “uffe” :)
Hoppas allt är bra och att vi ses snart. -A

Reply
natta

hej kenza:) vad fina ni är. hur blev du och din kille tilsammans??? jag vet att du berättade hur ni räffades, ni är så söta ihop. :D :D

Reply
Sandra

Hej ser underbart ut! Men man dricker tre glas vin i vilket land som helst det är vanligt när man äter “finare” mat!

Reply
karolin

T.a? all flygtransport är ej inställd! :P På arlanda är det bara inställt till och från island :)

Reply
Fanny

Då ska ni prova att äta en sju- eller niorätters avsmakningsmeny med vinpaket till! Min pojkvän är kock och jag fick prova det för första gången för ca ett och ett halvt år sedan, då får man ett glas till varje rätt! (dock inte fulla, hehe) Det kostar ju såklart lite mer men är det en bra restaurang och menyn är bra så är det en himla kul upplevelse!
Kram!

Reply
Gina

Oh Gosh!
What a nice place!
I also would like to go… I love your dress! ;)
Kisses, Gina
from
thetaleofadress.blogspot.com

Reply
isabella Hultin

åå jag älskar att läsa din blogg eftersom du bloggar hela tiden o vilket det är roligt att läsa din blogg du är bäst av alla (BLOGGARE) alla är ju så himla tråkiga o gör bara dom tråkiga saker men du är (SOCILA) o du gör bara roliga saker forsätt bara så ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*